icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
12. mar 2010

adka..to si len telo robi miesto pre marlenku 😀 --ale ak ju nechces, tak mi ju posli 😀

strapco13
12. mar 2010

ajkaag..daj si babovku 😅

provokujem 😎

ja nastastie mozem papat skoro vsetko...zatial som este nejedla fazulu, sosovicu a zeleninu zacinajucu na k..teda uz kukuricu som skusila..mozem

adka_praha
12. mar 2010

ja ju chceeeeem... 😅 ale keby ze je nejaky patent na rychloposlanie drobnosti cez net tak by som sa rozdelila... 😉 ale na vasom mieste by som to neriskovala, bo su v tom domace medove platy a je to akesi tvrdeeeee... 😅 takze mame nieco ako marlenkovy keks... 😅

ajkaag
12. mar 2010

strapco uz sme ju zjedli s maslom a broskynovym dzemom aka bola superna? 😉
adka ona urcite zmäkla uvidis 😉

adka_praha
12. mar 2010

no baby urobte tfuj tfuj, idem si podat euromiliony na buduci piatok...tento zas 0 bodov...vyhram a spravime si riadnu zurku... 😀

adka_praha
12. mar 2010

uz som skusala...moc nezmakla...a to som tie platy este potierala mliekom, kym som na ne nagebala krem, nech zmaknu...neva...sak nabuduce to isti obchod... 😉

strapco13
12. mar 2010

ajkaag..a mne si dala suchu 😠 😀 😀 😀

ja asi zajtra upeciem cukinovy kolac..mam namrazenu struhanu tekvicu..ale este neviem, ci sa mi bude chciet 😅

strapco13
12. mar 2010

adka..aky krem si robila do marlenky?

adka_praha
12. mar 2010

salco skaramelizujes, do toho 200g masla a orechy...moze sa dat aj trocha whisky alebo takeho tmaveho alkoholu ale to som nedala...take nepestujeme... 🙂

adka_praha
12. mar 2010

maslo samozrejme s vychladnutym salcom vyslahas, nech krem drzi...

strapco13
12. mar 2010

salko sa dlhsie vpija do cesta...mne sa tiez vpilo neskor do kupenych

adka_praha
12. mar 2010

kupene su praveze celkom makke...teda aspon tie co som ja kupovala...a tieto ako vychladli tak ostali take tvrde, preto som ich este potierala mliekom trocha, nech zmaknu a hned davala krem...ale sak neva...sa najlepsie nauci clovek na vlastnych chybach...a pre mna to dvakrat plati v kuchyni... 😅

strapco13
12. mar 2010

adka...hej kupene su maksie...ale aj tak citit, ci sa krem do nich vpil alebo nie

mozno si nemala cakat kymuplne vychladnu, mala si ich natriet mliekom skor..ale to iba tipujem
ja som si povedala, ze zakusky kde ide viac vrstiev cesta ako 2 a medzi to krem..tak nerobim, ale kupim platy 😅

adka_praha
12. mar 2010

no mozno...?...ked som to robila prvy raz tak som nevedela co z toho vznikne...a viackrat sa uz pokusat nebudem...presne kupim platy a je to... 🙂 minimalne na toto... 😅

adka_praha
12. mar 2010

ozaj ako to bolo s kolikou? od troch tyzdnov sa moze u babatka prejavit? tyzdnove miminko este asi koliku mat nemoze, ze? segra mi pisala ze mala im stale place, ze to vyzera akoby ju brusko bolelo... 😒

adka_praha
12. mar 2010

idem do hajan...dobru... 😉

ukulelembo
12. mar 2010

tak dobru Adka 😔

ukulelembo
12. mar 2010

tak konecne mam na vas cas ale tu uz asi buvate, ci nie?

strapco13
12. mar 2010

adka..bru noc

ukulembo ..ja som tu 😀

ukulelembo
12. mar 2010

no achoooj A Ajkaag tiez sla do hajan asi Nejako poriedko nas tu dnes bolo 😕 Cakam mm pokial sa okiepi v kupelke ja som bola doteraz zbavovala som sa srsti z noh 😀 😀 no asi treba nove ziletky dokupit a nieco na odtok vane 😀 😀 😀

strapco13
12. mar 2010

ja uz som kupila ove ziletky 😠 😀
hej..dnes je tu tichucko...asi sa vratill manzelia skor z roboty 😀
aj moj je doma..ale pracuje na druhom pc..tipujem ze je na FB..mozno si s nim pokecam 😀
ako dnes?

