icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
16. mar 2010

Mne by najviac vyhovoval nas Fusion, len keby mal tu sedacku otocnu... velky, priestranny, krasna farba, vyborne sa ovlada, pevny a pritom lahky...

janka1874
16. mar 2010

deina u nás bola dohoda že najprv musím tento predať no neviem neviem či sa mi to podarí

janka1874
16. mar 2010

tak aspoň zbežne upratané len dala by som si kávu ale obávam sa si vôbec zapnúť vodu lebo môj malý radar na kafe sa ihneď zobudí a mne tento bezdetný veget teraz vyhovuje 😀

tilly pohoda ja sa zubárov nebojím takže to mi vôbec nejako nevadí

deina ja som bola s našim Cam-kom tiež moc spokojná ale kedže viac detí mať nebudem tak len kôli tomu chcem nejakú zmenu

zuzu1980
16. mar 2010

ahojte 🙂

tak jak som sa tu vcera stazovala... dnes mi to drobec vynahradil. Nie len ze prespal vkuse 10 hodin v noci (od 21 kedy zaspal uz pri flaske do 7 h rano), ale vobec sa nekrutil a nemrncal. Takze som nemusela 10x vstavat a drzat ho a podavat cumel. No vybuvana som, az to pekne nie je 😀 Spala som 7 a pol hodiny vkuse, len 2x som sa prebrala ked zamrncal a pocuvala som co bude a nic...ticho... tak som spala dalej, ani som nevstala z postele. Skoro ma piclo ked som rano kuk na hodiny ze 7 h.

Rezim dnes bude v kybli, ale je mi to uuuplne jedno.

Poobede ideme k Dr, som zvedava kolko vazi a meria, ved zajtra mame 5m
😉

bambolina
16. mar 2010

ahojte, vidim ze nielen nam sa nocny rezim este zhorsil,...neviem co to bude...
deini aj risko zaspava len s cici v ustach, aj ked teraz este sa bojim, este ma ten zaludok taky cudny...vcera prvykrat nevedel dobre papat, furt ho nadrapovalo, no chuda...teraz spinka na terase, potom cakam kamosku s rovnako starym babom, tak sa vyrozpravam 🙂
ja novy kocik nechcem, ved to trio od jane som kupovala prave preto ze ma sportovu cast pevnu, velku a je lahky, super ovladatelny, a zatiak sme este vo vanicke . od kedy sa moze sportak...

tilly
autor
16. mar 2010

deini, posuniem ti moj? 😀 ale nie, teraz mam tri koce v garazi, ale ani jedneho sa nechcem zbavit...

zuzu1980
16. mar 2010

ja som si nikdy neuvedomila ze v tom kociku babo vlastne nebude hned pohodlne sediet... tiez teraz rozmyslam ako to budem riesit. Lebo mam PP Uno, co je vlastne sportiak ktory sa da prerobit na fusakotasku. Teraz je to vpohode, lebo maly je sice napolohovany do polosedu 45 stupnov (uz od 2m, kvoli refluxu) ale ma pod sebou hrubu chlpatu makkucku deku, takze je tam pohodlne zakliesneny, vobec ma nenapadlo ze ked sa deky zbavim, bude mi lietat po kociku... Asi tam tu deku este necham, vsak overal uz sme zrusili, radsej ho menej obleciem ale nech je tam pekne ulozeny. Neskor uvidime...

didiana333
16. mar 2010

Hlásim,že je za nami prvá mrkva.... 😀 😀 😀 ...že tri-štyri lyžičky na prvý krát? Som myslela,že ma zje aj s lyžicou...až sa mi hádzal na lyžičku a sám pusinu otváral... 😲 no ja zííííráááámmm... 😀 😀 😀
Zblajzol asi tretinu pohárika...a potom ešte trochen mlieka...a spí... 😵 😵 😵

mayka
16. mar 2010

no som tu zasa.

cipus, dobre video si nasla. ked ho pojdem okuknut nazivo tak ti dam vediet moje dojmy z neho. Mozno budu mat aj ten hauck.

caterine myslis ze to uz ude zubkami, lebo ked tak citam tak viacere deticky strajkuju so spanim a chcu sa nosit. Aj ta nasa. Akonahle ju polozim taky rev spusti ako pavian. 😀

tilly ja ten kocik planujem kupovat az v lete cca v juni aj kvoli dovolenke. Ideme zaciatkom augusta a nechce sa mi trepat tam tazky gesslein aj ked je super. Neviem ako sa pomestime do auta lebo ideme na 2 tyzdne do Chorvatska. Odkedy su dobre golfky?
To ste ma moc nepotesili. Asi budem museit vziat predsa len gessleinik zo sebou len to vlacenie po schodsoch a tak si neviem moc dobre teda predstavit. Do kelu.

