Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no na mňa keby tak kričala tak jej zakričím naspäť nech to aj preloži ja takému dzedzinskému rečovaniu tada vôbec nerozumiem 😀 😀 😀
ja by som asi na dedine nemohla práve kôli susedom žiť ani v bloku to síce nie je ideálne ale tu aspoň nikto nečmudí a neziape na Teba a neobčumuje kam ideš kedy prídeš a kto ti robí spoločnosť a ako dlho sa zdržal/a a podobne
No a hentaki susedia nie su len na dedine, aby ste si nemysleli. V predoslom byte nam vedla na balkone mladi hulili travu celu noc, ani vyvetrat sa nedalo, sme to cuchali v spalni (ze preco som furt bola taka hladna potom 😀 😀 😀 )
No a tu sused pod nami fajci v izbe a potrubim to ide priamo cez satnik do izby, ktoru sme povodne chceli pouzivat ako detsku. A ze vsetky drobcove saty boli zacmudene od dymu ani nehovorim. Tak som vsetky vyvody a skary co tam boli zalepila paskou, potom uz to bolo ok.
zuzu mne to došlo balíkom tie myštičky farebné od Fischer Price aj lyžičky a ja z nich mám obrovskú radosť 😀 😀 😀 😀
Tatuska, ze, aka blbost, ale potesi 😀
Lyzicky som raz kupila kdesi za 2 $ 12 kusov, take pekne farebne plastove... pouzivam z toho tak 3 ktore menim dokola.
no dedina má svoje výhody ale aj nevýhody no čo narobíme 😒
tatuska to je tak so všetkým
zuzu tak to si dobre kupila ja som dokopy za tri lyžičky farebné,tri myštičky rôzna veľkosť a ešte jednu väčšiu s lyžičkou dala 22eur
jani to máš pravdu a čo detičky už spinakjú?
jasnéééé už dávno len malej musím niečo vymyslieť na ten dudel lebo ma to prestáva baviť sama si ho vyberie alebo vyhodí a potom plačeeeee ako o život ako keby jej ho niekto kradol a to si robí sama a ja potom fungujem ako podávač
janiiiiiiii no akože nemám slov naša to istéééééé 😀 😀 😀 😀 😀
to asi viaceré robia no iná šou
na margo susedov na dedine
prechadzala som sa vcera s malym v kociku a so psom na voditku..jedna pani zastavila pri dvore autom, vravi mi, ze mam pockat trochu dalej, lebo chce ist do dvora a keby jej nahodou vybehol pes, aby nas nezbadal..tak som cakala asi 2 domy odnej..samozrejme pes sa vyrutil..taky statny koker...samo rovno na mojho psa..tak sup ho do narucia...pani vybehla..ja som si naivne myslela, ze si ho zavola 😠 ..ale ona..len, ze nebojte, on asi nic neurobi a sadla do auta a sla si zaparkovat do dvora a nechala ma tam obiehat kocik so psom v naruci 😠 a potom konecne vysla a vravi, ze : dakujem...som kukala jak puk na nu..to ako za to ze som jej strazila psa aby jej nezdrhol???? 😠
to nahananie dudla poznam 😀
ja som prisla na jeden trik ale negunguje vzdy...drzim mu rucicky 4 prstami,nech sa hra...a piatym prstom pritlacam dudel do ust
ja mam tiez nervy ,lebo vsetky macky z ulice si urobili wc v mojej predzahradke 😠 nic nepomaha.....neznasam ich.
sesedia ,su ok az na jednu co ma nema rada ,nechapem preco -jej syn mi hodil vajco do okna 😅 asi za to ,ze tu zijem jedina cudzinka 😅
zuzu
ideme 12.7-20.8 tak pobudneme 😀 naposledy som bola doma na maminom pohrebe 😔 pred rokom
ja si este stale zvykam na noveho kona 😅
slovakia..ja si tiez len zvykam..nejak ma to tu zatial neoslovilo..snad si zvyknem..co ine mi ostava 😀
ale sa mi paci, ked pridam odpoved, tak ma nevyhodi z diskusie, tak viem, ci niekto medzi ty nieco napisal a mozem pokracovat
strapco, to hej, aj mne sa paci ze ma nevyhadzuje z diskusie... ale ked pridas prispevok a chces stranku aktualizovat, tak to ide blbo a prispevky ostavaju dole... uz viaceri to pisali adminom, hadam s tym volaco urobia
ja som neprisla na to ako stranku aktualizovat 😅
strapcooo ved v lavom hornom rohu na explo alebo mozille mas ze obnovit... 😅 alebo myskou stlacis prave tlacitko a das obnovit... 😅
no ako tie babky niekedy pustaju riadne frky... 😀 mne minule jedna zapotila, ze nooo vidzice, v lete uz budzece behac... 😀 doooost som mala... 😀
zuzu takeho suseda by som prastila niekam... 😕 ale kukam ze je z teba dobry kutil... 😀
a uz sme prisli aj my na to, ze sa da dudu vyberat z pusy rukou... 😅 no haluz... 😅
strapco inak na com ta tetka slapala? 😅
inak..cist FB je to teraz
adka..medzitym som na to prisla..som si este raz precitala, co si tu uz pisala..ale aj tak dik 😉
inak nas drobec si vie pekne vybrat dudku z ust aj si ju vlozt spat..uz len pochopit, ze ju tam ma aj nechat a nie este raz vybrat
adka..neviem..ale chcem to tiez 😀
inac hej, sranda je to sledovat ako tie deti rastu a kazdy den su sikovnejsie. Nas uz tiez kadeco stvara, preklada si predmety z ruky do ruky, pripadne kazdou rukou chyta nieco ine, uz to nepcha hned do pusinky ale aj to trosku okukava ze co to je. Dnes som sa ho v aute snazila zabavit, vytiahla som hracku zo sacku, hracka nezaujem ale hodinu sa bavkal s tym sackom, krasne to sustalo 🙂
Najnovsie nas najviac bavi chytat si nozicky za chodidlo... za chvilu ich napcha do pusy, len este nedociahne.
a uz 2 dni sme bez bolesti bruska (klop klop klop) a drobec je taky vysmiaty zo vsetkeho, neviem na com slape...
