Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
inak vyzeram tragicky, vyhadzana, vlasy otrasne, no puberta suvix 😠
ajkaag..proste pri detoch mladneme 😀
🙂 zuzu ja neostriham radsej nech ma dlhe 🙂 dame sponku 🙂 no veru vsade je ten maly a cudujem sa ako dobre to znasa ... no fotil uz s polniskou, cely den v salone s adelou a jej psom a dneska kukal ako sa striha chodur a ten mu zaspieval 🙂 ale ja to ani tak neberiem, ze osobnosti alebo tak, ja ich viac poznam ako kamaratov ... tak mi to ani tak nejak nepride ..
mne dala dnes moja kadernicka na hlavu nieco co zastavi vypadavanei a ver ci never o polovicu menej ... 😉
kkiki, zostrihla som mu len ie dlhe, lebo vsetky vlasky ma rovnake, hlavne po stranach a vzadu (narodil sa s takym ucesom ako od kadernicky) a potom hore niektore vytrcali take o 3 cm dlhsie ako ostatne, tak som mu to zrovnala...
zuzu tak to potom heeeeej ...
keby som ja mala malemu zrovnat vlasy na rovnaku dlzku..tak jedine ziletkou..mojmu vypadali vzadu na slimacika..akoby som mu cielene vyholola taku spiralu 😅
nam sa zase take pasy az na pokozku hole porobili na hlavicke, no a teraz mu tam dorastaju vlasky, takze niekde kratulinke, niekde dlhsie, ale vsetko take paperinko, no srandovne to ma anjelik 🙂
no nic baburky, idem sa ja pridat k tym mojim chlapom a bubenkat, bru noooooooc
a krasne snicky
kiki,tak t uz mas slavneho synceka. Inak, ked si v styku s tymi znamymi ludmi, su to ludia ako my, akurat trosku viac sa o nich pise a vidiet ich v mediach, ale musi to byt zaujimave. Zeby som aj ja zacala fotit? hahahah
Mne ide lave prsoprasknut, maly sa zobudil okolo pol desiatej, tak som ho sla placuceho okupat a nakojit, tam sme obaja zaspali a tereqz som sa zobudila 😉
kkiki, co ti dala kadernicka na tu hlavu? lepidlo? 😀
Dobre ranko, opat skore. 🙂 Dakujem za Matka.
Asi mi nadcha presla na manzela a neviem, ci nie aj na Miska. No co uz, bude rad, ze mu mozem nos odsavat. 😅
Matko sa mi tu prihovara z lehatka, taky je zlaty, ked tak keca. On ma vlasky este kratucke, aj ked mu pekne husto narastli (okrem plesiny vzadu, po tatovi 😅 ) 😅 , Miskovi vlasy rastu az teraz, doteraz bol babetkovsky.
ahojte, tak vsetky asi spite? kajka uz o siestej vstala, tak patrime k ranostajom, ani malemu sa zrana velmi nechce spinkat, vzdy ho uspim az tu dole v kociku.
Ahojtéééé...my sme hore už dávno...teraz znova zalomil... 😀 😀
DEINA: všetko naj,naj,naj,naj k okrúhlinám....:o))))
dobré ránko tak mi už máme po očkovaní aj po reakcii, včera celý den ood 37,6 - 38. Bola taká mrzutá a prespala skoro celý den, večer ju to bolelo aj mala trošku nohu opuchnutú, celú noc spala so mnou a mojou rukou na líčku, moc som sa nevyspala ale aspon ju to už nebolí a ráno sa zobudila už s usmevom na tvári.
mali sme malej odobrať moč tak som kázala mame nech mi kúpi tie sáčka, ale anii po troch sáčkoch sa mi to nepodariúlo, tak som ich zobrala doktorke ked sme išli že nech ich dá ona. 🙂
a ked ich sestrička zobrala tak kuká na ne a že šak to su pre chlapcov 😀 a ja že rpečo mi to nejde 😀 😀
Dobre rano, babulenko...
Opat vas po dlhej dobe pozdravujem...obcas konika otvorim a len nakratucko precitam, o com debatujete🙂 Nas Ivusko je tu najmladsi chrustik, tak este nemame ockovanie za sebou, ale nas len caka...konicky pasieme-ale lenivo🙂)) Je nadherny, ked sa vyvija pred ocami...Miluje prechadzky, a ja tiez, lebo aspon chodzou snad pozhadzujem prebytocne kilecka🙂))
didiana🙂)))) ta fotecka zakakana nema chybu🙂))) tu ked posles do nejakej sutaze, vyhrate 1. miesto🙂)))
deina : Matko, ze...5 mesiacov...bozinku, ako to uteka, ved tot sme len boli vsetky v ocakavani...aaach, obcas by sa mohol spomalit cas...
