icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
26. mar 2010

tak teraz pre zmenu menšia zobudila veľkú ale ináč ma tento život baví
strapco k tomu debilovi saradšej nebudem vyjadrovať pre istotu
deina asi to tak bude totálne na mňa všetko dolieha a vôbec ale vôbec nemám chuť na nič

deina
26. mar 2010

Janka, skus dat obe deti niekomu aspon na 2 hodinky, ked aj manzelovi cez vikend a vezmi nejaku bezdetnu, slobodnu kamosku von na kafe. Mne toto pomohlo. 😉

No tie vakciny, ja neviem, nas sa to ani netyka, nedala som ju, ale nepaci sa mi, ze v USA urobia to, ze na cas pozastavia jej podavanie, kym sa neubezpecia, ci ide o nieco skodlive alebo nie a u nas nic, ze je to len vojna. Vsak co by im spravilo chvilku pockat, kym budu mat dalsie vysledky? Len o ten pristup mi ide... ten v usa mi je sympatickejsi, taky opatrnejsi, aj ked moze ist o uplne neskodny virus v tej vakcine.

No idem nieco urobit s tym prsom... 😒

deina
26. mar 2010

Kkikki a to si mu nejako natahovala, stahovala?

adka_praha
26. mar 2010

ahojte...baby ja neviem co sa terezke robi, ale dnes uz 3x kakala...ale nie tak normalne, ale take zlte to bolo a normalne to smrdkalo, ako jablko alebo take nieco...netvari sa, ze by ju nieco bolelo, ani fontanelku nema divnu, len neviem co s tym...davam jej pit vela caju, aby sa nahdou nedehydrovala...a podotykam nove nic nepapala... 😕

strapco chuda, drzim palce, nech to skoro prejde... 😕 niekedy ked vas tu tak citam, tak mi az husia koza naskakuje... 😖

zuzu nooo v tej rukavici to stipe pomaly este viac ako ked ruku v jari vymacham... 😖 sa mi trocha ruka v tom zapoti a koniec... 🙄

miska2220
26. mar 2010

baby vratili sme sa uz zočkovania,nezaockovali nas ale lebo sme stale prechladnuty, 😖 uz niekolko mesiacov,myslite ze je to normalne aby bolo dieta tak dlho prechladnute??? 😕 papier mi potvrdil aj vslovencine juhuuu tesim sa ze mam orobotu menej ze nemusim prekladat,uf...doknca mi ho podpisal a opeciatkoval bez toho oby bol vyplneny,meno dietata atd.. 😕 chmulo ,ved som ho kludne mohla oklamat a dopisat ine meno dietata 😕 😕 😕

miska2220
26. mar 2010

uf strapco ked ta tak citam som rada ze som uz prestala skojenim,boze tie problemy nezavidim ☹ to poznam viem co prezivas ☹ ☹ ☹

janka1874
26. mar 2010

deina práve také už nemám všetky majú detičky (aspoň tie čo som s nimi v kontakte)
asi zas zoberú Sendy naši aspoň dnes no uvidíme či pre ňu nebudeme musieť utekať

tak už je Viki zas hore spala ani nie 40min. no dnes si vynechala svoj 3 hodinový spánok no čo už nezmením to

adka sleduj lebo naše krsniatko práve skončilo v nemocnici na rotavírus ale našťastie zastihli to skoro ale kakala 11x za deň a papať moc nechcela ale piť pila a mala aj teplotu ale len takú smiešnu 37,5 a tak

scarlette
26. mar 2010

caute kocky, dlho som sa na vas nekukla ... ale nechce sa mi vsetko citat len posledne dve strany som dala...
my sme proti rotavirusom tiez nedali ockovat, aj taksa mi zda ze tych ockovani je dost, navyse sme mali este ockovanie proti RS vyrusu a dalsie som uz nechcela...
deina ty uz koncis s odsavanim? ja chcem tak o mesiac ale skusim to s podporou homeopatik, mam strach aby sa mi mliekovod zas neupchal

