icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

chruminka
24. mar 2010

zatial je to podarene ale neskor ked sa budu tlct tak neviem neviem,Alexia bude taky zlerobic ona aj teraz hned kazdeho hniape a driape a taha kto sa k nej priblizi a ked ukradne segre hracku tak chuda viktoria ostane prekvapene lezat ale ani nemukne a caka

jej janka aj my mame bumbleride len taky trosku sirsi 😅 ,tuto farbu sme chceli aj my ale bola len vo verzii 2009 a my sme chceli 2008,takze sme nakoniec vybrali zelenu,ale s kocarom som velmiiii spokojna

ja sa tiez chystam nafotit a predat nejake vecicky po jezibabkych,vsak naco mi budu ja uz tretie nechcem zatial stacia tieto dve jezibabule a neskor uz budem prilis stara takze dve stacia

janka uz nemusis zmensovat fotky aspon myslim

smileko
24. mar 2010

deina, myslis 2 deti naraz? To som neskusala. Inak gesslein mas nemecku kvalitu. Ja si nan nemozem stazovat a mam kamosky, kt. maju vacsie deti a su s nimi velmi spokojne

deina
24. mar 2010

Nie, nie naraz. Tak som to myslela, ci jazdeny kocik po jednom dietati bude dobry aj pre druhy, ci nebude prilis rozhegany, ci je dost pevny... ale asi to bude vporiadku.

janka1874
24. mar 2010

deina ja mám síce cam kočík ale som práve nedávno zhodnotila že ho chcem predať a nikto ho nechce a pritom on toho ešte podľa mňa vydrží hodne ke´d som pozerala na tie koliecka tak ani moc zničené nie sú a rozheganý teda môj kočík nie je vôbec tak ak je to kvalitný kočík tak by mal vydržať

syr obalený zemiaky nachystané tak obed bude raz dva 😀 😀 😀

adka_praha
24. mar 2010

chrumi no kukam ze si tvoje babenky uz zatriedili, ktora bude aka... 😅 chuda viktoria bude tusim viac bita ako syta... 😕 😅
jani veru pride mm domov, tak mu poviem, nech pozbiera vseeetky baterky ake doma mame, da ich do krabicky a niekde hore na skrinu... 😀
pred chvilou slecna koooonecne zaspala...bola taka k.o., ze az chrapala ako stary chlap... 😕 😅 taaakze sa idem sprchnut a potom ku vam nakuknem kym sa mi voda na kavu zvari... 😀
inak strapco veru v tych perlach nasich deticiek su riadne gegy... 😀 😀 😀

adka_praha
24. mar 2010

ja sa na to mozem vy****... 😠 zas mi fb kixol...taaaak video sa nekonaaaa... 😠

janka1874
24. mar 2010

chruminka aj naša Viki je taká utláčaná a len vykukaná že čo sa to okolo nej deje moje zlatko

zuzu1980
24. mar 2010

ahojte,

o com dnes tocite? musim docitat...

len som vam chcela napisat ze u nas stahuju okamzite z obehu vsetky satky (slingy), lebo sa v tom 3 deti udusili, a tiez odporucaju mamickam co maju deti mladsie ako 4m, okamzite ich prestat pouzivat... no, to tu uz asi nikto nema take male mimi, tak asi vpohode. Ale ja taketo pokusy o vyvolanie verejnej paniky beriem s rezervou, minule stahovali z obehu vsetky postielky s posuvnou stenou, tiez kvoli smrti 3 babatiek, a my mame taku postielku, dokonca tu istu znacku s ktorou bol problem, a co, vyhodim ju? Za to ze 3 deti z 3 milionov postielok umreli? Ako je to smutne, ale podla mna neni dovod na paniku...

