icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
25. feb 2010

no čaute kočeny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
júj dnes bolo u nás nádherne super prechádzku sme mali,Ninš aj pokukučkovala a aj pospinkala a teraz znova hajká moja nádherná.Ani mlieko nezjedla celé neviem či nebola hladná no ale večer to bude o držku čo taká bude hladná.Dnes nám došli myštičky a lyžičky na papkanie od Fischer Price veľmi pekné.
No s tým zamiesením máte pravdu mm som to pripomenule keď dačo chcel haa,ha 😀 😀 😀 😀
Akurát pozeram záznam hokej pozerala som aj priamy prenos no ale teraz sa to pozerá lepšie keď už viem čo nasleduje 😀 😀 😀 😀

tatuska1
25. feb 2010

SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOO eja eja SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabika11
25. feb 2010

ahojte, vidim, ze tu od siestej nikoho nie je. My sme boli s manzelikom na hodku sa kupat do bazena do penzione o ulicu nizsie,a super tepla vodicka, sami v bazene, tak sme plavali a plavali a plavali. Starki kocikovali maleho, a Kajka ked nas videla odchadzat s autom, tak sa tak rozplakala, mala som chut k nej pribehnut, moja princeznicka, a vraj za anmi utekala aj na ulici, och, az mi srdce trha z toho. Ale super som si oddychla a precvicila cele telo v tej super vode, bolo suuuupeeeeeerrrrr 😉

deina
25. feb 2010

Ahojte, este raz dakujem, koceny. 😅

Deti spinkaju, ja odsavam a pritom kukam net. Vcera ako sme boli u neurologicky tam mala jedna baba peknucky kocik, dnes som ho hladala a v novej kolekcii je eeeste krajsi, jeeej. 😵 😵 Pozna niekto znacku ABC Design, ze co su zac? http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/A... Manzel povedal, ze naozaj nepotrebujeme novy kocik, ale teda neviem, neviem... 😀 Asi ho potrebujem, hehe...

Strapco, to bolo dobre. 😀 😀

ajkaag
25. feb 2010

Ahoj baburky,
deina vsetko najlepsie a vytaj v klube 😉
strapco smiali sme sa s vacsim drobcom ako najati 🙂
uz mame po ockovani zase spät nase usmievave neubolene slniecko, straaaaaaasne sa tesime

ajkaag
25. feb 2010

paaani ze vytaj, no skoro ma prekotilo, este ze sem moj starsi nechodi 😀
pardooooooooooooooon
oprava
deina vitaj v klube

mayka
25. feb 2010

ahojte damy,
dnes bol uzasny den.

Rano sa Terezka prvykrat pretocila v postielke z chrbatika na brusko. Potom sa prvykrat nahlas zasmiala a naucila som ju prdiet ustami. TRaka bolazlata ako sa snazila spulit pusinku a ked sa jej podarilo aj fuknut aby to zaprdelo. To bolo radosti. Dokonca aj tatovi sa predviedla ked dosiel z roboty.No moje zlaticko.
Dala som aj video na FB.

strapco, tie perly su dobre som sa pobavila. 😀

Baby to ockovanie je ozaj take strasne? Normlane mam z toho bobky. 😅 To tak tie deticky trpia pri tom?

ajkaag
25. feb 2010

mayka, nie je to nic tragicke, dokonca kym sme prisli od doktorky domkov, tak na to aj zabudol, na druhy den bol trosku nesvoj, tak sme sa cely den nosili, v kociku OK, le ten moment ockovania - Dominik bol cely tesivy, lebo pani doktorka ho posadila a potom postavila a tak sa nevedel dockat co za zabavka bude nasledovat, no a ked mu sestricka pichla injekciu, tak ten straaaaaasne sklamany pohlad, ze mama ocko ako ste to mohli dopustit a potom revuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kkiki
25. feb 2010

no neviem co mi to dala na hlavu malo to divny nazov, lebo ked mi ich isla odfarbovat tak sa pytam, ze ci to nebude vadit, ked mi aj teraz tak padaju a ona ze neeeee dam ti to xzxzxzxzzx ... a fakt uz vobec nic teraz ... hrabnem a neic a kolkokrat opakujem tak nic .... uz sme sli dnes do piestan na prazdniny , zajtra sa bude trepat cela ba ... zajtra ideme na lyzicku na rota ...

slovakia13
25. feb 2010

ja myslim ,ze mna to ockovanie bolelo viac nez Miu....ona sa po 5min smiala aja este plakala.....

