icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
25. mar 2010

no prave... a to je potom pre nich strasna nuda,noooo

tilly
autor
25. mar 2010

ja maleho uz vozim v buzzovi v sportiaku, nikdy nie dlho, ale tam v podstate nesedi... ale ked ma spat, tak ide vo vanicke

adka_praha
25. mar 2010

ze ked ma spat... 😀 no ja mozem len cakat, ci si naaahodou slecna nehodi mikrospanok v kociku... 😅 ale dnes vynimocne spala dve hodky v nom...ale to hned ako zaspala, tak som fujazdila do zahrady, pootvarala som vseeetky dvere na nasom "pojazdnom" aute, co mame ako okrasu v zahrade 🙄 , zobrala som si knihu a vyvalila sa na zadne sedacky... 😀 hold bolo to jedine miesto na slnku, kde sa dalo vyvalovat... 😅

deina
25. mar 2010

Mne v kociku vacsinou dobre spi - pokial sa hybeme. No a kedze casto zastavujeme (lebo musime pozriet vsetky elektricke a plynove skrinky, vsetky ventilatory, dvere, brany, ze?), tak sa obcas prebudi, ale vacsinou rychlo zaspi spat.

Baby, ja sa citim taaak slobodne odrazu. Dnes odsavam uz iba raz, povedala som si, ze fakt koncim a teraz si davam svoje prve cappuccino za poslednych 6 mesiacov, boze, to je ale vyborne.

Hm?
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10350 😨
http://1-news.net/trans/cs/fda-suspends-use-of-...

adka_praha
25. mar 2010

rob si srandu z plasteliny... 😨 prave si sa mi postarala minimalne o infarkt... 😔

deina
25. mar 2010

Mozno sa to tyka len USA?

zuzu1980
25. mar 2010

deina, u nas sa na tie rotavirusy ani neockuje...

tie satky sme preberali vcera... treba davat pozor a hotovo. V dnesnej dobe je vsetko nebezpecne...

adka_praha
25. mar 2010

no dufam, ze z toho nic nebude... 😒 ale ako to doprcic robia, ze sa tam hentake nieco najde... 😠 no ako fakt zacinam cim dalej verit tomu blbemu dokumentu co som kukala (a este stale nedokukala do konca 😝 )...

zuzu1980
25. mar 2010

adka, mne sazda ze to je dalsi pokus o verejnu paniku... som si to precitala, vraj ten virus co nasli vo vakcine je uplne neskodny a nachadza sa vo viacerych inych produktoch tiez. Zevraj to nesposobuje ziadne choroby... Ludia hned zo vsetkkeho robia halo

adka_praha
25. mar 2010

ze to ani neni virus ale no das to dietku a potom vyjde hentaky posr**y clanok...uz som kludna, bo som si to 3 razy pozorne precitala, ale cloveka by z toho piclo... 😠

caterine
25. mar 2010

caute baby hlasim konecne kupu sportaku, nie je sice najlahsi, ale znesiem ho v pohode po schodoch a ma prehadzovaciu rucku a celkom velke kolesa a je aj odpruzeny je to chipolino ultra 2010 taky fialovy, aj mojmu mm sa celkom lubi a to je uz co povedat, ten majitel predajne ho celkom chvalil tak uvidime.... najprv som chcela ten bertoni ale od toho ma sam odhovoril, ze kvalita nic moc...... uz nech sa konecne ustali to pocasie a sup do sportaku

caterine
25. mar 2010

co zase za virus, dajte ma do obrazu baby nestiham citat

adka_praha
25. mar 2010

nooo tak blahozelam a nech padne na uzitok... 😀
boooze ja by som spala...normalne ma to slnko a pobyt vonku skoro 4 hodinovy znicil... 😅
a keby sa za ludsku blbost dostaval metal, mam ho plnu policu... 😠 vytiahla som maslo, ze na krem a gibzla na radiator, ze nech chytro povoli...bolo v mrazaku...a ja som na neho zabudla a ze ideme vooon....no a ked sme prisli, tak kukam, ze maslo povolilo, ale pekne sa roztieklo po koberci pod radiatorom... 🙄 no sooom normaaaalna? 🙄 😅

