icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
23. mar 2010

zuzu,tak ty si hrdinka 😉

strapco13
23. mar 2010

zuzu..malo by sa dat na kash..aj my ako statna ambulancia pri oddeleni sme takto mali pacientov, len to u nas bolo zlozitejsie, lebo sa neda u nas priampo zaplatit, ale ist na riaditelstvo a tam, ale u sukromneho by sa malo dat zaplatit priamo v ambulancii

aspon, ze ta to napadlo..mohli ste vyhoriet..by som susede vynadala po tom...mohlo to zle dopadnut 😠

strapco13
23. mar 2010

tam malo byt na cash..ale ved pis ako pocujes 😅

miska2220
23. mar 2010

aha ,hm...no tak to ti neporadim..a stymi prispevkami zo sr sa nechcem na to vykaslat lebo mi prave skoncila materska 😠 a na buduci tyzden musim ist na podporu,sakra dufam ze ma nikde nabudu posielat...take mam na to nervy taliani si myslia ze zena zo3 mesacnym babom patri uz do roboty 😠 😠 😠

miska2220
23. mar 2010

strapco prave ma napadlo...nemozes natocit kratke video psa a maleho? na facebook?

zuzu1980
23. mar 2010

miska, to ti verim, 3 mesiace je velmi malo ☹ a peniazky navyse sa zidu kazdemu, netvrdim ze nam nie... Ale ja mam platenu matersku rok a popri tom este 3 rozne davky od statu, takze zatial sa nestazujem. Aj ked od aprila koncim matersku a zacinam rodicovsku "dovolenku" tak bude peniazkov o trosku menej, ale to je ok.

Ale mne sa zda ze ja nemam narok, a koniec koncov, vobec sa mi to nechce riesit. Vsak ani rodny list drobca este nemam, bez toho asi nic nevybavim...

zuzu1980
23. mar 2010

strapco, dik

strapco13
23. mar 2010

miska..uvidim, ci sa zadari ale urcite to mam v plane...su spolu podareni..inak este stale ma pes sprevadza na nocne kojenie do druhej izby
dokonca sa naucil, ze ked maleho davam do autosedacky, tak to znamena, ze s nami nejde a ked beriem kocik tak uz stoji pri nom, vie, ze beriem vtedy aj jeho na prechadzku 😀

strapco13
23. mar 2010

baby..ja sa musim cez den sprchovat tak, ze dam maleho do autosedacky, a kuka na mna v sprchovacom kute...inak mi reve, ze kde som...ze neublizujem jeho psychickemu vyvoju? 😀 😀

zuzu1980
23. mar 2010

strapco 😀 myslim ze neublizujes 😀 😀 😀 ja sa sprchujem len ked je mm doma, aj ked par krat som riskla rychlu sprchu vecer ked maly zalahol, ale to boli take rychlovky, vzdy som sa bala ze ho nebudem pocut ked sa zobudi...

ale minule v telke sa ktosi pytal ze dokedy sa mozu manzelia v splani tutu-mutu ked su tam aj babatka, a zhodli sa na tom ze tak do roka to dieta moc nevnima ze co sa deje, takze asi do roka... tak to iste tipujem aj na sprchu 😀 😀 😀

zuzu1980
23. mar 2010

moji dvaja chlapi uz 2 hodiny spia, je poobedie a ja sa nudim... uz som ich aj bola zobudit, obaja na mna skaredo zazreli a spali dalej... no aky otec taky syn...

strapco13
23. mar 2010

zuzu..dik--ja viem, ze som mala uz nieco cez 2 roky a kvoli mne moj brat vznikol az neskor 😀 ..som nasich vyrusila s otazkou " co obite vy daja muzikanti?" /r som nevedela povedat/--chudaci, si mysleli, ze spim 😀 😀

zuzu1980
23. mar 2010

hej, bude to zaujimave ked deti trosku podrastu 😀

strapco13
23. mar 2010

zuzu..akurat citam diskusiu..perly nasich deti...sa rehlim jak kon, skoro som si cvrkla 😀 😀 😀

deina
24. mar 2010

Dobre ranko. 🙂

Ze ublizovat psychickemu vyvoju. 😅 Na mne sa Misulo strasne rehotal, ked ma prvykrat videl v sprche, ja neviem, co mu bolo smiesne, to som este vyzerala dobre. A potom mi kukal na prsia strasne zamysleny, akoby nevedel, co to je, ale vynasiel sa, povedal, ze "bimbis" (trochu sa sekol).

