icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
27. feb 2010

strapco mňa takto nechávajú spať bežne tato si vezme staršiu hneď ako vstane a my s Viki si spinkáme ďalej 🙂 je to fakt super takto sa vyspať

kkiki
27. feb 2010

tu vcera ... ale dnes bolo dobreeeeeeeeee 🙂

strapco13
27. feb 2010

ja mam takuto sancu len cez vikend...mm vstava skoro do roboty 😠 ..
ale je to super vyspat sa..uz sa tesim, na prvu noc bez prerusenia..ale kedze drobec sa tvari ako hladosko, tak sa asi nacakam 😀

zuzu1980
27. feb 2010

strapco, mne take cosi nepomoze vobec, ze "mm sa o aleho postara a ja spim". Prave vcera v noci sme to prvy krat vyskusali, lenze ja sa okamzite zobudim ked maly co len zamrnci, takze ja som musela mm vykopnut z postele nech ide nakrmit drobca, ale ja uz som bola totalne zobudena... cize kym mm drobca prebalil, nakrmil, uspal a zalahol, ja som nespala vobec, a este dobru pol hodinu potom... Cez den to iste, ked si idem lahnut ze on postrazi maleho, tak sa mi vooobec neda spat. Drobec vkuse nieco keca, ja ked ho pocujem tak nezaspim. Takze nula bodov, budem pekne vstavat ja.

Inac som blba, keby som sla spat naraz s malym, ak sa vyspim aj 8 hodin (teda 2-3x sa preberiem na par sekund ked zamrnci, pripadne podam cumel) ale ja chodim spat neskoro a potom nadavam ze som nevyspata... moja chyba.

kkiki
28. feb 2010

zuzu u nas to iste .... 😀 😀 😀

adka_praha
28. feb 2010

ajojte... 🙂
zuzu u nas presne to iste...len raz sa stalo, ze sa mm nejakym zazrakom zobudil skor ako ja, takze som len vnimala ako malu berie z postielky a viac nic... 😀 ale tak mna terezka obcas necha vyspat, takze v poho celkom... 😀 ale uz sa aj ja tesim na noc ceeelu prespatu... 😀 (sice uz bolo zo 3 razy take, ale uz sa tesim az to bude pravidlo 😀 )

a inak tu sa este spiiiii? 😀 my sme hore uz od pol siedmej...v poslednej dobe je to moje dietko hotovy barbar... 😅
a vyzera ze bude pekne, tak pojdeme poobede voooon... 😀

adka_praha
28. feb 2010

nokto nikde...idem si dat kavu...u nas vsetko spi... 😕

hegina
28. feb 2010

Ahojte babenky,
tak krštiny máme za sebou aj keď to bolo strašne rýchle lebo kým sme došli bolo 10 a bežali sme do kostola potom zase rýchly obed lebo každý bol hladný a o pol druhej sme sa už balili naspäť domov lebo malý nechcel spať (všetko sme riešili u mojich starých rodičov) no a samozrejme som chcela byť najneskôr o 2 doma kvôli kočíkovaniu o tretej proste aby spal aj v kočíka (režim musí byť).
No samozrejme že mladý pán už nezopakoval dvojdňovku s celonočným spánkom a už o 02.00 sa zobudil ale s takým hladom že som si myslela že aj ma zje aj s pyžamom. ale najedol sa a odkvacol naspäť no už nemal taký kľudný spánok, v poslednom čase už nadránom sa strašne vrtí v postielke a furt ho nájdem krížom a zobudí sa nato, že si búcha rúčky či hlavu o postielku.
Sakura,
dík za vrelé privítanie samozrejme stále na vás myslím babenky len nestíham koníkovať.
Dnes nemusím variť lebo zo včerajšej hostiny som nabalila riadne aj plnenú kapustu aj šalát s rezňom aj polievku aj koláče a tortu takže mám pokoooooooooooooooj iba prať musím ale to bude malina.
Držkajte sa zatial, ja sa ozvem zase

adka_praha
28. feb 2010

hegi ze aj s pyzamom... 😀 tak to ste to rychlo odbili... 😀 mam rada take rychloakcie... 😅

didiana333
28. feb 2010

Ahojte kočeny... 😀 😀 😀 peknu nedelu želám všetkým,ked hovoríte o nočnom snažení manželov...ja mám doma presne to isté...cez den urobí všetko okolo malého,večer aj kupe,ale v noci nula bodov...kým by som jeho veličenstvo zobudila,tak malý sa ureve... 😀 😀 😀 minule sa s ním jašil a ja som ho upozornovala,že nie tak besno sa s ním blázniť,ale len sa smial...tak som mu povedala,že ked bude maly v noci plakať,tak to bude reakcia na to jašenie,že malý v noci spracováva zážitky...a vstávať bude on...tak aj bolo...ked sa v noci maly rozreval,tak som ho zobudila,že :"vstávaj,malý spracováva zážitky..." 😀 😀 😀 a vychutnala som si to,hnusná som,že?

