Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
tak drobcek spinka..tak som tu
bola som dnes pozriet ten kocik teutonia solano...pacil sa mi, skladny, lahky, oranzovy 😀 ..ale nejde dat do lahu..tak ho teda nechceme 😠
ukulembo..tak ja teda masaz od mm nechcem...boli ma po nej telo este viac..radsej nech mi zaplati 😀
ja zas zboznujem ti jeho rucicky na mojom chrbte, drzim vzdy jak hluchy dvere 😀
ukulembo..tiez mam rada jeho ruky na mne..ale nie vo forme masaze 😀
tilly..a co tento:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7972470&tab=0
janka
o 9 ma posledny okruh 😠 aj tak mu nikto nic nekupuje
ked vas tu citam o masazi ,tak pre mna cisty masochizmus 😀 😀 😀
vrchol drzosti hned za rana: SNEH v BA!!!! 😠 😠 😠
som si hned klikla na SHMU, a ja tym ludom uz neverim ani ze slniecko je slniecko a vlocka je vlocka...
ze dnes sneh a zajtra jasno a 7 stupnov....taku predpoved vie dat aj Tami.....
druhy vrchol nechapavosti hned za rana: Tami zaspala v posteli uplne sama, kym ja si tu pisem... 😵 😵 😵
Ahojte...aj u nás napadal ten biely bordel...skoro ma porazilo,ked som ráno kukla z okna,moje nervy... 😠
Dnes ideme konečne na poradnu...som zvedavá,kolko váži,lebo už ma niekedy ruky bolia z neho... 😀
didi - tak to je supis, ze ta bolia ruky 'niekedy' 😉 ....ozik, nebudeme ta po tej skuske volat kralovna Y/I - DYDY???
čaute kočeny píšem jednou rukou druhou musím slečnu hajkať lebo už je hore od pol šiestej 😠
a čakám na Panelák lebo včera mi mm po akcii prepol no neporazí vás 😠 tak som sa odula a spala nechcelo sa mi isť pozerať do druhej izby.ale zato som vyspinkaná do ružova malá vstala o druhej scucla svoju dávku a zaspala takto sa mi to ľúbi 😵 😵 😵 😵 😵
a k tomu snehu som si myslela že ma ráno vystrie pri okne normálne nechápača 😨 😨 😨,že sneh 😠 😠 😠 😠 😠
pudo,to až potom,ked budem vedieť známku z tej sloviny,ok? 😉
ahojte
ja som sa zobudila s boliacou hlavou 😅 neznasam to ani slnko za oknami nepomoze 🙄
sneh na sk nic moc teda
To co je vonku? Preco? 😠 😠 😠
Ale teda sme mali super noc, nechapem. 😀 Maly vecer odkvacol uz o pol siedmej (opat mal horucku, 38 stupnov, tak som mu uz aj nurofen dala, kedze ju mal viac menej cely den), potom o pol hodinu sa zobudil (to robi skoro kazdy vecer), uspala som ho a spal do stvrtej rana. Najedol sa, dala som si ho k sebe, lebo zase bojoval s dudlikom a spali sme do pol osmej. 😵 Tak dlho som nespala ani nepamatam kedy.
Slovakia, vsak umele slzy, to su normalne kvapky do oci. 😉 😅
deini tak nech vám to zostane aj naďalej zaslúžiš si to 😉 😉 😉 😉
ahojte...
