icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
5. mar 2010

deina 😀 ...to moja babka je hentaka presne ako tvoja svokra... 😅 hruuuuza...to ti len zabehne a hned mas zapal pluc a podobne katastroficke scenare... 😅

saku s hentym som sa este nestretla, zeby cislovanie bolo na mensi vek ale v skutocnosti sa do toho vojde dieta starsie... 😀 to kde si kupovala take?... 😀

baby ja nemozem najst satocky na leto malinkej, co sme kupili, ked sme sa dozvedeli ze budeme mat dievcatko... 😠 nemozem si spomenut, kde som ich zalozila... 🙄

caterine
5. mar 2010

No my spime od 23 do 6.30 ale už jeden den zaspala aj o 22 to fakt neviem čo sa jej stalo, ako tak pozeram tak vy tu skoro všetky už o 20 vypisujete na konovi a mala si akurat vtedy vyžaduje najviac pozornosti, čo by som ja zato dala keby zaspavala o 20 a mohla tu s vami kecat, ale čo už hadam sa jej to časom upravi, zachvilu sa mi zobudí tak idem zohriat milk

kkiki
5. mar 2010

som vam mile dievcata dala na fb fotku len re vas ...

sakura77
5. mar 2010

adka,to je taky pekny kvalitny overalik,asi cesky,lebo su tam mackovia a napis ze "medvidek ma deti rad" 😅 ,tak asi na ceskych hôrnych junakov je to site 😀

caterine
5. mar 2010

adka neboj najdeš ich prave vtedy ked ich nebudeš hladat, no diiite sa mi budi

adka_praha
5. mar 2010

ja by som skor povedala caterine ze ich najdem ked leto uz bude za nami... 😅

jaj ked som si ista, ze este niekde mam odlozenu tasku s vacsimi vecami, len neviem kde a mm sa so mnou hada, ze uz nic dalsie odlozene nemame...a ja len ze, heeeeeeeeej? tak kde su tie satocky! a on ze aha! tak asi niekde este nieco bude... 😅 no a kde? 😀 neexistuje nejake to drievko aj na oblecenie, ako je to na vyhladavanie vody? 😅

caterine
5. mar 2010

my už nosime tiež od 3do 6 ale aj to jej je akurat tak zachvilu pojdeme asi na vačšie...baby včera som pozerala počasie a cez vikend ma zase snežit a total kosa, čo sa tato zima už ani neskonči, už som z toho na prašky 😝

adka_praha
5. mar 2010

cez vikend? ja som sa rano zobudila uz do toho bieleho bordelu...a este furt pada... 😝

ukulelembo
5. mar 2010

Adka si presne ako ja ked som okolo 6.30 hore pokedy doodsavam mm, makrmim drobca tak som prebrata 😅 a potom ked sa snazim podriemkavat tak som jak mechom uerena lebo to uz nenei ani vegeteni ani spanie, ale len uspavanie a cicikanie a podavanie dudla 😖 No mi mame cherokee overal 0-3m a este je nam furt akurat, este ze je tak dlho zima, a bundicka cherokee 6-9m nosi uz teraz lebo mu len oviniem rukav a nosime 😉 Neviem co sa makety na sitie to maju 😖 Zlati komunisti-ci topanky, ci oblecko, vsade bolo vsetko jednake 🙄 Pamatam si na taky umely merac co sme tam v obuvi strcili nohu a predavacka vedela cislo boty-to boli casy-teraz mozme snivat 😕

slovakia13
5. mar 2010

kkiki
mia strasne zavidi .....ona by rada take vlasky 😅
podareny 😉

hegina
5. mar 2010

ahojte babenky,
prišla som hodiť kukuč čo píšete tak som stihla dočítať od včera. My chvalabohu celkom OK v noci po očkovaní ale je nenormálne mrzutý chúďa moje len mrnčí a mrnčí. Včera nemal teplotu a večer odkvacol už o pol ôsmej, no od rána má zvýšenú a v kuse mu to skáče 37,4 -37,5 - 37,7 potom zase zíde takže ani mu podať nurofen ani nič a je z toho úplne vykolajený. Aj papať nechce tak ako inokedy, aj zase zalomil a to zvykne druhý krát spať len okolo 12tej a už teraz zalomil lebo ako píšem tak ho nohou hojdám v sedačke tak chvíla ticha lebo neviem čo s ním spokojný je len na rukách ale ja ho už nevládzem veď má viac ako 7 kíl, aj dr. mi povedala nech ho nenavlačujem lebo to neprospieva chrbtici reku nech to vysvetlí malému. Toto očkovanie je hrozné úplne to rozhádže celé dieťa ☹.
Čo sa upratovania, prania a umývania riadu týka tak ja používam v poslednom čase zázračnú formulku z "Paneláka" keď mm alebo malá nechajú niečo neodložené alebo neumyté tak len zahlásim: "Služobníctvo má dnes volno.... a už vedia o čo mi ide, tak sa na tom zabávam, xixixi
Teraz som bezradná či s ním mám ísť poobede von keď mu tak hafruje teplota, no naozaj neviem ale chýba to aj jemu aj mne.
Deina,
tie fašírky vyzerajú super, pošli "leteckou" poštou ochutnať, otvorím okno aby sa nerozbilo 😀.
Sakura,
ja som si včera dala Morcadelu už som naňu mala strašnú chuť tak som tú celú malú konzervu zožrala so špagetami na posedenie, hanbím hanbím, ale no čo už fňuk