Inak neviete odkedy je dobre nechat dieta sediet? lebo nasa by uz strasne chcela. Stale sa taha do sedu a ked ju na chvilku opreme o seba tak je ako v raji. 😀

kkiki a ten macleren ide uplne do lahu? lebo aj ten bol mojim favoritm chvilku len sa mi nepacvia celkovo na buggy tie dvojite kolesa.

chrumi a jeje, snad to uz je lepsie. To ste mali len to prve ockovanie alebo uz druhe?

mayka
16. mar 2010

didi, super ze chutilo. Ina ja ja teraz dost ficim na tej "jarnej" mrkvicke co predavaju. taka sladucka mnam.

deina
16. mar 2010

Mayka, ked si sama bude vediet sadnut (bez toho, aby sa napr niecoho chytila a tak sa vytiahla), vacsinou bud z polohy na styroch alebo zo stoja, vtedy moze kludne sediet. 😉

mayka
16. mar 2010

juuuj tak to si este pockame teda. 😀

to bude fakt az v lete asi , vsak?

mayka
16. mar 2010

no idem nieco porobit kym mala este hajka. uz sedim pri pc vyse hodiny. Do kelu so mnou. Takto zabijat cas. 😠

zuzu1980
16. mar 2010

deina, to je nazor ktory je zauzivany na slovensku. kocky co ziju v zahranici a toto povedali lekarom, tak ich poslali do kelu. ze babo ked uz ma dost silnu chrbticu, tak moze sediet aj ked sa same neposadi... otazka je, ze kedy ma "dost silnu chrbticu"... ale tak okolo 6m.
vsak aj na brusko ich davame my, aj ked sa sami na brusko neprevalia...

ja sa na to dnes spytam Dr, len tak zo zvedavosti ze co povie... 😉 tu u nas je vsetko inac ako u vas...??? nechapem... vsak deti su rovnake, nie?

zuzu1980
16. mar 2010

ozaj, ked sa sam posadi z polosedu, tak to sa rata?

mayka
16. mar 2010

zuzu inak mas pravdu. Ved aj na tie golface pisu predajcovia ze su vhodne od 6 mesiacov. Ale kazde dieta je ine. No ved uvidime.

zuzu1980
16. mar 2010

ved to... napriklad teraz tu drobec na mne sedi, zvykol byt oprety o mna v polosede, ale to uz nevydrzi, sam sa posadi. co ho mam priviazat? ja len mam okolo neho ruku nech ho nehodi do strany nahodou. a chrbatik ma krasny rovny... ale my mame reflux a zvislo sa nosime od narodenia, to je potom ine, deti su zvyknute...

ale nenechavam ho dlho takto, len tak minutku-dve, jasne ze nebude pol hodinu sediet...

ale urcite sa na to dnes opytam lekara...

zuzu1980
16. mar 2010

http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...

tu mate podla mesiacov ze co by malo babo vediet. v 5 mesiaci je napisane ze "nenechavat dieta dlho sediet same" takze chvilocku ano, len nie dlho.

v 6m sa ma pritahovat do stoja, to uz nas adam skusa davno 😀

sakura77
16. mar 2010

ahojte!
no skoro ma rano vystrelo ked som pozrela z okna a vsetko biele 😕 ale uz je to prec nastastie,lebo ja uz fakt potrebujem jar 😠
mayka,tak to fajn budicek ,potesi 😅
cipus,hlasujem za hauck 🙂 juuj,a aj ten britax vyzera dobre
chrumi,fuuha,ja by som asi zinfarktovala po precitani na teplomeri ze 40...fuuuha,my sme mali az na druhy den a aj to len ze 37,2 nastastie
deini,presne ,fusion je super,priestranny ,porovnavala som minule v nitre s neom-ten sa mi brutal paci ale zas to ozaj len tak na toto leto by bolo,inak je to prdinec malinky ale zas sa da dat aj v protismere,sakra,to nemozu urobit nejaky kompromis z tychto dvoch? 😀
ja tiez riesim leto,chceme ist niekam k moru,tak nejaky kocik zobrat musim,a aby to bolo co najmensie,ale pritom v nom mohla spinkat,no???
zuzu,nasa sa tiez taha do sedu,ked lezi tak ma stale krk dohora natrceny alen co je trocha sikmo,uz aj sa natahuje na sedenie,ale zatial este nedavam sediet

