icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
26. mar 2010

joj deina nezavidim to odsavanie 😝 ja som stym uz skoncila aj skojenim,obcas si maly cucne ale to len vnoci kym mm chysta flasu a to len ked uz nemoze vydrzat...ale to je skor take dudlani na upokojenie 😅

miska2220
26. mar 2010

zuzu ja som prestala nosit podprdy lebo nam tak odporucali aby sa lepsie tvorilo mlieko.teraz som opet zacala nosit a je mi to take divne 😒 ,uz som si normalne odvykla

miska2220
26. mar 2010

mi sme este stale neni zaockovany ,dnes mame termin 😖 ale myslim ze ho nebude lebo je stale trocha prechladnuty ...uz dlho, niekolko mesiacov uz 😖 musim doktorovi dat aj potvrdit jeden papier na peniaze pre slov.urad...no neviem ci mi to potvrdi ked je to v slovencine...hm...slov.uradnicka hovorila ze staci ked mu to prelozim ustne...no ale pochybujem 😕

janka1874
26. mar 2010

Ahojteeeee
no my sme síce prespatú noc nemali ale jedno vstávani v noci mi teda fakt nevadí
ja tú podprdu musím mať kôli tým tapmpónom do nej lebo ináč by som sa musela neviem koľko krát za deň prezliekať stále mi tešie mlieko teda stále ako stále vtedy keď už napr, mala Viki papať a ona spí alebo keď začne papať taz z druhého mi toršku tečie tak to by som sa niekoľko krát za deň musela prezliekať

tatuska1
26. mar 2010

Dobré ránečko,ja som dnes nevyspatá či čo to je tým počkom?mala v noci kašľala tak som sa v kuse budila a nad ránom su ju vzala k sebe tak sa cítim ako keby ma prešiel parný valec 🙄 herečka bola rozvalená na celej postely 😝
deini aj tak si veľmi dlho vydržala fakt klobúk dole pred tebou!!!!!
strapco hádam to čím skôr prejde a cicuška sa vráti do normálu ☹
didiana ako že čo,provokuješ?na včas rána 😉 😀 😉 tak to je super že tak hajká len tak ďalej
janka presne bez podprdy je to super ale keď už nemám také krásne cici ako som mala a pritom som krátko kojila ako celé sú čudné ☹ škoda no.

janka1874
26. mar 2010

no na to ako budú vyzerať po skončení kojenia radšej ani nemyslím
tak tu v Ke už aj popršalo ale len tak akože ale tma je tu ako večer nie ráno
veru deina klobúk dole neviem či by som dokázala tak dlho odsávať

kkoperni
26. mar 2010

Dobre ranko,

aj som sem chcela skocit vecer ale samozrejme mame dementnych susedov a o osmej vecer ked Ninka ide spat tak nad nami strasne prerabacky a to už 3 den 😠 tak sme ju museli prestahovat do izby kde je PC....ale spinkala sladko až do rana 🙂
Deina tak to si ma naplasila s tým ockovanim rotavirus, Ninka už spapala prvu davku, no hadam to je len zasa nejaky fam....

slovakia13
26. mar 2010

tak my najnovsie budicek o 2 v noci a slecna vykecava a ja sa musim na nu kukat a zapajat do konverzacie 😀 😝
ja tiez musim stale podprdu ,mne stale strieka.mam pocit ,ze by som odkojila este 3 dalsie....
miska
s tym papierom ,ja som si ho naskenovala a proste urobila 2jazycne....tiez mi ho nechceli potvrdit v slovencine
ach jo a ja chcem spaaaaat a mam pocit ,ze mi vypadali vsetky vlasy dnes pri cesani 🤐

kkoperni
26. mar 2010

no babulka už spinka na balkoniku spokojne si odfukuje dnes isla o 15 min skorej akasi už bola mrzuta...
Baby vcera som si isla zacvicit zumbu bolo super ale mala tak vyvadzala ked som nebola doma tak neviem ci budem chodit...potvorka normalne ked som dosla tak prestala a tak srdcervuco nariekala strasna vydieracka 🙂)))))))))))))))

kkoperni
26. mar 2010

tak ja si kuknem panelacik akurat zacal 🙂 nic sa mi nechce , tak dnes baby VYHLASUJEM DEN NICNEROBENIA 🙂))))

kkoperni
26. mar 2010

tatuska k tym prsiam teda veru neviem neviem ale veru už to nebude nikdy take ako pred kojenim 🙂) a ja si bez podrdy neviem život predstavit, to by som prsia mala potom kolena 🙂))))

kkoperni
26. mar 2010

...po kolena 🙂

caterine
26. mar 2010

dobre ranko baby, dnešne rano je užasne drobec je už hore čo inokedy spinkava a keby toho nebolo malo tak som dostala kramy a tak ma strašne boli brucho, možem si dat nejaku tabletku ked ešte odsavam, baby poradte lebo tu umrem, pomooooc...... idem k herečke lebo už vyvadza potom vas dočitam

kkoperni
26. mar 2010

caterine, možes ibalgin, po porode mi ho dali v nemocke a v poho...dostala si prve kramy? ja este nic ale tiež cakam každu chvilu...

