icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
26. feb 2010

skôr než vás dočítam len na rýchlo môj drahý sa nápadom na nový kočik nakazil viac ako ja sama 😀 😀 😀 😀
už nech nepoužívame vaničku a aj nech sa mi podarí starý predať no uvidíme

adka_praha
26. feb 2010

jani uprimna zavist v dobrom... 😀 ale ja nemam potrebu nejak menit kocik, len myslim to, ze sa tvoj drahy dokazal pre to tak nadchnut... 😅

strapco13
26. feb 2010

ja zatial novy kocik nechcem..ci skor nehladam...ja chcem nove auto s vacsim kufrom 😀 , lebo do tochto kocik vtrepemlen tak tak

adka_praha
26. feb 2010

no terezka je okupana, napapana a teraz este nieco vysvetluje v postielke ale co chvila odkvicne... 🙂 by som sa aj nalozila do vane ale bojim sa, bo by som ju nepocula (okrem riadneho revu) keby co a ten babyfon ci jak sa to vola nemaaaaaam...tak len rychla sprcha... 😕 😅

tatuska1
26. feb 2010

no baby ma ide jeb.................. 😠 😠 😠 😠 dve hodky nebola elektrina už aj zima bola.malú som dnes ani neokúpala 😠 😠 😠 😠 išla spať s neskutočným revom ☹ až výskala moja krásna no neviem či sa bála tej tmy iba sviečky boli nakoniec som ju po 10min.utíšila a zjedla ledva 120ml ☹ ☹ ☹
u svokry sa malá šantila bola dobručka nechala som ju so svokrou bola som si niečo vybaviť a aj nakúpiť lebo mm je dnes dlho v práci a zajtra chcem stihnúť kaderníčku 😉
sakura ešte nemám doma kočiar až v stredu by mi mal dôjsť 😉 😉 😉

adka_praha
26. feb 2010

a uz spinka v pohodke? chuda... 😕 aj ja som dnes dllllho sama doma...

baby idem do sprchy tak mi postrazte malu... 😀 😀 😀

didiana333
26. feb 2010

Ahojte babule,no náš už je okupkany,vypil 150nutrilonu sytiaceho a teraz este obdivuje ručičky v postelke... 😀 Dnes sme ho pošteklili na brušku a rehlil sa krásne nahlas... 😀 😀 😀 chcela som ho nahrat na diktafon ale ked vidí,že držím tel,tak vždy prestane...beťár jeden...

tatuska1
26. feb 2010

adka už hajká 😒
mm prišiel o pol siedmej a o chvíľu odchádza prišiel sa len najesť majú niejake testy ta príde až niekedy ráno asi na hokej 😀 😀 😀
adi postrážime 😵 😵 😵 😵

sakura77
26. feb 2010

hegi,no ze sa aj ukazes,to mas teda riadneho "pažroša" 😀 😀 chuti mu teda riadne,my zatial 150 ml zvladneme,ale vycuca uz na doraz,tak asi za chvilu bude pytat aj viac
a to spanie,tak to by som si aj ja poprosila,ze celu noc
😅
tatus,no to verim,my ked narusime rezim tak to koniec,inak este sme nemali den kedy by sa nekupkala,tak neviem ci by aj zaspala vobec bez toho 😅
mala uz drichmosi,kiko oblepuje smetiarske auto priesvitnou paskou,takze ma strasne dolezitu robotu,tak som zvedava kedy zalahne-ale to je manzelikova starost uz 🙂

tatuska1
26. feb 2010

sakura naša sa nekupala na štedrý večer a po očkovaní no a dnes ináč stále a mňa to normalne sere 😠 😠 😠 😠
ja by som tiež brala keby že celú noc ale čo už 😖
snáď príde aj to 😀
naša zmákla už aj 180ml ale teraz ja neviem čo sa stalo od včera štrajkuje 😖
no ide mi seriál!!!!!!!!!!!!!!!
TAK ZAJTRA KOČENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČAUTE KOČENY !!! 😀 😀 😀 😀 😀

tatuska1
26. feb 2010

SAKURA no kiko ma fakt dôležitú prácu 😀 😀 😀 😀 😀 zlatýýýýýýýýýýýýýýýýý 😵 😵 😵 😵 😵

adka_praha
26. feb 2010

😀 no uz som tu... 😀 ale idem si dat asi paprcky moje do poriadku... 😕 😅

sakura77
26. feb 2010

on si vzdy najde take "dolezitosti" ked treba ist spat 😅

sakura77
26. feb 2010

ked sme pri tych kocikoch,aj tento sa mi celkom pozdava tak na leto
http://www.babykarre-kinderwagen.de/gesslein-bu...

