icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

cipuska_
10. mar 2010

ahojte , este som Vás nestihla dočítať, kachličkujeme druhú kupelnu tak toho mám dosť, malá, obed uvariť, vysvetliť mu ako to chhcem...no blázinec.
ozaj baby chystate sa niektorá na detsku vystavu do brna tento víkend?
ževraj aj kočíky sa tam dajú lacnejšie kupiť tak tam chcem kuk nejakú buginu

ukulelembo
10. mar 2010

Adka nas šimonko este nebol vobec ockovany co to ma stale hnisave tiez davam framykoin tak uvidime 18.3.

adka_praha
10. mar 2010

ale...my mame jedno ockovanie za sebou ale teraz ma v karticke napisane dalsie... 😖 tak uvidime...ale asi ked jej to nehnisa tak zaockuju...aj vtedy ju ockovali a mala to trocha zacervenane... 😕

adka_praha
10. mar 2010

cipuska isla by som... 🙂 ale... 😝 neni povoz... 😕 aspon zreferujes, co zaujimave tam bolo...ale ktosi tu uz krical ze ide do brna... 😀 len teraz neviem kto... 😅

bleelka
10. mar 2010

tilly, ja som za stvorkolesove kociky

tak sme s5 z poradne, vraj krasne prospievame 🙂 mame 6300g, teda za 3 tyzdne +400g... nasa prvykrat neplakala pri pocuvani a vazeni pistala a sledovala doktorku co s nou robi.... no nato dobehla sestricka svac jedna ihla do jednej nohy, to spustila rev a kym sa stihla nadychnut, uz mala ihlu aj v druhej nohe chudatko moje... potom este plakala no kym som ju doobliekala tak uz sa zas usmievala, nato hned zachrnela v kociku... no mala by som jej vymenit obklady, ale nechcem ju budit... 😒

ukulelembo
10. mar 2010

kokso som si vlasy umyvala plny odtok -méééééééé mne co pat vlasov za rok vypadlo 😖 pridavam sa do klubu plesatych novembroviek 😀 Sak musime take ubytko zohnat kde sa nas dost popcha a hlavne nech sme tam sami lebo ked zacneme tie nase hlody pustat, tak aj casnici, kuchari a prevadzkari radsej zduchnu co sa zlaknu ze ake pacientky to k nim dosli 😀 😀 😀 A hlavne aby sme vedeli kolko nas to bude stat, a aky termin a kolke pojdeme

adka_praha
10. mar 2010

ukulele ako kto toto zorganizuje, tak prajem pevne nervy... 😀 kurna trebalo by to asi nejako tabulkovat alebo co, nech je v tom vacsi prehlad...a pre zaciatok by sa mohlo aspon nieco s datumom spravit...ale az ked zuzu vstane teda nech sa vyjadri, kedy budu na svk... 🙂

janka1874
10. mar 2010

čaute kočeny dnes sa asi ani nedostanem k tomu aby som vás prečítala doobedu som bola so Sendy na pošte a v obchode ona išla spinkať a teraz vstala Viki takže nemám šancu

deina
10. mar 2010

Ja asi stretko nie, neviem, uz mame toho dost naplanovane, manzel ma kopec roboty ☹ a samej s dvoma detmi sa mi pravdupovediac velmi nechce. Mozno len dobehnut na den vas kuknut, ak by ste neboli daleko.

Boli sme dnes opat v poradni, tentoraz rizikovej - tak Misko je uz vyradeny, zevraj je velmi sikovny a Matko sa predvadzat nechcel, on chcel spat, tak ked ho dala na brusko, ulozil sa, ze ide spinkat a nie hlavicku dvihat. 😅 Ale bola s nim vcelku spokojna, ze aj krasne rastie, pribera - a ani slovko o tom, zeby bol tucny (a to je tato doktorka velmi na vahy deti zalozena), tak som spokojna aj ja. Inac on ma take podarene suncicky, cely je taky makkucky, no na spapanie, vybozkavanie, zlaty je. Teraz spinka, konecne mu bolo dovolene spat. 😅

kkiki
10. mar 2010

cavte baby nemam sancu vas citat , len oznamim noc na nervy ... kazde tri hodky hore a rano o piatej bol vybuvany .... tak sme o deviatej zalomili a potiahol do 11 ... tak upratujem , pobede si zobrat taky vak na kocik na sportovu cast a po stellku do skoly , dneska maju psycho testy tak o 4 konzultacia 😀 😀 nooooo uvidim co povie pani dulezitaaaaa ako pristupovat ku stelle .... no a treba upratat cely dom , zajtra ideme do piestan , v piatok ockovanie ... tak prkny den prajem ...

