Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
strapco 😀 ja som si tiez raz myslela naivne ze ma ide drobec pobozkat a on mi iba ozuzlal nos 😀
no dik ze si mi tu lenivost vysvetlila, uz to chapem. tak nech sa netoci. vsak mne to vyhovuje ze kam ho polozim, tam ho najdem. To ked je na brusku tak nemozem povedat, odtial uz sa poposuva...
strapco, klince som este neskusala 😀 😀 😀
to vies som anemicka..tak doplnam zelezo 😀 😀
dnes som si kupila Gravimilk v tescu..vanilkovy..celkom dobry..ma aj zelezo v sebe, tak uz nemusim klince 😀
to mas dobre ze uz nemusis 😀 ja som bola mierne anemicka po porode, tak som mala zrat denne zelezo, po 2 mesiacoch mi z krlabicky kde bolo 30 tabletiek este 15 ostalo... poslem ti?
zuzu..nemusis..ja mas este 20, co mi ostalo od septembra 😅
my si tu tak s kamoskami podavame lieky proti grcaniu v tehu. mne byvalo zle ale k dr som mala ist az v 14 tt, tak dovtedy mi dala kamoska tie co nedobrala. Potom mi doktor predpisal, chvilu som ich brala, a dalsia kamoska potrebovala lebo bola na zaciatku tehu, poradna az o mesiac... tak som si sla pre novu davku do lekarne ( u nas davaju predpisy na viac davok) a dala som jej zase z mojich... esteze tie tabletky su len jedny a pre vsetkych, a su uplne neskodne 😀
zuzu...to nemozes ist za lekarom aj mimo poradia?..proste mu zavolat, ze mam problem?
ja mam skresleny pohlad, lebo ja mozem kedykolvek kolegom zavolat..cize nie som bezny pacient
mia si tiez lubi vykladat nohy 🙂 😀 my mame poharik od tomme tippee +4mesiace,este som ho neskusala 😅 ked cumel v ziadnom pripade musi byt poharik 😀
baby ste ma nakazili kupovanim kocikov.chcem predat ten co mam a kupit novy
baby ja som chora ako male maca 😒 ale musim pochvalt mojho muza, krasne sa stara o olinka ... teraz mam v sebe ani neviem kolko pilul na teplotu ... stale to mam v sebe a teplota neklesa pod 38. strasne ma bolia kosti ... no citat vas nemam sancu ...
strapco, zavolat urcite nie, tam je vzdy len sekretarka co nedviha telefon a ma plnu odkazovku, ist tiez nie, len ked som objednana. keby nieco tak do 20 tt na pohotovost, po 20 tt do porodnice na prijem (aspon na kontrolu)
inac mna by ani na slovensku nikdy nenapadlo telefonovat lekarom... ja som bola u lekara za cely zivot asi 5x... na strednej som cele 4 roky mala doma kartu, lebo ku skolskej som nechcela ist a k dospelackej ma nechceli zobrat, az od 17 po znamosti ma vzala mamina lekarka. A na vyske lekarka v BB a ja v BA, cize ked som bola chora, som sa preliecila sama, a hotovo... ze volat lekarovi, som fakt nevedela ze to sa robi 😨
kkiki..je teraz obdobie viroz..daj si megadavku vit C, parale, vela vlaznych tekuti, a sup do postele vypotit sa..najlepsie na manzelovi 😀
kkiki, neblazni, liec sa !
a este tu mame take kliniky kam sa da ist ked si tak normalne chora, ze chripka a tak, ale to je na cely den cakania. Alebo na pohotovost (ano, aj s chripkou) ale to je tiez na cely den...
zuzu..ja som za cele tehu volala 2x mojmu dr..raz na zaciatku..som mala silne bolesti brucha a potom ked mi odisla hlienova zatka
ja volavam.. ze ci mozem dobehnut, ci tam nemaju akurat vela ludi, aby som nezdrzovala...alebo sa objednat na termin..nejak to nezneuzivam casto, vacsinou sa liecim sama..skor vtedy ked treba nejake vysetrenie, aby som nemusela cakat..kvoli robote..a potom este otravujem lekarov-kamosov..len tak, ze co robia 😀
najvacsia blbost..ist s chripkou na pohotovost...aj tak doporucia, paralen, ticho, teplo, tekutiny 😀 ..miesto cakania v cakarni sa pacient moze liecit sam a nezhorsit si stav behanim kade, tade..a potom sa este pacient nastve, ze nedostal antibiotika..naco, na chripku aj tak nezaberu
strapco, ved to je dobre ze mozte kedykolvek dr zavolat. clovek ma istotu... len mna kym som bola na svk by to ani nenapadlo, az teraz ked vas citam tak som zistila ze ludia volaju lekarom...
inac pre deti je tu u nas take specialne cislo, kde ti poradia, povedia co robit... kamoska vravela ze tam volala stale ked sa jej maly narodil. aj kvoli plnemu nosu... ja mam na to vas tu na konovi 😀
no ano, vysvetli ludem ze s chripkou nie na pohotovost...