slovakia13
26. mar 2010

ja este patrim k tym stastnym bez mrchy 😀 jedina vyhoda kojenia 🙂

kkoperni
26. mar 2010

no to hej slovakia...ozaj na tie vlasy je perfektny sampon KLORANE mali by ho mat aj u vas ....

didiana333
26. mar 2010

malý zjedol desiatu...som mu spravila ryžovu kašu a dala som mu do nej banán,lebo inak ju nechce...zjedol asi polovicu a potom ešte dojedol 150mlieka...a teraz tlačí do plienky... 😀 😀 😀 to bude nádielka... 😉

tatuš,aspon s niečím sa musím pochváliť,lebo ten moj lenivec sa ešte stále nechce ani na bok otočiť...no holt je to lenivý chlapisko...čo narobím...? 😉 😉 😉

caterine
26. mar 2010

kkoperni nie už mam mrchu asi treti krat, ale tie prve razy sa to dalo zvladnut bez tabletiek v pohode ani brucho ma moc nebolelo, čo som sa velmi potešila lebo pred tehu to bola katastrofa kolko tabletiek som pohltala...... takže ibalgin možem aj ked kojím- odsavam, som myslela že nie tak dakujem idem si dat

miska2220
26. mar 2010

dida moj je tiez lenivec otoci sa len na bok, ,raz sa mu podarilo pretocit na brusko, sem tam zbruska na chrbatik ale uz davno, teraz dlhoooo nic...uz ani na brusku nechce zostat 😖

miska2220
26. mar 2010

slowakia no mne to nema kto spravit,ani tlaciaren nemam 😒 vyskusam ci mi to neorazitkuje bez prekladu a ked nie musim nieco vymyliet...ty si co vybavujes zo slovenska? tiez ti povedali ze mozes mat narok?

tatuska1
26. mar 2010

hmm neviem čo je dnes za deň ale NIna dnes vôbec ale vôbec nechce spať sedí tu pri mne v kreslielku a očumuje hračky no kým neplače tak nech sedí snáď sa unavý. 😨

miska2220
26. mar 2010

kloperni aj ja mam uz skoro pokolena 😀 ☹ ☹ 😢 teraz mi mrcha meska uz skoro 2 tyzdne 😠 no dufam ze som neni uz vtom,lebo aj ked planujeme druhe ale vziadnom pripade nie na zimu 😠

sakura77
26. mar 2010

ahojte babule 🙂
tak my noc klasika,jedno papanie o tretej,jajha keby ho uz chcela vypustit to by bolo... 🙂 didi,neprovokuj tu s celou nocou 😅

no,s tym ockovanim,to je fakt na infarkt,my mame akurat ist na druhu davku,no hruza...zas na druhej strane somcitala od detskych lekarov co zaockovali proti rotavirusom,ani jedno im to neschytalo....tak ja uz fakt neviem dokelu... 😠
tak ale ked uz dostala prvu,uz jej dam aj druhu,no
caterine,tak fajn ze uz mas kocik,bud rada ze si si nevybrala ten bertoni,akurat minule som bola po nakupoch a dost dlhu cestu predo mnou isla jedna mamicka,ktora ho mala,taky oranzovy,strasne nekvalitna latka,hrozne dokrcena,tenka a hrkotal jej brutalne,ze som mala pocit ze sa jej v najblizsej zakrute rozsype...fakt strasny smejd,ono mozno ked je cistonovy "nalesteny" v obchode,mozno vyzera dobre,ale inak brrrr
ja uz dusim masko,ryzu,malinka spinka,uz mam za sebou aj kavicku so segrou a cez obed sa chystam do mesta troska po obchodoch,ma byt 20 stupnov,tak to bude super,skoda ze sa to ma pokazit od zajtra 😒

sakura77
26. mar 2010

miska,zeby dalsie babo na ceste?????? 🙂 😉 no ja keby neberiem tabletky,tak si tiez uz myslim ze som v tom,uz tyzden mi je tak blbo od zaludka a som desne unavena....ale nastastie som "zabezpecena" takze nehrozi...by ma rachlo asi....ja uz neplanujem dalsie,aj ked moj manzel ano-hahaha-moze tak akurat planovat,teda niezeby som nebrala viac deti,mozno s nejakym odstupom,kym by som trocha "vychladla",lebo mama fakt dost momentalne- no a kym vychladnem,tak to uz budem stara raketa,takze nic teda.. 😀 😀