chruminka
16. mar 2010

baby tak mi stale teplotujeme,rano mali sice len zvysenu teplotu,ale pred obedom mala uz Alexia 38,6 a Viktoria 38,tak som im dala zasa nurofen a mm cestou z prace kupi cipk ci capiky po slovensky tie sa mi zdaju lepsie ako sirup.
Zda sa mi ze ten im moc nezabera po necelych 2h odkedy spapali nurofen mala alexia 38,1 a Viktoria 37,7.
Teraz spia ,nechala som ich v kocari v spalni ale nie pod otvorenym oknom,len preto su v kocari lebo su strasne nepokojne a budia sa tak ich pokocikujem a uz zasa spia.
Inac ked sme pri tych kocikoch mi sme kupili golfky na leto na cestovanie,inac som strasne proti golfkam to su take hrkalky kocare,nepohodlne pre deti aj rodicou,ale na cestovanie a kratke vyjazdy v pohode.
Nase su zatial stale vo vanickach aj ked sa mi zda ze uz tam vela miesta nemaju,ked sa otepli tak ich supneme do sportaku da sa polohovat do skoro uplneho lahu a je tam este taka mäkka vypln pre malinke deti,lebo americka verzia nema vobec vanicky.
Tak fakt nechapem ze vsade na svete je to inac a vlastne aj u nas vam kazdy lekar povie daco ine.

zuzu1980
16. mar 2010

sakura, ja by som ho nedavala sediet, ale ked on sa ma nepyta ci moze, on sa z polosedu posadi, je mu jedno ci som pri nom alebo nie...a v lahu byt nechce lebo sa mu dviha kyselina a vracia mliecko naspat a grcka... no co s nim mam robit ?

sakura77
16. mar 2010

zuzu,jasne ked sa sam dava,aj segrin sedel v 5 mesiacoch uz uplne sam 😉 tak uz ma "vycviceny" chrbatik 🙂

zuzu1980
16. mar 2010

sakura fakt? som rada ze su aj ine deti co sedia v 5m same, lebo ja uz fakt neviem co s nim... kolkokrat ho opriem, tolkokrat sa posadi... a to zase nemozem takto, lebo sa mi z tych "brusakov" zvykne dogrckat 😝

sakura77
16. mar 2010

zuzu,fakt,su take deti,sofinka tiez vkuse nacvicuje brusaky,jak pocje ze sa nieco deje,hotovo,hned sa zdviha a vycumuje ze co to je 😅

tilly
autor
16. mar 2010

ja by som z toho sedenia vedu nerobila... len som to s tymi kocikmi myslela tak, ze sa mi tam dominik vzdy zosuval a bolo to o nervy... takto v buzze si "sedka" a nema problem... ale denne ho este vozim vo vanicke, len ked potrebujem, aby sa pozeral, tak ho pichnem do buzzu, zatial teda len raz 😉

inak, dominik mi vobec nechcel sedkat, az ked lozil, sam si sadol, inak nechcel... a adko bude asi taky isty, ako to tak vyzera... som mu kupila take to koleso na sedenie, ale dostane to az na velku noc, lebo mu to vlastne kupila babina, tak az ked ju vysibe to dostane 😀 aj ked teda je to od 6.m, tak neviem, ci mu to nedam ako darcek k 6.m... ale zas predpokladam, ze do mesiaca bude lozit, pri tejto rychlosti.... ved sa sam gula a hybe sa ako drak 😀 😀

sakura77
16. mar 2010

bambule a nemate nieto skusenost s nejakym dobrym hotelom v spanielsku?rozmyslame ze toto leto by sme isli konecne snad aj medzi normalnych europanov na dovolenku 😅 len pozerala som nejake cestovky a vsetky tie hotely mi pripadaju jak z pred 15 rokov,ja neviem.....nieco pekne chceeeeeeeeeeeeeeeeem

tilly
autor
16. mar 2010
deina
16. mar 2010

Tilly, krasny, a vyzera byt dost siroky - aku sirku ma sedenie? Vyzera fakt priestranne. 🙂

No my sme s Miskom bohuzial vela odcvicili, rehabilitacie, neurologia, takze neberiem na lahku vahu to, ze dieta nema sediet dovtedy, kym sa neposadi same. Sice sedel pekne, aj ked som ho posadila, ale sedel uplne inak potom, ako si spevnil svaly stvornozkovanim. Matko mi tiez robi brusaky, potvorka mala, zachvilku bude mat kocky. 😅

Koleso na sedenie? A to je co? 🙂

kkiki
16. mar 2010

zuzu uz druhy den tie nase deti robia presne to iste 🙂)) ´to asi ten google panacik 🙂)))))
mayka ... neda sa uplne na rovinu ale takych 10cm nad rovinu ... ale dieta lezi, vobec sa nezosuva, ta cast co ma mat nozky sa da vysuniut a pekne ich tam ma ulozene ... tusim na fb mam foto jak si tam drichme ...
slovakia u vas maclaren kupis o pol lacnejsie jak tu , made in england 😎 no a inak tusim catalin to tu pisala ich je plna amerika ...

kkiki
16. mar 2010

jaj a mayka vobec tam nevadia tie kolieska ... ide to jak po masle, musim povedat ze daleko lepsie ako stara teutonia ... mac je v buggy uz vymakany ...