deina
ty si kocikova zavislacka 😀 😉

uz sa tesim na hokej 🙂 😉

strapco13
25. feb 2010

no dnes mi drobec zaspal za za pol hodky..chuda zaspal sice hned,,ale po 3 min sa zobudil s palcom, dudlik nepomohol, ani mojkanie..tak nic..sup na ruky, stary trik..moj ukazovak do pusinky, pridala som uspavanku..inu neviem len rozvijej se poupatko z pysnej prnceznej 😅 ..no pol hodke zaspal a ja si susim moj rozzuzlany ukazovak 😅 ..ale teraz uz spinka zlatko 😵

he som rada, ze som vas pobavila, lebo ja som sa tak miala, ze som si skoro cvrkla 😀

janka1874
25. feb 2010

strapco aj u nás sa dnes zaspávalo hrozitánskym plačom neviem čo to malo znamenať

a to očkovanie je veru asi horšie pre rodičov ako samotné detičky

zuzu1980
25. feb 2010

baby, tak ja sa uz mesiac marne snazim zhodit co i len gram, a teraz uz 2 dni zerem vsetko co mi pride pod ruku a kilo dole... kaslem na diety, idem zraaaat 😀

janka1874
25. feb 2010

zuzu si dobrá aj ja chceeeeeeem ja som práve zožrala miňonky ale žeby som z nich schudla to asi ťažko 😀 😀 😀

zuzu1980
25. feb 2010

jani, ved prave ze mam teraz pocit ze mozem jest kolko chcem, ale asi sa zacnem krotit, lebo takymto stylom to vsetko naberiem naspat...

gashtanka
25. feb 2010

Catalin> my dve mozeme zalozit klub usmrkanych matiek. Ja som este teraz mimo a oci mam opuchnute z revu - moja mala dnes ale TAKU koliku, no ale ze TAKU (keby tu bol font pisma 42, tak ho pouzijem), ze si susedia museli mysliet, ze ju vrazdim... nastupila standardna trubicka, co pomohlo dostat veci von, ale plac bol este horsi...a nepomahalo nic. teraz by sa mi tie antidepresiva hodili, citim sa ako neschopna matka, co nevie svojmu dietatu pomoct, ani ked ho boli brusko. Idem sa samotyrat do vane.

deina
26. feb 2010

Dobre ranko, opat skore, uz ma nebavi takto vstavat... Este raz dakujem za gratulacie. Zistila som, ze vcera mala narodeniny aj Bambolina, tak vsetko najlepsie. 😵 😵

Nas caka ockovanie 9.marca, to by sme uz vsetci mali byt fit. Druha hexa a prevenar, chuda moje... 😝 Vcera bol taky zlaty ako sa mi vonku zobudil v kociku a kukal, kde to len je. 😅 Spokojny, ze ma vidi, obzeral sa.

cipuska_
26. feb 2010

Dobré ránko, my mávame skoré ráno pravidelne ked vstávame 6:30 tak sa už vytešujem, lebo najčastejšie je to tak pred šiestou, ale no čo už.

tera si už pokoojne buvká vonku na terase.posledné dva dni ked s av noci zobudí na papanie tak mi po papaní začne plakať, ale papať už nechce aa kým jej cumel nedám do pusy tak nezabuvá, ale pery tak stíska aby som jej ho tam nedala...

didiana333
26. feb 2010

Dobré ráno,kočeny...no náš drobec má už jeden spánok za sebou...hrozne skoro vstáva,ale spí od pol osmej,tak čo by som chcela,že? 😀 😀 😀 gastanka,presne viem,ako sa cítiš,ja mám také nervy,ked malý nevie zaspať niekedy a plače...ja ho pestujem,nadŕdam a neviem čo ešte...dojde otecko,ten ho chytí na ruky a malý spí až do rána...no rozhodiť ma vtedy ide,že čo som to za matku....ani vlastne dieťa neviem ukludniť...
Deina,chápem tvoji kočíkovu mániu,lebo aj ja by som mala najradšej aj tri kočíky... 😅 😅 😅

caterine
26. feb 2010

Dobre ranko u nas dneska hroza počasie prši a fuka vetrisko a mna taaaak boli hlava. Baby nestrašte s tym očkovaním ja musim tiež nato stale mysliet malu ešte neočkovali lebo sme nemali zahojene pliecko, ale stale rozmyšlam či jej mam dat pichnut hexu aj prevenar naraz lebo naša dokyna to robi tak že si možem vybrat či naraz alebo prevenar až o tyžden po hexe, tak poradte čo je lepšie, bojim sa aku bude mat reakciu. Strapco včera sme sa s mužom dobre natom narehotali.... Malej sa včera podarilo pretočit s chrbatika na bruško ide jej to už lepšie len ta jedna ručička jej zavadzia, hadam nato pride časom ako si ju ma uložit, musim na nu davat pozor lebo už moc vymyšla

tatuska1
26. feb 2010

ahojte kočeny!!!!!!!!!!!!! 😉 😉
No dnes je humus vonku hmla a tma či čo 😠 😠 a to musím ísť do mesta autom ma j...
Deini ja stále pozerám aký kočiar nahodiš máš vkus 😉
babule aj nám dojde nabudúci týždeň kočár sa teším 😵 😵 😵 😵 😵
dnes je Ninka akási nesvoja neviem čo sa deje ani papať veľmi nechce 😨 dufam že nebude chorá 😒

