Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
deina..ja mam v igelitkach poriadok..to ma naucila moja tatranska babka...pekne prelozit podlzke na polovicu a este raz a potom zrolovat, zaistit gumickou ..a do kazdej kabelky jednu, do auta viac...a mas vzdy igelitku pri sebe a nemusis nove kupovat..setrim zivotne prostredie.... doma ich mam takto zrolovane naukladane v kosiku
didiana..a niet nad spokojnu mamicku, co kuka na plienku plnu kakinka..a este sa usmieva na svoje babo spinave az za usami...pokojna domaca atmosfera..sice nie vonava, ale stastna 😵 😀
strapco, to je super napad!!!
ja nosim v aute taky kosik a nakupujem zasadne do neho, lebo 1. nemusim hladat kosik v predajni 2. nakupim len to, co sa mi zmesti do kosika 😀 lenze teraz s mojim autom chodim velmi malo 😢
Igelitky vyhodene, hotovo. No teda Strapco, ty si aka poriadna. Ja chcem kupit jednu tu bud Tesco tasku alebo cosi podobne a hotovo. Lenze manzel vzdy dovlaci nejake igelitky z obchodu, maly to potom rozvlaci po celom byte, mm sa jeduje, ze je tu bordel, ze to treba vyhodit... no krasa.
Didi. 😀
ahojte... 🙂
mia vitaj... 😀
moja dcera si dnes presadila svoje... ani za svet nie a nie spat tak som to s nervickami vzdala a hra sa pod hrazdickou... 😕 za chvilu nafasuje kasu a pojde spat aj keby som mala z kosa na pradlo vybrat tatikove ponozky... 😕 😀 ale inak v noci spala perfektne... 🙂 od pol deviatej (boli sme u kmotrusky tak skor sme ulozit nestihali) do siestej...bez papaniaaaa... 😀
strapco my tiez tie tasky nevyhadzujeme...ja to hadzem (so skladanim sa neobtazujem 😅 ) do jednej krabice a ked treba na nieco, tak iba vytiahnem...
adka..akurat rano som na teba myslela..ta macka, co ti minule doskriabala malu..tak tuto noc bola u nas...maly ma tak doskriabany nos a okolo ust je tiez samy skrabanec
Strapco a ty si vobec nemusis farbit vlasy? To je parada, ja kebyze si nefarbim, vyzera to hrozne, mam uz vela sivych vlasov. Mame to v rodine, sice mame vlasov kopec, ale velmi skoro sedivieme. Moj otec ma napriklad nad 50 rokov, vlasy uz dlhsie uplne biele, ale zato ziadna plesina, rovnako ako jeho bratranec, ten ich dokonca este nedavno nosil dlhe, po plecia, biele vlasy. Nechcem vediet, ako by vyzerali moje bez farby...
deina..ja som mala asi 2-3x v zivote melir od kadernicky...inak cely zivot dlhe vlasy az na jeden cas, kedy som bola kratkovlasa....po ockovej smrti mi strasne padal 😔 i, tak museli ist dole....vtedy vznikla aj moja prezyvka od mojho priatela a terajsieho mm..rano mi stali vlasy vselijak, len nie normalne
ahojte babule 2 dni som vas necitala lebo slečna si zmyslela že už cez den nebude tolko spinkavat tak nejako nestiham, aj teraz som tu len na skok lebo už sa zobudza a pojdeme hamat.... ale zato sme včera zaspali o 22 normalne nechapačka a spinkali sme až do siedmej keby to bolo takto každy den tak by som sa tešila, ale o tom pochybujem.... tatuska ten kočik vyzera supeeeeeeer, aka je to značka aj ja rozmyšlam nad trojkolkou ako sa ti s nim ide si zatial spokojna, presne taka farba sa mi pači ako mas ty, my sme boli v pondelok pozriet ten nurse nekko ale nič moc, tiež som chcela nejaky s preklapacou ručkou, ešte pozriem bertoni winner ten sa mi celkom pozdava, ale tento ma fakt dostal, napis prosim ta aka je to značka pokukam ho na nete... ozaj baby doteraz som davala vigantol tak že som ho malej kvapla do pusy a išli sme papat, ale vy ste pisali že to davate na lyžičku tak som začala aj ja , ale ona mi to vypluva, už som skušala že najprv na lyžičke mliečko potom vigantol s mliečkom ale vypluje aj tak, možem davat aj do pusy tie dve kvapky a potom dat zapit mliečkom, bojim sa že takto mi to povypluva a nebude mat ten vitamin... budi sa mi zlatino tak fičim majte sa zatial krasne
Takže moje vykakané a vysprchované dieťa už spinká... 😵 😵 😵 taký bol zlatý,ja ho vždy držím nad vanou a drahý sprchuje zadok...už to máme nacvičené,lebo malý sa vždy tak doláta,že utierky nestačia... 😀
Caterine, je to Bumbleride Indie a ty si tusim od NZ? Neviem, ci ho nemaju priamo v Komjaticiach lacnejsie, mali by tam byt dovozcovia. Nieco take mi spominala jedna baba z nemocnice, ona kupovala dvojickovsky a ze tam ju vysiel o dost lacnejsie. A co poznam baby, ktore ho maju, su velmi spokojne. Jedine ta otocna sedacka chyba. A este hore nad DMkou v NZ ich mavali.
