Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
hehe jani posli na prevychovu k terezke... 😀 ona ju nauci, ako sa ma zabavit, aby si mama pospala... 😀
janka no aj ja som sa tu akosi pozabudla 🙂 ale vsetko nachystane už len tepelne spracovat a je to 🙂 malinkej sa akosi paci na balkone stale spinka ale už ju idem zobudit aby mi spala poobede...poobede taha vždy od 13:00do 17:00 a doobeda tak hodku alebo hodku a pol a to je dnes vynimocne 🙂 asi jej vyhovuje hurhaj vonku nieco tam stavaju 😎
janka, aj ja mam maleho na zemi, tam mu je najlepsie
tilly ja viem ale keď to niekomu hovorím tak mi to príde tak šlehlé že dieťa na zemi ale my všetky vieme prečo je to dieťa práve tam však? 😀 😀 😀 😀
jasne, chapem 😉
no Ninka sa stale snaži a snaži ale este jej to nejde tak je este na gauci ale tež potom pojde na zem 🙂 pregula sa len ked je na brusku ....ona stale spi už som s nou hybala, fotila ju a ona nic to je potvorka 🙂
baby..ja som grogy
maly si poposuval strasen rezim..uz pred 1 bol hladny..predtym vstaval o pol 4 ☹ a potom uz bol o 5 zas hladny a o 7 definitivne vstal
mne sa zas otvorila ragada na bradavke..maly mi zvrackal trochu krvi,,mna boli bradavka jak svina zas
musim vyvarit odsavacku a zas prejst len na kojenie z jedneho prsnika..lenze to drobcovi nebude zo zaciatku stacit..takze bude papat castejsie..takze cely rezim bude v prdeli a este ten posun casu cez vikend, v pondelok ockovanie a potom ideme na vychod ku svokrovcom...zas bude trvat minimalne mesiac, kym sa dame do normalu ☹
no strapco nezávidíme...držte sa
aj nám sa trošku zmenil režim ale mne to vyhovuje lebo sa aspoň dostaneme vonku aj doobedu
preco prvorodickam tvrdia..ze kojenie je super prijemna vec???? ja si to teda zrovna neuzivam ☹
ja viem, ze je to pre drobca to naj...ale kde prisli na tu somarinu, ze kojenie neboli???
asi mali dieta, co nenatahuje bradavky..to moj miluje..odtiahnut sa na 4 cm odo mna a bradavku nepustit
strapco, to teda sucitim s tebou ☹ presne s tebou suhlasim co pises o tom kojeni tiež neviem kde to zobrali že to neboli sak na zaciatku asi 2 mesiace to bola hruuuuza teraz je to ok...držim palceky nech si to rychlo vyliecis.....a malinky je riadna potvorka ked sa takto hra 🙂 a to este nemaju zubky🙂 co byde potom ))))
...a s tým režimom to by aj mna riadne rozhodilo, Ninka zatial v poho sem tam sa raz zobudi inac prespi celu noc ...
Ahojte zenusky Uz mi poslali odpoved z penzionu Iveta , tak chodte precitat do stretka- budete milo prekvapene 😉
juj, strapco, to ma mrzi, ze mas taketo problemy s kojenim, pre mna je to prijemna, pohodova vec a neboli... prve dva tt pri domkovi to bolelo, ale pri adamkovi to uz vobec nebolelo a ani neboli... a to tiez zvykne otacat hlavou s bradavkou v pusine... len uz ju mam asi tak znecitlivenu, ze to ani necitim...
no, idem ho dat spat, dame si kolecko...
my nemame ziaden rezim, dojcime na poziadanie a spinkat chodime do dvoch hodin od zobudenia...
a v noci spime uplne na prd, niekedy celu noc dudluje cecok...
tilly..preto som hovorila o prvorodickach..tie si to odtrpia a pri dalsich detoch uz OK..aspon dufam, ze to tak bude 🙂
Strapco, to je blbe takto vsetko naraz. ☹ Nech sa ti to rychlo zahoji.
To uz tento vikend sa posuva cas? 😨 Uz?
