Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no idem ja do hajan aspon raz pred 11 bru nocku
bru noc 🙂
inac nam uz zacalo aprilove sibnute pocasie. Vcera vnoci snezilo, dnes je slnecno a +10, zajtra +12, pozajtra -7 (ano, minus sedem) a potom zase + 6 so snehom... asi si z nas niekto na nete robi prdel, lebo tomuto neverim !
Mate to tam vesele, Zuzu. 🙂 😅
Dobre ranko. 🙂 Dnes sme hore od siestej, ale raz bol v noci hore, no co uz...
dobré ránko...hlásim druhu noc bez prebudenia.... 😀 😀 😀
zaspal o pol osmej a vstával o trišrvrte na šesť....zlaty chlapec... 😀 asi videl,že mamina po štyroch km na korčuliach velmi nevláááádze.... 😀 😀 😀
zuzu,že slimák.... 😀 som sa pobavila...
dobré ránko!!!!!!!!!!!!
janula riešiš bumbleride??? 😀 😀 😀 kúp si ho je fakt skvelý a peknučký 😉 😉 😉
tak u nás noc ok síce zase pred pol nocou mrnčala ale napila sa čajik a spala do druhej ,napraskala sa mliečka a spala do pol šiestej a hučala sama do šiestej. 😀
zuzu a presne tak kukučkovala cez postielku aj Ninka 😀
a dnes sa jej skoro podarilo pregúľať na bruško len ručku si nevybrala spod seba 😉
caterine ona dudel žužle namiesto toho aby jedla aj dnes ráno to robila a zjedla málo mlieka,no predtým priam vrieskala keď mala jesť mlieko ale to tie zuby 😠
no kočeny dnes iba požehlím už som umyla podlahy a navarené máme tiež večer som stihla urobiť plnený baklažán 😝 to bude žranica 😀
dobre ranko 🙂
baby ja mam hned na rano taku "chutnu" otazku .... uz papame zeleninu a barborka normalne vykaka kusky mrkvy aj brokolice (ja nemixujem, len pretlacam lyzickou) ... myslite ze teda tu zeleninu nestravila? je to ok? alebo co mam robit?
skybaby aj naša včera vykakala kusky mrkvičky
Skybaby, hej, nestravila ju. Ale neviem, ci to je ok alebo nie, ze co s tym...
No my sme umyti, najedeni, asi pojdeme von, hoci dnes nie je tak pekne, ani sa mi nechce, ked nie je slnko.
dobre ranko, akurat pri vas ranajkujem 😉 ..... deina aj u nas je dneska take nejake zamračene oproti včerajšku sa to neda porovnat, vyzera to na dažd a to malo byt dneska 21 stupnov no len neviem kde a to už som chcela zrušit jarny fusak a dat len deku..... mm je dneska doma tak asi pojdeme omrknut nejaky kočik aj ked sa mi moc nechce, ale asi fakt potrebujem s preklapacou ručkou, lebo včera som ten naš musela tahat za sebou lebo slečne svietilo slnko do oči a to nema rada tak sa tam stale vykrucala v tom kočiku chudatko..... no idem vas dočitat babule
dobre ranko...
zuzu ze slimak... 😀 vynaliezavy je drobec... 😀
inak ja mam priviazanu zabu taku (ma to byt podsedak-ikea) na postielke, ale pravidelne ju privazujem nazad, lebo slecna to vzdy nejako rozviaze... 😅
sky my sme tak trocha mrkvicky vykakali, ale teraz vsetko pekne stravi, co spapa...ale ja jej to mixujem...
a vcera som skusala davat hamanka a plula toooo....booooze som myslela ze ked to bude sladke, ze sa za tym pojde pozabijat ale jej to nebolo doooost dobreee... 😠 😅
a rano mi riadnu schyzu terezka pripravila...som sa zobudila o pol osmej 😀 a kukam na decko, ze cumel v puse (na 100 pro viem, ze som ju v noci davala spat bez neho, lebo ho vypluvala) a kolotoc nad postielkou hraaa...sa tvari, ze "ja nic neviem, obskakujte ma" ale ta opica nejakou haluzou ten kolotoc zapla (uz minule tam prstekmi operovala, tak sa jej to podarilo teraz asi stlacit na spravnom mieste) a este sa pekne naciahla pre cumel...som volala s mm, este v posteli som bola, ze on je uz 2 hodky prec a ze on nic nedaval, nezapinal... 😅 alebo nam tu strasi nejaky duch, co chccel aby som si pospala... 😀
ahoj adka, to ta tvoja Terezka ma jake tahy ked už aj kolotoč si sama zapne, ved načo by zobudzala maminu nie 😀 ... ozaj včera som obkukala tvoj zlepšovak zo šnurkami a poviem ti strašne ju to bavilo taka bola vyškerena jak lečo, dala som jej tam aj hryzatka, lebo vždy ked som jej ho dala do ručky tak do 5 sekund ho zahodila alebo jej spadlo ale toto ma na šnurke a kedy chce si ho dočiahne
Ahojte mamule....
tak sa opat hlasim mali sme problemiky s PC a potrom zase snetom a tak dokola tak sa na mna nehnevajte 🙂 dufajme že som nic nezmeskala....užste organizovali aj nejake stretko?
