Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
zuzu 😀 😀 😀 no teraz nakonci jak sa bili tak tam bol prvy a stale ho je vidiet 😀 😀 😀 😀
jaj, teraz som nekukala, lebo som upratovala... idem sa vonku vyvencit...zase snezi, ale vybehnem aspon do obchodu...hadam si poslednu tretinu pozriem.
takze nie ten fuzaty? 😀 😀 😀
ahojte.
no to video je des. ale zavolala som kuk mm a on, ze to je asi nejaka metoda a to dieta vyzera ze je uplne spokojne. a potom som to kuk este raz a fakt sa mi zdalo, ze si to uzivaju obidvaja. dokonca ku koncu si tam to babatko aj zuzle rucku, akoby nic 😅 😅 😅 ale na to treba asi fakt silnu naturu...
a neviete, o com to je??? to je nejaka rehabilitacia alebo co???
inak aj moja mama mne raz povedala, ked videla ako potapam saru pod vodu, ze ako to dokazem... no ale to bol trening z plaveckeho kurzu, takze som to tak nevnimala a islo sa na to postupne... ale toto lietanie 😲 😲 😲
Dobre ranko, dnes trosku menej skore (krpec vstal o polhodinu neskor a teraz sa mi stazuje v lehatku). 🙂
Rozhodla som sa skoncovat s odsavanim, vydrzim do 6.mesiaca, potom sups na prikrmy a koncim, lebo ma to strasidelne obera o cas a obaja krpci vyzaduju vela pozornosti. Obdivujem baby, co toto robia aj rok, mne uz stacilo.
čaute kočeny 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!
deini aj tak už teraz si to potiahla až až obdivujem ťa 😉
tak my sme dnes vstávali o šiestej čiže teraz dospáva princezná tak troška a ja si môžem v kľude vypiť kavu 😵
práčka už fičí aj ustlané aj vyvetrané aj riad umytý no a dnes dám podlahám pokoj až zajtra ich umyjem nemám už na to nervy skade toľko bordelu 😠 😠 😠 😠 😠
kočeny to video je jeden hnus ich tak zavesiť tie matky a za p..........či jej bude príjemne 😢 😠
a ešte som sa chcela posťažovať že mi mala nechce toľko papať ako papala reve že je hladná a scucne ledva 70ml skúsila som aj čajik ale ten vypije len občas a to musí byť fest hladná aby mi ho vypila.v noci o pol druhej zjedla 120ml a aj teraz rano 120ml čakam koľko spapá teraz.včera som ju musela pri jedení zabávať hračkou aby jedla ináč len žužle dudel a nič ☹
ahojte baby... 😀
tatuska,aj mne malý niekedy menej papá...len dudel z flase oblizuje a málo ťahá...ale ked mu to vytiahnem že nieje hladný,tak vrieska...tak držím flašu a malý pomaly papá aj 20 min...cucne,olizne a tak... 😀 😀 😀
no to video je brurus... 😠 😠 😠 ja by som to tej užasnej ruskej tetke spravila,že ako by sa tvárila,keby jej niekto tak ruky a nohy vykrucal a pritom s nou hádzal jak s loptou... 😠 😠 😠
Jani,už vieš cenu na kočík? Ved ho nafot do albumu,aby sme videli,aku cenu možeš pýtať... 😀 😀 😀
kočeny no kde ste?čo vás slniečko vytiahlo vonku alebo čo robkáte?
didiana budem musieť nafotiť a asi polovičku pôvodnej ceny skúsim dať a mám CAM MB X6 tuším že aj ty máš taký či nie?
tatuska nás nič nikam nevytiahlo mňa akurát keď tak odtiahnu na psychiatriu
ženy neviete predáva sa vigantol aj bez receptu moja staršia ho práve celý naschval vyliala a náramnú radosť z toho mala a ja som zrlená na psychické zrútenie z nej už
No ja som ho kupila v auguste za 548euro,tak skus pofotiť a zhodnotíme... 😉 Ale náš nemá ani tu sieťku zabudovanu,to ma sklamalo na nom...ozaj ste tuším všetky vonku,nikoho tu niet...
dobre ranko!
tak kiko je dneska prvy krat v skolke aj na spanie,som zvedava ako to dopadne...
u nas krasne slniecko vykukuje,mala driemka,zacina byt nejaka umrncana posledne tri dni,co predtym sa ozaj krasne aj sama zabavila ,pod hrazdickou alebo v lehatku,alebo pod kolotocom,tak teraz sa len jeduje a jeduje,aj ked ju na ruky zoberiem tiez,tak neviem co je s nou.... 😠
deina,veru,odsavanie aj ja obdivujem ze si tolko vydrzala....
