icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
14. mar 2010

adka biogaiu môžeš dávať aj dlhodobo malo by sa dávať mesiac v kuse 5kvapiek denne potom 2 týždne pauza a môžeš znova len jedna fľaštička nestačí na mesiac to už mám odskúšané 🙂 ale kľudne to môžeš dávať dlhodobo mne to napr. podporučila na gastre až pokiaľ nebudeme dávať jogurty ale o názore tej dr, mám svoju mienku 😀 😀 😀 😀(kedže Viki je podľa nej tučná 😀 😀 😀)

janka1874
14. mar 2010

tak to Vás nemám šancu prečítať ☹ koooopec strááán ste zas popísali a u nás už musíme mať oči na stopkách lebo malá sa už veselo pretáča na bruško a z bruška na chrbátik že už 2x skoro aj spadla takou rýchlosťou jej to ide ale zatiaľ len na jednu stranu 😀 😀 😀

paradajky papám aj ja už dávnejšie ale u nás nejako moc nehrozia alergie my nie sme na nič alergický tak dediť to moc nemajú po kom našťastie 😀

carmen86
14. mar 2010

ahojte za nami fajn noc, babula spala do 10.00 tak som sa aj ja vybuvala, a rano sa mi taaak dokadila ze az pri krku to mala, no hruza ,,vonave rano,, 🙂 🙂 Uz mam navarene, popratane som sa naobedovala, manzelik je v robotke, uvarila som puding a cakam navstevu o druhej...

adka_praha
14. mar 2010

caterine akurat ideme papat zemiacik s mlickom...aj vcera sme papali...najprv sa slecna tvarila, ze to ja jest nebudem, ale potom slupla pol misky... 🙂

ja som malej biogaiu zacala davat koli tvrdemu kaku a celkovo bola akasi nekludna, dnes papame 3. den a dieta je ako carovnym prutikom vymenene a dnes aj pekne kakala...a rachoti... 😀 a rozmyslam ze sa jej do toho asi aj ja naveziem... 😅 takze mesiac, dva tyzdne pauza a zas mesiac, hej? super... 🙂

adka_praha
14. mar 2010

jani ani neviem...vy idete na stretko?

didiana333
14. mar 2010

Ozaj ,sakura,všetko naj k narodkám.... 😀 Kolko máš? 20??? 😀 😀 😀

adka_praha
14. mar 2010

carmen stastny to clovek... 😅 terezka sa zobudila zaaas o pol siedmej aj napriek tomu, ze isla spat o hodinu neskor vecer... 🙄 😅

ajkaag
14. mar 2010

babure co sme mali dnes za kakacie rano? aj nam to liezlo zvrchu aj zboku plienky 😀

janka1874
14. mar 2010

adka asi nepôjdeme na stratko nejako nám to finančne nevychádza tohto roku a jedno stretko decembroviek 2007 už máme viac menej dohodnuté ale ani to ešte nevieme či pôjdeme nakoniec takže nič nechcem dopedu sľubovať

didiana sakura má toľko čo ja kráááásne roky (to rovnaké číslo) 😝 no čo už starneme 😀 😀 😀 😀

sakura77
14. mar 2010

didi,diky,noooo,ze 20...to bolo kedy??????? 😀 tak to si uz ani nepamatam.... 😢 😢
dnesnym dnom mam 33 ☹ ☹ takze uz mi jako fakt tiahne na 40 😀 mala by som sa dat nakratko a hodit trvalu na hlavu 😅

tilly
autor
14. mar 2010

sakura 😀 vsetko naj naj naj 😉

nieco som chcela napisat, ale uz netusim co...

bodzlomu
14. mar 2010

sakura aj odo mna vsetko naaaaaaaaaaaajlepsie 🙂 😵

tilly
autor
14. mar 2010

bodzlomu, robila si si uz tehutest? 😉

zuzu1980
14. mar 2010

sakura vsetko naj 🙂

aj ja som nosila kratke tricka a teraz ma bolia krize, rano si vzdy myslim ze sa ani nevytrepem z postele, potom to rozchodim...joj teraz som alergicka ked vidim dievciska s holymi krizami 😀 a s holym krkom v zime 😀 to tiez bola moja specialita, ze sal alebo satka na krku ale tricko s vystrihom po pupok 😀 😀 😀

carmen, ja paradajky papam, vsak v porodnici nas krmili spagetami s paradajkovou omackou a k tomu pol taniera zelenej fazule. Tak fazulu som nejedla ale nieco som musela, rozhodla som sa pre paradajky 😉 my tiez nie sme na nic alergicki v rodine.

tilly aj ja som chcela este nieco napisat a neviem co...

janka1874
14. mar 2010

bodzlomu niečo mi ušlo idem kuk do zadu 🙂

zuzu tak ja na také holky mám normálne alergiu že holé kríže to ma normálne vytáča

mayka
14. mar 2010

ahojte,
ani nejdem docitavat. 😀

akurat kavickujem latte. mnaaam . Normlane sa mi v poslednej dobe ziada kofein. Tak jednu denne si davam.

