Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
janka..jednak klobucik nemam...a som leniva ist ho zhanat 😅 ..a zaschnut mliecko na bradavke som vzdy nechavala..teraz ale mam pocit, ze vlhko mi to zhorsuje...ale ved uvidim, mam masticku, tak sa liecim...len na mna myslite..drobec sa mi o 12 pricucne na tu bradavku..auuuuu..kym sa spusti mliecko tak si zas uzijem..potom je to uz vydrzatelne, aj ked stale boli..pri predchadzajucom kojeni som az aukala nahlas..nesmiem..lebo to sa drobcek zacne na mna kukat a nepapa
strapco, sono klbikov??mozem snivat, naskor v 5. mesiacoch zacnu nieco robit..a to budeme akurat na dovolenke na sk. takze balit na siroko? budem, jasne..este nieco ine sa da robit?
ja som tiez o tych zarezoch nevedela, sladka nevedomost a teraz jej to vkuse obzeram...mdloby ma odchadzaju ked si predstavim ze by nemala mat klbiky v poriadku...ach jaj...ja sa bojim
strapco ten klobúčik je na to fakt super vec v kauflande to majú za smiešne prachy je to vec na nezaplatenie v takýchto prípadoch
tilly--dik..takze dalsi kocik mi padol..ja som vysoka 172 a mm 185..takze aj drobcek sa crta byt dlhanom..takze sa nezmesti asi..tak hladame dalej
tinni..ja sa tiez trapim uz dlhsie z mykozou..uz bolo dobre, len ako sa mi upchal mliekovod tak sa to pototo zas
didiana..tak mu skus kupit taky, co je tvarovany ako na tej flaske..lebo prazdnu flasku by cmulat nemal..nahlta sa vzduchu
janka..ak sa to do zajtra nebude zlepsovat tak si ho kupim...slubujem...len annag mi slubila, ze uz by sa to malo zlepsit ked to prasklo...lebo vlastne az teraz sa masticka dostane na miesto, predtym som vlastne mazala len povrch pluzgieriku
tak budeme držať palce súcitim s tebou lebo keď mi Sendy urobila takú ranu prežívala som to isté je to neskutočná bolesť tiež som kojila so slzami v očiach poznám to
my zeny sme sialene..co vsetko vydrzime 😉
kamoska ma 3 tyzdnove babo..uz nekoji..sa jej nechce, ze na UM jej maly prespi dlhsie ☹
tak ideme trosicka vonku vystipat licka 😲
ja sa zatim lucim...prva kocikova runda
my chodime von az poobede..doobeda nie som schopna sa niekam vytrepat pokial nemusim 😅
strapco, vies ako mi je luto ako sa trapis? mi to pripomina nase zaciatky a bolo to straaaasneeeee. Inak s tymi klobucikmi pockaj do zajtra dobre? 😉 a hlavne ich nepouzivaj dlho, iba kym sa Ti to nezlepsi, lebo znizuju tvorbu mliecka (vlastna skusenost)
a gratulujeme k 4 mesiacokom
pudo aj my ideme, maly uz by siel hadam aj sam 😀
strapco aj od piatku kojim so zlzami a tiez v sobotu som videla vsetkych svatych, mam zapaleny prsnik, horucku som mala 38,5, som myslela ze skolabujem, tak sme boli na pohotovosti a berem antibiotika, je to uz lepsie ovela, len maly je neaky zly, chudak uz mam take nervy ze konec...a on to iste citi, ale co mam robit, manzel ide este aj na sluzobku dnes...
vonku je hnusne, fuci ako o zivot, bojim sa ist von s malym , koli uskam....a on vnutri nevie spinkat...zacarovany kruh
tak už máme navarené a teraz si v kľude vypijem kafeeee kým dieťa ešte spinká 😉
strapco nech sa ti cicuška čím skôr zahojí 😒
bambolina..co ma maly s uskami???--ked ho das do kocika a ma ciapku taku co ide az na uska a kapucnu, tak by sa nemalo nic stat...