😉
pressovac mi zacal vypisovat ze nejaky filter treba vymenit,horko takzo som ho nasla v datarte a ze 20 euracov,sakra na 2 mesiace to vydrzi ,a potom ma napadlo zavolat do original servisu a ze da sa aj u nich-za 10,70 no chapete tych nenazrancov v tom datarte???? 😒
tilly,tak to mate fajn s autom,vzdy lepsie jak keby dva tyzdne nik nezavola 😅
sakura nepôjdu aj tvojej zubadlááááááááááá 😀 😀 😀 no tak ty máš veget keď kiko bude celý deň v škôlke ešte sa nudiť budeš 😀 😀 😀 😀
ahojte... 🙂
tatik ma dnes volno tak som len tak nakukla... 😀
kukala som tie videa a to co je pre boha??????????? 😲 este teraz mam pocit, ze mna hadzali hentak...mi zaludok skace a normalne sa mi hlava toci... 😕 mm som to ukazovala, ze aha aki blazni a ten tu skoro z koze vyskocil... 😖
a to aka rehabilitacna metoda akoze ma byt???????? ak hento lekari dovolia, tak im pobrat papiere minimalne preto ze si protirecia.....ako zarucia, ze z hentoho nevznikne ten syndrom traseneho dietata??????? 😠 no baby normalne na hento sa spytam nasej dokiny na najblizsej poradni ze co to je hento za blaznovinu a ak to bude poznat, tak nech mi vysvetli na co je to dobre okrem pokusu zmrzacit si dieta... 🙄
adka aj ja som to ukazovala mangelovi a on mi nechcel verit že je to naozaj, on si myslel že je to tak spravene video, potom sme to radšej vypli lebo to sa ani pozerat nedalo a tie detičky jak pri tom plaču, no hruza 😖
ahojte
a rezim mame uplne v ri.i 😠 😠 ..ale moja chyba...isel spat pekne jak ma, my kolo 22,30..som sa zobudila na plac..kuknem na hodinky, ze 3,25..hovorim si super, ze tak vydrzal, nakojila som ho, hned zaspinkal, idem spat do izby, dam ho do postielky a rozmyslam, ze akoto ze nie spom hladna..kuknem lepsie na hodinky a tam ze 00,00...ja som zle kukla prvykrat 😠 , to bolo len 23,25..cize som spala asi pol hodky, malemu by vtedy stacilo strcit cumlik a spal by dalej...no ale ked mal didku, tak co by sa nenajedol..a tak som si to cele poposuvala, ze sme asi od 4,30 hore, sice potom este trochu zalomi..15 minl, ale o 6,45 uz hlad a definitivny koniec spanku...no tak sme sa hrali o pol 9 som ho dala spat, tak som si chcela zdriemnut aj ja..no a o 9 ma zobudil manzel telefonatom..ze ci nie som prilis unavena..zobudil, mna aj maleho..zabila by som ho 😠 😀
to ockovanie..ok nemal reakciu, ale nevieme sa dat spat do rezimu..a kym sa dame, tak bude ockovanie znova
tie videa..lietanie miminiek..to nie je rehabka..vraj je to rusky sposob ako sa zbavit strachu o dieta 😠 ..no ked to dieta prezije asi ho tak skoro nic nezabije 😠
ano, na niektorrych videach sa deti rehlia,..ale deti sa smeju aj ked vonku najdu hov.o a strcia si ho do ust..a tiez to zdraviu skodi..a nie je sposob, ze zbavit sa strachu o zdravie, tym, ze mu budem servirovat to
a navyse..vsaj sa im tak vykrucaju klbiky...hroza 😠
Tak dnes nejako stiham, boli sme vonku, nakupit, polievka sa mi vari, ozehlila som nieco manzelovi na zajtra - jediny zdrhel, ze Misulo lezi v postielke a vykecava si tam namiesto spania. Ale snad zaspi. Posledne dni len odkvacol do postielky, co bol chory, tak ocividne mu je lepsie, ked si tam vykecava. 😅
Matko vyzera tak, ze dnes bude mat len dva spanky? Som zvedava... Lezi tu pod hrazdickou a doteraz bol celkom vesely, este by mohol vydrzat. Asi ho poslem s babkou na prechadzku, hoci... jooj, este nebol bezo mna, to budem stepovat od jedneho okna k druhemu, ze kde su tolko.
