Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte s tym pretacanim je to tak, ze my sme boli s malou na neurologii a ja cela natesena ze nasa sa pretaca z bruska na chrbatik, mi doktorka na to povedala, ze dieta sa podla spravneho vyvoja ma zacat pretacat najprv z chrbatika na bok resp.bruško a potom z bruška na chrbatik, ze to pretacanie co robi nasa nie je vedomé, a nazvala to koordinačnou poruchou, takze mam doma lenivca ktory sa vobec nepretaca...
nebojte žienky to pretáčanie príde na všetky deti nebojte
Inac nam sa vcera zase vratil ten hnusny reflux. Maly dostal poobede taky zachvat, z nicoho nic zacal plakat, vykrucal sa do mostika...preplakal takto cele poobedie a vecer, vzdy len odpadol od unavy a chvilu spinkal a potom zase. Do toho stale grckal a mal stikutku...zasrany reflux! Ja uz fakt neviem z coho to je. Uz vyse tyzdna nejem nic mliecne, najprv sa reflux zlepsil a teraz sa brutalne zhorsil. A to som nic mliecne ani nahodou nejedla.
Dnes uz od rana to iste. Som si povedala ze jeden den dam len UM, uvidim ci sa mu ulavi a aspon budem vediet ci je to z mojho mlieka alebo nie. Vsetko co som mala odsate na dnes, som uz zamrazila, vsak to ostane na neskor. Uz fakt neviem ako drobcekovi pomoct, len ho kruti a place, nepomaha ani nosenie na rukach zvislo, nic!
carmen, k tomu pretacaniu uz som pisala vyssie, ze ak sa pretoci tak ze na brusku zdvihne hlavu a proste ho to prevazi na stranu, to bude asi ta "koordinacna porucha". Ale nas Adam zaryl hlavu do matraca, zdvihol zadocek a prekopal sa. Prvy krat mu to chvilku trvalo a potom vzdy ked som ho otocila zas, tak uz len elegantne kopol nozickou a bol na chrbte, uz vedel ako na to. A to mal 2 mesiace... tak nech si doktori vravia co chcu.
janka daj, bude sa citit lepsie
zuzu
tvoj maly na to ide y opacneho konca 😀
catalin
tu tiez nie je bezny scan ,ale ja som sa pytala uz v 6tyzdnoch,nastastie mala ich ma ok
moja zofa nie a nie spat 😠
zuzu aj my refluxime odusu, dnes poobede, ked sa uz asi hodinu vykrucal a mrnkal, som ho uz normalne zvrtla na brusko, dala pod neho plienku a hovorim ze grckaj, tak sa pomrvil, vygrckal a za chvilku sa na mna skeril ze lepsie, malinky, no ale ma to stve, fakt je ten stvrty mesiac najhorsi
jani od 38 sa maju davat tie veci proti teplotam...ale jasne ze pokial evidentne nieco dieta boli, tak nieco od bolesti kludne aj skor...
ze koordinacna porucha... 🙄 ti doktori inak perlia...tak potom polovica deti ma asi tu poruchu... 😅
ako aj vase deti piju po nociach jar??? 😀 bublifuk moze ist do r*ti v porovnani s terezkou... 😀 😀
a teraz obedujem... 😅 niekto mi vymenil dieta... 🙄
baby prave mi prisla ponuka z hotela jantar v dudinciach, ja len ked sme to stretko spominali, tak ze by sme nasledovali sakuru a ozbijali mangelov o kilecko:
3 dni/2 noci s plnou penziou 60.00 € 1.807,56 Sk
3 dni/2 noci s polpenziou 52.00 € 1.566,55 Sk
V cene pobytu je zahrnuté : ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, strava (plná penzia, pol-
penzia), 2 procedúry na osobu na pobyt, voľný vstup do 25 m hotelového bazéna, voľný vstup do fitness centra, free internet.
ajkaag, aj ja ho davam na brusko nech sa dogrcka, ale vcera uz ani to nepomahalo 😠 ja len nechapem ze co tak zrazu, tyzden bolo dobre a zrazu taky hnusny zachvat a trva to doteraz... len na noc som mu dala UM a pekne spinkal. ja neviem co mam v tom mlieku za otravu ze mu to tak vadi ☹ akurat ze jemi z toho smutno, ze prave z mojho mliecka by mu bolo zle ☹ ☹
ajka to znie super... 😀 uschovaj... 🙂
zuzu, myslim, ze musime hlavne pobojovat same so sebou, jasne ze ich netravime, ved vieme, ze tento mesiac je najhorsi, bude lepsie uvidis, ja som tiez kolkokrat nestastna, ale ked vidim starsieho, je mi jasne ze to moje mliecko je pre malinkeho to najlepsie 😉
adka saaak, aj tento vikend by som isla 😀
aj ja...ale musela by som najprv po tme nejakeho cloveka ozbijat... 🙄 😅
čaute kočeny!my už spinkáme a dnes sme aj všetko spapkali čo ma nesmierne tešíííííííííí dúfam že to potiahne čo najdlhšie.
zuzu to ma mrzí ten reflux snáď sa to upraví!
aj naša malá výska ako divá a nesmierne sa jej to pači.
