icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
3. mar 2010

slovakia aj naša takto začala od piatku je jak čert a v sobotu ti zistím že to sú zúbky 😀

ajkaag
3. mar 2010

dobre ranko,
didi my sme papali o pol druhej a od piatej sme hore, tlacilo ho brusko a neslo mu kakat ☹ ale zlatunky bol, neplakal iba sa tak nahlas rozculoval, az som sa bala, ze nas pridu horni susedia poztriet, ze co mu chudacikovi robime 😉 ale mna tak bolela hlava, ze som nevladala oci otvorit, este stastie, ze sa tatik prave chystal do prace, tak sa povenoval nasmu rozculovanikovi. Jaaaaj normalne som si musela dat paralen, som myslela ze umrem 😠
tatuska, tak na taky jarny skusaci uklid sa uz par tyzdnov chystam, ale furt nemam odvahu, straaaaaaaaasne vyzeram ☹

slovakia13
3. mar 2010

baby dnes musim ist vybavovat skolku a voooobec sa mi do toho nechce ☹ v auguste mi konci platena materska ,tak musim sup do roboty.....vobec si to neviem predstavit sice iba 16hod tyzdene ,ale aj tak

tatuska1
3. mar 2010

ajkaag bola som kuk do skrine 🙄 🙄 🙄 🙄 hrozný bordel pomóc nechce sa mi ale musím 😝

ajkaag
3. mar 2010

slovakia kamoska mi robila v takej skolke s babetkami v UK, myslim ze tam bude malinkej dobre, je to sice nutne zlo, hlavne pre Teba, ze nemozes byt s Miou, ale v takych babetkovskych triedach maju tak 6-8 malinkych, tak to bude fajn, uvidis 😉
tatus a co keby si, ked uz to budes mat nacvicene, prisla aj k nam, aspon by si povyhadzovala veci co ja skreckujem, lebo sak nie je toho skoda? 😀

slovakia13
3. mar 2010

ajkaag
ved uvidim....tu je super to ,ze uz teraz tam mozem s malou chodit na 1-2 hodinky aby si zvykla a ja zistila ci mi ta staroslivost vyhovuje a ked nie, hladat dalsiu....
baby to ja vyhadzujem vsetko 😀 a potom hladam ,ze kde som to odlozila 😅

mayka
3. mar 2010

dobre ranko damy,
dnes idme na ockovanie tak drzte palce. Bojim bojim. 😕 Asi budem bulit.
A som zvedava aj ako sme narastli.
A nie som si ista ale asi nam idu zubky spodne. Strasne je nervozna posledny tyzden. A na dasienku zdola su vidiet obrysy zubkov. Teda aspon si myslim ze to je ono. 😀

No idem sa chystat. Poobede sa ozvem. papa

ajkaag
3. mar 2010

mayka asi budes, ale za par minut bude zas dobre uvidis 😉

sakura77
3. mar 2010

ahojte babule 🙂
mia ,vitaj medzi nami,no kde si flakala doteraz ? 😀
baby,nas asi tiez trapia zubadla,dnesna noc,no des des des,neprespala vkuse viac jak 20 minut a mrvila sa mrvila,mrnkala,ruky az v krku strcene a toto celu noc az do rana,kruhy pod ocami mam az po kolena 😠 a tiez akoze pozriet nehrozi,strci mi tam jazyk hned...ale taky priesvitny pasik som zazrela tak asi fakt to bude ono....sakra a ja ze do nejakych 10 mesiacov budem mat pokoj.... ☹
no a prave mi volali z fordu,takze servisna prehliadka ktoru musim absolvovat ze 170 eur... 😠 😠 😠 no parada...

catalin
3. mar 2010

caute baby,

vidim ze nase deti jak cez kopirak 😒 nasa noc lepsia ako vcerajsia, aspon co to pospala, ale zas bola 2x hore. niekto tu spominal ze treti mesiac je uzasny, lebo koncia koliky a ja neviem co...no tak my sme si uzili asi 2 tyzdne kludu a v momente ako Mia dovrsila 3 mesiace je to v cudu. v noci horsie spi, o dni ani nehovorim...a este sa to zhorsilo po ockovani, a zachvilu nam pojdu zuby..och no parada...budeme zrele na prasky 😀 😀 ale mozno to bude len splnom mesiaca..

mayka, drzim palce na ockovani, ja som povedala ze dalsie absolvuje mm sam...

strapco13
3. mar 2010

ahojte...
mia vitaj
no dnes spal drobec trochu lepsie..zaspal pred 9, potom hore na papanie o 2 a o5..zaspal az 6,45 a 7,15 definitivne hore..ale uz spinka...nam na dasienkach zatial nic nevidno...teraz neviem ci sa z toho mam elebo nemam tesit 😅..lebo to ze nespinka a idu zubky, tak je pochopitelne..ale ak mu nic nie je a len sa bavi na unavenej mame 😠 😀
ked ja sa neviem dostat do postele pred 11..potom zurim, ze som nevyspata 😅
prave papam krupicku 😅
inak co sa tyka varenia, ja varim rada, len sa mi nechce k tomu dokopat..ale ked uz zacnem tak je dobre 😅

tilly
autor
3. mar 2010

baby, viete niekto dobre po nemecky? ja uz som nejaka zmagorena
der wagen ist bis freitag reserviert, sobald ich weiss ob er verkauft ist oder noch zu haben ist, melde ich mich bei Ihnen
co toto znamena? akoze ona ten kocik do piatku rezervovala a potom mi da vediet, ci je predany? lebo ja som od nej chcela rezervaciu do piatku, tak teraz neviem, ci to je rezervacia pre niekoho ineho, alebo pre mna a musim tam v piatok ist...