V babyphone je ticho... 😕 asi zaspal. 😅
deina..ja idem pobede znovu risknut postu...ak aj teraz nestihnem, lebo zatvoria skor 😠
mne sa doobeda nechce ist von..taak vonku fuciii
deina..a zaspal drobec?
Hej, zaspal, hura. 🙂 Vcera na obed nespal a potom o stvrtej prisiel, ze chce odsat nos, odsali sme a on zahlasil, ze kupat a spinkat. Chuda moje, potom bol taky unaveny, ale musel vydrzat do vecera, tak dnes snad bude dospavat.
aj u nás velmi fuka vietor,ale dufam,že do poobedia sa to niekde zabije...včera sme boli vonku celé poobedie,krásne bolo a užili sme si jarnu prechádzku... 😀
tak moja Viki spí od 9.30 lebo Sendy ju ráno zobudila tak ani netuším do kedy bude teraz spať ale práve som uložila aj Sendy idem rýchlo poplatiť veci čo som pokupovala a môžem čakať že vstane Viki a kedže dnes tu máme krásne slnečno tak pôjdeme poobede vonku
didiana..to je asi zvysok z toho vetra, co bol vo francuzku a portugalsku...este, ze SR je tak daleko od mora 😀
niekedy je to vyhoda..v lete ked chceme ist na dovolenku tak nie 😠
ja sa bojim, ze ked zoberiem psa na prechadzku, tak to bude vyzerat, ze vencim lietajuceho falka z nekonecneho pribehu 😀 😀
inak s mm sme sa dohodli, ze ak bude matej nadalej taky dobrucky, tak na jesen vysadim HAK..a uvidime
Strapco, tak drzim palce. 🙂
deina..ty mas deturence dost rychlo za sebou...ako zvladal Misko tvoje tehotenstvo? musekla si ho velmi obmedzovat? jasne, ze po bruchu by skakat nemal
ak budem mat taketo tehotenstvo ake som mala, tak sa nebojim...len mam obavu krny som sa ocitla na rozikovom ☹
strapco držím palce a potom okolo 2 rokov si daj predpísať nejaké ukľudňovacie tabletky 😀 😀 😀
ja by som ich teraz náramne ocenila na našu Sendy totiž dofrčala neskoršia žiarlivosť a už som z nervami na dne dnes z trucu vyliala celý vigantol ale radosť ako keby nieviem čo super urobila až keď som sa zložila a začala som tak revať ž som už ani nevládala prestať tak sa znormalizovala
ahojky
strapco, jej, tak ty uz pomyslas na druhe??? 😅 😅 😅
no nas to chytilo tiez tak okolo roku malej, tiez pekne spavala, uz sama vo svojej izbe, tak my sme nemali po nociach co robit a hups, bol tu maly radimko 😉 😉 😉
teraz to sice niekedy aj olutujem, lebo ona bola do dvoch rokov pokladik ale teraz je to riadny certik, ale nastastie zacala chodit do skolky, tak tam trosku skrotla a aj ja mam viac casu na maleho. ale ma jedine stastie, ze stale dobre spava. vecer o 9 zalomi a spi vkuse do 8 do rana a potom sa cudujeme, preco tak vymysla 😝 😝 😝
janka..pre seba, ci pre starsie dieta 😀 ..alebo pre obe..alebo zacnem vyvarat mak 😀 😀 ako nase babky
janka..inak mam pocit, ze vigantol je iba na predpis..sikulku mas dceru..no aspon vidi, ze musis, vsetko odkladat

kkiki, najprv pozeram ze ktory fin to tam piska, je tam taky tucny, fuzaty, stary...vravim si hadam nie henten ??? potom som si ho vygooglila 😀 sme doma, kukame hokej, potom cakame navstevu...