Ninka je zlatucka, taky drobcek malinky. 😵
My sme boli vonku, na poste (tam Misko stal pri dverach cely cas a robil vratnika, esteze je to taka fajn mala posta, kde nas poznaju, kludne im tam moze pobehovat), nakupit v DM (sa tam vykecaval s predavackou Misko, on obchody miluje 😀 ) a potom sme sa len tak prechadzali, celkom pekne bolo, uz aj slniecko vyslo.
tatuska...hod prosim do nasich receptov tvoj plneny baklazan...teda recept nan 🙂
Matko dnes bude mat na obed hipp mrkvu so zemiakom, nechce sa mi varit. Kupila som mu este brokolicu s ryzou a kukala som aj na ten spenat od hipp, teda tam je aj obycajne kravske mlieko (to tam uz nemohli dat dojcenske??? 😠 ), aj smotana, takze tu papat nebude.
my sme dnes obedovali zemiak s tekvicou a straaaasne chutilo, vsetko to spapala (asi preto ze tekvicka bola taka sladka) ale nejaka je dnes umrncana, mozno z pocasia .... ale o chvilu sa ide von 😉
tak slečna napapaná dnes mala špenát so zemiakom doma pripravené nezjedla síce veľa ale nech si zvyká na varené no nie?a ešte scucla mliečko 😉 počkáme nech nám strávy a šup,šup vonku .
dnes spinkala doobeda vonku a pekne potiahla do jedenástej,už nech je tak krásne a budeme si sedieť vonku od rána 😉
baby normalne cumim, vy už dokrmujete????? ja som myslela že až od 6 mesiaca....no idem babulu trosku pobavit už sa sama nudi...pa
kloperni vacsinou tie z nas co nekoja uz dokrmuju 😉
Kkoperni, nuz mi uz 6 mesiacov mame. 😅
Jeziiisi, "my", nie "mi" a ze slovencinarka...
jaj,babzle zavidim v dobrom ze vam tak fajn papaju prikrmy,my teda eeeelen to mliecko,tak zatial pockam este nejake dva tyzdne a skusim zas...
strapco,juuj,nezavidim,plne sucitim,"odžila" som si to pri prvom,slzy mi tiekli pri kojeni ☹
o rozhodenom rezime ani nehovorte,my sme od 6 tyzdna krasne jak hodinky papameo 8,12,16,20 a v noci okolo 2-3 (plus minus pol hodka)a dneska sa dama rozhodla ze nebude obedovat,tak scucla len tak polovicu mozno,sakra ,teraz o tretej musim ist pre maleho,zas nemozem riskovat ze mi tam zacne revat od hladu,takze ju musim zobudit okolo pol tretej(isla spat teraz o 13.15) nejako to do nej natlacit,prelozit do kocika a ist pre mladeho a dufat ze zaspi este 😠 😠 tym padom mi nevychdza ani poobedne jedenie ani vecerne,do kelu 😠 😠
Sakura sak sa ti neda do flasky so sebou zobrat aby si Sofii rezim nerozhodila? 😉 Ja som to tak robila pri Alexejovi do dojcenskej termosky som si dala akurat teplu vodu a do suchej flasky nahadzala presne omerky UM a ked dostal v meste alebo inde hlad tak som len vodu do flasky naliala a dobre pretrepala a najedol sa za jazdy 😉 a nemusela som ho skor budit a mliekom tlacit ani trpnut ci nebude hladny 😉
ukulele,do tej stvrtej by asi nevydrzala ani vonku,takze tak ci tak by sa asi zobudila,tak uz je to jedno,sak snad to je len nejaka vynimka dneska,neviem,co jej nechuti-ale hrala sa s tou flasou,vykecavala do nej a vytlacala ju jazyckom a strasne sa na tom bavila..
sak aj ten moj truhlik sem tam vymysla s tou flaskou Ale zas ked sa teraz najedol tak mi vonku aj do 17 vydrzi bez jedenia, ale musi sa mu rit vozit 😀
no,my uz vymyslame aj v kociku,vcera mi polovicu casu kukckovala z kocika-len skoda ze prd videla 😀 len ak sme isli pod stromom,inak len moj ksicht 😅
no sak Sakura ale ja netvrdim ze mlady pan spi Tiez sem tam pol cesty cumakuje na mna Jaj uz aby sedeli lebo to ani lezat ani sediet 😖 nemozu a nechcu

k pretáčaniu naša sa už vo veľkom gúľa už je nasťahovaná na zem chúďatko (znie to tak debilne dieťa na zemi) 😒
naša noc bola opäť klasika až na to že viki najradšej debatuje ráno a potom celý deň čuší no chápete to? o 6-tej ráno si víska debatuje že pobudí celú rodinu a cez deň mlčí 😀 😀 😀 😀