icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
24. mar 2010

ahojte,

dnes sme boli na preockovani... mame 7320 g a 70 cm, obvod hlavy 44cm... dost je chudy, nema ani brusko velke, taky slizik je, dlhy a uzky 😀

miska, ja davam teplaciky, hrube ponozky, body alebo tricko a pod tym body s kratkym rukavom, tensiu bundicku a ked je v sportiaku, tak tam ma lodger bunker (fusak) a ked je vo vanicke, tak tensiu deku a je teplunky, nie je spoteny, ale ani studeny...

deina
24. mar 2010

Ja malemu obliekam take trochu teplejsie teplaky s bundickou, pod tym ma dlhorukavove body, tenku ciapku, deku a je vo vanicke. A este ma ponozky. Nie je mu zima, vanicka je kryta.

Catrine a ten Bumbleride Flyer? Ten by sa ti nepacil? http://bumbleride.mimishop.cz/katalog.php?kateg... Ten je vraj lahucky.

Tilly, no to je dlhan. 🙂

strapco13
24. mar 2010

ahojte
dnes som bola na socialke..ale tam je fajn..tam mam znamu...sekretarka riaditelky...tak to bzdxy obeham s nom a mam vsetko..ale na urade prace a socialnychveci a rodiny ..to ma este caka..zas ma urcite vytocia 😠 ..chu odo mna potvrdenie od zamestnavatela, ze suhlasi s prechodom z materskej na rodicovsku a nieco o nedocerpanej dovolenke...OK, tak volam nasej personalistke..ze ona, o ziadnom tlacive nevie a nic mi nepotvrdi 😠 ..a teraz co??? ale zas nase vedenie je 😝 😝

inak dnesny den OK...maly sa mi poobede brutalne nahlas rehlil 😀 😀 ..si prdkol ako mi sedel na bruchu a ja som len tak pricuchla k plienke, ze ci aj kakal..a ono mu to bolo strasne smiesne..taky bol zlaty vyrehotany z toho, ze som mu cuchala k plienke zo srandy asi polhodku a on sa cely cas nahlas rehlil na tom 😀 😀 ..na zozratie roztomily bol 😵 😵

zuzu..ja mam ring sling..ale mne v nom maly sedi, takze urcite sa neudusi..a ked zaspi, tak si oprie hlavu o moje pleco a navyse ho pravidelne kontrolujem, ci nema nieco pred nosom a ustami... do kolisky mi ho nejde dat a to sa mu ani nepaci..to hned protestuje, ale akonahle ho ukladam, ze si sada do toho tak je OK..lahnut ani bohovi

strapco13
24. mar 2010

ja som uz zrusila zimny fusak..jednak sa mi uz s nim drobec nevosiel do tej prenosnej tasky, jednak sa uz potil...tak ho mam v kociku v prenosnej taske..cez den v meste sme behali s autosedackou v kociku alebo v ring slingu, obleceny mal plienku, overalik domaci /taky dlhorukavovy a dlhonohavovy/ na to som mu dala este teplaciky a hore 2 tenke mikinky, tenka ciapka, tak sme boli cez den , vecer som s nim este vybehla von a to som mu na overali dala este jeden taky chlapaty overal ale tenky a do prenosbej tasky do kocika na spodku dekaa prikryty dekou..nebolo miu ani teplo ani zima

ajkaag
24. mar 2010

strapco, na to nie je tlacivo (bola som dnes na UPSVaRe) to ti teta personalistka musi napisat potvrdenie, ze si medzi materskou a rodicovskou necerpala dovolenku, alebo si to napises sama a ona Ti to potvrdi 😉

a tie satky to len dva specificke druhy baby nosicov ztahuju z predaja aha:

http://tvnoviny.sk/zeny/top-tema/tieto-nebezpec...

deina
24. mar 2010

To je nejaka novinka toto potvrdenie, ci to ma kazdy urad inak? 😕 Mne nic take nespominali, ked som tam bola... A ani pri Miskovi som nic take nepotrebovala.

janka1874
24. mar 2010

ja obliekam presne ako deina punčožky už tiež nepoužívame a ani fusak má deku

janka1874
24. mar 2010

deina ale teraz sa nejaké veci zmenily kôli tomu zvýšeniu rodičáku tak si zas museli niečo vymyslieť

strapco13
24. mar 2010

ajkaag..uz mi manzel nieco napisal...lenze ona mi tvrdila, ze ona nikdy nikomu nic nepotvrdila..aj o tej dovolenke som jej hovorila
ale my mame take vedenie..riaditel si 2 dni pred mojim odchodom na matersku uvedomil, ze ja naozaj odchadzam a primar tam ostane sam..a nevedel ako sa na VUC-ke vysvetlit, ze sa mu ZRAZU rozpadlo oddelenie 🙄

ajkaag
24. mar 2010

strapco podla mna je to novinka, tiez som o nicom takom nepocula, isla som sa len pre istotu spytat, ze co bude treba, lebo v pondelok som bola v robotke, tak naco by som si poriesila aj potrebne veci? pekne krasne mozem ist este raz 😉

strapco13
24. mar 2010

ajkaag..to poznam..vsak sme na materskej a mame kopeeec casuuu na vybavovacky, nie 😝

zuzu1980
24. mar 2010

miska, neboj, aj ja maleho slabo obliekam, inac sa mi spoti. Tiez len dlhe body, nohavice a prechodnu vetrovku, este tenku ciapku a topanocky a tak do kocika, pod nim a nad nim je hruba deka (uz som ju chcela zrusit, ale potom mi lieta po sportaku, tak som dala deku naspat. U nas dnes bolo + 6 C a takto sme boli vonku, este sa aj spotil.