Inak aj ja jem vsetko . Akurat sa krotim pri naduvacich jedlach.

bodzlomu , zeby znova tehula z teba bola? No to som zvedava.

Inak ja si to ani neviem predstavit zeby som teraz otehotnela. Mam pocit ze nic nestiham a terezka si uz vyzaduje ovela viac pozornosti. Aj spanie sa nam pobabralo. By som aj ubitala keby cohdila spavat trosku neskor, lebo uz o pol siedmej vecer ledva kuka a reve jak pavian. A rano o siestej madam pani je vyspana do ruzova.

😠
A nech sa ma este raz neikto opyta ze ako dovolenkujem na materskej. 😀 Rozkusem ho. 😀
Inak aj moj muz uznal ze to teda nie je dovolenks v pravom zmysle slova. A to mu stacila polhodinka s terezkou lebo ssa chce len nosti na rukach a ako nahle si s nou sadnem alebo ju niekde odlozim tak vresti.

Asi fakt budem musiet kupit nejaky nosic. Len to uz sa mi fakt nerchce vyberat . Je ich strasne vela a neviem do posudit ktory by bol ten pravy. 😝

sakura, tiez tri prajem vsetko naj k 33. Vitaj v klube. 😀 Fasa pocit ze uz toooooooolko co? 😀 😀 😀

janka1874
14. mar 2010

ja mám do klubu ešte pár mesiacov času 😀 😀 😀

mayka
14. mar 2010

☹ zuzu, ja tiez teraz ked kukam ako tie baby chodia oblecene no amen tma. Bud som ja stara a to nechapem alebo oni su blbe.

No nevedia co cinia.

Inak ja som si vcera bola na seba nieco kupit a strasne som chcela rifle a myslite ze na mna taku trosken pri sebe nejake mali? Vsetko s pasom tesne nad suskou. Keby ste videli ak mi brucho previsalo z nich. No hroza. uz asi len teplaky budem nosit. Ale bola som pekne zufala. To co je zasa za modu. No nic budem musiet skocit asi do levisu alebo do znackvoych obcohdov tam snad nejake rifle pre zensku pri tele budu mat. A velkst mi je dobra ze 31-32. ☹ Alebo velkost 42. To je strasne babulky. Ja asi ani von nebudem cohdit taka tucibomba. Hanba mi ako som sa zanedbala. A nie a nie chudnut.

sakura77
14. mar 2010

baby,dik..no mayka,fasa ako fasa 😀 viem si predstavit aj menej zeby som mala 😅 no ale co uz,mozeme akurat tak uz len zavidiet zubrienkam ako napr adka a podobne 🙂
vcera mi nedalo ten link co som skopirovala ze co robi dietatko v 4 mesiacoch a bolo tam pisane ze dva spanky po 2-3 hodky,tak som sa rozhodla ze skusime-lebo inak mi davala dve 45 minutovky doobeda a potom jeden mega spanok poobede-no ale tie 45 minutky to je o nicom,nestihnem ani navarit ani nic...tak som ju dala o pol 10 spinkat,samozrejme po 45 minutach jak hodinky hore,ale strcila som jej cumel a odisla som a ona to fakt dotiahla do tych 2 hodin nakoniec 🙂 tak teraz ma to spanie cislo dva-to by som bola rada keby hodi aj 3 hodky a uvidime co zajtra,takto by mi to fakt vyhovovalo
no ,ale si fandim,co? 😀

didiana333
14. mar 2010

Aaaaale baby,nerobte si z tých rokov nič.... 😀 ja budem mať v juni 37...a mám doma dojča... 😀 😀 😀
to by som si nikdy nepomyslela,že to bude takto...ked som mala 17,tak som myslela,že v tridsiatke sa už pojdem obzerať po truhle... 🙂 🙂 štyridsiatnici boli pre mna jak dochodci...a teraz si užívam rodinu a bábo... 😉 😉 😉

mayka
14. mar 2010

janka nemachruj dobreeeee. 😀 😀 😀

mayka
14. mar 2010

didi, ved aj ja by som este chcela jedno mimi. len neviem kedy. Ved mam pocit ze akosi nevladzem ani s tym jednym. 😀 A vsetko ma boli. Ale som si povedala ze to je aj nadvahou. Ak chcem byt tehotna musim dat dole 10 kg aby ma zasa neboleli kostiska a hrbet. 😠