caterine
25. mar 2010

no už som to prečitala, to už aby sa človek bal dat zaočkovat aj svoje deti 😠 😠 ......adka dakujem.... to s tym maslom si nejako nedomyslela , ale stava sa a koberec čo ako vyzera aj to zislo dole

caterine
25. mar 2010

Deina to ti zavidim, to odsavanie len 1 krat aj ja chcem, ale dlho to nepotrva a aj ja končim..... teraz odsavam stale každe 3 až 4 hodiny,ale už odsajem ledva 60 ml a to mi hadam 10 minut trva kym sa mi konečne spusti mlieko..... malej som včera davala cely den nutrilon lebo som mala pokazeny zaludok tak som sa bala jej davat moje aby jej to nejako neuškodilo a zatial ju bruško neboli a už sa aj vykakala, takže ak už nebudem odsavat budem davat nutrač zatial ho znaša v pohode, teraz som to aspom testla ako jej vyhovuje ešte sme cely den nepapali um

adka_praha
25. mar 2010

zide len na to bude treba aspon tonu jari a to ja nemozem koli tomu mojmu debilnemu exemu...by som asi umrela od bolesti... 😖 takze flak caka na mm...
no ozaj som ho chcela len na chvilocku tam nechat ze nech ho mozem aspon normalne odbalit a zabudla som...no blbaaaa blbaaaa... 😅

zuzu1980
25. mar 2010

adka, to maslo "potesi" 😝
pocuj, a nemas nejake gumene rukavice na domace prace? ci to ti tiez vadi kvoli exemu? Ale vsak nechat to na muza je tiez celkom dobry napad 😉

Ozaj, to sa terezke ako podarilo zapnut kolotoc? Akoze sila, by ma piclo 😀 😀 😀 my sme mali taky ze aj keby sa v postielke postavil tak ho nezapne, navyse bol na klucik, to by asi nezvladol...

Ozaj, od vcera si papame nozicky... teda ja nie, len drobec 😀

zuzu1980
25. mar 2010

teda, este raz som skontrolovala tu sibnutu predpoved pocasia na zajtra ci sa nesekli, lebo dnes je horuco, slnecno, okolo 15 C, a zajtra rano vraj -13 a poobede maximalne -3.... a potom na vikend zase +10. To aky front sa cez nas prezenie zajtra?

mia1111
25. mar 2010

Strapco, ak ti môžem poradiť, aj ja som prvorodička, ten istý problém som mala v decembri aj v januári, od vtedy klop-klop. U mňa to bolo najhoršie vtedy, keď som si naivne myslela, že to má občas bolieť, tak že to pretrpím, na Silvestra sme boli na 3 dni u známych, to už som revala pri kojení z oboch prsníkov, malý pil krv a ja som revala už len pri predstave, že o pár minút ho musím nakojiť. Poradila mi teta, a musím povedať, že nič mi tak nepomohlo, ako obyčajná kalciová masť a mlieko som si neodsávala - to som umierala od bolesti, ale pracne odstriekavala - vtedy ma to vôbec nebolelo a celkom mi to šlo, lebo mlieka som mala habadej. 3 dni som si to natierala do zbláznenia, vetrala - keď nebol nikto doma, tak som chodila ako "domorodá žena" - hore bez - a poviem ti - najneskôr do 3 dní sa mi to krásne zahojilo... Teraz už pri najmenšom náznaku, že sa mi má urobiť trhlinka, tak radšej deň odstriekávam, krásne sa mi to zahojí a mám pokoj - v každom prípade, už som múdrejšia a nenechávam to zájsť tak ďaleko, ako prvý krát. A v žiadnom prípade nepoužívam tampóny do podprsenky - to bolo najhoršie, čo som mohla urobiť...
Môj malý má 4apol mesiaca, váži takmer 8kg, a to ho iba kojím - napapaný je vždy do desiatich minút - ťah má taký silný, že nechápem, kde sa v takom drobcovi berie toľko sily, ale keď sa pri kojení začne akože hrať - ťahať ma za bradavku, tak ho jednoducho hneď prestanem kojiť, počkám pol hodiny, kým vyhladne a potom už papá pekne. Už mu nedovolím, aby ma takto "likvidoval" 🙂 .

deina
25. mar 2010

Ahojte, tak ako? Catrine, nuz, rozhodla som sa skoncit, tak to odsavanie redukujem, dnes uz len 1x. Ide to, aj tak som toho mlieka uz vela nemala. Niektore zeny odsavaju 2-3x denne a staci im to plne na cely den pre babo, ja by som musela opat kazde 3 hodiny + aspon raz v noci odsavat, aby som mala dost a to uz nestiham.