didiana333
28. feb 2010

adka,už si dopila kaffe? Ja si idem asi urobiť už druhé,lebo stále spím.... 😉

tatuska1
28. feb 2010

ahojte kočeny!!!!!!!!!!!!čo je tu nové?nebola som včera tak vás idem prečítať!!!baby ja neviem či je to zub či nie čo má málá v puse 😨 😨 😨 vyzerá to byť ono no neviem mala slinta neskutočne,je nervozna,menej mi zje a aj kaky su take riedšie no neviem uvidime 😨 😨

adka_praha
28. feb 2010

didi hej vypila... 😀 akurat som pracku nalozila... 🙂
tatuska zeby?... 😀 ak hej tak to uz druhy pokladik nas novembrovy bude zubaty... 😀

tatuska1
28. feb 2010

no tak som vás dočítala adi idem si aj ja zaliať kefeeeeeee vlastne mm mi zaleje lebo sa udobruje 😠 😠 v noci tak strašne chrapal som ho mala sto chutí zavraždiť ale tak choro že som myslela že ma porazí kurňa ☹ ☹ ☹ samoška že sme mali navštevu tak bol pod parou ☹ 😠 😠 😠

adka_praha
28. feb 2010

jaaaaaj... 😅 tak tak, len nech si zehli... 😅 😀 u nas dnes mm vari... 😀 tak vegeeeeet...

tatuska1
28. feb 2010

ja mám od včera segedín a mama varí polievku dole tak toľko nám pošle hore 😀 😀 😀 pre nás dvoch no a robí aj vyprážane stehná v trojobale tak aj to si dáme nech pohryzkám troška minulý týždeň som im ja posielala čínu 😀 😀 😀 že dačo za dačo no nie????aj tak sa mi dnes nič nechce a malá je aj dosť umrčana tak keď sa napapuška pojdeme sa povoziť kočom 😉

didiana333
28. feb 2010

u nás zase fúka vietor ako besný...už mám toho počasia vážne plné zuby... 😠 😠 😠
aj u nás varí drahý...tiež si žehlí prešlapy...ale tvári sa pritom nejak neutrálne...neviem,čo mu zase je... 😒

slovakia13
28. feb 2010

baby myslite ,ze uz mozem kyslu kapustu? koliky prestali a ja mam nenormalnu chut 😝
ja tiez stale kontrolujem malej dasienka 😀 aj sa mi zda ,ze ich ma pripuchnute ,ale nie predne ,myslim su to dolne 3 uvidim
pracka pere ,navarene od vcera ,tak sedim na nete 😀

adka_praha
28. feb 2010

slovakia tak skus trochu zjest a uvidis...hadam sa nic nestane... 😕

didi ten nas tato ma dnes akosi cudne dobru a nezvykle zhovorcivu naladu... 😀

malinka buva tak ja som prisla tiez tu na chvilku kvasit... 😀

musela som pracku vypnut, lebo poistky nezvladaju ked je pracka a truba naraz zapnuta... 🙄

ajkaag
28. feb 2010

ahojte baburky, ako vas tak citam, tak som si uvedomila, ze som sa Vam nepochvalila, mame uz zubok vonku 😉 takze mame doma selmu zubatu, len ho neviem odfotit, lebo ani nam ho nekce ukazat, furt tam jazyk napcha 😀
hegina nas caka krst o tri tyzdne, bude nas asi do dvadsat takze tesiiim 😉
baby ja som posledne dni taaaaaaak strasne unavena a vcera sme boli vecer u nasich, boli krstni na navsteve, no taki hlucni boli, ako keby ich tam 20 boli, maly totalne rozhodeny, vobec mi nevie zaspat, akoze ked uz zaspi, tak fajn, ale to hodinove zaspavanie 😠

