Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
tak som na chvíľu prišla kuk ale idem ukladať malú
Ja sa tu zatial nevyznam, pomoooc... 😀
pomoc ja som z toho jeleň ☹ ☹ ☹
Dobreeeeeeeeee ty kokso!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
kde ste kočeny?????
tu som, snazim sa zorientovat...
zuzu ty na to raz dva prideš ja mám ešte hula-mato z toho ale snáď to bude ok 😕
ženy normálne ste mi chýbali!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉
Zabudla som vám napísať naše miery 6620g máme a včeličky znášame dobručko,trošku je mrzutá ale dá sa to v pohodičke zvládnuť
no je to haluz... 😅
tatus tak super... 🙂
my mame 6900 g a dnes sme sa pred kupanim merali, tak ma ze 66 cm... 😲 😅 sak nedavno mala 63 ked som ju naposledy merala... 😀
caute babenky, tak tu je lepsie ako na FCB...normalne mi to chybalo...a to som sa este bala ze budem tyzden bez netu, lebo nam odisiel modem, nastastie kamarat menil providera, tak mal zvysny modem..na customer servise mali zo mna radost, ze som si sama vyriesila problem 🙂
nasa mala sa zacala pretacat z chrbatika na brusko, dnes sa jej to podarilo raz a potom uz len do polovice...zjavne to bol pre nu velky vykon, tie zvuky 😀 porodne vzdychy 😀 😀
tato nova verzia sa mi paci 😵 😵
adi no pekne miery
catalin si proste šikulka 😉
dakujeme... 😀
baby kde ste vsetky? 😕
no ahojte v novom 🙂este som z toho troska tatar
no ahojte v novom 🙂este som z toho troska tatar
jej,s tymo fotkami je to fajn... 🙂 tak prva pozitivna vec tu ,musim "poňurať" dalej aj 😵
no kukam, ze to tu pises 2x... 😕 😀
som to nejak dvakrat odoslala,asi sa mi ruka zatriasla 😀 a to som este ani nepila 😅
hihi mm doniesol ze skoricoveho ferneta... 😀 doooooobre to je.... 😀 ale tusim aj ta jedna polka je na mna moc... 😕 😅
no ,nieze sa ožerieš 😅
mnam, ze skoricovy fernet... ja by som si dala panaka, normalne mam abstak, po vyse roku... ked prestanem odsavat, prve co spravim bude ze sa ozeriem jak prasa, hehehe. Ale nie, len tak za poharik staci 😉
tu uz sa pije? ja by som si dala ten fernet, tesim sa na april, ideme domov na Sk na 2 tyzdne, pojdeme s mm na veceru a veruze si dam fernet a nie jeden!!! 😀 😀 😅 ach jaj su veci ktore mi tu chybaju, esteze sa daju aspon potraviny online nakupovat..teraz sme dojedli parenicu a ja idem este schrumat jednu horalku 😵 😵
no ako nie... 😅 nie som pripravena na celodenne umieranie... 😅 stacilo...mm aj tak spi a nie som notas... 😕 😀
no ja som prave rozmyslala ze taka "ožran party" by fakt bodla....ja som nemala nieco alkoholicke ani nepamatam...a to sme si s kamoskami za mladi teda nieco odpili 😀 😀 ferneeeeeeeeeeeet s ladom a citronom.... 😝
normalne abstak 😀
hihi mm doniesol ze skoricoveho ferneta... 😀 doooooobre to je.... 😀 ale tusim aj ta jedna polka je na mna moc... 😕 😅
no bomba...saku uz chapem ako sa ti podarilo poslat 2x to iste... 😝
baby ako mi uz s kamoskou spriadame plany, ako chlapom deti prenechame, ale ze cely vikend sa budu starat, bo my sa zresetujeme... 😅 ale to su reci...ja na to odvahu nemam... 😕 😅
ze mi... 😀 no aspon sa mozem vyhovorit na ten fernet... 😀
a teraz ma napadlo, ze dobre usetrim money money... 😀 ked som v podnapilom stave po jednej polke, tak si dam v meste 2 a budem pod obraz bozi... 😀 a mozme ist domov... 😅
hej, uz aj ja som pochopila ako tie dvojite prispevky posielate, vzdy ked dam aktualizovat stranku tak ten predchadzajuci prispevok je zase napisany tam dole... no na nervy, treba adminom napisat, ale ja som na take veci leniva...
inac ja by som sa asi ozrala aj z jedneho poldeci, po takej dobe!
zuzu no ved... 😅
😀 to veru moc neminies
a este by mi chutil "biely medved"
baby,obavam sa prikrmov,obavam...dneska som malej dala prvykrat hippku dzusik jablkovy,cucla,potom na mna vytrestila oci ze co som jej to dala-a tym padom sme dosli,vytlacila cumel von z pusy a nie a nie... 😝 no vidim to blede

Ahojte...aj ja som už tu....drobec hajá,tak surfujem...