icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
28. feb 2010

baby zazrak tu na BBC davaju poslednu tretinu z hokeja 🙂 no skoda ,ze sme to nevyhrali 😅

kkiki
28. feb 2010

ty slovakia a ty si aka stihla ... zavidim, zavidiiiiiiiiiim 🙄

kkiki
28. feb 2010

tilly neo mam v ba a tuto kravu tazku som nechala u rodicov v piestanoch ... nechcelo sa mi ju predavat , ale potom ju uz predam, aspon nemusim trepat z ba kocik ... 🙂

kkiki
28. feb 2010

pudo a prosim ta a ako ? rada sa pridam ... mas nieco na plane ?

zuzu1980
28. feb 2010

baby, ja sa tu rozculujem, kukam priamy prenos z OH, a hned za moderatormi vonku stoji chlap s babatkom zababusenym v obrovskej deke a BEZ CIAPKYYYY... kokso, babo moze mat len ar mesiacov, take drobnucke a vonku v tej zime bez ciapky... by som toho chlapa zavesila za gule do prievanu...

zuzu1980
28. feb 2010

par mesiacov tam malo byt... mi vynechavaju pismenka

strapco13
28. feb 2010

zuzu..ked sa chces este viac rozculit kukni do temy lietanie miminiek..ja som si povodne myslela, ze je to o lietani lietadlom 😠 ..je tam lin na stranku na Fcb a kukni si video v debate..potom mi povedz svoj nazor
samo aj ostatne mozu kuknut

kkiki
28. feb 2010

strapco tak to som uz videla a skoro som sa dogrcala ...

sakura vidis este ze sme sa bavili o mikrovlnkach, potom by si kupila parny hrniec a muz by nahodou otvoril knizku k mikrovlnke a tam para a ty co by si povedala , aha nevedela som 😀 😀 😀 😀

slovakia13
28. feb 2010

kikki
genetika 😉
zuzu
minule v tescu,babo mozno 3t fialove nozicky bez ponoziek 😠 nechapem ,ale tu je normalne teraz stretnut na ulici ,ze zabky v kombinacii zimna bunda 😅

strapco13
28. feb 2010

http://www.facebook.com/group.php?gid=292738883924

ale len pre silne zaludky

kkiki..presne.. 😝 😠

kkiki
28. feb 2010

slovakia hanbi sa !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slovakia13
28. feb 2010

to lietanie otras ,nechapem ako to mozu robit vlastnym detom
http://video.mail.ru/mail/elena200568/17/28.html
tu je to video dessssss

janka1874
28. feb 2010

jaj žienky tak to som už videla teda lepšie povedané začala pozerať ale nedopozerala to nie je na moje nervy

pudo pridávam sa aký máme plán?

carmen86
28. feb 2010

ani ja som to nemohla dopozerat bo sa mi zaludok prevracal.... 😝

zuzu1980
28. feb 2010

to lietanie som uz videla, ale k takym veciam ja sa nevyjadrujem... je tolko debilov co beha po svete... nebudem sa tu rozculovat nad vecami co sa mna netykaju... uz aj tak mam toho viac ako dost... fakt strasne cosi...

zuzu1980
28. feb 2010

ale nad ciapkou sa rozculujem 😀 😀 😀 no co uz...

kkiki
28. feb 2010

zuzu 🙂)))))

volaco na mna lezie, idem si zaliat zazvoor ... no tak uz sa aj my pretacame na 100percent bez pomoci ... a je po kludnom odlozeni dietata na roznych plochach 🙂)) aj sa uz smeje, ale este viacej viska (jake je tu IY ??? )

strapco13
28. feb 2010

kkikki...y
presne...uz sa len tocit budu nase deturence..tedy dovtedy kym nezacnu lozit

zuzu..tiez sa vacsinou nerozculujem nad vecami, ktore sa ma netykaju...lenze kamoska sa ma pytala na lietanie s babetkom..take, ze na dovolenku lietadlom..tak som si povedala, ze kuknem do tej temy...mna ani nenapadlo, ze nieco taketo existuje..ja som zostala v takom soku, ze toto su schopni urobit rodiacia detom 😖 ☹ ..

kkiki
28. feb 2010

strapco dik .... iskat , vyskat tiez mohol ten stur menej hulit 😕

zuzu dnes budes mat doma husto ? alebo isiel stary pozerat hockey niekam von ... inak taky fin co tam piskal na olyp. fonselius stefan tak to bol moj frajer 🙂)) a nas slovak milanko novak tak stym som odmala vyrastali spolu 🙂))) tak dnes bude piskat finale, ale len za brankou 😎 co nevadi je to uzasny uspech 🙂

tilly
autor
28. feb 2010

no paaani, ja som tu temu otvorila len na chvilku, lebo som si myslela, ze je to o lietani lietadlom a zle mi doslo...

kkiki
28. feb 2010

zuzu tak som sa prave dozvedela ze fonselius piska finale ... tak prosim nenadavaj na mna ked nejaky fin linesman bude zly na kanadu 🙂)))))

tilly
autor
28. feb 2010

tak teraz jaka prdel, nahodila som inzerat na predaj nasho auta, este sme si len s mm kontrolovali inzerat a uz mu zvoni telefon, on zo srandy, ze uz niekto vola na inzerat , a ze ha ha a ono fakt... a teraz uz treti telefonat... 😲

akoze inzerat na 100 rocnu oktavku a uz traja volali... 😀

deina
28. feb 2010

Stur za Y/I nemoze. 😉 😅

Ja som to lietanie ani nekukala, videla som par obrazkov, to staci. 😠 Hroza.

tilly
autor
28. feb 2010

uz piati volali a to je inzerat nahodeny 20 minut... dalsi... im fakt sibe... asi som to dobre nafotila 😀

kkiki
28. feb 2010

deina 🙂 ved vies ako som to myslela ....

deina
28. feb 2010

Jej a zda sa, ze krpec konecne prestane byt lenivy a zacne sa pretacat, na bok mu to uz ide, celkom lahko, tak este tu tazku ritu poriesit... no a jasne, ze s ruckami v puse to nejde bohvieako lahko. 😅

Inak on je tiez nejaky hlucny v poslednom case, strasne ukecany, vyska ostosest, manzel dnes, ze co mu je? A potom kuka, ze ved on je vesely, to nie je krik.

kkiki
28. feb 2010

deina neboj zvladne aj s paprckami v ruke 🙂))
inak najsamlepsie kusatko som zohnala ... od aventu ... ttake ze na prve styri zubky .... vymakane ...

caterine
28. feb 2010

ahojte.... tak teraz som pochopila ze to neni o lietani lietadlom ta tema, lebo len teraz som si to pozrela ked ste o tom pisali, no to je fakt sila... slovakia to video som ani dokonca nepozerala, stacil mi uaciatok 🙄

janka1874
28. feb 2010

naša Viki sa pretáča len na jednu stranu na druhú sa jej nechce ani za svet

tilly asi ste dali dobrú cenu na oktavku 🙂 za koľko ju vlastne predávate

ženy poradte za koľko môžem predať kočík CAM MB X6 z roku 2007 komplet autosedačka + vanička + športová časť v super stave

tilly
autor
28. feb 2010

hej, dali sme dobru cenu, chceme sa jej rychlo zbavit, lebo teraz mame tri auta doma...

no idem... tiez mi zasibalo z kocikov a teraz uvazujem, ze co kupit 😀