ajkaag
28. feb 2010

adka, nech ziju starsie domy, hmmm? ja nemozem mat naraz trubu s cimkolvek inym v kuchyni zapnutu, akurat mixer zvladne, ale rychlovarku ani mikrovlnku ee, taka som rada, ked zakazdym zabudnem 😎 hlavne ked idem robit ryzu a zapnem si ruru a potom dam varit vodu do rychlovarky paraaaaaaada 😠

slovakia skus trosicku a urcite podusenu, nie surovu

adka_praha
28. feb 2010

jeeej tak super... 😀 dalsi zubati... 😀 uz dvaja... 😀 ja som zvedava, kto potiahne najdlhsie klub bezzubych... 😕 😀 inak ani ja nemozem malej kuknut dasienka, bo tam jazyk stale pcha... 😀a zas ju nechcem nechat plakat len koli tomu aby som jej dasna ocumovala (vtedy je na ne dobry vyhlad a epcha tam jazyk...sak viete... 😅)...
mne sa asi herpes robiiiii... 😠 ma cela papula svrbi...booooze ak budem musiet zas prezivat pusinkujuci abstak co sa terezky tyka tak ma klepne... ☹ 😅
a cela happy cely tyzden, ze budem kukat vojnu anjelov dnes vecer a ono su to 3 filmy a konci to pred pol druhou v noci... 😒 no tak to neviem ci dokukam...

tilly
autor
28. feb 2010

kkikki a ty mas teutoniu pixxel? ja som myslela, ze neo...

adka_praha
28. feb 2010

adi presne...ale truba zvlada byt zapnuta so vsetkym, len ked pracku este zapnem, tak caaaaau... 😖 tiez sa obcas pozabudnem a potom ma ide rozhodit na vsetky svetove strany...

tilly
autor
28. feb 2010

normalne som sa vcera nakazila... asi predam vipa a kupim nieco ine... nejaky sportiacik, ale taky robustnejsi, uvazujem nad t cosmo, alebo hartan R1, alebo jane solo reverse... ale najprv musi ist hartan a gesslein prec...

sakura77
28. feb 2010

ahojte!
tak gratulujeme k dalsim "zubatym" 😅 uz mozete zacat rezne podavat 😀
no o vyhadzovani poistiek sme si aj my na starom byte uzili,teraz na dome mame tolko isticov a vselijakych tych kravin okolo ze ked zapnem pracku,umyvacku,mikrovlnku,elektricku varnu dosku,a este aj rychlovarku,tak v pohode,nic sa nedeje 🙂 klop klop 😀
baby,dneska som skusala to parne varenie v mikrovlnke,skusila som brokolicu a parada,za chvilocku hotove,par minutiek,tak super,malej mozem dusit v pare potom 🙂

mima595
28. feb 2010

slovakia-moj maly sa nevykakal 2 dni, pritom bol ale kludny, /inak kakal aj 3x do dna/, tak som si dala pol taniera kapustnice, aby ho prehnalo a nic-vysmiaty ako leco, kakal až o dalsie 2 dni 😉

odvtedy je kyslu kapustu v pohode 🙂 -ale on vobec nobol kolikovy typ

pudo
28. feb 2010

ahojte...
taj ajkaag vitajte v klube!!!!!
my mame take divne dni posledne... par x taky plac pred zaspanim, ze dovi...ani nacucunutie nepomohlo, praveze ju viac rozdrazdilo...a taka rozdrazdena ma niekolkorat taaaaaak cvakla zubkami, ze som myslela, ze mi didu odhryzla... no nic moc teda vam poviem.
vcera zas spala v kociku 2,5 hodky, to predtym nikdy...ma normalne opalilo za tu dobu 😀
a zeny, uplne seriozne, OD ZAJTRA idem na to!!!!! ide byt zo mna do leta sexi kost 😎 😀 ....heringova tras sa!!!!

janka1874
28. feb 2010

no my sme už s kočíkom rozhodli ak sa už nebude používať vanička tak náš sa pokúsime predať a kúpime nejaký dobrý nový šporťák tak uvítam vaše rady 😀 už len aby niekto ten náš vôbec chcel

slovakia13
28. feb 2010

baby ste ma nakazili tym kocikom 😀 ja tiez kukam ,ale nieco male,aby som mohla v pohode v obchodikoch nakupovat 🙂 tento co mam budem vyuzivat hlavne ked budeme chodit k moru,aby mohla mala aj pospinkat.
joj uz sa tesiiiiim na leto 🙂