ako ten biely bordel ma uz fakt se*ie... 😠 tento rok to nema konca kraja... 😠
dalsia vec co nechapem je, ze preco davaju kazde rano 2x tv noviny...tie iste... 😕 a rozmyslam nad tym kazde rano, ale doteraz som na nic neprisla... 😅
a pozerala som si smsku z tmobilu, ze aka faktura a dufam ze 112,16 eura bude len nejaky zly vtip... 😠 ale kedze neviem puk kod, nedostanem sa na nete k fakture....ach jaj....blbaaaa... 🙄
a tu marlenku som este nedorobila, lebo sprosta, miesto toho aby som nechala cez noc cesto vytiahnute, dala som ho do chladnicky a eraz by som na neho mohla ziadat zbrojny preukaz, co je take tuhe... 😅 takze cakam kym povoli...a to sa asi just terezka zobudi... 😕 😅
deina
a ja ,ze to je nejaka kamuflaz na manzela 😀 😀 😀
baby ktore zubky rastu ako prve? mia ma opuchnute dasienka,ale vyzera to na 3 horne 😅
nervaci pod hrazdickou ,lebo hrkalky nedociahnu do pusy 😅 idem kupit hryzatka
slovakia vacsinou dolne ale uz som pocula ze vyrazili prve aj horne... 😉
ahojte kočeny aj tu v ke je sneh 😝 komu do prdele ho treba a stále padá a padá na porazenie
naša noc bola dnes otrasná a neviem prečo ma porazí
ahojte babule tak ked som sa rano kukla z okna tak som myslela že sa mi asi sníva, ale nie dobre som videla, zas pada ten bordel, to je už fakt na psychinu toto, svokra mi včera hovorila že takato zima ma byt až do 15 apríla a že až potom sa ma začat oteplovat, no netrafí ma šlak z toho... inak už asi dva dní krpana strašne zaklana hlavinu do zadu ked sa da na bok normalne sa bojím že si krk zlomí, to asi vadí čii?? musim sa nato opytat dokyny a už to začala robit aj ked sa chce prevalit z bruška na chrbatik asi ma z nej vystre a to som sa tak tešila že ako jej to dobre ide a teraz začala toto robit..... jaj musim ist niečo robit lebo tu je jak po vybuchu tak sa majte zatial potom sem nakuknem............ inak aj nam už asi pojdu zubky lebo si do pusy pcha celu ruku normalne ju až napne niekedy a celaaaa je uslintana nakomplet, hryzatok ma kopu ale ruka je number one
caterine, nestras!!!!!!
ja chcem teploooo
https://beta.modrykonik.sk/fotoblog/tilly/album... kuk, co robi moje decko, nohy pod seba, potom sa posunie...
tilly
to robi aj mia ,ale musi byt na tvrdej podlozke 😉 budu nam rychlo lozit
to co je vonku???? 😠 😠 😠 ja uz nechceeeem 😠 chceeem teplooo
my noc v pohode az na to ze duddlik svinka nechcel drzat v ustach, a teraz neviem zaspat..drobec spi ale mrvi sa v kociku
tilly..uz ho musis priviazat
no ako uz si nikdy nevymyslim taku blbost ako robit medove platy doma...odteraz len kupovane... 🙄 😝
aj ja chcem teplo a nie sneh do polovice aprila... 😲 😖
no kukam to ale mate šikovne deturence 😉 , aj ja som si všimla že na tvrdšej podložke sa skor prevrati na tvrdom to ide asi lepšie..... no ved prave aj ja chcem teplo mala ma nakupenych kopu mikin z ktorych zachvilu vyrastie takže to nestihne ani vynosit ked bude furt takato zima, že aj na Velku noc ma byt ešte kosa....baby neviete či to nevadi ked mala tak dozadu zaklana hlavinu, neviem čo si to zmyslela zase toto robit, aj včera ked sme boli na tom sono tak dr. hovori že aka je aktivna a to bola pomerne v klude tak by ju mal vidiet ked vyvadza
adka a čo nepodarili sa???? kupovane su istota, usetriš aj čas a podaria sa vždy 😀
idem kuk na net stoličku na papanie baby ono že ako vyzera, lebo rušia jeden detsky obchod a tam ju maju len za 60€ tak to je super cena len ju musim pozriet ako vyzera, vy ste už pokukovali po stoličkach na krmenie?
caterine ale podarili ale je s tym roboty jak to...no kaslem na to...ked budem potrebovat tak si ich kupim... 😝
ja chcem jednoznacne taku nejaku drevenu co sa da potom rozlozit na kresielko a stolik... 😉 a videla som ich niekde na nete po nieco malo cez 20 eciek...ale to bolo este v lete, takze tak...ja az buduci mesiac zacnem kukat po stolicke... 🙂

ukulelembo to si ako dokázala že pomasírovať aj ja ceeeeem