ja nastastie zapal prsnika nemam...hrozil mi, lebo sa mi urobila hrcka..ale maly to scuckal..aj ked sa mi urobil pluzgierik..asi jak silno tahal..ale aj ten uz pri kojeni praskol, tak snad bude lepsie
takze si viem predstavit ako sa citis
ajkaag..ved prave kvoli tvojej skusenosti odolavam klobuciku
ahojte,tak ale mame krasny slnecny dneska 🙂
my zas noc strasna,kazdych 15 minut eeee eeee ,ja vyletela,dala cimlik,na 15 minut pokoj azas...a takto az do rana 😠 ale sa mi zda ze jej lezu tie spodne jeden vedla druheho,ten jeden uz tak viac presvita ,ten druhy taka priesvitna ciarka este len...
zuzu,co si zabudla ze mame uz eurace?no za kilecko "sk" by som si toho ozaj moc nekupila,tak akurat zmrzlinu 😀
jaaj,baby,ze 85 rocnik....deticky moje... 😀 😀
tiny 77 veru aj moja 77 znamena rocnik,bohuzial ... 😔... 😀
cipus,my robime taketo brusaky uz druhy tyzden,sediet a sediet by chcela strasne,tak sa bude zdvihat,a vydrzi tak napoly zodvihnuta uz aj dost hodnu chvilku
gratulujeme metejkovi k 4 mesiacikom 🙂
catalin,zarezy narovnako,akoze ktore zarezy,kde konci riťuša,tie?
juuj,strapco,az ma kozy rozboleli ked to citam... ☹
a kamoska,ze sa jej nechce kojit???? 😕 😕tak teda to je sila...amne by sa aj chcelo a nemala som cim,sakra,to je spravodlivost toto 😠
nema nic s uskami, ale ani nechcem aby mal, fakt je tu dost silny vietor, ale poobede ma to mozno neminie, lebo ked sa nevyspi, bude mrzuty velmi ako vcera a to nechceeeeeeeeem...to od pol tretej do desiatej nevedel zaspat, tak mrncal, plakl, stazoval sa nastriedacku...a mne nervy tiekli
my uz mame prve kolecko dnes za sebou, inak ani nespinkame, len v kociku, dalsie dieta som si tak naucila... no, neva...
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1885906 tak toto ma zaujalo, nie ze by som tomu verila, kiez by to bolo take jednoduche...
no tak aj my mame dnes 4 mesiace a po vcerajsiej mrkve aj sulcek v plienke .. 😀 😀 😀 😀 no nestiham vas citat , stellku mam doma lebo tata isiel rano o piatej do plzne instalovat objekt a nam sa veru rano o 8 nechcelo trepat aj s olinom do skolky tak sme si spravili volny den a od deviatej sme uz boli vonku ...
tilly,doobre si si naucila 😅 ja som tak kika mala nauceneho denne spanie ,mala som aj vnutri taky stary kocik,a potom pohroma,ked uz zacal sediet,bala som sa aby sa mi nevytrepal,tak sme nacvicovali postielku,tak to som si uzila teda,slona na rukach vlacila kym nezaspal a az potom do postielky...hruza,teraz som uz bola pevne rozhodnuta ze to druhykrat neurobim,zatial s nam dari..klop klop
bambolina,tak to teda ma vydrz mlady... 😅
sakura..ved to..ono skor je to moja znama..druzka bratovho kamosa..keby bola moja kamoska, tak uz by mala vycisteny zaludok a kojila by 😀
ja just kojim aj napriek bolestima..ani ma len nenapadlo vzdat kojenie...inak odkedy mam tieto tazkosti drobec mi prestal rano vymyslat pri kojen..pekne ma scucne do poslednej kvapky 😀..asi citi, ze mi tam nemoze nic nechat, ked chce mliecko aj nadalej
je to nespravodlive..tie co chcu nemozu 😔 , a niektore nechcu 😠
sakura..takze sa chcete pridat k zubatym detickam 😀 ..no cakaju ta podobne noci ako tato, kym zubky vylezu
ja si uz obcas hovorim, ze mu strcim dudlik do sekundoveho lepidla alebo prelepim paskou cez usta 😅 ..jasne ze to nespravim, nieze ma udate na socialku 😅
inak, mne sa zda, ze adko strasne malo papa... aj je taky mrnus podla mna, ale to je len moj zvyk od domca, ten cucal, co sa dalo, adko taky nie je, tak ma to znervoznuje... ale pockam do poradne a uvidim, nie je chudy, pekne stehienka ma, take faldikovite, na spapanie 😀 ja som asi len zvyknuta od dominika, ktory v jeho veku uz obliekal 80tku... len adusko je aj o dost akcnejsi...
