Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte... 😀
strapco som tu, mozme si to vydiskutovat... 😀 😀 😀
kkoperni to co je? 😲 😀 iny akrobat... 😀 bohovske... 😀
kkiki prajeme skore uzdravenie...super ze sa chlop tak snazi...aspon si oddychnes... 🙂
ako my sme spali do pol 11 noveho casu... 😀 mala sa rano najedla, nechali sme ju pri mne v posteli, ani neviem kedy a aj ona nazad zalomila a samozrejme ze ked sme sa zobudili, tak mi s mm natisnuti na sebe na jeho strane a slecna rozvalena cez 3/4 postele... 😠 😅 ako som dolamana... 😝
ahojte!
jej,to je super tieto fotky hned priamo tu,ze?
krasne deticky mame teda veru 🙂
hrazdicku aj my mame tu istu,este po kikovi,to je asi jedina vec ktora prezila bez ujmy na zdravi 😅
koperni,tak toto presne aj moja stvara,preto uz dlho musi byt priputana,lebo by som ju ani nenasla asi 😀
ja som uplne zabudla ze sa menil cas,az ked nam dedo volala ze co je s nami ze sa neozyvame-lebo kiko mal ist k nemu,tak potom sme to zistili az,malinka inak po dlhej dobe spala do 8-mej-cize po novom do 9-tej 🙂 len neviem ten vecer teraz ako poriesim,zas o hodinu skor davat ju nebudem,tak musim to nejako tak "no pol skody" vyriesit 🙂
strapco,obdivujem aj ja tvoje odhodlanie veru,to by kazda nevydrzala(napr ja asi tiez nie,ja som strasna citlivka na bolest 😔 )
miska a co takto test urobit? 😉
tatus a malinka ako,este kasle?
u nas kiko zas,ma rachne,az tyzden bol v skolke po chorobe 😠 😠 😠
tak kočeny navarené,upratané malinká hajká šla spinkať bez obeda nechutí jej ☹
sakura kašle ,kašle a bojím sa aby jej to nesadlo na priedušky ☹ uvidíme čo povie doktorka zajtra zatial jej dávam Hedelix-sirupček a vitamín C.
čakám na mm šiel nám kúpiť ten záhradný nábytoček a potom pôjdeme trošku von na prechádzku hoci neviem či by som mala sť s malinkou vonku ale keď je tak krásne
Baby,včera som sa vrtala na mimibyzare...Čo vy na tento? Mne sa páči ten modry alebo zeleny... 😵 😵 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7880929&tab=0
má aj prehadzovaciu rukovet,to sa mi páči...
did no pekna farba zelena ale ja som zatažena na trojkolky 🙂
tatuska tak nech sa Ninka rychlo vylieci ...
No asi budem musiet aj ja už Ninku priputavat lebo to je strasne s nou a neviem ci tam potom bude chciet byt , sak uvidime...Ninka je už na balkoniku, a my sme akurat doojesli mnam mali sme zapecene zamacky s grilovanym bklazanom a cuketou....
kocky - dojky, aku antikoncepciu beriete?
🙂) tak ja ti neporadim ja žiadnu
inak aj mna boli kostrc... ale taaak straasne
kočeny ďakujem za Ninušku a radšej s ňou nikam nejdem nech mi neochorie ešte viac predsa to počasie je ešte také zradné ☹ tak budeme tvrdnúť doma no nič musíme vydržať.
didi ten kočiar je peknučký a nie taký si kúpila niektorá z novembroviek?ha?
a ináč babule mám herpes mňa trafí naposledy som ho mala pred rokom keď som zostala tehula. 😠
a ešte som chcela niejakú radu prosím lebo zostanem naozaj lisááááááááá,pri dnešnom česaní mi vypadali snáď všetky vlasy.neskutočná kopa vlasov už som zúfala,bojím sa ich vôbec rozpustiť,všade moje vlasy-všade 😠 😠 😠 😠
ahoj baburky, malinky konecne spinka a nevymysla, tak stiham aj nakuknut, ako nam zateplovali dom je to u nas so spinkanim katastrodfalne furt sa strhava ☹
tilly ja mam teliesko - mirenu - paraaada nemusim nic riesit a nevplyva to nijako na malinkeho, ale to len v pripade ak teda v kratkej dobe nechcete riesit tretie
strapco ako s kojenim? stale na Teba myslim, ja som si to "uzila" prvy mesiac a teda som si svoje odplakala pri kojeni, ale tiez sa mi zhorsila mykoza (lebo ved nesladka dieta u mna teda urcite nehrozi) takze zas citim ze kojim 😖
didi, podarena je ta bugyna a kraaaaaasne farby
miska sup testik, nech vieme ci bude prirastok 😉
adka presne tak sa zvykneme aj my rano budut, ked sa mi ho po rannom papani nechce vracat do postielky 😉 mam potom pocit ze ma presiel kamion 😅
no tatuš... 😀 😀 😀 a nebudeš znova???? 😉 😉 😉
Neboj tatuska,to je uplne normalne...ja to zažívam už tretí krát a ešte stále mám vlasy na hlave 😀
Su to hormonalne zmeny a nič s tým nenarobíš...po najstarsom synovi som chodila na nejake injekcie,ale potom som od nich pribrala... 😝 tak teraz vydržím.Užívaj vitamíny,s tym si neubližiš... 😉
didi nebudem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si ale srandistka 😀 😀 😀 😀
ja tak skoro druhé neplánujem iba ak by ma mm priľahol 😀 čo nehrozíííííííí niekedy mám pocit že sme jak dedkovci 😀 😀 😀 😀
didi nasadila som vitamíny už dva týždne ich beriem tak snáď zaberú,a aj novú kúru na vlasy mám .