janka1874
14. mar 2010

mayka no ešte chíľu (4 mesiace) môžem a potom stíchnem ako pena neboj 😀 😀 😀 😀

mayka
14. mar 2010

sakura to ste na tom dobre ze 2 x 45 minutovky doobeda. My jednu maximalne 2 20 minutovku a jeden dlhy spanok poobede a pred panim tiez hodi na mne slofika 20 min. Som si povedala ze ked sa troska znot,malizuje pocasie tak budem s nou chodit von Aj doobeda aj poobede. A troska upravime rezim. Snad sa to podari.
Lebo ako pises ani ja nic doma neporobim a bordelu kopec. Tento tyzden som mala taky lietajuci po uradoch a vcera som kukla ako to u nas vyzera a katastrofa. Tak som vecer pekne upratovala a trosku aj dnes. Normlane by som nmejaku upratovacku obcasnu prijala. len do kelu tob uz je co ze som doma a mam bordel. 😠

hviezda je hore.

sakura77
14. mar 2010

😀 😀 mayka,som sa pobavila na tvojich nakupoch 😀
ja tie baby chapem,ja som bola taka ista...este aj na zimny stadion sme chodili nahodene v krataskoch ledva pod zadok a hore chlpaty kratky kozuch,ked si to predstavim teraz tak sa musim sama na sebe rehotat 😀

ina,ja tie rifle"tesne nad susku" milujeeeeem,no ale veru teraz je to hruza,to brucho co tam visi,fuj,uz aj kiko sa mi minule nad tym rehotal,ked som sazohla a mi to normalne tak previslo,bleee 😝 😝 😝
a aj cvicim a nic,sakra ,pri prvom som uz bola jak modelka o takomto case 😠 😠 😠
didiana,noooo matus 17 rokov,sak to pomaly aj babka mozes byt 😀 akurat vcera v novom case bola 14rocna ze caka decko s 13 rocnym-tak ten je teraz strasny hero v osade 😀 a jej mama ze 33 rokov 😕

zuzu1980
14. mar 2010

ja tiez musim mat rifle bedrace, lebo ja som sice chuda ale brucho som vzdy mala ako v 3 mesiaci, a stihly pas proste nemame v rodine 😠 tak mne bolo vzdy vsetko na prdeli velke alebo na pase nezapnem. Takze jedine bedrove. A tricka take volne, co zakryju to brucho. Ja uz som takmer na povodnej vahe, som si myslela ze mi budu rifle dobre, ale zase cez boky navleciem a pneumatika visi 2x taka ako pred tym. No zbohom! Musim si take tricka nakupit co to zakryju, inac to nevidim. Zbohom obtiahnute tricka!

sakura77
14. mar 2010

sme dopadli co?
😀 😀 😀

tilly
autor
14. mar 2010

baby, ja som si vcera chcela kupit oblecko a vsetko na mne vyzeralo hrozne... som strasne tucnaaaa 😠 😠

bambolina
14. mar 2010

ahojte, nejdem vas citat, lebo nestiham, my dnes oslavujeme 4 mesiace, a viete ako?navratom z nemocnice, vcera sme utekali na pohotovost, a nechali na tam, a teraz nas pustili, no hrozne...cely tyzden bol maly cudny, zle spaval, nervozny a tak...vcera ale rano sa krutil viac ako inokedy, povracal sa, potom sa stazoval, opat sa povracal, a treti krat sa uz tak povracal, ze asi liter sa valil z neho...tak sme utekali...a doktorka mu chcela silou mocou dat infuziu, ze je dehydratovany, a tak...urobilli mu odber krvi, a chceli aj infuzku, aj mu taviedli, ale netiekla dobre, plakala som s nim, hrozne to bolo ...potom som ich presvedceila, ze som ho prilozila, nepovracal sa potom som ho uspala a po troch hod. dala papat...tak som ho uchranila pred zavadzanim opat infuzky...moj milacik...dnes nam povedali, ze to bola aj reakcia na antibiotika co som brala ja na ten zapal prsnika a tiez neaky virus...no uz vyzera dobre, moje zlaticko,nastastie...takze super vikend v nemocnici.... ☹

ukulelembo
14. mar 2010

Ahojte zenusky 😅 tak navarene, napecene, zjedene, upratane, vlasy mam uz umyte, trosku som aj pozehlila a konecne som si trochu nozky vylozila 😵 No a do 15 minut bol drobec hore 😖 Dnes mame 4 mesiace uz 🙂 to to ale leti ☹ 😨