adka_praha
26. mar 2010

jani sledujem...ale papa aj pije v pohode...dufam, ze to nic nebude... 😒

adka_praha
26. mar 2010

scarlette az teraz som si uvedomila, ze si ku nam zaparkovala... 😀 ako sa mate? aki velki uz ste? posluchaju drobci? 😀

didiana333
26. mar 2010

Ahojte maminky...jani,neboj,bude doobre...také blbé dni aj ja mávam,ale ked sa kuknem na malého,tak je potom dobre.... 😀 😀 😀 mala som šéfa a ten ma tak ukludnoval:"Danka,vždy može byť aj horšie..." 😀 😀 😀
na to si vždy spomeniem... 😀 😀 😀

strapco,más moj obdiv...na tvojom mieste by som už asi všetko vzdala,klobuk dolu,si trpezlivá 😵

Hlásime v Erikovej pusine PRVÝ ZUB!!! dnes ked vrieskal,tak som zistila,že tam je 😅 ...ale nie spodná jednotka,ale vedlajší.Je mi to divné,ale je to vedlajší,nie ten,čo má isť prvý...ale snad bude teraz kludnejší... 😀 😀 😀

didiana333
26. mar 2010

adka,nebudu to tiež zuby???

cipuska_
26. mar 2010

Ahojte, tak ja sa tiež ozývam po dlhšom čase, sme chorí mala má už dva dni teplotu ja smrkám kýcham a už som aj muža nakazila takže tak.
chodíme teraz po doktoroch idemem aj do blavy na ortopediu, mala má jednu nožičku kratšiu, tak už si predstavujem včetky možne najhoršie predstavy, tak som zvedavá čo nám povedia, som si aj dosť poplakala ale vždysi poviem že môže byť aj horšie... ☹

kkiki
26. mar 2010

deina nie len pozrela ci to nema zapalene ,,, on mal predtym kozku tak strasne uzku ako zasitu keby ju mal .... tak sa len pozrela ci tam nema krv alebo zapal ... ale nestahovala ... deina ked usa ma sice najhrubsie navody na svete aj opatrenia, ale na druhej strane od firiem ty ako osoba ked sa ti nieco stane dokazes vytlct ako poskodena strasne prachy .... takze stahuju , kociky, satky, lieky karavany, vsetko pokial vsetko nepresetria a nespravia okolo vyrobku ochranny obal a potom to zase vratia na trh, lebo uz prosty lud nic nevysudi .... neboj sa europa nie je cina ...

kkiki
26. mar 2010

a ja som nestahovala, len zmolila 🙂

slovakia13
26. mar 2010

cipuska
drzime palceky ,aby to dopadlo dobre...

adka_praha
26. mar 2010

didi neviem, ale ked sa kaku farba zmenila? teda viem ze moze trocha prehanat, ked idu zuby, ale neviem ci aj hento moze byt...ale sak sledujem ju a keby co tak poletime na pohotovost...

cipus, budeme na vas mysliet... 😒 a hlavne sa neboj...vsetucko dobre dopadne...

zuzu1980
26. mar 2010

cipuska aj ja drzim palce. Neboj, teraz to asi znie horsie ako to bude v skutocnosti... mala som kamosku co mala jednu nohu kratsiu, vobec o tom nikto netusil, len ked raz podavala ziadost o intrak tak to tam napisala ako handicap aby mala prednost, my sme sa vtedy smiali ze taku blbost jej nik neuveri (sme si mysleli ze si vymysla) a ona ze ved je to pravda... no nikto by to na nu nepovedal, vazne! Neboj, nemusi sa to nejako viditelne prejavit. Katuska ti este aj maraton odbehne, uvidis...

