icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
19. mar 2010

no viem ze boli ohlasy, ze ked ukazes fotku a tam ti vyhodi pas, ze to by mohli dat inu farbu, lebo ze to vyzera ako parte... 😕

adka_praha
19. mar 2010

dobru... 😉 nooo celu noc, by som sa nehnevala...vcera som zaspala a zobudila som sa na to, ze mala fnuka, a ja rozbehnuta do kuchyne, ze uz treba papat, kukla som nahodou po ceste na hodiny a ze len jedenast...no som myslela ze ma urve...tak som jej dala len trocha caju (na viac nemala narok o tej hodine 😕 😀 ) a spala dalej...ale aj tak sa zobudila pred stvrtou na papanie... 😝

adka_praha
19. mar 2010

no veru idem aj ja uz gabat... 🙂 dobruuu... 😉

tinika
19. mar 2010

adka ja prikrmujem od začiatku, s kojenim sme prestali v 2,5 mesiaci, teraz mame problem z UM - zelena stolica, tak nam zmenili
zuzu ja som rodila v novembri a uz v januari pracujem - doma, je danova sezona tak nemam na vyber 🙂 kedze mam taku pracu ale zvladam. prvy mesiac som dospavala nocne vstavanie a teraz zase ponocovanie v praci 😀

carmen86
19. mar 2010

ahojte tak susam noveho mk, som tu jak turista bez mapy 🙂

didiana333
20. mar 2010

Dobré ránko...carmen,aj ja sa tak cítim...že turista... 😀
malý spal v kuse až do pol šiestej,to sa ešte nestalo...No skusim aj fotečku pridať?
Jéj,asi som to zvládla... 😀

didiana333
20. mar 2010

No ale také nejaké pomalejšie sa mi to zdá...nie? 😒

tatuska1
20. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!!!!!!!
didiana veru aj mne sa to zdá pomalšie 😕
aduš včera aj ja som musela s koňa odisť lebo malinká stále mrnčala a o pol dvanástej som vypla tv a na to Ninuš veľký plač tak mm jej urobil čajík scucla 80ml a zaspala mi na rukách no a potom o pol tretej na jedenie ale to už bez revu a spinkali sme do pol siedmej 😵 😵 😵
kočeny dnes to vyzerá na pekný dník chcem ísť kúpiť tú záclonku do obyvky dúfam že v Kike niečo bude 😉

adka_praha
20. mar 2010

dobre rano... 🙂

didi a ja som myslela, ze to mi pc rube a to konik...noooo s tym by mohli veru daco spravit... 😕

baby pridite na lievance s jablkami... 😀 drobatko mi ujela ruka s mukou, takze ak som nechcela miesto cesta beton, musela som to rozriedit a teraz je tych lievancov, ze len pohlad a uz som najedena... 😅 a aj tak neviem na co som ich robila...si mm ani nezasluzi, ked ma nenechal vyspat... 🙄 😉

a neviem, po kom je to moje dieta taky barbar, ale od pol siestej buntosila, tak som sa na to vybodla, lebo to sa fakt nedalo...mi stale do oka a nosa stuchala... 😅 a teraz madam spi uz hodinu a pol... 😠

idem si kafo vypit...

dnes vyzera, ze bude kraaaaaasne... 😀 tesim, tesim...pojdeme von... 😀

adka_praha
20. mar 2010

inak vsimla som si, ze nasa kratka sa snazi pretocit a pootocit a plazit zasadne vtedy, ked lezi so mnou na posteli a chce do mna stuchat...najlepsie ozaj do oka a nosa... 😅 inokedy to ma vysostne na haku... 🙄 😀
vzdy si vravim, ze si ju nebudem vsimat, sak ju to prestane bavit, ale tolko do mna dopicha tymi prstekmi, ze sa na nej musim uz potom smiat, kolka snaha... 😅 a ked na nu kuknem trebars len jednym okom, tak tooooolko radosti... 😀 zavriem a zas pichaaaaa... 😠 😅 😀

janka1874
20. mar 2010

Ahojte
tak dnes válčime s Viki samé keď bude spinkať tak sa budú umývať okná a dávať dole zimné dekorácie na oknách 😀 😀 😀
ale tak sa mi nič nechce no čo už musím
idem si tak kafíčko ešte chvíľku sa pohráme a ide sa hajať 🙂

Adka keby si nebola tak ďaleko tak sme u teba na obed 🙂

aj mne to ide pomaly a tiež som si najprv myslela že blbne pc ale iné stránky mi idú dobre no na tom by mohli popracovať fakt

caterine
20. mar 2010

Ahojteeee kočky tak konečne ide koník, ste mi normalne chybali....... nejak sa tu zatial neviem zorientovat, musim si zvyknut na tu novu verziu, vam sa to už podarilo ako pozeram 😉 ..... akurat pri vas ranajkujem, mala dospava lebo zase chodi spavat o pol dvanastej neviem jej nijako posunut ten režim aby isla skor, ale čo už snou.... inak fakt aj u nas sa rysuje krasne počkoo tak budeme dneska dlho vonku, dva dni sme neboli lebo mala teplotku... adka aj mne dokyna hovorila že teplota po očkovani 2-3 dni je v pohode, mala mala len teplotku ale neplačkala a nožičky mame ešte stale opuchnute teda hlavne tu jednu........ no idem vas prečitat nech som v obraze 😀