no vyzera to tak,aj ked stale nie som si ista,nechce mi to ukazat,potvora jedna 😀
a v piatok ideme na nausnicky,tak uz bude konecne poriadna baba 😅
strapco,tak s tou paskou to uz mna napadlo,ale asi je to protizakonne
😀 😀 😀
bambolina..ked mu zababusis uska a nema nadchu tak sa nic nestane..detick mavaju bolesti usiek vacsinou pri nadche, alebo tie vacsie este mavaju zapaly usi z bazenov
teda spon ja som mala len take pripady na ambulancii
ja som si povedala, ze drobca naucim spat v postielke cez den az po 2. ockovani...teraz to nema vyznam, konecne sme dali rezim po ockovani do normy, dalsie ockovanie uz caka za rohom, zas rozhadze rezim, teraz to nevidim nadejne..az potom
tilly..tomu sa mi nechce verit
kkiki..gratulujem k 4 mesiacikom..aj nas drobec oslavoval kakinkom 😵
jaj..bojim..blizi sa 12 hodina a drobec sa uz mrvi..bude to boliet 😖
tilly..prestan si deti porovnavat..dominik sa ti narodil o dost vacsi ako adko 😉 len si nervycky robis sama..ani jednovajecne dvojicky nie su uplne rovnake vo vsetkom 😉
naša sa už krotí s tým dudlom v noci keď sa napapá tak ho scucne a možno raz-dva krát podám a potom aj tak vypluje asi pochopila že to nem dobre vplýva na maminu to večné vstávanie a podávanie 😀 😉
nie neudáme na sociálku aké to číslo tam majú idem si to vygoogliť 😀 😀 😀 😀
strapco tak ti neni čo zavidiet viem si predstavit tu bolest, mna pred tyždnom bolel prsník som myslela že budem mat zapal ale potom som dlhšie odsavala a upravilo sa to, presne tak tym chlapom je sveta žit, my si musime všetko odtrpiet, ozaj nevieš mi povedat ako by malo vyzerat zahojene očkovanie po tbc, lebo v piatok ideme na poradnu a mali by malu konečne očkovat, už tam nema hnis len to ma červene a na kraji ma take biele bodky akoby, nevadi že ešte neni zaočkovana.... mamina sa ma furt vypytuje na nejaku lyžičku proti obrne to sa už teraz nedava alebo ano, v tych očkovaniach som totalny magor. Sakura aj ja planujem naušničky až neskor, chcem dat nastrelit, vraj je to šetrnejšie ako prepichovanie, mame už aj kupene z bieleho zlata, tahych motylikov s fialovymi kamienkami, potom daj vediet ako to mala znašala, hadam bude statočna
tilly veď Aďuško je krásny okrúhlučky keď mu bude málo tak on si vypýta 😉 a možno chce byť vo forme 😉 nem špekáčik 😀 😀 😀

strapco, ten kocik ma kamoska, je pekny, len ona je dost nizka a je jej akurat... a mala je junova a je jej ten kocik tiez tak akurat... mozno este par mesiacov v nom vydrzi, skratka je malinky...