Ked sme pri ockovani, aha ho, Gates, no hotovy matrix: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/ze-zahranici/b... 😅 O tomto neviem, co si mam mysliet, to uz je snad naozaj pritiahnute za vlasy... (hoci to video k clanku je zaujimave).

Idem fotky postahovat, uz mam plny fotak..

deina
25. mar 2010

Tu dnes vecer preco nikto nie je? 😨

janka1874
25. mar 2010

žienky ako Vás tak čítam tie problémy pri kojení tak som normálne šťastná žena že som nič také nemala ani pri prvej slečne síce raz mi poranila pradavku ale to nebola jej chyba ona sa len náhodou zakusla (ešte že nemala zúbky lebo ináč neviem) a ja som sa trhla ale tiež mi pomohla tá kalciová masť ale to som tu už aj niekomu radila ja som si fakt kojnie užívala a aj teraz to tak je

strapco13
25. mar 2010

mia..ja mam nejaku namiesanu masticku co mi radila annag..ale tiez som uz dnes uvazovala, ze kam som dala kalciovku..asi budem striedat..ja si odsavam rucnou odsavackou..to ma neboli
lenze problem je, ze nechcem prejst na flasku..a kym sa mi nezvysi tvorba mlieka, tak musim kojit z oboch prsnikov...nechavam ho zacat vzdy na tom menej bolavom a az ked place, ze este chce a uz nejde tak ho prikladam na ten bolavy..to si cucne uz len podla potreby..niekedy menej, niekedy viac a potom si poodsavam zvysok
ja musim pouzivat tie vlozky do podprdy...mam silny tok mlieka a pri spusteni by mi premoklo vsetko oblecenie na tom prsniku co nekojim..a v noci, staci ak sa mi odopne podprda, tak uz lezim v mlieku 🙄

janka1874
25. mar 2010

juj mne to spanie v podprde už teda ide poriadne na nervy toto jediné mi asi na kojení fakt vadí ale dopadla by som podobne strapco 🙂

zuzu1980
25. mar 2010

baby, a neskusali ste tie sportove podprdy co su ako mini tielko pod prsia? Ja som od zaciatku v tom, vo dne v noci, vobec mi to nevadi. Teraz som si par krat dala normalnu podprdu ked som sla von, islo ma roztrhnut, taky nezvyk, vsade to tlaci... ako som to mohla cele roky nosit? Ja uz asi budem tieto tielkove nosit az do smrti, hehe... nooo, len obcas sa treba aj normalne obliect...

didiana333
26. mar 2010

Dobré ránko...dnes to tu otváram??? To sa už dávno nestalo... 😀

hlásim tretiu noc bez prebudenia... 😀 😀 😀 už sa fakt začínam cítit ako princezna...takto som sa už dávno nevyspala... 😀 ale cez den mi to drobec vynahradí...nejaký je celkovo nervózny 😒 neviem,asi to už budu fakt tie zubky...niekedy by si až dohryzol ruky,taký je nahnevany... ☹

deina
26. mar 2010

Dobre ranko, tak my sme spali do pol siedmej bez prebudenia. 😵 😵 😵 A ide mi prso prasknut, snazim sa skoncit s odsavanim, ale este je toho mlieka asi dost... ono sa to o taky den, dva hadam upravi.

miska2220
26. mar 2010

dobre ranko,no veru aj mi sme mali podlhej dobe noc bez prebudenia 😉 no nieco na tom asi bude ze vsetky nase deti su priblizne vrovnaky den nervne alebo pokojne atd.