sakura77
26. feb 2010

ale nerozumiem ani prd co tam pisu,ja nesprechujem vobec totiz 😒

adka_praha
26. feb 2010

😲 ten je naaaaadhernyyyyy...aj ja chceeeeem... 😅 😕

sakura77
26. feb 2010

ze ,vyzera fajn a tak "lahko" a aj by som ho v pohode napchala do auta 😅

adka_praha
26. feb 2010

😀 ako normalne som sa asi zamilovala...a presne v hentej farebnej kombinacii... 😀 no este tak vytlacit prachy na neho a mozem ist po nom... 😕 😅

adka_praha
26. feb 2010

baby ako ked kukam ten panelak tak mam dost...zacinam mat pocit ze tie postavy su tam cim dalej viac uletene a vacsie diagnozy... 😕 😅

sakura77
26. feb 2010

😀 😀
no nic,lucim sa KOCENY 😀 idem cumiet na panelak,dobru nocku 🙂 😵

deina
26. feb 2010

Sakura, ten je tiez nadherny. Sedacka sa neda dat do protismeru?

Hegina, dakujem. 🙂

Inac jasne, ze tych 6kg, liter UM a podobne nie su vsetky "podmienky", zevraj este babo musi byt zrele na to, aby si vedelo to jedlo posuvat dozadu na jazyku a neviem, co este... Vsak casu dost, Matko ma tiez 6kg uz davno, liter nevypije (ale neviem, kolko mm by mal vypit), nejako extra vyhladovany nie je, tak pockame na 6.mesiac. Dokonca niekde radia cakat este dlhsie pri nedonoseniatkach, 6m + chybajuce tyzdne, tak to by sme zacali az niekedy po 7.mesiaci.

Ja sa vlastne na prikrmy tiez bohvieako netesim... vsade to bude, vsetko zafarbene od mrkvy a ked bude ako Misulo, tak to bude boj, aby zjedol aspon jednu lyzicku... 😝 😝

zuzu1980
26. feb 2010

ja som akurat dala piect babovku do rury, drobec buva a vonku sa nadherne vycasilo... od rana fucalo a teraz je krasne, slnecno a vraj +3 C... dokelu aj s babovkou, keby som to vedela, tak sa na nu vykaslem a isli by sme von, uz som nebola ani nepamatam... a teraz musim trcat doma... porazi ma... ale uz aj u nas by malo byt teplejsie, tak sa tesim na prechadzky ! lebo uz vazne zapustam korene 😒

adka_praha
26. feb 2010

no ale ved babovku mas hotovu za chvilu v podstate tak potom mozes vyrazit, nie? 😅
ja som akurat poliala cokoladou kolac a mozem mlsat...ale kedze je lepsie pockat aspon do rana tak odolam... 😀 hadam... 😅

zuzu1980
26. feb 2010

no, bude sa to piect 45 minut a potom uz akurat bude tma... ale zajtra idemeeee !!!

adka_praha
26. feb 2010

🙂 no kiezby chcelo byt zajtra aj tu pekne...dnes bolo ohavne pocasie... 😖
no desne sa nudim...keby sa mi dalo aspon na pc kukat nejaky film ale nedaaaa sa... 😝 a v telke velky kulovy... 🤐

janka1874
26. feb 2010

vraj má byť hnusne a ešte sa má aj ochladiť

zuzu1980
26. feb 2010

preco mojej rure vsetko tak dlho trva? ma sa to piect pri 180 C 45 min, uz je to tam hodinu pri 350 C a netvari sa ze by to bolo co i len z polky hotove...

u nas je tak premenlivo, ale celkom teplo... dnes sa dufam roztopi ten bordel z chodnikov a od zajtra mam volnu cestu pre kocik

adka_praha
26. feb 2010

jani no to sa mi bude hned "lepsie" spat... 😕 😅
zuzi mi ten bordel uz roztopeny mame tak hadam nenapadne druhy... 😕

janka1874
26. feb 2010

adka nič si z toho nerob ja už ani nedúfam v slnečno a potom je to taký príjemný šok keď ráno vstaneme a svieti slniečko 🙂

adka_praha
26. feb 2010

veru taky sok by som rada zazila... 😀 asi sa odstahujem ku knihe... 😉