diiik za pomoc

didiana333
3. mar 2010

och tilly,nemecky nicht... 😀 😀 😀 ja tolko pa russky znaju... 😀 😀 😀
mne drobec už druhy krat spí...teraz som dovarila a idem umyt riad,to neznášam... 😝 ale nemožu furrt len chalani umyvať,potom su zdutí,že maju prazdniny a musia riad umyvať... 😀

ajkaag
3. mar 2010

baburky poradite mi? maly je cisto kojeny a dnes ked sa mi vykakal, mal to take hlienikove a take dva vlasocky krvicky tam mal, tak zacinam chytat stres, viem ze Vam to niektorym spravilo ked ste zmenili mliecko za HA na normalne, ale co pri kojeni?

ajkaag
3. mar 2010

tilly kocik je do piatku rezervovany, takze nevie, ci je uz predany alebo este volny, ozve sa Ti 😉

sakura77
3. mar 2010

ajkaag,to by si si asi mala vylucit mliecne vyrobky,niekto to tu uz mal myslim...ale nie som si na 100% ista,to znamena tusim ze nestravi mliecnu bielkovinu...ale tak moze to byt aj daco ine,tak ale skus aspon to

strapco13
3. mar 2010

tilly..skopcila som to kamoske, ci mi to nevie prelozit.

ajkaag..nezjedla si nieco?...krv, pokial su to take pruziky cerstej krvi..tak to moze znamenat problem s konecnikom..nema nejaku prasklinku, vystipanu ritku?

meliska
3. mar 2010

ahojte,
tilly: ja som to pochopila tak, ze ten kociar je rezervovany do piatku a ak sa nepreda, tak ti da vediet...
...nepomylila si ta s niekym inym? skus jej este napisat

nechce sa mi citat spatne, ale pochopila som ze strapco mate rovnaky problem ako my 😀 v noci sme uz krasne spavali a zrazu bum... uz vyse tyzdna papame o 20:00, 0:00, 3:00, 6:00 a medzitym je problem zaspat 🙄 😉 ale uz sa ju ani nesnazim davat do postielky... spinka so mnou celu noc, to rychlejsie zaspi... ale ja som neskutocne dolamana... dnes rano sa mm smial, lebo Hanka mala cezomna tak majetnicky prehodenu ruku aj nohu... 😀 😀 😀

strapco13
3. mar 2010

hovorila si ze si jedla tvaroh a ,aly viac grckal..mozno je to s tym spojene

ajkaag
3. mar 2010

sakura strapco dik, tiez som si myslela ze to bude tym mojim hlupym tvarohovym kolacom, uz nepeciem 😠 a skusim este vyradit aj vsetko ostatne mliecne co to spravi, inak skoro nic mliecne nejem, len teraz taky hlupy vikend vypalil, no hold musim si stale davat pozor

strapco13
3. mar 2010

meliska...ano presne tak papame a vstavame aj my...len s tym rozdielom, ze v noci zaspinka celkom rychlo, ale o 6 musi do postele k nam, lebo inak straasny plac..som ho na to navykla 😅 ...moj si cezo mna nic nevyklada, ale musime sa drzat za ruku, kym nezaspi, tak sa mi s rukou hra, obzera si ju, hladka sa nou ..no skor sa ju pokusas vopchat si ju do ust, a akosi nepochopil, ze ked tam ma dudlik, tak ruka sa uz nevojde 😅 😀

strapco13
3. mar 2010

ja som rozhodla skusit v noci znizit tepolotu v dome..mame nastavene tak ze vecdr a rano dokuri na 23 a inak udrzuje kolo 21..tak znizime cez noc na 20..mozno sa mu zlepsi spanok....kolko mate v noci stupnov?

tilly
autor
3. mar 2010

aj ja som to tak pochopila...

adko zas nevie pochopit, ze ked ma didku v puse, tak si tam uz prstiky nema davat, lebo mu potom mliecko vyteka prec...

inak sa mi tak rozhybal, stale na neho musim davat pozor, len dufam, ze tak skoro nezacne lozit, lebo ma porazi, to skoncia zlate casy, ale aspon schudnem 😀

sakura77
3. mar 2010

baby,my mame dneska"prve narodeniny" zarobenia zubrienky 😀

strapco13
3. mar 2010

sakura..gratulujem
my sme mali uz pred mesiacom a sme len o 5 dni starsi 😀

sakura77
3. mar 2010

🙂

meliska
3. mar 2010

straco: my sme uz skusali aj studeny odchov, nic nezabera 😀 jo jo a vstaveme najneskor o 7:00 lebo to sa jej uz zunuju moje ruky a aj hracky... ked boli ZOH tak sme sli aspon hokej o siestej pozerat, ale teraz sa mi moc nechce z pelechu tak skoro 😀

strapco13
3. mar 2010

meliska..dik..si ma potesila 😠 😀 ..no vyskusame studeny odchov..mozno u nas zaberie...lebo v telke rano nic nejde

janka1874
3. mar 2010

ahojte
tak z môjho doberu nakoniec nič nebolo kedže som u lekára nebola doooosť dlho ani som nevedela že dnes začínajú až o 12-tej jediný deň v týždni a ja rovno na ten natrafím moje nervy 😀 😀 😀

ajkaag neviem ako u teba ale ja som kôli malej grckaniu musela vyhodiť mliečne výrobky jediné čo z nich jem sú syry a maslo bez toho si už fakt neviem predstaviť čo by som jedla už dosť že nemôžem jogurty 😢 😢 😢

meliska
3. mar 2010

strapco: mali by si tie nase deturence vymenit telefonne cisla a rano by si pokecali a my trosku pospime 😀 😀 😀