Mne sa uz nechce vstavat rano o piatej. 😝 😝

tatuska1
24. mar 2010

dobré ránko tak aj my sme dnes mali budíček o piatej a bavilo ju samu sa hrať do pol šiestej a potom už hučala no o pol siedmej odpadla jak nič 😠 Božeeeeeee a to sa mi dnes tak bude vliecť deň keď som tak skoro hore a mäso je zmrznuté ,zabudla som ho včera vybrať tak musím čakať,no neva 😒

didiana333
24. mar 2010

Ahojte kočeny...no malý dnes prespal CELÚ noc...to sa stalo zatial raz,tak som si to užila... 😀 😀 😀
zobudila sa až ráno o šiestej...večer zaspal o pol osmej.... 😵
pračka perie a ja pijem ranné kafe...slniečko svieti... 😵 😵 😵 dnes bude kráááásny den....

tatuska1
24. mar 2010

no didi krásne tak mne sa o tom môže len snívať ale už túto noc spala oveľa,oveľa lepšie až na to skoré ranné vstávanie ale šak moja spí už o pol siedmej večer tak čo chcem ale aspoň do šiestej by mohla potiahnuť ,no nie?A už je hore seňora 😠 😠 😠 😠 naložím ju do koča a ideme do obchodu a ku kmotruške na kefeeee. 😉

miska2220
24. mar 2010

strapco no dufam ze nie,ja chodim s malym niekedy aj na wc 😀 no to skore vstavenie nezavidim,mne maly tiez raz vstal uz oklo pol 6 vobec som nemala naladu uz o 6 sa hrat 😝

ajkaag
24. mar 2010

didi, tak si ho uzi aj za mna prosim, my sme mali dnes zas dvojhodinovu noc, po vcerajsej navsteve v robotke zalomil o pol stvrtej a mal noc, ani sme sa nekupali, len sa kazde dve hodky tak polozobudil na papanie, co by bolo fajn, keby tak nepokracoval do rana ☹ no a plus bonus, o stvrtej ho ocko prebaloval, ze ved v noci spi, nerobi fontanky, tak mu nedal ani podlozku, no preventivne ocikali aj mna 😀
takze sa citim ako prejdena kombajnom, ale zelam Vam aj tak krasne rano baburky 😉

miska2220
24. mar 2010

inak prvu prespanu noc mal tusim ako 2 mesacny,uz si nepametam presne....vecsinou sa zobudi1 az 2x na papanie....tento tyzden som prvykrat zacala stym ze to postele hned zhasnem svetlo a idem...a funguje to 😉 doteraz som dole uspavala vkociary ,na rukach a tak...a az ked zaspal odniesla hore do postielky

janka1874
24. mar 2010

Ahojteeeeee
tak my sme mali tiež super noc malá vstáva bežne len raz v noci čo mi úplne vyhovuje lebo ináč by mi asi roztrhalo prsia do rána 😀 ale pohodička vstane raz a potom o 6-tej horšie je že moc sa jej už potom spať nechce tak zobudí aj Sendy a ona je potom ako besný pes (asi ako ja keď som nevyspatá 😀 😀 😀 ) teraz si dala šlofika tak pomaličky jej mením režim aby sme aj ráno mohli aspoň na chvíľu vonku hoci len do obchodu alebo neviem kam 😀

didiana333
24. mar 2010

Baby,všímate si,že ked su decká nervozne,tak skoro všetky a ked spia,tak tiež skoro všetky???? 😀 😀 😀
Asi to bude počasím alebo čo..... 😅

ajkaag
24. mar 2010

my Vam robime vynimku co potvrdzuje pravidlo 😉

miska2220
24. mar 2010

vask?,to som si aj ja vsimla...mi tu mame podobne pocasie ako na slovensku...ale vraj je to aj mesiacom ked je cely ked je polovica alebo prazny a tak...nevyznam sa vtom celkom,niekto mava aj kalendar mesiaca a tym sa riadi...mozno nieco na tom bude

janka1874
24. mar 2010

didiana to sa mi aj včera potvrdilo keď som hovorila o tom aká je dzivá moja staršia tak sa len mamičky pridávali že aj ich deti sú ako urvaté z reťaze niečo na tom určite bude 🙂

caterine
24. mar 2010

Dobre ranečko babulky, aj u nas celkom dobra noc zaspala asi o pol jedenastej a budiček bol o siedmej, napapala sa a haja zasa, idem niečo porobit a potom pojdeme von lebo aj tu sa rysuje krasne počasie dneska.....

caterine
24. mar 2010

a zabudla som napisat že krpana sa naučila vyskat, alebo ako to nazvat, ked to prvykrat spravila tak len počuva že čo to za zvuk vydala tak sa prekvapene divala, robi to len na brušku ked je, naši ked to počuli skoro sa tu popučili od smiechu, strašne je pri tom srandovna.... ozaj bola tu včera kamoška a prvy krat po porode dostala kramy a mala jej hnačkuje, može to byt aj z toho že jej vadi to mliečko?????

didiana333
24. mar 2010

catarine,ja som malého tak nahrala na telefon a ked som to pustila,tak sa čudoval,že čo to? A normalne sa sam so sebou prekrikoval...podareny bol vtedy... 😀

bleelka
24. mar 2010

caterine, nasa zacala vyskat ako 3mesacna, potom si dala na mesiac pauzu a odvtedy kazdy den pisti 😀 nic prijemne pri uchu o 5,20 rano, ale ked sa jej to paci 😀

ano, chut mliecka sa meni ked ma zena menzes, takze dieta vraj aj odmieta mliecko, vraj uz ked ma dojst, ze to citia 😉