Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
kloperni daj vediet ako si sa rozhodla, lebo sme tu dve co uvazujeme na druhym babom 😉 ale ja si myslim ze to zalezi aj od povahy deti ako sa daju ci nedaju zvladnut,kazde dieta je ine a aj kazda rodina je ina a samozrejme aj kazdy muz je iny niektory pomoze viac niektory menej...hm...no ten moj nic moc ale uz sa snazim to neriesit uz ho neprevychovam 😖
kloperni a uz aj pracujete na druhom? 😉
miska, my sa chystame po lete zacat pracovat na druhom..aby bolo narodene na jar alebo v lete, urcite nie v zime, z toho babusenia sme boli nervozne obidve 😖 teraz to je parada, oblecene sme zachvilu, aj Mia aj ja, a vonku je krasne, hodiny by sme vedeli stravit vonku 😉
mas pravdu aj miy chceme na jar alebo leto,prave som citala ze deti narodene vtomto obdobi su najcastejsie nachylne na alergie a vzime na astmu 😒 no nevyberies si 😕 takze sme tu uz tri ktore planuju??, supeer som rada ze som neni sama 😅
no ked to tak ratam tak ked najar tak sa moze na tom pracovat uz vlete,nie polete
Joj baby dakujem, bodaj by ste mali pravdu ale asi to nebude také lahké, má menšie aj chodidlo asi o centimeter aj nožičku cca o 1 cm, a zistili že aj prščteky na ručičke aj s dlanou má celu o pol centimetra menšiu aj uško a všetko na pravej strane . takže budemem mať teraz maraton po doktoroch aby sa zistilo že čo je vo veci.
sono bruška, sono hlavy, genetiku, kardiologiu, orotpedie....
na klbikoch sme boli a to je všetko v poriadku.
kkoperni mi sme tiež taký pomenší som rada že neisme sami mi máme 5800 g a 62cm
my planujeme pracovat na jesen 🙂
cipuska..hlavne klud...mozno sa nic nedeje...nikto nie je uplne symetricky..drzim palce
kazdopadne ten maraton absolvuj
cipuska, budeme na vas mysliet...
ja som tiez povodne chcela druhe babo hned po prvom, ale trosku sa to posunulo. Jednak kvoli novej praci, asi by sa patrilo vratit sa ked ma povysili 2 tyzdne pred materskou a cakaju na mna, nevratim sa predsa tehotna 😀 (a keby aj, viem ze je to moja vec, ale predsa...) No a teraz toho mame dost, kupili sme ten dom a okolo toho tiez bude dost prace, nechcem byt teraz tehotna ani nahodou. Ale tak o rok a pol mozno sa zase pokusime.
no ved sa snažím byť kludná uvidíme až po vyštreniach že čo sa vlastne deje...... ☹
my tiež planajueme druhé, keby to bolo na mm tak už som aj tehotná 🙂 ale tak chcem dokončiť školu a hned potom tak cc za 2 roky som to vyrátala že malú olifrujeme do školky a ja porodím druhé 🙂 HIHI plán dobrý uvidíme ako bude realita 🙂
baby prave som si nastavila sukromie fotiek len pre moju rodinu na facebooku lebo mi uz viacery narobili strach ze sa fotky daju zneuzit 😕 co si vy otom myslite??? a daju sa nastavit tak aj videa? do kelu lebo mi to nejde
miska, veru, treba si davat pozor... ja uz na FB ani moc nechodim, len sem tam kuknut kto co robi, pripadne nejake fotky... mne sa nepacilo ani to ze fotky mozu vidiet priatelia priatelov, napr ked mi niekto nieco okomentuje, tak by hned mali pristup k albumu vsetci jeho priatelia. Som si to sice zrusila, ale neviem ako to funguje v praxi...
no a do skupin sa zasadne nepridavam, tam uz bolo skupin kadejakych zalozenych pedofilmi a podobne... aj tu na MK som si zrusila album, ved naco?
to mi pripomenulo ze uz som 3 dni nebola na FB... idem kuk co mate nove 😀
adka nejako to stiham ale zvacsa s odretymi usami, Jurko je zase chory - soplik a kasel...a uz sa snazi lozit len stale mu akosi nejde s ritko a hrudnikom hlavka hore tak ryje do deky 🙂 ale este sa nepretacal z chrbatika na brusko opacne uz davno...
Tonko ten sa pretaca ako vrtulka a rozosmiat je ho hracka 🙂 a vahy su6280 Tonko a Jurko 7380g a prikrmy papame o stodvesto s takou chutou ze by aj mna spapali 🙂
dobre ranko kočandy to tu nikto nie je???? neveriiiiim........ didi gratulaciu k prvemu zubku..... strapco to mi je luto že sa zase trapiš, ale si statočna, ja by som to už asi vzdala.......cipuska to vam ako zistili aj s tym uškom a tak, všetko malinkej merali, hadam to nebude až take zle, hlavne nemysli na najhoršie, ja viem že sa to lahko pise, ale treba mysliet pozitivne, lebo mala to určite vyciti ked budeš nervozna...... vy už planujete dalšich drobcov moje nervy, mne zatial stači moja princezna zatial dalšie neplanujeme, ale neskor možno............ janka , slovakia tak depky chytaju občas aj mna to sa trocha vyrevem a je dobre to mi pomaha, alebo sa pridem postažovat vam a hned mi je lepšie, to bol mudry človek čo vymyslel modreho koníka 😀 😀
Dobré ránko...no dnes bol drobec hore o štvrtej,ale to len preto,že bol prečurany až na križoch... 😀 😀 😀
ale ani papať nechcel,len potom zaspal,ked som ho prezliekla...a o šiestej bol znova prečurany tak isto... 😅 to netuším,ako to dokázal...ale asi nám pinďo pri prebalovaní zapadol na jednu stranu a potom sa celý občural...šikulo.