ukulelembo
12. mar 2010

inak hlasim sa k zarastenym nechtom konecne som sa po dlhej dobe odhodlala strihat na nohach a po 3 dnoch uz zapalene aj krv mi z toho teraz tiekla- do prdele 😠 a mam aj oparu na papuli 😠 inak dnes mm konecne pochopil ze co som mu vcera oznamila tym ze som mu o tom stretku temu ukazala a aj te n hotel Iveta 😅 ze eo aj mi ideme a ja ze sak zo srandy ti to neukazujem 😀 hovorim ze tam budu tak astary /pardon-mlady a sumny 😀 / ako on a ze si snimi moze vymenit nazory na zivot 😉 a on do mna a ze partnerky si medzi sebou vymienat nemozeme 😀 no srandista 😀

strapco13
12. mar 2010

typicky chlap 😀 😀 ..moj to zobral bez podobnych pripomienok..ale nerucim za to, ze ho to nenapadlo 😀

to je strasne s tymi nechtami..mne tecie len hnis, ale musim si ho vytlacit najprv 😖

ukulelembo
12. mar 2010

dominika sla babke co chudak Alexej oplakal lebo ze jeho nikto nechce ☹ dnes prisli prihlasky do tabora a Dominika hned ze Zuzka co to doslo z Twistova a ja ale nic len katalog Tie decka su ale vychcane 😀 a boli sma s mm, Alexejom a šimonkom na pizzu a mam za sebou prve kojenie na verejnosti prehodila som plienku cez plece a boli sme v takom rohovom boxe tak aspon nik necumel lebo fakt ti ludia su sto rokov za opicami 😠 a apotom sme dali v cukrarni este zakusok

ukulelembo
12. mar 2010

sak mne taka vodicka skrvou tiekla z toho Ospravedlnujem sa za pravopis ale tie interpunkcne znamienka a slovne spojenia ma vazne nebavia ked som v zapale 😀

strapco13
12. mar 2010

z toho si nic nerob...prepacime ti gramatiku...nie si jedina, co obcas spravi preklep

deti su mudrejsie ako si rodicia o nich myslia 😉
uz drobci nasi novembrovi vedia ako na nas 😵 ..no ale da sa odolat tomu bezzubemu usmevu 😵

ukulelembo
12. mar 2010

vies ale to nie su prreklepy to je ciste ze mam to v pazi - ja slovencinarka 😝 😀 vies co mne uz je teraz luto ze ako to rychlo ubieha nedavno sa narodili a uz budu sediet, mat zubky , dzavotat Ja to vidim na Alexejovi ako ten cas leti vtedy som si to ani nestihla uzit tak teraz to beriem plnymi duskami, lebo je to asi posledne moje dietko 😉

zuzu1980
12. mar 2010

ahojte, este ste tu?

ja som si dnes poobede 2 hodiny zdriemla s drobcom, aka som bola znocena, neviem z coho? 😀

nechty som si aj ja minuly tyzden ostrihala a 2 dni na to sa zobudim v noci na taaakuuu bolest ako som to mala zapalene, normalne som spat nemohla. rano uz bolo lepsie. Tak som sa rozhodla ze odteraz nestriham (nooo, to uz som aj minule hovorila).

Drobca som zacala davat stale na brusko, lebo uz ma omrzelo kukat ako sa vala na chrbte a tvari sa ze tak ostane este aspon 3 roky. Na brusko ho otacam len tak ze ho pritiahnem za rucicku, on sa vie otocit aj sam, len ho to proste nenapadne.
No a teraz mi zliezol z hracej deky...hodim foto na FB, bohovsky bol. Isiel za knozkou a vzdy ked sa posunul tak aj knizku pri tom posunul dopredu, cize na nu nikdy nedociahol, hehehe

zuzu1980
12. mar 2010

ze znocena...znicena. a knozka-knizka... su vedla seba tie pismenka na klavesnici, nooo...vsak chapeme sa nie?

zuzu1980
12. mar 2010

baby, no tak, de ste !