Banulky, vsetky...majte sa krasne a prezivajte nadherne chvilocky so svojimi drobusikmi...
ahojte
no výnimočne aj Sendy dnes veľmi skoro vstala už o 6.19 a to bežne vstáva okolo 7.30 malú Viki sa mi podarilo ešte uspať a stále spí zaujímavé 😒 🙂
Vidno, ze sem nechodim casto a nepisem...co slovo, to chyba🙂))))) sorry, dievcence...ste babulky aa nie tie schomoleniny, co sa mi podarili vytvorit🙂))
žienky viete čo som spozorovala? Viki bude asi ako ja ona sa len tak na hocikoho usmievať nebude a ani kecať a nič podobné včera sme tu mali návštevu z drahého rodiny (tetu s priateľom a druhej tety dcéru tá študuje tu v Ke) a malá bola ako anjelik ale usmievala sa len na tatika alebo na mňa na nich ani za frasa no srandovné to bolo pozorovať pozorne sledovala čo sa deje tichúčko bola ani slovko nepovedala (a to si kecá jedna radosť až sa smejeme že bude skôr kecať ako Sendy) ona je pravý opak Sendy tá sa usmievala na každého ešte aj okolo idúcich ľudí
no ahojte kočeny!!!!!!!!!!!
mne sa to oslovenie tak páči 😀 😀 😀 😀 to používa ta švihnutá z Panelaku Alica 😀 😀 😀 😀
tak my sme dnes hore od šiestej máme za sebou taký pol hodinový spánok teraz si tu madam rozpráva ja som si stihla poumývať podlahy a dať prať.
naša sa ešte nahlas nerehlí ale zato statočne vrieska nahlas keď sa jej dačo páči 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak ja idem skúsiť uložiť princeznú a popritom si požehlím mám tu dve várky malej 😝 😝 😝 😝 😝 čo sa mi už dávno nestalo 😕
a nech nezabudnem Deina všetučko naj naj k Tvojim okrúhlinám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nádherný vek 😵 😵 😵
deina..vsetko naj , naj, naj
my sme sa rozgrckali ☹ ..ale hlupacik si za to trosku moze aj sam..odkedy sa vie pretacat, tak sa toci a potom ma zaludok ako po jazde na husenkovej drahe a nemozeme ho teraz po najedeni dat hned hrat ako doteraz..alebo mu aspon musime pustit telku, lebo inak sa toci a este si vsetko pcha do pusy a obcas sa mu podari palcek vopchat asi az do krku, lebo ho napne, no a potom si grcne
strapco naša malá to isté napapá sa a potom pcha všetko možné do pusky no a jasne že sa pogrcká no a aby zostala v kľude nehrozíííííííííí stále so sebou hádže tak aj ja ju buť nastavím na TV nech aspoň chvílinku je v kľude 😒
my sme pozerali hokej..a maly sa na zaver, ked sme vyhrali zacal tesit 😀 😀 normalne zacal nahlas na telku pistat od radosti..asi nam neprestrihli riadne pupocnu snuru 😀 ..fakt babo citi riadne emocie mamy 😵
Ahojte koceny. 😀 Tatus, aj mne sa to paci, hehe...
Dakujem za gratulacie. 😅
Mne maly vstava v poslednom case o pol siestej (zabit je ho malo 😅 - poziciam dieta od pol siestej do siedmej, kto ho chce???), cely vysmiaty, vyspaty... no zlaty je strasne, ale mohol by si to posunut. Tuzobne ocakavam posun casu. 😅
Janka, taki drobci a ake osobnosti to uz su, ze? Aj moji su uplne ini, Misko je v mnohom na mna a Matko asi na tatina.
Baby, co mate dve male deti, ako u vas vyzera vecerny rezim?
deina..mne dakedy tiez vstaval az o 9, teraz o 7 je hore..ale je pravda, ze vtedy chodil neskor spat..ale nemozem hpo nechat hore o 2 hodky dlhsie, ked vidim ako si sucha ocka, zyva ..vcera po ulozeni do postielky zaspal do 3 min
ináč aj mne sa páči kočny 😀
deina veru je to zaujímavé aké sú rozdielne
aký večerný režim myslíš u nás to funguje na rovnako t.j. najprv kúpeme Viki kým ju ponatieram oblečiem tak sa kúpe Sendy potom spolu papajú každá svoje mliečko a idú spať naraz
dnes mi niekto vymenil Sendy čo tá r rána stvára ja nestíham žasnúť
poobede idem konečne k zubárke s tým boľavým zubom no poteší ale radšej ako tá bolesť
strapco ako sa volá to čo si si kúpila v DM na vlasy lebo asi som tiež mohla ušetriť na kadeníčke tak mi padajú do kelu
strapco, oni vedeli, preco davaju to tonikum do toho babybonusu 😀 aj ja som si ho kupila, brutalne mi padaju vlasy, nas tatino je tiez plesoun, adusko nema este moc vlaskov, domco tie nema moc huste vlasky, my sme taki chudobni na vlasky vsetci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ozaj, keby ste niekto chceli ring sling, tak posuvam, lebo my sme uz presli na "vyssi level", viazeme satku 😀
inak, ja ked som doma, tak nic nestiham, hruza, pozehlene nemam, je skoro 12 a ja som este ani varit nezacala, len som si rano umyla vlasy, upratala po sebe kupelku, oprala, vyvesala a to je vsetko... otras, teraz maly spi, ja vegetim, namiesto toho, aby som nieco urobila...
dnes idem cvicit na taky stroj a potom by som mala ist na lymfodrenaz, len neviem, ci to je vhodne... asi to este odlozim...
ja som kupila to co je vtom zlavovom detskom kupone..take cervene Dr Hoting tonic..maju aj sampon, ale ja musim mat svoj sampon inak snezim 😅
jaaaaj musím kuk

strapco pardooon 😉 takze rodinka holohlavych? este musite tatina v spanku oholit 😀
ale neboj nic, v piatok idem prvy raz sama vlasy farbit, tak sa mozno pridam 😅