Dnes varím bryndzove halušky,kto si dá? 😵 😵 😉
jaaaaaaaaaaaaaa, didi nerob chute lebo si ich pojdem tušim spravit, ale varim segedinsky gulaš, tak buduci tyžden to isti...... moja mala dokaže celu noc nepišat, ale potom sa o siedmej napapa a ked ju potom prebalujem tak plienka nestiha a tiež sa niekedy zobudi prepišana...... u nas pekne popršalo a zase svieti slniečko a je už 17 stupnov takže super...... inak tento tyžden je asi porobene v pondelok sa nam kotol pokazil, inak ešte stale sme bez teplej vody, dneska volam opravarovi a asi mu už fakt vynadam, ked akože od pondelka nevedel objednat jednu sučiastku..... a ešte sa nam aj auto včera pokazilo no musela som sa postažovat lebo je to už na infarkt
Ahojteeeeee
did gratulácia k zúbku
zuzu to je všetko o nastavení na FB a tuším aj videá sa dajú nastaviť ale už nepamätám a viem že sa dá aj vyčleniť priateľov o ktorých nechceš aby fotky pozerali
ahojte, pisem vam pokial davidko spinka v kociku. Uz planujete babtenka, jeeej. To ja som uz vhcela otehotniet po kajke hned po troch mesiacoch, ale mm bol proti. cipuskam to mi je velmi luto, ze mate take problemy, ale neboj, pozitivne myslite, a bude vsetko dobre.
Ja mam maraton doma,nic nestiham, ale ozaj. Ked varim, nemozem pratat pravdaze, tak sa to tu kopi a kopi. Vcera som aspon trosku pozehlila, pokial mamka bola s detmi vonku. Dnes ani nevarim, mam zeleninou polievku, spagety a len cesto do polievky uvarit treba. *Mala by som v plane upiect lievance, ako vcera, lebo su uz zjedene, ale to by som musela sediet pri sporaku a otacat to.
U nas zacina vykukat slniecko, tak snad pojdeme vonku.
Pekny dnik vam vsetkym prajem 😉
joj, janka a gratulujem k zubku... 🙂
gabika to nie u nás je zúbok ale u didiany 🙂
...dobre ranko kočeny 🙂))))
ani vas nedocitam Ninka sa nam pokadila a tatinko potrebuje pomoc ))))tak zachvilu som tu
no mm ma pekne ošalil, obalila som ju a nic a Ninka sa len smiala))) ach tí chlopi...
miska este neviem ci do toho pojdeme, uvidime Ninka je zatial strasne dobrucka tak keby bolo aj druhe take tak neni problem 🙂 ale každe dietko je ine...este zatial na tom nepracujeme asi zacneme v lete.......
cipuska držim palceky nech vsetko dobre dopadne...tak mame takych drobcekov obidve 🙂)) sak oni to dobehnu....
kočeny,mám taku migrenu z tohoto počasia,že už som dvakrát tyčkovala... ☹ ☹ ☹
Ahojte,, waw- didiana- tak super, že zubok 😀 sranda.....
Inak,, ked si deti vsetko strkaju do pusy a prsty... tzn.že ide zubok? ...bo my si davame do ust uuuplne vsetko.. 😀
Ale na dasienkach nevidim nic.. 😕 😵
Cipuska- snad to dobrucko dopadne.... a nebude to nic take važnejsie... nebooj..budeme na vas mysliet.
Juuj,, baby .. ako s Jakubkom sa da... ale že hned druhe? ... chcela by som mat dve dietky,, ale ja by som chcela vacsi vekový rozdiel.. no uvidime... ale ešte sa mi zda straaasne skoro..
MM berie malého von (ale až neskor) a idem umyt okna,, aspon 2. Jedno už umyl on a potom mi už ostane len jedno.. to zvládnem aj s Kubkom cez týžden...
Didi- a ake je u vas počasie.. ved si par km od nas... bo tu je ešte slniečko.. 😎
bre ranko dievcence
tak dnes je uplne vynimocny den. vcera drobec zalahol o 21.00 a teraz je 7.30 a on este spi. Ja som pred chvilkou vstala vybuvana do ruzova, uuuplne sama od seba. V noci som sice bola 2x hore co sa maly krutil, vzdy precestoval polku postielky tak som ho len zvrtla naspat a spala som dalej. Tak dnes cakam kedy sa zobudi 😀
janka, ved hej, na FB sa to da vsetko nastavit, ale neviem ako to je ked ti niekto nieco okomentuje, vtedy to vidia aj ti ktorych nemam a maju pristup k fotkam, otazka je ci len k 1 fotke alebo k celemu albumu... musim niekedy nejako vyskusat.

no aj budem mať tohto roku 33