Satku sice nemam, ale keby som chcela pri druhom babu, tak uz sa nebude dat kupit... 😠

adka_praha
24. mar 2010

ahoj zuzu...uz si sa zobudila?... 😀
no je to smutne, ze deticky umreli, ale isto to nebude vinou len satky a postielok... 😒

zuzu1980
24. mar 2010

adka, tiez si myslim... vraj sa moze dieta v tej makkej satke udusit, no ale to ako ich tam zamotali mamicky ked sa udusili?
s tou postielkou ten posledny pripad presetrili a zistili ze ta posuvna stena bola zlomena a rodicia to prelepili lepiacou paskou, tak ked sa tam babo nejako zakliesnilo, sa to zlomilo a babo sa zadusilo. No a koho je to chyba? vyrobcu?

ale tu sa vsetko berie vazne, lebo ked sa nieco take stane, tak automaticky rodicia pozenu vyrobcu pred sud a ked to daju do medii, tak kto vyhra? rodicia, samozrejme. A tie milionove odskodne ziadny vyrobca nebude riskovat, kvoli niekolkym satkam...

zuzu1980
24. mar 2010

inac u nas v noci nasnezilo, normalne suvisla vrstva snehu... 😝 😝 😝 a dnes ma byt +9 C, tak dufam ze sa to roztopi a poobede pojdeme vonku!

smileko
24. mar 2010

deina, tam mi vypadol smajlik 😀 to viem ,ze nie 2 naraz. podla mna je konstrukcia pevna. mala by zvladat 2 deti

adka_praha
24. mar 2010

zuzu neblbni...asi by som porazku dostala kebyze teraz sneh napadne...normalne by ma odviezli... 😠
akoze my tu mame v tieni ze 17 stupnov... 😀 koxo nech to dietko chytro vstava, vrana jedna mala...to tak vyzera, ze nespi o 12-tej ako treba ale pomaly o 2 hodky neskor a just je taky hic vonku... 🙄 by som ju uskrtila teraz najradsej... 😠 😅

didiana333
24. mar 2010

zuzu aj ja som to čítala o tých šatkách...je to na tvnoviny.sk na markíze...
je to smutné,ale tiež si myslím,že je to tak,ako píšeš...my sme boli vonku,malý jedol o pol druhej a teraz o pol štvrtej zbuchol celý banán... 😅 až vrieskal,lebo som mu to pomaly dávala do pusy... 😅 som myslela že ma picne,ked zjedol polovicu a ešte pišťal,že chce viac.... 😕

adka_praha
24. mar 2010

didi a nezapeka maleho po banane? ja sa malej bojim este dat banan, lebo ju zapecie aj z mrkvy... 😒 ostatna zelenina zatial ok, len ta mrkva je taka potvora... 😝

kkiki
24. mar 2010

cavte asi nemm uz sancu vas docitat, zase od rana od 9 sme boli vonku az doteraz ... to jeeeeee teploooo ..
zuzu ved aj maclaren stahovali z trhu ze odcviklo detom z prstekov ked sa skladal a rozkladal .... aaaa to mi povedz co za picu rozklada buggy a tam uz sedi decko alebo ju poriadne nerozlozi a posadi tam decko bugyna sa zlozi aj s deckom , decko sa chyti bokov mamka rozlozi a decku sup a odfikne prst ... no tak
😀
a hentie staky to su tiez niektore mamky pomylili z ruksakom ...

zuzu1980
24. mar 2010

kkiki, ze odfiklo prsteky 😝 😝 😝 tak to ozu rovno aj tie stikatka alebo noznicky na nechtiky stiahnut, lebo aj mne uz sa podarilo porezat prstek 😀 (teda nieze by to bolo smiesne, ale je)

no a tiez neviem kto sklada kocik ked v nom sedi decko... asi rovnaka mama co postielku zlomenu prelepi lepiacou paskou a potom zaluje vyrobcu ze jej zabil dieta...

didiana333
24. mar 2010

adka,nezapeká ho...včera na desiatu jedol ryžovu kašu a na olovrant mal banán(polovicu) a dnes normal kakuša 😅
no aj mna to prekvapilo,že tolko zjedol.... 😲

didiana333
24. mar 2010

A ešte: teraz ked sme začali aj papať prikrmy,tak kaká každy den...ked bol len na nutrilone,tak to bolo každy druhy den... 😵 😵