miska2220
26. mar 2010

sakura no dufam ze nie 😠 tabletky berem len mesiac tak dufam ze sa predtym este nic nezarobilo 😅 aj mne je nejak blbo vposlednom case tak slabo, na odpadnutie 😖

mia1111
26. mar 2010

strapco, tak to je iné. Mala som nadprodukciu mlieka asi prvý mesiac po pôrode, teraz je to ok. Kojím vždy len z jedného, cca každé 2-3 hodiny. Už mi mlieko netečie, čiže keď mám "pyžamovú kultúru", tak som bez podprdy v pyžame aj pol dňa, a nič 🙂, mlieko už samovoľne netečie. Mňa to odsávanie ručnou odsávačkou (avent) bolelo, aj keď som nemala ragády, a keď som ich mala - tak to sa nedalo vydržať. To sa mi tie trhlinky napínali počas odsávania a tak sa mi to vôbec nehojilo. Odstriekavanie bolo lepšie, lebo som si trhlinky nerozširovala, krásne sa hojili. A tie tampóny - vlhko je na ragády najhoršie - rana neschne a nehojí sa - tak preto som sa ich vzdala.Keď sa mi mliečko spustilo, radšej som si rýchlo prezliekla podprdu len aby som bola v suchu - tak som nato prišla hneď. Keď som mala tampóny, tak som ich menila až pri kojení - čo bolo cca raz za 4-6 hodín - necítila som, že sú mokré. Aby som nepoužívala tampóny, to mi tiež poradila annag. Zlatá žena.

A čo sa fľaše týka:
Ja som 2x malého kŕmila z flaše (avent - cumlík č.1) - keď som mala tie problémy, a klop-klop-klop - na fľašu si nezvykol. Kým nebol úplne hladný, ani ju nechcel, ale keď vyhladol, tak nemal inú možnosť, len potiahnuť z fľaše. Za tri dni si nezvykol, keď som sa vrátila späť ku kojeniu, bolo to bez problémov. Nemala som inú možnosť, keďže praskliny som mala na oboch prsníkoch naraz . Teraz som mu nedávno po mesiaci skúšala dať čaj z fľaše - len ju tak žužlal, nevedel ani potiahnuť - ani klasický cumlík nevie cmúľať 🙂 . Mlieka mám tak akurát - presne toľko, koľko Miško potrebuje. Tým, že neodsávam nič navyše, tak sa mi tvorí toľko mlieka, koľko drobec vypije.
V každom prípade ti držím palce, nech sa ti to čoskoro zahojí a hlavne - nech sa to už nezopakuje 😵

caterine
26. mar 2010

ahoj sakura no teraz som aj ja rada ze som sa dala odhovorit od toho bertoni, aj ten majitel predajne mi ho neodporucal, nepovedal sice ze je to smejd, ale nieco v tom zmysle 😅 .... u nas asi aj tych 20 stupnov bude ale fuka taky hnusny vietor, skoda inak by bolo super....brucho uz prestava boliet a to som si ani tabletku este nedala tak uvidime co bude

dida81
26. mar 2010

Ahojte 😀
My mame dnes 4 mesiaciky.... 😎 😀 🙂
Vyzera krasny dnik vonku,,, juj nechcem aby sa to cez viik pokazilo 😠 😠 ..do kelu!Ked je mnž doma a može sa s malým prechádzat 3 hod.vonku, tak bude prsat... 😝
Ja tiež zatial menzes nemam ... hehe.. vlastne už vyse roka.. aspon to ma vyhodu. 😀
A o tych prsiach mi ani nevravte... kde su ??? tie ... hmm, ja si tiež myslim, že i ked dokojime , už to nikdy nebude to co pred tým..bejvávalo... 😒

sakura77
26. mar 2010

dia,veru,uz nic nebude co byvalo 😀 a po dvoch ani nehovorim... 😝
caterine,u nas tak nechutne fucalo vcera,tak dufam ze sa to vyburilo a dneska nebude,lebo vcera mi normalne kocik odletel z chodnika na travnik,nezabrzdila som si ho a odfuklo mi ho 😅

dida81
26. mar 2010

Caterine- a aky si si kupila sportak? (nechce sa mi citat predošl.strany)
Mne sa pacia tieto:
http://www.babytrend.sk/casualplay-kocik-s4-uni...

http://www.maderna.sk/kociky/sportove-kociky/ch...

Nemate ich niektorá ?