adka_praha
26. mar 2010

to moje dieta ma tusim nejake vrodene neviem co pre bulimiu... 😅 taaaak si pcha celu pasticku do pusy, potom si v puse vystrie prsteky, takze ich ma az v krku a taaak ju pekne napne, ze prska jak macka...no truba..a vysvetlite jej ze VZDY ked to spravi, ze ju napne... 😅

didiana333
26. mar 2010

Náš Erik si presne tie dva prsty vie strčiť do hrdla,že tiež vyzerá,že chce tyčku hodiť... 😀 a taký prekvapený zostane,že ho napne....

adka_praha
26. mar 2010

didi inak blahozelame k zubku... 😀 som aj zabudla, lebo blbec najprv som odpisala a az potom citala dalej... 😅

joooj normalne sa tesim az mala zaspi...sa pojdem odchlpit a nalozim sa do vane... 😀 dnes mi dala mala teda dobre zabrat... 😅 furt by si len vykecavala ale samu ju to nebavi a najvacsia zabava je teraz pre nu niekomu sparat v ustach, nose a ociach a kedze sme boli same doma, tak kto bol ta obet? 😅

adka_praha
26. mar 2010

haaaaaaaaaa a dietko v postielke... 😀 tak baby snad zajtra... 😀 papaaaaa

tilly
autor
26. mar 2010

aj ja mam nejaku depku... nie je nahodou spln?

kkiki
26. mar 2010

tilly to as to pocasie ... chcelo by to asi novy kocik ? 😉

deina
26. mar 2010

Hehe, novy kocik? 😅

Didi, gratulujem k zubku. 🙂 Adka, no naozaj to mozu byt zubky, mozne to je, vtedy deticky moze trosku prehanat. Aj ta teplota k tomu, sedelo by to.

Joj, Cipuska, drzim palce, nech nejde o nic vazne. Mozno sa to este da napravit cvicenim? Co ti na to zatial povedali?

Deti spia a ja neodsavam, podarilo sa mi odpchat ten upchaty mliekovod, furt sa s tym lavym prsom trapim, vobec neposlucha, potvora. 😝

Kkikki, to je pravda, s kamoskou sme sa raz zabavali na tom, ze v navode na mikrovlnku bolo pisane, ze nedavat macku do mikrovlnky. To akoze ju tam niekto predtym dal? A vysudil z toho nieco? 😀 Chudak macka...

tilly
autor
26. mar 2010

neee. kocik nie 😀

kkiki
26. mar 2010

deina ano stalo a vela krat, ja co som citala tak jedna babka okupala macku a nechcela aby prechladla tak ju dala susit do mikrovlnky , vies si predstavit ako ta macka dopadla a ked si fesi kupil karavan a pocas jazdy ked soferoval sa postavil a isiel si urobit kavu ... nabural a vytlkol kopec penazi ze ved v navode nic take nebolo ... opytaj sa zuzu a catalin ake hrube knizky maju k spotrebicom a vlastne vsetkemu ... 😀 😀 😀

slovakia13
26. mar 2010

tak sa mi podarilo vas docitat 😀
miska
vybavujem porodne 😀 aspon vyplatim dan na SK
janka
depku poznam ,ja ju mam skoro stale a vtedy revem s malou naraz 😝 .sice teraz momentalne je ok ,no cakam kedy to zas pride 😅
dida
vsetko naj k 4mesiackovinam 😵
a musim pochvalit malu ,sice nechce spinkat potvora ,ale je to teraz take vysmiate slniecko 😀 😵
tilly
tak sex 😀

zuzu1980
26. mar 2010

kkiki, ano mame hrube knizky ku vsetkemu, len ich necitam... lebo su hrube 😀

aj teraz sa nervacim s novym telefonom. uz ho mam rok, dostala som ho zadarmo k novej zmluve, ako nic moc nokia, ale pouzitelna... no a na starom mi hapruje baterka a potrebujem mobil co vydrzi dlhsie ako 2 dni lebo mi volaju ludia kvoli prenajmu nasho bytu... ale k veci... vypina sa mi ten blby displej a uz som vsetko vyskusala v nastaveniach, ale tu blbu brozurku k tomu som este nerozbalila...

kkiki
26. mar 2010

tilly 10kg dole ?