icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
7. mar 2010

akyboy
to iba ten prvy moment ,potom som sa striedavo vytesovala a panikarila 😀 😵

janka1874
7. mar 2010

Ahojteeeee kočeny ja som normálne vyspatá dnes jupíííííííííííííí
vrátili sme sa aspoň túto noc k bežnému spaciemu režimu len 2x sme vstali na mliečko čo je pohodaaaaa juj ale som rada
mne sa tie kočíky teutonia nejako nepáčia ja im neviem prísť na chuť daako 🙂 ja som sa teraz zamilovala do nového jane šporťáku len neviem či ho budeme môcť kúpiť lebo sa tam nedá namontovať skate pre staršiu slečnu tak asi smola 😢 😢 😢

sakura77
7. mar 2010

ahojte!tak ,sofinka uz druhykrat spi,ja mam povysavne,umyte dlazky,upratane,navarene od vcera,kiko je u deda,no nie je mi fajn??
no,som sa pobavila zas...adka,tak jak to ze ti este nelozi???? 😀
inak,to loznie,musim pozriet datum fotky,kiko zacal v cukrarni v detskom kutiku,boli sme s kamoskou a on sa naraz rozbehol za traktorom...tak budem vediet presne..musim pohladat,fakt som zvedava
tak ale niektore su sikovne,ja som sa pustila sma chodit v siedmych mesiacoch..vazne....
tak nam sa pretacanie dari,hlavne z bruska ,dam ju na deku a za chvilu "buch" a uz je na chrbte ,na bok sa dva v pohode a z chrbatika na brusko,ked ju troska popotlacim tak sa supne,sama od seba celkom este nie,ale uz je to ozaj blizko..
mayka,tak vase jazvecice sa maju teda.... 😅
slovakia,kocik ta sportova verzia je super,ale ta hlboka to je teda divocina na moj vkus 🙂
bleelka,my sme 3.3 "zarobili"

🙂

adka_praha
7. mar 2010

jani tak blahozelam... 😀

ja som konecne nasla dalsie veci pre malu, na leto... 😀 tak som kukala co tam je a rovno to vytriedila a hodila ku praniu... 😀 zas som si prania azehlenia narobila... 😀 nejaky zly skriatok ich schoval predo mnou do krabice na skrinu, preto som ich nemohla najst... 😠 😀 uz sa neviem doskat leta... 😀

adka_praha
7. mar 2010

my zistime az 13.-ho ze budeme traja... 😀

ja som bola vraj pohodlne dieta...kde ma polozili, tam ma aj nasli a chodit som zacala v nejakych 13.-tich mesiacoch... 🙂 ja od malej necakam ze mi div ze nie v pol roku zacne behat... 🙂 to len babka je akasi hr... 😕

sakura77
7. mar 2010

adka, aj tie šatky si nasla co si hladala? 🙂

adka_praha
7. mar 2010

hej... 😀 som z toho happy jak male deco...fakt som si myslela ze co cert nechce ze ich najdem az po lete... 😀

slovakia13
7. mar 2010

sakura
tiez sa paci iba ta sportova 😀 mala spi a ja koooonecne idem nieco urobit

sakura77
7. mar 2010

no,mne sa prave zobudila 😉
robi brusaky prave,tak bude s bude dvihat za nozickami ze az,musim to odfotit,srandovna je 😅

didiana333
7. mar 2010

Ahojte kočeny...no my sme zase hore od šiestej,ale drahy sa umudril a zobral si ho a ja som ešte schrupla do pol deviatej....huráááá...no a obed sa dovára,takže ideme chrumať a poobede ideme k mojej mame,tam sme nachystali synovi staršiemu oslavu narodenín ako prekvapkanie.... 😀 zajtra má 17.... 😀 😀 😀

mayka
7. mar 2010

ahojte koceny a dobru chut k obedu. My budeme jest neskor ideme do jelky na heika. Stranse dobre ho tam robia.

Muzovi doniesla svokra k obedu segedin tak uz si dal a ja na neho smutne kukam lebo by Terezku z tej kapusty asi roztrhlo. 😀

sky a tatuska, bumbleride sa mi tiez paci, ma ho tu jedna kocka co ma dvojicky a je fakt pekny. V zeleno modrej farbe je.
ja by som tiez chcela novy kocik zasa. Taky skladny do auta. Kamoska mi dala jednu buggy hauck jeep po dcere ale moc sa mi nelubi nehovoriac ze tie osemkolky su na prd. Ja keby som kupovala tak maximalne 6 kolku. predne kolieska nech nie su zdvojene. A ten hauck ma aj na prd to polohovanie chrbatika lebo ked ho dam do lahu tak su tam nejake hrbolce. Asi by nebol moc pohodlny. Mozno pre vacsie dieta ale nie pre 10 mesacne.

asi jej ho vratim nech ho ponukne niekomu inemu.

no ja som otehotnela presne 5.3.2009 o cca 9, 30 hod. Viem to presne kedze som bola na IVF. To uz mala Terezka vtedy ako embrijko uz 4 dni a mala 100 buniek.

😀 😀 😀

A dnes mame 4 mesiace. 😵

baby s tou stolicou aj u mna to je zle ale ako som zacala pit ten gravimilk tak sa mi to upravilo.

adka_praha
7. mar 2010

mayka to je krasne... 😅 a blahozelame k mininarodeninkam... 😀

mayka
7. mar 2010

sakura som sa zasmiala ze mala robi brusaky. 😀 Bude mat tehlicky na bruchu. nas rano cv postielke dvihala nohy o dusu lebo som j dala pod kolotoc a pri nohach ma take hrkalky co sa davaju do kocika a ako nohy dvihala tak o ne zakopavala a naramne sa jej to lubilo. Tak brusakovala asi polhodinu. 😀

vidim ze dnes leti pozdrav caute koceny. A to som si ani poslednu stranu neprecitala ked som to pisala. 😀

mayka
7. mar 2010

adka dakujeme. Teraz lutujem ze som Terezku nedala odfotit ako embrijko. Mali tam taku sluzbu.