caterine urcite je to bumbleride indie .... my ho mame v cervenej farbe uz od narodenia a je uuuuplne perfektny, velmi lahky, lahko sa sklada a super do terenu, ja vacsinou kocikujem len jednou rukou a v druhej drzim telefon 😀
tatuska uz davate ninku do sportiaku? my sme este v hlbokom
no mala hore mlieko sa nam zohrieva, tak mam ešte trošken čas, didiana aj moja mala sa vie tak pokakat že to ma až za ušami tiež nam utierky nestačia... deina no ja som z Komjatic, ale to fakt neviem že by tu niekto predaval kočiky musim sa popytat, no tam nad dm-kou som ich videla, ale ta preklapacia ručka na tych bertoni ma fakt laka, je to ovela praktickejšie, s mangelom sme sa dohodli že nas kočik zatial predavat nebudeme, lebo mala ešte buducu zimu nebude tolko chodit tak taky vačši sportak sa nam zide,a že kupime niečo take na leto tak uvidime... baby s tym upratovanim mate pravdu to počka aj ja sa niekedy na ten bordel nemožem pozerat ale čo už a k tym dlažkam, umyvam ich každy den ale už poobede vyzeraju jak keby tyžden neboli umyte
strapco to je teda potvora... 😠 😅
my sme zbuchali kasicku a koooonecne spime...ani som nemusela ponozkami hrozit... 😀 a nezapeka nas... 🙂 takze vsetko ok... 😀 ale kakame troska redsie...ako stale ta ista farba, rovnaky puch ale trocha redsie... 😕 😅
drobec nechce spat..akonahle prestanem hybat kocikom tak do 3 min oci otvorene...a to sme hore od 7...som si chcela s nim schrupnut..ale neslo to..a len mrnci, dudlik vypluva..hodinu som ho uspavala a nic..teraz mi sedi na kolenach a hryze palec
tym myslim moj palec..zacina tio boliet..a to este nema zuby
vonku je hnusne...ale skocim s malym pobede do tesca..otrepat prachy a kupony z clubcard 😀
nam tie kupony este neprisli... 🙄
idem pit kaaaavu... 😉
adka..tak sa stazuj..platia tusim len do konca marca 😠
ahojte , tak ja tu citam vase rekordne spanky a nas maly sef si zmyslel, ze uz nebude ani tak spavat ako spaval, napr tuto noc po hodine a pol s cici v ustach zaspal o pol dvanastej do druhej spinkal, a potom zacal sa vrtet ako prd v gatoch, som ho aj prebalila, masirovala, nic nepomohlo, az nakoniec opat s prazdnou cici v ustach o pol piatej zaspal a spinkal do deviatej s jednym papanim...terau spinka na balkone, snad potiahne aj do jednej, asi ne, ale uvidime...a vlasy mi zachvilu ostanu na hlave asi tri... ☹
no veru cez tyzden buduci tam poletim jak na metle... 😠 aj tak pojdem do mesta, bo otvorili novy akvater a maju tam zabky a take cudo ze ziabrovnik sa to vola a vyzera to tak srandovne ze po roku hovorenia o tom si konecne spacham akvarko... 😀 len musim este akvarko zalepit silikonom, lebo prasklo... 🙄 nezvladlo stahovanie... 😕
Adka, to znie ako nieco z Harryho Pottera. 😀
Bambolina, tak to mas narocne, ked ti takto spinka (nespinka).
Catrine, nasla som nieco o tych Komjaticiach, tak kuk IP. 😉 Ja som tiez nevedela, ze tam su, kym mi to nespomenula ta baba v nemocnici, spolu sme boli na nedonoseneckom. Ona mala dvojcata predcasne a kupovali dvojickovsky kocik priamo tam.
caute baby,
co sa deje s nasimi detmi??? 🙄 🙄 🙄
ta nasa zalomila o 8 s obrovskym placom, a tuto noc som ju prenechala celu tatovi, lebo som potrebovala dospat...tak o pol 5 ma zobudil 😠 😠 zrely na prasky 😀 😀 lebo dcera napapana, prebalena, nechcela zaspat naspat..tak sa tam na nas vyskierala, tak som sa jej snazila o 5 rano dohovorit ze este nieje jej zvycajny cas na vstavanie. nakoniec ako tak zalomila do 7 ale to bolo take ochkanie stonanie takze som uz moc nepospala ☹
tak sme sa od siedmej hrali, o 9 unaveny plac, tak som ju ulozila a spi uz dve hodiny 😕 😕 mam ju budit? nepomylila si den s nocou?
a zajtra uz konecne budem mat opravene auto a mozem konecne zit ako clovek, lebo som tu na vidieku zahrabana od zaciatku MD tak teraz obchody traste sa!!! 😀 😀 a vsetky moje kolegynky pojdem pozriet a za sefom nejako sa dohodnut ohladom prace a na danovy urad sa tam pohadat nech vratia manzelovi nejaku dan, uz o to ziadam neviem ako dlho, a cez telefon to nie je ono..vsade pojdem, uz sa neviem dockat
catalin asi tak rychlo rastu, ze sa nevedia vpratat do koze... 😕 😅
catalin nebud ju, nas je potom cely den nervozny ked ho zobudim...
ale dieta by nemalo spat viac ako 3 hodiny cez den, bo sa potom moze ozaj stat ze si to pretoci...alebo bude spat v noci horsie...aspon tak som to niekde citala a nemala som chut este to otestovat v praxi... 😅
baby ani docitat vas nemozem mala mi tu mrnci na rukach lebo ona je spokojna len ked sa prechadzame, potvorka 😠
no nam nehrozi aby spala cez den dlhsie ako tri hodky, potiahne max. hodinu a je vybuvana
adka..asi si trafila klinec po hlavicke 😀
catalin..to je tazka dilema..ak zobudis moze byt nervozna..ked nezobudis, moze si prehodit den s nocou..a to budes nervozna ty..a potom ona z teba

no ja práve čakám na poklad...Erik pod hrazdou tlačí odušu,tak uvidím tu kopu.... 😀 😀 😀 no čo je lepšie ako vy..até bábo? 😉 taký bude spokojný potom... 😵 😵 😵