Ninka je zlatunka zdravucka zatial takže si vychutnavame spolu každu chvilku, momentalne spinka na balkoniku 🙂))
Mala by som už dat aj nejake foto že drobca idem na to, držte palce nech zas neospali ako naposledy ked som sa o to snažila 🙂))
jj... 😀 som rada ze pomohlo... 😀 nemam tu hrazdicku, co sa da kdekolvek pripnut a nechcelo sa mi za to vyhadzovat prachy, ked to mozem spravit so snurkami...a je to... 😅 a k tej terezke, ako som si rano myslela ze mi sibe, ked som to videla...som na dva razy kukala na nu... 😅 no bud riadny haluzista z nej alebo einstein v minivydani... 😀 😀 😀
kkoperni ahoj... 🙂 nebud roztrzita, bo niektore slova aj ked moc chcem, neviem vylustit...riadne si ich zakodovala... 😅 😀
stretko sa planuje...chces ist? zajdi si do tem stretnutia a tam nas najdes... 😉
adka 😀 😀
kkoperni aby si nemusela hladat... 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/pokladiky-z-novembra-2009-planuju-stretnutie/
adka diky moc idem hned kuknut, aj do IP posty som dostala pozvanka tak to idem tam kuknut...sorry ja som stary kodovatel 🙂))))
už som vložila aj fotecky nasho poklada...tak kuk...tak prerfektne sa mi tam vkladali fotecky tento novy MK je super predtym mi to nechcelo brat vačši format fotiek a teraz bez problemov - super...
no tak som to kukla musim si to prejst s mm a uvidim ale rada by som isla🙂 idete vsetky s mmm?
Baby este davate do kocika fusak strasna dilema za posledne dni 🙂 a ako obliekate svoje pokladiky?
kkoperni no myslim ze vsetky nase polovicky idu... 🙂
my fusak uz davno nedavame...deka staci... 😉 aspon pre terezku...a viac kociek pisalo, ze uz fusak zimny odlozili... 🙂 ja davam puncosky, teplacky, body s dlhym rukavom, svetrik a bundicku (hrubu podla toho, ake je pocasie) a samozrejme tie miniboticky... 😀 rukavicky uz moc nedavam, mavala spotene rucicky (ani tie tenke bavlnene uz ee)... 🙂
a vacsinou ani deku nedavam...
....no ako vas tak citam dozadu tak som a docitala aj odpoved ako obliekate 🙂)) ja davm este puncosky ale nic navrh iba so satockami alebo teplaciky s ponozkami...a fusak odvcera už nie....
adi, ani ja už nedavam rukavicky a boticky jej teda vyskusam len mam taky dojem že jej je vsetko velke🙂
Aky ste velky?
My sme boli pred týždnom na poradni a malinka ma 5600g a konecne aj ockovanie do obidvoch nožiciek,,,chudiatko ako plakalo 😖
ahojte bambule 🙂
my sme vcera stravili komplet cely den vonku,tak som ani nemala cas nakuknut
kkoperni,ja mam tiez dilemu kazdy den co jej dat,vcera mala body,pancusky,leginky,ponozky,kabtik-taky svetrik skor a tenku ciapku a cela bola v tej flausovej zavinovacke do autosedacky z emitexu co je-to je vlastne akoby bola v deke,akurat ze mi to nevykopcuje 😉 a ked je chladnesie tak este deku tensiu nahodim rukavicky nedavam uz vobec
vcera som ju dala pod strom,sklopila strechu a cumela ze co to je??? 😅
kkoperni,tak to je este drobcek,my uz mame dobre cez 6,5 kila ak nie aj viac 🙂 mala šunka je to,ma tie stehniska teda 🙂
kkoperni malinka aka kraaaasna.... 😀
my sme mali 7 kg naposledy na poradni... 😀 a doma som ju merala tak 66 cm... 😀
fuuha adka a janka tak to mame co dohanat 🙂 dakujem adka idem kuknut tvoju terezku...a ake pokroky už robia vase babule? už sa aj prevalia?
ahojteeee
tak my sme boli vonku a už sme aj doma a Sendy má zážitok z čapovania mlieka z tých aút no iná sranda Vám poviem mi to nápadne pripomína socík 😀 😀 😀 😀
a teraz sa tu trošku ešte hrajú a o chvíľu máme obed a ja tu mám toooľko roboty že neviem kde začať
adka - aka zlata mala okana🙂
baby ja tu vykecavam a ja musim manželikovi obedik chystat

zuzu 🙂)))