Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka aj ja som si ho sama kupila k narodkam. 😀 To vies co si sama neurobis.... 😀 😀 😀
jaaaj baby koncim. Kava u je dopita a mna caka upratovanie. Som bola v Lidli dnes na nakupe cistiacich prostriedkov bo ich maju v akcii tak mozem upratovat o dusu. 😝
majte sa zatial.
papa...
presne...co si sama nespravim... 😕
aj ja by som mala upratovat, ale z tej blbej zimy mam take dopraskane ruky, ze by som asi plakala...takze kym sa mi aspon chrasty nespravia, budem sa kukat, ako sa mi domacnost rozklada pred ocami... 🙄
Ja by som chcela klasicky presso kavovar, Gusto ma nejako nelaka, ale take prave talianske presso alebo cappuccino, mnaaam... 😵 😵 😵 Dostali sme jeden ako svadobny dar, po roku sa pokazil a nie a nie ho dat opravit. Uz je po zaruke, tak uz ho opravovat nebudeme... len novy tiez nemame, tak robim len "kotogo". 😒
caute koceny 🙂 ja sa ukludnujem,dycham dycham,ludia,ten moj krpec maly(starsi )ma taaaaaaaaak vytaca,uz mu je dlho,od stvrtka je doma zavrety tak uz nevie co so sebou 😠 baby,no je toto mozne aby som si nevdela poradit s trojrocnym krpcom????asi zajtra pojdem na cely den k nasim,lebo ma porazi z neho uz...horko takzo som ho nahnala do postele,tak je troska kludu..
hegi,my sa chystame na rotavisrusy na druhu davku,vtedy ma akurat upozornila ze ju moze prehnat potom,inak nic...
boze ake ste vsetky upratovacne 😀 ja by som mala tiez upratovat, hlavne vyhadzat vsetky skrine a porobit kopky veci, co uz neoblecem... a ze ich je kopaaaa 😔 kurnik, kedy uz budem normalne vyzerat...
co sa tyka tych rotavirusovych hnaciek..su hnusne..a preto ich nema dr od cateriny tolkpo na ambulancii, lebo ich jednak asi netestuje a druhe..taketo hnusne hnacky idu rovno do nemocnice ☹
ano, ockovanie voci rotavirusom chrani len proti rotavirusovym hnackam..su aj bakterialne hnacky..pr salmonela, alebo ine virusove
ale ja som maleho dala zaockovat..je to drahe, ale ak je sanca, ze ho to uchrani pre pobytom v nemocnici..tak preco nie
ale tu vakcinu proti prasacej chripke by som nedala ani sebe ani drobcovi
No super, dala som Matka spinkat a Misulo spustil taky rev, ze mi ho po 20 minut zobudil. Ja ho... 😠 😠 😠 A Matko nervozny, lebo sa nevyspal.
ahojte, dnes som vas celkom stihla aj docitat 😀
kkiki, fakt nase deti ako cez kopirak... vecer zalahne, uspi sa sam (lebo ked som pri nom a snazim sa o cokolvek, tak vrieska), proste ho necham nech sa vykeca s medvedom a o chvilu je ticho... rano vstal o 6.30, potom este sup ku nam do postele (to som sa naucila od strapca, taketo veci co som nikdy nechcela robit!!!) a este od 7.30 do 9.00 potiahol. Ale zaspal az o 22.00 vecer, cakali sme na tatina co bol dlho v praci.
no a k pretacaniu... akurat som vas tu citala pri odsavani ako sa pretacate/nepretacate, dieta na hracej deke ako vzdy... rozmyslam ze sa snad nepretoci nikdy.. a zrazu kuk, a je na brusku na parketach, cize nielen sa pretocil ale sa aj vybral na vylet. A dnes oslavujeme 5m, to si zapamataaaaam 🙂
deina,no to iste som mala ja doobda,kiko mi zobudil malu,ja rozrobeny obed,on mi visel na nohe ze sa chce so mnou hrat,do toho mala vrieskala...no cisty blazninec-a ten bordel vsade no comment 😝
no a pozeram ze sa tu idu gustovia kupovat 😅 vyzeraju fajn,ale ja som tiez za klasiku,jak deina,mame tento
http://www4.shopping.com/xPO-Krups-Krups-Xs-600...
Idem mu dat mlieko, ak pri nom nezaspi, tak aspon povysavam. 😝 A toho krpca starsieho zabijem. Sme radi, ze konecne sa Mates spamatal po poslednom ockovani, uz ten hystericky krik prestal (cez vikend to bolo najhorsie, nedalo sa ho utisit), opat pekne spinkal a teraz mi ho Misulo takto zobudi a ak uz nezaspi, bude mrzuty.
Ahojte...už sme doma...neurologička bola prekvapena,že NAČO nas poslala tá nasa...že zdrave decko a pretáčať sa má neskor...do konca piateho mesiaca je čas...