adka_praha
20. mar 2010

caterine my sme nozicky nikdy nemali opuchnute po ockovani...ale ja jej to pri kazdom prebaleni natieram octanovkou...teda teraz uz nie ale v den ockovania a preventivne aj ten dalsi... 🙂

drahy este stale drichme...je toto fer? 😝 a mala si spieva pod hrazdickou... 😅

dnes nevarim obed, ideme do mesta a ku svokrovcom a zajtra fliacky s kapustou budu... 😀 mnaaam... 😀

adka_praha
20. mar 2010

do prdele slnko zaliezlo a ako tak kukam, tak asi nebude mat ani kade vyliezt... 😢

slovakia13
20. mar 2010

ahoj herecky ,tak vy konikujete uz od vcera 😀
my mame 4 mesiaciky 😵

adka_praha
20. mar 2010

blahozelam... 😀 no sak som vas hnala vcera naspat na kona, ale ste ma odignorovali, teda az na par jedincov... 😕 😅

caterine
20. mar 2010

adka mysliš že by ta octanovka pomohla aj ked jej to natriem neskor, nemam ju kupenu davala som len studene obklady ale na tej jednej nožke to ma strašne tvrde tak ked pojdeme na dalšie očkovanie daj jej tu mastičku, ked vam to tak pomaha.....moj mužiček už zdrhol tak zase sme dneska doma same, kamarat preraba pizerku tak mu tam chodi pomahat, takže dúfam že potom bude pizza na účet podniku 😀

slovakia13
20. mar 2010

adka
ja som hned skusila konika ako si nas hnala ,ale mi ho neotvorilo 😅

adka_praha
20. mar 2010

slovakia riadny previt to je, ked ta ku nam pustit nechcel... 😠 😅

caterine jej to kup aj teraz niekedy ked budes mat moznost...pokial to ma take dopuchnute, tak by to malo pomoct...a octanovka sa vyuziva aj ked su zdurene uzliny, takze my doma taketo pestujeme, kedze obcas tu nechutnost lapim... 😕

caterine
20. mar 2010

adka vidiš to som nevedela že je to aj na uzliny, to ma tiež niekedy trapi, tak hned v pondelok nabehnem do lekarne a kupim .... slovakia všetko naj k 4 mesiačikom 😉

didiana333
20. mar 2010

slovakia,blahoželame... 😀 😀 😀

aj ja som davala preventivne octanovku,nám to vobec nezapuchlo...

janka12341
Odpoveď bola odstránená
janka1874
20. mar 2010

janka12341 to už fakt nemyslíš vážne

caterine mne na tie opuchy dr. poradila studený obklad a tú octanovú masť mojej Viki tiež opúchalo to očkovanie na pneumokoky ale ja som jej len studený obklad dávala a to pomohlo

mii všetko naj k 4 mesiačikom ale to riadne letí

janka1874
20. mar 2010

no idem ďalej makať majte sa

caterine
20. mar 2010

jani no presne to na tie pneumokoky jej zapuchlo, druhe nema vobec, že vraj je to normalna reakcia povedala dokyna a že takych 6 až 8 tyždnov to može mat zatvrdnute, studene obklady som davala ale asi moc nepomohli skusim tu mastičku ešte, aj ja idem niečo porobit, same sa asi neuprace aj varit treba niečo 😠 😠 😠

adka_praha
20. mar 2010

no tu octanovku som ako decko nenavidela, lebo som mala kazdu chvilu zdurene uzliny a mamka mi to kydala na krk...ale ucel svati prostriedky... 😅
slnko sa umudrilo a pekne zas nazad vyliezlo, tak padame von... 😀 papaaaaaaaa 😀

janka1874
20. mar 2010

juj prečo tie moje deti nemôžu spolupracovať keď mi niečo treba urobiť inokedy malá spí do 13.00 až 13.30 a teraz je už o hodinu skôr hore ☹

meliska
20. mar 2010

Ahojte,
no konecne ide konik, uz mi to chybalo 🙂 aj ked nepisem, tak vas aspon citam 😉 ale musim sa tu najprv zorientovat... dnes je kraasny den a to slnieckoooo 😀 hned sa cloveku lahsie dycha

slovakia13
20. mar 2010

caterin
kedy ste boli na ockovani?
tatuska
vy ako ockovanie? boli ste v jeden den s miou
mia je tiez strasne nervna po tom ockovani ,ale nema to zdurene.mozno ju to boli asi tiez dam obklad .
mia dakuje za gratulacie 🙂
kupili sme letenky domov sa vytesujem 🙂 😉

zuzu1980
20. mar 2010

bre ranko kocenky,

slovakia, miuske aj my gratulujeme, posielame uslintosenu pusu
kedy ides domov a na ako dlho?

co bolo v tom zmazanom prispevku? som zvedavaaaaa 😀

sakura77
20. mar 2010

ahojte!
tak mam chvilocku casu,cakam gratulantov,malinka spinka,kiko je u deda,od rana ficim,ale uz mame vsetko hotovo,tak navsteva moze dojst 🙂 a vcera som super aj "napiekla" v tescu som kupila taky nenormalny jahodovy zakusok,ale uplne vyborny,jak doma robeny,uz pri pohlade na tu zaplavu jahod mi tecu slinky...takze ziadne pecenie sa nekonalo,kupila,pokrajala a hotovo,myslim ze ani nezbadaju ze je kupovany 😅
miuske vsetko naj k "vymesačiu" 🙂