caterine
24. mar 2010

jeeej tu už sa papkaju aj banany 😀 teraz sme prišli z vonku, dokelu malu som trošken vela obliekla, ked sme prišli domov bola predsmažena, obliekla som ju tak jak včera, ale dneska svieti asi nejak silnejšie to slnko aj mne bolo teplo a nie ešte jej a v kočiku.... baby ešte davate fusak??? ked nie davate aj dolu deku alebo len na vrch, ja mam len taky tenky fusak skor taky jarny ale asi jej tam je už teplo, zajtra jej dam asi len body svetrik a taku hrubšiu mikinu, pančuchy rifle a do fusaku, hadam bude stačit..... deina ten kočik je pekny ale taky mohotny sa mi zda, ja hladam niečo take krpate, ale podla mna je kvalitny

tatuska1
24. mar 2010

ahojte tak aj my sme boli dlho vonku dnes je nádherne a boli sme v šporťaku 😵 😵 😵 😵 😵 pekne si tam pochrapkala moja zlatá.a keď sme došli tak prišla kamoška s malou k nám tak sa tu dve očumovali 😀

caterine
24. mar 2010

tak baby neviem co ma to moje dite zas ake obdobie, ale zase nechce papat a uz to trva asi 4 dni. musim jej nasilu strcit tu flasu do pusy lebo sa len vykruca, odtahuje potom zacne ako tak papat no na nervy...normalne sa napapa len rano a vecer. cim to moze byt neviete.....tatuska tak vy uz sa vozite v sportaku jak velke zeny 😀 😀

tatuska1
24. mar 2010

no caterine také mi to bolo čudné,že je už v športiaku 😀 ale kočík je suprový taký ľahulinký len škoda že ta rúčka sa nedá preklopiť 😒
a k tomu jedeniu u nás to bolo to isté caterine ale po dvoch týždňoch to prešlo hoci od vtedy čo tak nechcela jesť tak mi zje oveľa menej ale priberá pekne čiže zbytočne to riešiť.

caterine
24. mar 2010

tatuska a tiez ti ninka robila take fory ze nechcela ani flasu zobrat a vypluvala dudel....neviem co sa jej porobilo aj teraz mi tu vyplakava na rukach.... uz aj pred tym mala obdobie ze toto robila ale teraz je to ovela horsie, sa mi zda ze od toho ockovania je taka nesvoja..... a moja tiez tomu jedeniu moc neda, ked bola mensia tak jedavala viacej ako teraz.....aj ja by som chcela kocik s preklapacou ruckou, ale tie su dost tazke a potrebujem nieco lahucke

caterine
24. mar 2010

no musim sa ist venovat mojej zabke, tak sa lucim

didiana333
24. mar 2010

Uffff.došla som z korčulí...zložila som prádlo čo vonku viselo...s malym som sa ešte vonku na rukách prešla...taká som dnes výkonná,až sa sama sebe divím... 😵 😵 😵 za chvilku sa pojdeme kupkat a potom drobec zalahne...bola som na korčule,tu pri dome mám taku fajnu cestu dvojkilometrovu...tak som si šupla dve cesty...drahý sa zatial s malým v kočíku premával...takí boli zlatíííí obaja... 😀 😀 😀 a krásny slnečný den za nami...

janka1874
24. mar 2010

z každej strany počujem len o korčuliach asi si už fakt musím kúpiť len potom ešte nájsť niekoho kto ma to naučí

adka_praha
24. mar 2010

no ja by som tiez rada korcule, ale zatial mam rada svoj kuraci zivot...tu su otrasne cesty... 😝 ja sa na nich vyzijem jedine ked budeme na chvilu v prahe... 😅

skybaby
24. mar 2010

janka my mame tiez bumbleride indie a tu farbu ruby a som maximalne spokojna 🙂
caterine ja teraz davam pancusky nohavice a deku a na vrch body s dlhym rukavom, mikinu a taku tenku prechodnu bundu .... podla mna to staci ked pekne svieti slniecko 😉
ja sice korcule mam ale s malou si netrufnem a bez malej nejako nie je kedy

miska2220
24. mar 2010

joj baby ako vas tak citam ako obliekate tak som sama znas zhrozena ze mi ako malo 😅 ja davam cisto len bavlnene dupacky ( bez pancusiek,bez tielka)bundicku a fusak...myslite ze je to malo? lebo moj drobec sa rad poti ,uz takto ked sa zobudi poprechadzke tak je mokry spotu 😒 aj ked ho vonku nechavam...on strasne nema rad teplo...no pravy tirolak 😀