janka1874
26. feb 2010

čaute kočeny 🙂

tatuska príď na kafe...a aký kočík si kúpila nemali ste kombináciu? alebo nebol dobrý?
my na rozdiel od zaspávania sme mali super nos som skoro odpadla pri pohľade na hodinky keď malá prvý krát vstala o 4.50 som si myslela že bože veď len teraz zaspala a keď som pozrela na hodinky tak som nechápala ale dobre som sa vyspala

no k počasiu sa radšej vyjadrovať nebudem hnus 😝

deina my ideme na očkovanie 8.3. a vtedy aj na kontrolu na gastro to bude ťažký deň zas

caterine
26. feb 2010

veru deina ma dobry vkus aj mne sa lubi ten kočik, my tiež budeme musiet kupit novy, konečne som ukecala mangela... mame novy je to trojkombinacia ale tazky je jak hovado s mojimi 48 kilami ho nevladzem trepat z 2 poschodia takže novy športak to isti, mne sa pači NURSE NEKKO, čo nan hovorite nemate niektora taky. Tatuška a ty si aky kočik objednala

catalin
26. feb 2010

caute baby,

tak mame noc po ockovani za sebou. to moje male milovane dievcatko ju celu prespalo, len raz sa zobudila na papanie o 3 a spala az do 7. a teraz uz zase spi. ani teplotku nemala, merala som kazdu hodinu az do vecera a v noci som ju kontrolovala ci nieje velmi tepla. ked prisiel tato domov vecer tak sme ju spolu lutovali a ona sa nam stazovala a stazovala..takym zalostnym hlaskom, co za krivda sa jej stala. na spapanie bola..

gashtanka, veru zalozme klub, ja neviem kde sa to vo mne vzalo, ale odkedy ju mam tak som ovela citlivejsia, ale to mozno len kvoli tomu tazkemu zaciatku..ale najhorsi pocit v zivote je vedomie, ze nevies pomoct vlastnemu dietatu, aj ked to je jedine co si zelas...no co uz to je udel nas matiek, ale kazda tazka chvila je zabudnuta ked sa na mna moje dieta usmeje 🙂 🙂 vtedy idem do kolien 🙂

tatuska1
26. feb 2010
https://www.youtube.com/watch?v=cdUT0Wq_36s

janka tento kočiar nám dojde moja srdcovka 😀 prišla by som na kafeeeeeeee ale doobeda u mňa nehrozí lebo sa staram aj o brata no ale keď bude teplo tak dame stretko v meste alebo blizko teba ale aj ty môžeš kludne dojsť máme veľke sedenie vonku aj dnu je kopec miesta veď sa dohodneme 😉

caterine
26. feb 2010

catalin tak to je super že ste takto zvladli očkovanie... aj naša mala sa vie takto zalovat ked večer zaspava, mame reflux a trapi ju kyslina, velmi tažkosa jej zaspava, to sa vtedy žaluje, chudatko.... presne ako pišeš aj ja som od porodu taka citlivka ale strašnaaa, ked sa na mna prvy krat mala usmiala som sa rozrevala jak male decko, aj teraz ked sa už rehoce jedna radost tak som z toho namakko

pudo
26. feb 2010

ahojte babule...
len narychlo.
Vsetko NAJ NAJ NAJ obom Matejom a Deine a Bamoboline krasne narodky, nech ste zdrave, krasne a stastne!!!

takze uz sa riesia nove kociky??? no pekne, pekne... vy ste tu vsetci nejak popredu 😀
k vlasom: mne zatial nepadaju (ale myslim, ze to je zas nasim celkovym oneskorenym vyvinom 😉 ), ale padali ako sneh v januari, ked som prisla z porodnice... to boli normalne guce vlasov po umyti. Skor mam straaaaasne vela lupin. Nemate nejaky natur recept ako proti lupinam?

bambolina
26. feb 2010

Ahojte novembrovky, ja som tu nebola dva tyzdne, takze som uplne mimo co sa prebera, boli sme na slovensku, bolo super, maly zvladol let super, prve dva dni kukal ze kde je, ale potom super bolo, spaval perfektne aj v noci aj cez den, dvoj fazovo sme chodili von, a v kociku prespal aj dve apol tri hodky, som prisla na to, ze musi byt vonku vela, inak je vnutri unaveny a znudeny...inac sa mame fajn, teraz si zvykame na domov 😉
deine dodatocne blahozelam 🙂

deina
26. feb 2010

Tatuska, ten je krasny, mne sa Bumbleride velmi paci. Kebyze ma otocnu sedacku, hned ho beriem a je to krasny lahucky kociar, tusim ma len 9kg? V tej ruzovej farbe je super. 😉

Nurse velmi nepoznam, ale kedysi ich mavali na Podzamskej, Catrine, tam si ho pozerala? A tusim mali teraz nejake v akcii v Pre deti na Podzamskej.

deina
26. feb 2010

Ja som sa do toho kocika zamilovala, ale asi radsej stvorkolesovy, nadherny je (http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/A... - sveltomodry). 😵 😵 Ach jaj...