didiana333
5. mar 2010

nerobte mi chute na morcadellu...ja lubim tu syrovu...to som schopná aj ja konzervu zožrať...aj ja hanbíííííííímmmmmmm..... 😔

hegina
5. mar 2010

didi,
tú som ešte neskúšala dobrá je? a čo tá so šampiónmi? tú by som si dala, mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Ale dnes ešte dojedám z pondelka zapekané mäso také na spôsob francúzskych zemiakov len tam nedáš vajíčka ale mäso a zaleješ smotanou, bože sliny mám už aj na teplákoch

adka_praha
5. mar 2010

hegi snazis sa drobcom vyrovnat? 😀 😀 😀 ja mam chut na kotlikovy gulaaaaaaaaas... 😅 vcera ma namotali...v telke som ho videla a teraz knuram... 😅

hegina
5. mar 2010

adka,
myslíš že by som dobre vyzerala s podbradníkom? len neviem či mi krk obíde 😀, 😀

adka_praha
5. mar 2010

ved tak sa vynajdi...🙂 si trebars daj utierku a zopni zicherkou alebo daco take... 😀

hegina
5. mar 2010

tak jo, posnažím sa kontrolať si telesné tekutiny, aj keď s krámami to bude ťažké. Zase došli tak mi lezú na nervy a leje zo mňa ako keby ma zato platili 😝

adka_praha
5. mar 2010

no ja cakam ze pondelok to tiez isti... 😝

hegina
5. mar 2010

idem si ja zohriať ten obed, trochu skorý ale nevadí musím využiť čas kým malý spí aj keď to bude max. 30 minút ako ho poznám. Inak malú berie mama zajtra k sebe na deň a noc a prídu len v nedelu poobede, bože to bude vegeeeeeeeeeeeeeet, len dúfam že malý bude OK a budem ho môcť na kočíkovanie zajtra šupnúť sesterničke a bude prázdny a tichý byt bože to je krásne nato aj pomyslieť

caterine
5. mar 2010

boze baby nerobte chute, adka ze kotlikovy gulas na ten by som sa teda dala nahovorit, nepozerala si nahodou bez servitky tam ho tento tyzden varili, len ta zuza co je tam ta maliarka, ta mi tak leze na nervy, ona vsetko MILUJE 😝

sakura77
5. mar 2010

ja cakam mrchu zajtra,sa tesim 😠 😠
tak mala sa zobudila o 10.45 umrncana zas,tak som jej pustila kolotoc a len mrnci a mrnci,strcila som cumlik a dospava dalej 😅
po ockovani aj moja bola na druhy den tak o nicom,asi ju to bolelo este....

hegina
5. mar 2010

tomu sa hovorí belskovka - malý je už hore a ešte mrzutejší ako pred tým ☹ ☹ ☹

kkiki
5. mar 2010

ta je podla mna permanentne na nejakej divej hube ... ta je jak mimo 😀 jak vila amalka

adka_praha
5. mar 2010

caterine je mozne ze som videla ukazky...inak bez servitky nekukam...ale kazdopadne ma to namotalo na ten gulas... 😅

caterine
5. mar 2010

hegina to budes mat supeer vikend, aj ja chcem taky.....mne akurat mrcha skoncila tak som happy, ani brucho ma uz tak nebolieva ako pred tehu, aspom nieco

sakura77
5. mar 2010

takze je to jasne,zajtra varim gulas 😀

adka_praha
5. mar 2010

😀 my ideme zajtra do mesta, tak vyzerieme svokrovcov ale nedela to isti... 😀

caterine
5. mar 2010

ja to pozeravam len tak zbezne lebo vtedy vacsinou mala papa a kupkame, ale celkom je to dobre hlavne ked varia celebrity

hegina
5. mar 2010

nie že "za nič na svete" ale ani "za DVA niče" nezobere cumel do pusy, hlavne že v kuse zíva a lepia sa mu oči ale spať nechce

janka1874
5. mar 2010

no ja som mrchu ešte vôbec nedostala 😒 no čo už nechýba mi to zatiaľ 🙂 🙂 🙂 🙂
hegina naša staršia sa zaťala a nechce ísť ku našim spať ani za svet ešte aj včera keď tam boli obe a my sme išli na výstavu tak prvý krát mi mama volala že ju nezvládajú taký cirkus za nami robila moje nervy neviem ako na to dieťa