zusska80
10. mar 2010

caute koceny, tak tu sa organizuje stretkooooo. hura, aj ja chcem. a to nam bude stacit jeden penzion??? si myslim, ze ani nie. a to akoze bez chlapov? dufam, ze hej. nech si oddychneme od nich ne. 😅 😅 😅

janka1874
10. mar 2010

ženy na to stretko založte tému lebo takto stratíme prehľad
my nevieme či prídeme uvidí sa podľa financií

ukulelembo
10. mar 2010

Zusska ale zas to ma aj vyhody ked mi budeme chciet dlho divocit tak sa postaraju o decka-ale to im poviem az potom, aby nam nezdrhli 😀 😀 😀

kkiki
10. mar 2010

jaaaaj docitala som vas ... no ja rada pridem na stretko 🙂)) no olino zase zaspal , strasne som rada jednemu ze sa naucil ze ked ho polozim do postielky tak spi 😉 polozim do 5min spi ... no a odkedy sa pretaca jak strela tak zbohom kludne prebalovanie ... len co som mu zobrala plienku a isla dat druhu ze hop a uz bol na bruchu ... ani zapnut nic jak vrtula ... polozim ho a uz je otoceny ... no tak okolo neho davam veci aj v noci aby sa neotocil sam ked nie som pri nom a potom sa jeduje ... nooooo a inak vam sa este deti zmestia do vaniciek v kociku ? ja dnes kukam , maly cvargel ulozeny a volnych mizernych 5cm ... nooo neviem ae dva mesiace stym urcite nevydrzime ☹ ak mi ase narastol co aj vyzera 5cm tak to mame za 4m 20cm ... oblecenie 74 ... ved uvidime v piatok co namera navazi ... a ved neo sa da polohovat tak popripade dame skor ... inak uz by sa mohol zastavit, kto ma furt kupovat nove veci ...

lietadla no obcas je to take ze by clovek aj pustil ... naposledy ked sme pristavali v NY tak nejaky chuj pilot musel byt , lebo uz sa chystal rolovat a netoci sa netoci ... a zrazu ze drb dolava nad bronxom nacapeni na okienkach, som videla co grilluju v zahradach ... a pristaval jak jebo... lava prava lava prava ... no hruza a ani mu moc netlieskali ... dement ..
a potom sme este mali raz taky vylet tiez , ale to nas bolo 10 bab a jeden chlap a samozrejme ze sme skoro vzdy zmeskali let ... a uz ked sme doleteli z usa do madridu, rychle utekali aj sme mysleli ze toto urcite zmeskame a dobehneme , rada jak hovado a kuknem von cez sklo a tam otvorene motory a nejaky slendrian so srobovakom ... jaaaaa ze neletim ... tak nas dali do uplne noveho a sadnem si a viete kto bol moj sused ? Budaj 🙂)))

adka_praha
10. mar 2010

no baby este som neletela ale podla toho co citam asi ani nebudem...sak by som skolabovala kebyze sa lietadlo nejak viac nahne... 😅

hlava ma boliiii...a desne... 😝

deina
10. mar 2010

Ked uz spominate lietanie... Moja sestra nema rada lietanie, vzdy sa bala, ale potom raz letela z dovolenky a takmer sa vo vzduchu zrazili s inym lietadlom (lebo ich ti podareni dispeceri na letisku - Zakynthos to bol - pustili skor), aby sa vyhli, tak jedno lietadlo muselo prudko klesnut a to bolo akurat ich lietadlo, tak volny pad, parada. 😅 Niektori sa vraj dobre obuchali, na letisku u nas ich potom cakala sanitka, ale nikomu sa nic vazne nestalo. Sestra si dala jedneho riadneho panaka a odvtedy do lietadla len s panakom. 😅

Adka, ani nevrav, aj mna. ☹ Ale hrozne. Som hrozne unavena, tym to bude. Zuri mi tu Sjogren, do toho Mates v noci bohvieako nespal (asi to ockovanie, teraz dospava), tak som si ho dala k sebe (ale to som potom dolamana), rano sme boli skoro hore, potom pol dna u doktorky v poradni... ja chcem spaaat.

Mne sa este krpec zmesti do vanicky, ale ktovie, ci by sa zmestil aj s fusakom, asi ani nie. Ma 66 cm a vanicka ma tusim 75cm? Proton.

adka_praha
10. mar 2010

deina ten protivny sjogren sa ta drzi jak kliest... ☹
ja som dve noci riadne nespala a ma to teda dobre zlozilo...a to som vydrzala kedysi ovela viac...hruza... 🤐
asi by som tiez do lietadla bez panaka nesadla... 😅 no tusim by som si musela dat aj viac ako jedneho... 😅

kkiki
10. mar 2010

no deina proton ... no s fusakom uz nehrozi ... to uz musi mat nozicky trosku zohnute ... tak poprosim pani jar aby prisla pekne tak ako sa ma a keby bola taka mila, ci by aj o tyzden skor sa nedalo 🙂))) ja chcem 20 stupnov decko v teplackoch a bundicke , stastne s vylozenymi nozkami a druhe decko na kolobezke 🙂))) ja uz nenavidim zimu v tomto momente ... mato ide v sobotu este do alp a hovori, boze co ma vobec netesi je ze je tam zima 😀 😀 😀

deina
10. mar 2010

Hej, protivny Sved, uz sa ma drzi asi 2 tyzdne. 😠 Asi by sa fakt patrilo nabehnut k reumatologovi... sa mi nechceeee. Aj tak unho to objednavanie strasne dlho trva (je jediny v okrese).