Ahojte baby,
nestiham vas citat posledne dni, aachhhh...tlacia sa nam zubky asi, tak to tie vecery aj podobne vyzeraju...plus mam pocit, ze mala kvoli nim menej papa, skoda, ze to neviem odmerat, este furt len kojim, takze zistit podla vypiteho z flase nejde a vahu nemam....ako dlho trva, kym sa zubky prederu? ved ked coskoro nenadobudne svoj byvaly apetit, tak mi este nebodaj schudne, myska moja...no ale dnes sa mi jej podarilo ostrihat nechtiky v bdelom stave! Posadila som ju pred telku a plus minus to fungovalo, haha. Uz to vidim, ze ked budem mat osemdesat rokov, urobi mi to iste, aby ma nejako odrbkala :D
Zajtra som mala dohodnute predvadzanie babyvaku u jednej pani, co ich predava, ale dnes mi neodpisala na sms ani nezdvihla telefon...tak ja neviem, ale ved ona sama povedala, ze ci nemozem dojst k nej domov v nedelu doobeda...ja viem, furt len tie babyvaky a nosice riesim v poslednej dobe, hrozna som, sorry 😅 Ja som asi uplny imbecil, ze nezvladam dieta nalozit do nejakeho blbeho vrecka...no ale nosit chcem, takze ked som taka hlupucka, tak mi to asi musi niekto ukazat 😎 Na iny typ nosicov sa zatial necitim, ani malej nechcem urobit zle, kym nebude vediet drzat sama pekne hlavku a sediet, tak ju do vertikalnej polohy vraj nemam davat, ze tazka gebulka zatazuje stavce a chrbticu...takze jedine koliska...
K susedom - my byvame ze vraj na najstarsom sidlisku v trnave, takze v nasom panelacku trojposchodovom sami starsi ludia. Uz sa na nas stazovali, ze vraj spaky pod oknom od priatela (blbost), ze nezmyvame spolocne priestory a ze je od nas pocut hluk. No tak ne, v rodine s babom asi musi byt ticho...!?! 😲 Hlavne, ze nad nami oproti byva jeden taky, co chodi o barlicke, naslopava sa a do hlbokej noci ma radio pustene tak hlasno, ze mozem odrecitovat kompletny playlist radia. Boze uz nech som prec z tejto Trnavy, lebo mi uz asi dobre 4 roky dobre nerobi 😀
ahojte my sme dnes od rana boli vonku na dzedzine u svokrovcov, 🙂 🙂 🙂 umyvali sme auticka, nase aj svokrine, mala spala v kociku tri hodiny, potom sme prisli domov a isli na ocka pozerat ako hra hokej, mali zapas so Španielmi 😉 , no a pekný den za nami...uvidime co zajtra....tak idem ja hajať,manželik na mna caka..... 🙂 🙂 🙂
Gashti, ja mam taky klasicky nosic, kde babo sedi, ale pouzivam ho len hore dole po schodoch, lebo nemam ako maleho zniest do kocika. Inac ma vobec ani nelaka ho nejako nosit, lebo tych 8kg uz je viac ako dost a moje krize su totalne v tahu, to ziadna satka nespravi 😒 Nastastie sa drobec cez den vpohode zahra na deke, ked tak si k nemu sadnem a bavkame sa spolu, nemusim ho nosit. Inac neviem ako by som to riesila...
dobré ránko 😠 😠 😠 😠
pomoc máme za sebou hroznú noc mám pocit že som ani nespala ,Ninka v kuse mrnčala,spala pri mne v postely no spala a stale len na ručky od pol piatej sa tu s ňou hrajkám ona vo veľkom rozpráva ☹ ☹ ☹ ja chcem spať babule ach jaj to očkovanie asi až teraz šarapatí ale to sa dalo čakať aj minule to tak bolo ☹
Ahojte...peknu nedelu želám...naš spal pekne,o druhej sa najedol a o polšiestej mal budíka... 🙄
Neviem,čo si to zvykol tak skoro....spím postojačky.... 😒
Ahojte babulky tak ani my sme nemali ukažkovu noc, ale boli už aj horšie, tatuska presne tak aj mne sa zda že to očkovanie sa až teraz prejavue, cely den je umrnčana len na rukach by sa nosila a ked ju nahodou dam do lehatka že len mlieko jej zohriat a tak, spusti taky rev, že neviem čo si susedia myslia že s nou robim, toto pred tym nerobila, tak to asi bude tym očkovanim.... dneska sa chystam s našimi na nakupy tak malu necham tatinkovi nech idu von, aj dneska ma byt krasne

ahojte,
ja som dnes bola na nakupoch pre drobca, chcela som nejake veci do detskej a tak, ale nic nemali... z celeho zoznamu co som mala som nic nekupila, zato som zobrala kopec hovadin co ani nepotrebujem, ale nevadi. Navyse som kupila asi 30 mysticiek plastovych na babatkovske papanicko, rozne velkosti a farby... neviem naco mi bude tolko a co do toho budem davat, ale nech! A este take bohovske mysticky na papanie, s prisavkou dole, nech to nezhodi zo stola. Tak aspon z toho sa vytesujem... Ze taka blbost, ale spravila som si radost, no... 😀