Ozaj, ten sneh, to bola riadna haluz, ale sa to doobeda roztopilo a na obed uz bolo slnecno a sucho, po snehu ani stopy...

strapco13
24. mar 2010

inak..novinka je len to o tej dovolenke..ostatne nie..mm sa vypytoval v robote jedneho, co s tym predtym robil..cize vynimocne sa nemozem hnevat na urad, ze vymysla..ale mala mi to povedat ta zenska predtym..by som tam isla uz s vyplnenymi papiermi..a nie takto tam behat a nic nevybavit

zuzu1980
24. mar 2010

baby, ja som akurat bola vyzdvihnut knizky s Adamkovymi fotkami co sme dali spravit ako darcek nasim a svokrovcom. Take su krasne ! Je to normalna kniha s fotkami, uzasne. Sa mi to lubi. Da sa aj u vas take niekde spravit? Dufam ze nie... chcela som nieco orignalne, tak hadam take nebudu poznat stari rodicia...

zuzu1980
24. mar 2010

strapco, a cudujes sa?

mne dnes ochotna teta z ambasady poslala email ze jej dosli papiere. Aka zlata. Ale ja uz som vedela ze dosli, lebo som si skontrolovala zasielku na nete a tiez som si dala zaslat email ked ju vyzdvihnu, takze som informovana 😀 😀 😀

zuzu1980
24. mar 2010

baby, ako vam kakaju deti na prikrmoch ? Lebo mne stale tak raz za 4 dni, vtedy aj 2x za den, a potom zase 4 dni nic. A dnes to bolo zelene... Nic take nejedol, len mrkvu a zemiak, ale zemiak moc nechutil...

strapco13
24. mar 2010

zuzu..sklamen ta..da sa nieco podone cez net objednat aj tu..my planujeme si takto spravit album..ale do navstevy svokrovcov a babky to nestihame, tak dam len par fotiek vytlacit

strapco13
24. mar 2010

zuzu..ja este neprikrmujem 😉

zuzu1980
24. mar 2010

strapco, si ma nepotesila... ale neva, aj tak je to pekny darcek.

akurat drobec nalozil druhu porciu zeleneho kakina, tak dufam ze na dnes stacilo, tak zase az v nedelu 😀 hned je o pol kila lahsi 😀 😀 😀

tinika
24. mar 2010

zuzu nas uz ma mesiac zelenu a to bol len na UM :( vytery boli ok, zmenili nam mlieko, brali sme probiotika zatial neuspesne

ajkaag
24. mar 2010

zuzu ja som bola dnes vyzdvihnut fotoknihu z nasej svadby www.fotolab.sk

janka1874
24. mar 2010

tak som popridávala nejaké tie veci na predaj ale bodlo by to aj inde nahádzať ale už sa mi taaaaaak nechce

zuzu1980
24. mar 2010

tinika, vidis, mozno to bude mliekom... doteraz bol na UM s probioyikami, ale nerobilo mu dobre tak som ho vymenila za obycajne bez probiotik... mozno preto kaka na zeleno... ale nezda sa ze by mu nieco vadilo, tichucko a nenapadne sa vykaka, netlaci...

ozaj, drobec prave zistil ze hniezdo na postielke sa da aj nadvihnut a za nim je kooopec zaujimavych veci, tak zbohom spanok !

strapco13
24. mar 2010

zuzu..sikovny chlapec 😀 ..nam take nehrozi..nam sa to hniezdo privazuje aj na hornom aj na dolnom okraji

tinika
24. mar 2010

zuzu nas uz kakala pravidelne denne, potom zase len kadzy druhy ale nemal problem sa vykakat, to len ked bol mensi ta sa pučil. a uz som jelen z toho bo kazdy hovori inač, jedna lekarka ze to mlieko obsahuje vlea zeleza ta preto zelena, druha ze to je v inom ...

zuzu1980
24. mar 2010

strapco, da sa to priviazat aj dole, ale len na 2 miestach... asi mu tam prisijem nejaku stuhu na priviazanie, lebo spinkat uz asi nebude...

tinika
24. mar 2010

zuzu a inac fakt je zlaty a sikovny ten vas Adko

zuzu1980
24. mar 2010

tinika, presne tak to kakino vyzeralo, ako keby zjedol spenat, alebo nieco so zelezom... inac aj ked bol ciste na MM tak kakal uz len raz za 4 dni, teraz davam ciastocne aj UM aj prikrmy aj MM, kaka stale rovnako, len ta farba 😝 😝 😝

Inac aj to nove UM obsahuje viac zeleza... do MM sa zelezo navyse nedostane...

tinika
24. mar 2010

no zuzu nas mal aj počas kojenia trocha zelenu ale to vraj ze tahal len predne mlieko čo obsahuje viac lakozy. potom sa to upravilo a ked uz nebolo mm tak po čase zase zelene. no uz dufam ze tymi prikrmami sa to upravi ze nebude len na UM

zuzu1980
24. mar 2010

inac, mala som odfotit ako sa dnes plazil po velkej posteli 😀 samozrejme, bola som pri nom, aby nezletel, ale aj tak... plazil sa tak ze rukami sa pritahoval za perinu, a ed som ho zdvihla, tak na posteli ostal taky polmetrovy uslintany pas, ako slimak 😀