kde ste všetky?tak ja idem ešte niečo popozerať na nete a potom mi pôjde seriál!
ahojte koceny 😀 my sme zas malo spali cez den...
adko zas vobec nechce byt na chrbatiku, hned ako ho polozim sa pretoci a kuka... 😀 na chrbatiku ho to nebavi, ked dam nad neho hrazdicku, tak sa pretoci a tak bucha do hraciek...
poradte, ktory je krajsi?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7010305&tab=7
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6998954&tab=1
oba su tie iste, len jeden ma 4 kolieska a druhy tri... ktory je krajsi?
tilly, u nas presne naopak, dam ho na brusko, tak skaredo kukne ze co to ma byt, pretoc sa na chrbat a tak bucha do hraciek 😀
dala som 1 flasu UM a maly je ako vymeneny, vysmiaty, spokojny... tak dam eset jednu a potom naspat MM a uvidime co bude.
ja ked ho dam na brusko tak blve 😀
Tilly, mne styri kolesa. 😉
To mi je luto s tym refluxom, chudatka deticky. ☹
My sme dnes mali poradnu aj ockovanie, miery podobne ako u Skybaby, 66cm a 7420g. 😅 Mala gulicka. Pekne sa tam usmieval, potom prisla sestricka s ihlami, spustil kutiky a plakal, az kym v kociku nezaspal. Ale zatial bol vpohode.
No a doktorka, ze nech mu uz dam mrkvu, ked som zacala davat nutrilon. Co ja viem, raz denne ma nutrilon, zvysok materske, je spokojny, krasne rastie, pribera... tak hadam staci pockat na 6.mesiac, co myslite?
no baby ja som happy ze ten moj maly vydryduch uz spi...dnes toho mam akurat tak dost...upistanaaaaa bola cely den, co des...hadam sa z toho v noci vyspi... 😅
jeziiin no ako bracho mi pise (byva s tatkom), ze nech vymyslim nieco, aby tatko dovolil, nech moze brachova baba u nich spat... 😀 😀 😀 tak oni dvaja su v jednom byte a ja mam mysliet za neho co som nejakych 430 km od nich... 😀 😀 😀 akoze vedia o sebe ze ziju len preto, ze ubuda z hrncov... 😅
co uz vsetky kukate panelak? 😀
Nuz, moj maly zloduch dnes zaspal uplne bez problemov... ja ho asi dam ockovat kazdy vecer. 😀 😀
Moj nepisti, ale strasne strasne sa snazi pretocit, na bok mu to uz ide (z chrbatika), ale tie zvuky k tomu! Akoby zdolaval minimalne Mount Everest, aj sme ho minule natacali, ze ako vie pritom kricat.
Podareny bracho... 😅
kukame letecke katastrofy 😀
a na dovcu v lete pojdeme autom radsej 😅
v sobotu ideme do brnaaa
dobru noooc
adka,kukame....ale ta hrubka v tom tvojom vydriduchovi mi nedá spať..... 😀 😀 😀 😀
také mi je tam smiešne to YYY,že som musela reagovať...dufam,že sa nehnevaš... 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 nie v poho... 😀 😀 😀 😀 ani som si neuvedomila... 😀 😀 😀 😀 no tak mensia slabomyselnost...jeeee tam toho... 😀 😀 😀 😀
adka..ano je to koordinacna porucha..to znamena, ze este dieta nema dostatocnu koordinaciu svojich pohybov nakolko sa motorika este len vyvija...cize nie vzdy len perlime 😉 😀
drobec spi..idem obedovat 😅 ..dnes mi nedovolil jest, takze som bola len na rozkoch, teraz sa dopekaju cestoviny..drobec nebol zly, len dneska totalne vyzadoval moju spolocnost..odmietol sa dnes hrat sam dlhsie ako 5 min..a tak som varila len tak postupne
taaak ma boli prsnik, teda bradavka...neviem si najst polohu...najlepsie je v predklone, ked sa ma nic nedotyka, lenze to boli chrbat, a na brucho sa polozit neviem..zisiel by sa taky masazny stol, co ma okrem otvoru na tvar, vyrezane este 2 na prsia 😅
zuzu..ono kojenie tomu nie je na vine..proste sa mi upchal mliekovod..to sa moze stat aj pri odsavani..vraj je to bezne pri mykozach ☹ 😠
tilly..mne sa zdaju tie kociky male, babo z toho rychlo vyrastie
strapco no tak wau... 😀 ale je to divne povedat o tom ze porucha, ked pokial citam a pocuvam tak to robi polovica deti... 😅 teda ak chapes co schem vykoktat...akosi sa neviem vymacknut aby som to vysvetlila (moje myslienkove pochody)... 😅
adka..napriek mojej tehotenskej a kojacej demencie chapem 😀 😀 ..chce to ine slovo ako porucha..napr nedostatocnost alebo nieco take..ale musis uznat ze porucha je kratsie slovo 😀

tak nas caka 3.ockovanie buduci tyzden 😅
pudo
nasi uz skonstatovali ,ze mala je briticka 😀 😀 😀
vy ste tu vsetky ake mladasky 😕 😀
pretacat sa nepretacame,pistat pistime aj sa rehlime 😀 a idem vas docitat 😅