To by bola jej prva fotka a este mame v mrazaku jej 6 surodencov. 😀

sakura77
7. mar 2010

mayka 😀 tak to mas nadej na siroku rodinu este 😀

mayka
7. mar 2010

sakura, noo do 40 mam co robit. Rodit deti. 😀

tatuska1
7. mar 2010

kočeny dnes ste akčnéééééééé ja už mám tiež všetko hotové ale som unavená ako pes malá pí len po hodke ale asi jej to tak vyhovuje ked vstae šantí sa o sto šesť.píšem jednou rukou druhou hombám malú v postielke.
mayka no to máš čo robkať ale v pohode trošku sa dáš do kopy po terezke a šup na druhé 😉 😵

adka_praha
7. mar 2010

no tak to s tym mrazakom znie dost strasidelne... 😅 joj baby mat na to peniaze, tak mam aj 10 deti... 😅 ale musim najst este sponzora, ktory by nas zivil... 😀

tilly
autor
7. mar 2010

ahojte koceny, nejdem vas ani citat, idem za chlapmi na ihrisko, len natiahnem na fcb nove fotky nasho noveho kocika 😀

carmen86
7. mar 2010

ahojte my sme u mm rodicov na obede, svagor ma meniny, mala spi uz dve hodiny a ja vegetim...Konecne nam uz treti den zaspava vecer sama, tak ze ju necham v postielke a sama zaspi, pred tym tak nechcela som sedavala pri nej a hladkala som ju po čielku alebo uspavala na rukach a zrazu takto zaspaca sama klop klop

tilly
autor
7. mar 2010

to noje decko nevydrzi na chrbte ani chvilocku, len ho polozim, hned je na bruchu.... a potom sa jeduje, ze sa tak nevie hrat s hradzickou... to vysvetli mu to...

bleelka
7. mar 2010

tilly, to sa ti uz prevracia z chrbatika na brusko???

tilly
autor
7. mar 2010

uz asi mesiac... a najnovsie sa hybe, po hracej deke mu to moc nejde, ale po parketach sa preplazi v pohode...

zusska80
7. mar 2010

ahojky

tak tu su ake sikovne deticky. tily, ze preplazi??? no to nas maly je teda riadny lenivec. 😖 pretacanie bez pomoci este nehrozi, ale paci sa mu to. ale odraza sa nam od noh, tiez ked je na bruchu, tak sa tak hadze dopredu. je to fakt smiesne, ako sa snazia a moc to nejde 😅 😅 😅 😅
baby, aj ja som na fcb, ako si vas tam mam pridat, ked neviem meno???
ak chcete, tak si ma pridajte, som tam pod zuzana sebestova korenova... tesim sa na vas 😵 😵 😵

kkiki
7. mar 2010

mayka gratulujem to som netusila 🙂 ze ste sa takto stvorili ... a mozes si vybrat, ktory poharik nabuduce chces ??? 😀 😀 😀 ja si nepamatam 😒my sme boli na sebe furt nacapeni tazko sa urci den 🙂)) ale 28 feb mi zomrela babka tak ked som to zistila hned ma napadlo to prepojenie ...
tilly a som kukla kocik novy a sportovu cast nemas ?
bleelka my sa tocime tiez uz do oboch stran a poviem ti ze jaaaaaak bolo dobre ked pekne lezal ... mne sa aj v kociku ked ma miesto 😀
no a dneska som mu posediacky musela obliect bundu, nebolo kde polozit tak som ho mala na nohe a nachvilu som ho pustila a panacik sedel ako pecka 😀 😀 😀 ako velkac ... vzdy som sa bala ho pustit upne celeho neopreteho ...
a dnes sme dali aj taku riedku kasu ... najskor nevedel co stym a potom uz pekne otvaral sam pusinku ... strasne zlate ako to miesal v pusinke ...

tilly
autor
7. mar 2010

zusska, on sa tak plazi, lebo nozky si este nepodlozi, len rukami sa tak taha... a nohami sa tak odraza 😀 no smiesne to je, len sme tym padom skoncili s postielkou, lebo hned ako ho tam polozim, otoci sa, vytahuje hlavu hore a natahuje sa...

tilly
autor
7. mar 2010

mam aj sportovu cast aj sedacku, nahodila som to na fcb, len to stale nejako blbne, ale nahadzujem vsetky moje kociky sem do tej betaverzie

zuzu1980
7. mar 2010

tilly, na parketach som este neskusala... asi ho polozim a uvidime. Nas sa plazi z hracej deky na koberec, ale tak ze hlavu zabori do zeme, pokope nozickame, posunie ho to dopredu a zdvihne hlavu. Ked zisti ze este nie je tam kde chcel bt, tak zase... takto ide po troske a strasne sa pri tom jeduje 😀

sakura77
7. mar 2010

tak to my sa neplazime nejak,kedze sa hned len co ju dam na brusko obrati naspat,a potom sa toci okolo vlastnej osi dokola ,jak ti breakdanceri 😀 😀 len taki troska spomaleni 😀 a hlavne ked je za nou zapnuta telka,tak to sa v momente toci jak raketa,len aby videla volaco,maniacka televizna jedna!!!! 😅