môj anjelik zase spinká,láska moja a mm sa piple vonku so štvorkolkou no má zase nové zábavisko 😠 😠 😠 ja si dám kafééé a čo tu na nete poobzerám ,už dlho som tak neoddychovala v nedeľu stále sme niekde lietali 🙂
aj u nas sa spinka ,kiko je s tatinom u deda,no komu je lepsie? 😀
tatus,stvorkolku?to moj si tiez chce kupit,mne az chlpy stoja ked si to predstavim,staci mi ked nejaka prejde okolo,ja ten ramus neznasam 😠 😠
bre ranko 😉
kkoperni, aku akrobatku mas doma 😀 nas sa o toto pokusa v autosedacke, ale tam je ta sedacia cast dohora, tak sa nazosuchne az na zem, ale tiez to vyzera ze si tu chrbticu raz dolame.... ale to on aj na rovnej posteli 😕
akurat vcera som pozorovala maleho ako sa dobru pol hodinu sustredene hrajkal s takym hryzatkom (taka mala gumena ryba), si ju tocil, prekladal z ruky do ruky, ozuzlal z kazdej strany, ked mu spadla tak ju zdvihol... ved len pred niekolkymi mesiacmi nevedel nic ani do rucky chytit a teraz hotovy clovek 🙂
sakura no štvorkolku v piatok domov dotiahol štvorkolku a aj skútrika 😠 čo ti poviem malý chalan od rána sa v nej hrabe a čisti ju a rozoberá aj s dedom tak už sa nenudia.
a ten rámus veru mám dosť keď to naštartujú
mamičky brali vaše detičky už antibiot, naš dosť kašle tak neviem či stači od kašlu tusin, doktorka mu napisala
hmmm, drobec objavuje obyvacku... sa mi tu plazi... ale, ked mu to robi radost...
tatuska, bacha na ten herpes, nech to nedostane ninka, lebo u deti je to dost nebezpecne...
mm chcel kupit malemu crossu, som rada, ze som to zatrhla, nastastie stvorkolka nehrozi, ma ju sused tu hned vedla, tak sa nebudeme predsa opicit 😀 ale na skutrik ma stale lame, len ja nechapem, na co by nam to bolo... takze to som tiez zatrhla, nemame peniaze, staviame... 😀 (musime setrit na kociky, boticky, kabelecky, vyletiky... 😀 )
adi mna by len zaujimalo, ako to robi, ze nas tak vytlaca z tej veeelkej manzelskej postele... 😅
vsetky deturence sup sup nech su zdrave... 😉
my sme tu mali kmotrusku s bekou, tak haluuuz... 😀 beka malu zas pajedila... 😀 a mm je z toho teraz na prasky, lebo ked sa beka malej potom uz len ukazala, tak zacala kratka uz preventivne revat... 😀 no co, nech si zvyka, ze budu aj ludia, co jej zle budu robit... 😀 😀 😀 a beka chuda to zas nemyslela zle, ona sa s nou len chcela hrat, ale ked nevie ako sa ma s takym miminkom hrat, tak to dopadlo hentak a potom bola nestatstna z toho, ze je "mala na nu nahnevana", ako to povedala... 😅
babyyy kde ste?... 😀
My sme boli vonku s Erikom len tak na rukách...cez den fukal vietor,ale teraz večer je nadherne,tak sme sa prechádzali.... 😵
jaaaj... 😀 sa nosila vasa vysost?... 😀
Ja beriem Azaliu (pre kojace), som si povedala, ze Mirena sa mi nejako nepaci, co ak budeme chciet tretie? Ale uz mi je odvtedy dost jasne, ze nechceme. 😀 A kedze koncim s odsavanim (bohviekedy, dnes som zase musela odsavat, inak by to zase bolelo), zanedlho prejdem na inu HAK.
Kkopperni, fakt akrobatka. 🙂 Nieco podobne mi robi Mates, ale na Ninku sa nechyta. 😅
Neviem, ako je mozne, ze tie deti, ma to sotva nieco cez meter, ale zaberie to celu postel...
Ja mám ohladom HAK pokoj... 😀 😀 😀 Trinásť rokov som užívala a teraz to po cisarskom istí sterilizácia...si neviete predstaviť ten moj kluuuuud..... 😵 😵 😵
baby ja Vás dnes nejako nsetíham a strapco už som na tom podobne malá mi doráňala obe bradavky no kojenie je iné kafe teraz hrúza tak sa trápime ak sa to nebude zlepšovať tak prídu na rad klobúčiky

no veru kloperni ja by som Dominika nemohla tiez nechat nepriputaneho 😕 ale zas ja ho mavam nastole ...