... a moj gynekolog na svk mal vzdy prazdnu cakaren, maximalne 2-3 baby co sme si prisli po predpis na HAK, a to sme vzdy boli za minutku von 😀
zuzu..vsetko zavisi od vztahu pacient-lekar..kym som nemala maleho, tak som si u neznameho lekara cakala, pekne v cakarni..ale to bolo malokedy..nebehavam velmi po lekaroch, ale ked som potrebovala ist k lekarovi, vacsinou som radsej zavolala, zneuzila to ze som lekar..ale vzdy som sa spytala, ze kedy mozem dobehnut, kedy to im vyhovuje
ale ja to beriem tak, ze jednoducho zdravotnik ma u lekara prednost..tak ako maju zlavy pribuzni zelezniciarov na cestovnom
aspon nejaku vyhodu musime mat, ked uz pracujeme v zdravotnictve 😅
hej..alebo niekto ma hodinu teplotu..a miesto toho aby si dal nieco, tak uteka na pohotovost...a este sa rozculuje, ze musi s teplotou cakat 😠
a co ma vrcholne vytaca..ked to urobi matka s dietatom, ze mu nic neda a dozaduje sa hned vysetrenia..ved trapi dieta! 😠
moj ma vzdy plno...to by som porodila v cakarni 😅
ja uz som manzelovi povedala, ze ked malemu nieco bude, ale nieco fakt vazne, alebo nejaky uraz... tak volam sanitku, vtedy mam pocit ze ta dovezu a osetria...(proste poviem ze nemam auto, musia prist). Lebo tu na detskej pohotovosti ta kludne so zlomenou rukou nechaju cakat cely den, si to neviem ani predstavit...
a u nas sa rozculuju, ked cakaju 2 hodky..no nemuseli by, keby tam nebolo 5 pacientov s chripkou, 4 s 3-tyzdnovymi tazkostami a minimalne 5 s nejakou prkotinou...ala kliest pod kolenom, strhnuta chrasta, trieska v zadku a pod
idem spinkat..bru noc
dobre ranko dievcata,zelam vam peknu nedelu 🙂 mne uz presne tyzden neprisla mrcha normalne sa uz fakt zacinam bat 😖 😖 😖 lebo tak skoro by som este nechcela, ako som spominala baby az na leto....ale este nechcem robit paniku,najlepsie by bolo ist zenskemu ,ale tu stoji kontrola okolo 20 euracov, tak sa nechcem unahlit...ale stale mi len to chodi porozume akasi som ztoho nervozna 😒
Dobré ránko...tu sa ešte spí? Baby,krásne su tie detičky...Adamko,matej aj terezka...milé fotečky... 😀 😀 😀
To moje lenivé dieťa sa stále nesnaží pretočiť...kope si do kolotoča,ale otočiť ani za svet... 🙄 🙄 bufeťák je to...
miska neboj,to su možno len hormonalne vykyvy po porode... 😅
Dobre ranko. 🙂
No ja som znicena, asi sa mi sice podarilo skoncit s odsavanim (uvidime, vcera som este raz odsavala, dnes mozno uz nebudem musiet), ale prisiel si na navstevu Sjogren v plnej parade. Snad sa to upravi, mozno par dni to teraz bude taketo a potom bude lepsie?
Nechce mi dobre pisat "o" na notebooku. 😠
Ake zlate deticky mame. 😵
Miska, noooo... A bolo by to mozne? A co si nekupis test, nech nestresujes?
čaute kočeny!!!!!!!!tak my sme napriek kašľu spinkali krásne vstali sme o pol ôsmej nového času proste paráda 😉 ale zajtra pôjdem s Ninuškou k lekárke nech sa na ňu pozrie 😒
Deini no nieje ti čo závidieť moja!
dnes je vonku krásne uvidíme čo s tatíkom vymyslíme 😵 😵 😵 😵
veru krásne sú tie naše novembrové deculá 😵 😵 😵 😵
no dominik sa zobudil nezvycajne neskoro 10 minut pred 10 hod.noveho casu a bol by drichmal aj dlhsie kebyze nejdem odtiahnut naschval zaves 😉
zuzu pekne sa vam kruti tem drobec v postielke 🙂)

zuzu..aj kvoli tomu sm na HAK..beu nej by som pred mrchou zozrala aj klince..a jedno ci na slano alebo na sladko 😀