Boli sme aj v tescu na plienky,tak aj nákupy sme porobili...ke dsme došli domov,malý sa najedol mrkvy...dokončil celý pohárik a vypil potom 160 nutrilonu... 😀 😀 😀
čaute kočeny dnes nestíhačka umývala som oknáááááááááá 😉 😉 😉 😉 a mám pokoj všetko vydrhla,poprala a cez výkend si skočím kúpiť novú záclonku alebo dekoračku na okno niečo bile s cyklamenovou by to chcelo.
a stihli sme aj prechádzku dvojhodinovú a teraz sa hrajká v postielke s bábikou.Zajtra nás čaká očkovanie 🙄 🙄 tak to budem mať čo robkať s malou mojou krásnou určite bude mrzutko 😒
Dnes sme papkali výživku jablko -banánovu ale nám chutila 😝
adka-to je dobrá haluz ukulele-kukuruku nemôžem žiť bez facebooku 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 to mi kamoska poslala, tak som to nemohla neukazat aj vam... 😀 ale to ukulele mi cvaklo az teraz... 😅
adi mňa normálne bralo do tanca 😀 😀 😀 😀 😀 že ja trsám,trsám,trsám 😀 😀 😀
no mala už zaspala, konečne........ didi no vidiš darmo ta len stresovala dokyna, maly ma ešte čas.. tatuška aj moje okna by potrebovali poumyvat, neprideš... ja tak neznašam umyvat okna, ale budem sa musiet nejako prinutit ked sa trošken otepli........ strapco ved prave ja som nad tym očkovaním aj rozmyšlala ale dokyna ma odhovorila že je to zbytočne, no teraz sa budem len modlit aby sme to niekde nenachytali
caterine,vidis,a moja zas bola "za" vsetkymi desiatimi...fakt kazdy ma iny nazor...
didi, ked si tak povedala ze do "ukonceneho piateho mesiaca" by sa mal pretocit, tak ma najprv napadlo ze my sme to nestihli, lebo dnes mal presne 5m a 20 minut ked sa otocil, ale potom mi zaplo ze nam sa minuly tyzden menil cas a to by bolo este o hodinu menej, tak sme to teda stihli 😀 😀 😀
😅
ozaj kedy sa bude posuvat cas? teraz budeme o hodku menej spat...ak sa deti nenechaju ukecat rano o hodku dlhsie (podla hodiniek)... 😅
adka, nam sa inac meni ako vam, ale asi tento vikend aj u vas, nie? mne to takto vyhovuje, ze bol o hodinu kratsi den. Drobec si ani nevsimol zmenu casu, vsak jemu je to jedno kedy ho dam spat.Hlavne je vecer do 19.00 svetlo a teplo, zacnem chodit na 2 prechadzky denne... len po tych schodoch sa mi nechce vlacit hore dole to moje 8 kg teliatko, ale inac pohoda 😀
my sme rotavirusy dali, uz ma za sebou obe davky, tak snad to pomoze, i ked tu sumu za to som musela predychavat, no ale co neurobim pre zdravie dietata?
kocky, vsimli ste si, ze uz su Novembrovky 2010? To leti, ze? Tak ma to potesilo 😉 prijemne som si zaspominala na krasne zaciatky 😵
jaaaj na tu zmenu času sa vobec netešim, ja by som prijala skor ešte dlhšie spat, ale aspom už bude dlhšie svetlo, bude konečne teplejšie ale drobci sa určite nenechaju ukecat spat dlhšie to sto percent 😝
zuzu,to je super,že to stihol.... 😀 😀 😀
my sme dali tiež rotavirusy a ešte nás čaká jedna dávka...naša dokina bola prekvapena,že to chcem,ale neodhovarala ma,len jej to bolo divné...asi som bola prvá,čo sa na to vobec pýtala... 😅
no presne jak pisala strapco , nestihnu anbulanciu, lebo su uz davno v nemocnici, alebo na pohotovosti ... ako tazko s viem predstavit ze cakam s deckom v cakarni s touto chorobou, kym na mna pride rad ...
Sakura, Deina,
no fakt vám tie staršie detúrence nezávidím lebo si neviem predstaviť žeby som mala Gabiku doma celé dni a celý týždeň, úplne mi stačí keď je chorá a zostane doma, to ma ide poraziť lebo sa nudí a v kuse knučí že s kým sa bude hrať a podobne a ja vôbec nie som hravý typ, ja som totiž jedináčik a vždy som sa hrala sama takže u nás je na hranie taťko. A ja som rada keĎ malý je v klude alebo spí a nemusím nič robiť a nie sa ešte hrať.
Aj keď príde domov zo škôlky tak je totálne rozlietaná a vkuse "kričí" aj keď iba rozpráva lebo to má zo škôlky kde sa vkuse prekrikujú no hrôza. Normálne mi odlahne keď o ôsmej uložíme obidvoch a ja si pripravím na tácku sladkosť a pitie a presuniem sa na gauč kukať panelák v klude a v tichu - to MILUJEEEEEEEEEEM, to je chvílka pre mňa.
baby akyyy veget mam, manzel sa hra s malou a ja neviem co od radosti 😀
no tie rotavirusy ani nasa detska neriesila, nebola nejako nadsena, nic nehovorila, nanehovarala, neodhovarala, asi som bola jedina siroko daleko, lebo sestricka uz zabudla ako sa to miesa 😀 a ani od nas z dediny to nik okrem mna nedaval...
ahoj
tak my zajtra 3. ockovanie a 3 injekcie asi to zas oplacem 😝 vzdy ked zacnem pisat ,mala pusti rev.......

ano Mayka presne tento 🙂 no nic dam malemu napapat a ideme sa prejst, do poistovne malemu poistku spravit, atd.