adka_praha
10. mar 2010

no veru...neni to sice ani zdaleka to iste ale my mame doma sama...stale robi bordel a neplechu...zacnem od neho vymahat najomne... 😕 😀

kkiki
10. mar 2010

no s alkoholom na palube 🙂))) jooooj spanielskou aerolinkou nikdy viac dlhy let ... zlate austrian ... tak ides z tyzdoveho zuru na manhattane , po ceste na letisko zase skoro zmeskas, taxikar ide cez harlem v nedeu a tak nejake oslavy 🙂)) takze sa dalo ist jednou ulicou ... konecne na highway a tam odstavene auto co hori a vybuchne nam za ritou ... co sa i tam paci ze taxikar ked si uvedomi svoju chybu a ty mas ohrozeny let tak zavola na aerolinky a slubi ze do kolkych min tam sme a teta pekne cakala, ale prisli by sme o 5sekund uy by nas mala v pazi , no ale k spanielom tak das si 3 tie mini flasky cerveneho a pijete to dve a ked nikto nechodi ides do baru , papula sa na teba ocapi, ze uz vam nic nedam .... a na kratke lety ze 2h tak ti nedaju zadara ani vodu ... za vsetko platis ... ked nemas euro tak zdechni od smedu ... dolare neberu ...

deina
10. mar 2010

Adka, my mame Sata (sa to urobi). 😀 Tak posleme Svena (to je Sjogren, sme ho so sestrou premenovali, ze Sven znie milsie), Sama a Sata nadovolenku, nech daju pokoj. 😅

deina
10. mar 2010

Nemala by som tu sediet s hentakymito ocami... tak idem, majte sa pekne, papa 🙂 Stastny let. 😅

adka_praha
10. mar 2010

na taku riaaaadne dlhu... 😀 keby ten samo aspon riad umyl...ale nieeee...on ho vie len zaspinit... 😀

adka_praha
10. mar 2010

no ja sa na to mozem to... 😠 clea kuchyna od kase, ja od kase, decko od kase...ma novu zabavku, mat plne usta a zacat robit take to pfff, takze z toho vznikne kasofontanka... 🙄

tilly
autor
10. mar 2010

ja som dnes totalka, uplne nevyspata, ze koniec... a to idem za chvilku cvicit 😝 akoze vooobec nemam naladu, chut a ani nic ine...

zuzu1980
10. mar 2010

ukulele, zobudila som sa... co si to chcela? aha, ze kedy prideme? asi v juni... rada by som vas videla, kocenky 😀

dnes sme "bizi", tato ma volno, kukame domy, maly ma reflux a budeme ho vsade vlacit so sebou...no uzasny den to bude...

caterine
10. mar 2010

ahojte baby, pisem jednou rukou tak sorry za preklepy v druhej mam malu uz ju sedacka omrzela....taaak dnes sme boli na to sono bruska, madam skoro 4 hodiny nejedla a ja ze aka bude vyhladovana chudiatko, dr. nam pozrel brusko a ze dajte jej papat, no ale ona ani za svet nechcela jest, skusala som ja, mm aj sestricka revala jak besna a to dr. povedal ze musi spapat aspom 100ml no tak jedine vo sne, takze z vysetrenia nebolo nic aze mame prist ked bude viacej hladna, ale kaslem uz nato ja ju uz stresovat nebudem, hadam sa ten reflux uz bude zmiernovat.....Deina to je super že ich tak pochvalila, aspom jedna doktorka ktorej nevadi vaha 😠 .... inak kupila som malej tie kašičky mrkvovo- ryžovu a ryžovu, asi cez vikend skusim dat lebo ked niečo jem alebo mm tak mala nas normalne hypnotizuje ako keby aj ona chcela, taka je zlata vtedy... Adka tak Terezka ma dobru zabavku ti poviem, aj ja som zvedava kde všade nam skonči kaša ked budeme prvy krat papat a ani neratam že sa tak rychlo na nu aj nauči Pridavam sa k vam aj mne ide dneska hlavu roztrhnut tak ma boli, idem niečo zjest možno aj od hladu to bude

slovakia13
10. mar 2010

baby ja sa uz tesim kedy vylozim nohy a Mia uprace,navari.... 😵