Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
´my sme tiez boli vonku, vysost bola v satke a zaspal tam, spal tam do osmej, takze neviem, kedy pojdeme spat,,,
ja potrebujem nejaku hak alebo nieco, aj kvoli ochrane, ale aj kvoli debilnym hormonom, ved neviem schudnut ani deko, vlasy mi padaju, plet sa mi horsi... potrebujem nieco, co mi to da dokopy, teliesko nechcem, aj mam recept, ale bojim sa... tretie babo nechcem uz vobec asi, ak, tak najskor o sest rokov... a neviem po dvoch cisarakoch, ci riskovat treti porod...
caute kocky
uz mate zubky? gratulujem, asi aj my budeme coskoro mat. ten nas huncut chce uz stat, je to normalne? postavim si ho tvarou k sebe na kolena a on je natiahnuty jak prut a stoji. aj vo vani rad kope do vody, futbalista bude?
my uz spime, ale v spanku sa pokakala a kooonecne normalna farba aj smrad aj ked riedke, tak som ju zobudila ked som ju prebalovala...malu absolutne netankovalo, ze ma plnu plienku... 😅 no co- smradecek ale teplucko... 😀
lul my tiez vodu spliechame na celu kuchynu... 😀 a dnes pridala aj ruky takze som zo dva razy schytala rovno do oci... 😅 mila je, no... 😀
a deturence viac menej len vymyslaju a skusaju, takze neboj ale par mesiacov sa isto sam nepostavi... 😀
adka, toto sa nam stava, maly sa o druhej v noci posr... a on je v tom v pohode az do rana, nema problema...
aj adko sa snazi vstavat...
no veru ani terezka s tym nema problem ale mne sa v tom smrade ozaj nechcelo spat... 😅
ahojte
tak ten posun casu je 😝
maly asi vcera zachytil v spravach, ze sa bude spat o hodku menej, tak vstal o 7 uz po novom, cize o 6 po starom...cize se spali o 2 hodky menej..cez den bol ale dobrucky...ale vynechal vecerny spanok, tak sme ho o 7 okupkali, o pol 8 sa napapal, a zaspinkal na prsniku, co uz bol unaveny...naivne sme si mysleli ze uz ma nocny spanok..no po hodke sa zobudil...to asi si dal ten vecerny spanok, chvilku sa nosil, a potom rev..no mlady pan si mysli, ze vzdy ked sa zobudi, tak treba papat..tak som mu dala docuckat..asi predtym zaspal skor ako sa uplne napapal..takze teraz uz spinka..uvidime dokedy
mne sa bradavka pomalicky, ale strasne pomalicky hoji...uz neplacem, nezaryvam nechty do vankusa...uz to zvladam so zatatymi zubami a grimasou na tvari
ajkaag..aj som na teba myslela, ze uz si tu par dni nebola 😉 ..no mykoza nic moc..ale tiez neviem odolat sladkemu
strapco no my zamerne nenechavame pozerat malu spravy... 😀 😀 😀 dufam, ze ked sa ti to tentoraz vylieci, ze uz to nedostane navratila... 😠 😉
akasi som dnes zmatena zo zivota...som unavena a zaroven hyper... 😝
adka..zmena casu..kde su tie casy, ked to s nami nic nerobilo 😒
hehe no so mnou to odjakziva robilo neplechy...ale dnes mam pocit akoby sa cas podaval dozadu a nie dopredu...som nejak moc unavena takto zavcasu... 😒 traaaapne...hehe dnes sme sa s kmotruskou dohodovali, ze coskoro vyrazime nejaky piatok nocnymi ulicami... 😀 sa tesim...na chvilu vypadnem z reality... 😅 ale ako budem fungovat ten dalsi den-boh ma chran... 😕 😅
ja som na vyske zvladala zurky skoro kazdy vecer..teraz staci, ze idem o hodku neskor spat a tyzden sa neviem spamatat 😠
ja nemozem od maleho...kedze nechce flasku ☹ ..a bez prsnikov sa ist von neda 😀 ..ale sla by som
aspon zajtra vypadnem na cely den z domu..doobeda po uradoch, poobede poradna
no ja som na tom podobne s tym spankom...som zvedava ako to vymyslim...ale chcem ist konecne von...mm sa chodi kazdu chvilu flakajuci...dokonca ani teraz neni doma... 😠 a to ze som matka, neznamena, ze si nemozem raz za uhorsky rok vyrazit aj ja za zabavou... 🙄
aj ja mam pocit, ze v spolocnosti stale prevlada nazor, ze matka ma sediet doma a jedina povolena zabava je ist na nakup potravin a varit a upratovat 😠
no ja ratam s tym, ze sa budu po mne vsetci co ma poznaju minimalne zvidenia kukat, akoze co tam hladam a chcem ked mam doma decko, ale nech si trhnu hexnou...som clovek a potrebujem aj ja vyvetrat...to neznamena ze budem chodit neviem ako casto a uz vobec nie to, ze malu nemilujem... 😉 idem spat...priserne ma hlava boli...bruuu...
ja som bola na žúrke včera a potom ešte aj doma pokračovala Viki si asi povedala že mama chceš žúrku tak nech sa páči a bola hore ani neviem koľko krát
Tatusa ze dedkovci 😀 😀 😀 no veru aj my sme na tom neni inak,lebo ja sa bojim ze zobudime maleho 😒 no napriek tomu dam zajtra kupit mm test 😅 teda ak sa nebude hanbit 😅 Adka ja som mojho maleho mavala vposteli len prve tyzdne ked zaspaval na cici 😅 potom som to zatrhla aj ked mm obcas somre chcel by ho mat aspon cez vikend
miska...mi mame maleho po rannom kojeni v posteli, inak spinka vo svojej postielke..ale rano nevie niekedy hned zaspat, tak ho supneme medzi nas, on nam vykecava, a my pri nom este driememe..po polhodke ho vacsinou este zalomi
tak vy takto ...chodite si pozurkach...pekne...ved preco nie , zit treba dalej aj ked sme matky...ale mne sa akosi neziada ,nechyba mi to uz...co mi chyba vylety nakupy ,kavicky,kedy sa mi zachce 😖
no jasne ,ja kebyze kojim tak ho mam asi tiez viac vposteli...
strapco ako ide kojenie uz je lepsie? nechce sa mi to vsetko citat do zadu
miska...pomalicky sa to lepsi....lenze sa bojim..zajtra nas caka ockovanie..a po minulom sa casto pytal na prsnik..ho smadilo pri teplotach..tak sa bojim, ze sa mi to znovu zhorsi, ked bude casto chciet cuckat...keby chcel flasku, ale nie mlady pan je na prsniky 😀
jooj no to ti nezavidim,obdivujem ta ze sa tak drzis,ale asi ti nic ine neostava,ze? len vydrzat
som myslela ze sa tu budete dnes ked je cas posun lebo ja mam energie este po starom 😨
hej viem, ze stat tak skoro este nebude, ale nevysvetlim mu to 😀 on nechce ani vo vani lezkat, on chce stat a kopat do vody. a robi tak nohou jak kon kopytom 😀
vy uz pracujete niekto na druhom? my este chceme pockat. ozaj, tie, co kojite - mate uz menzes?
lul ja som ešte nemala
ani ja som nemala- a ani mi nechyba 😅 dufam ze aj cez leto bude este pokoj od nej
ani ja nie, tiez mi nechyba 😀 svagrina, co rodila 4 dni predo mnou uz veselo ma ale od januara... 😖
ahojte kocky, tak vam sa menil cas? nam uz pred 2 tyzdnami, ale ja to nejako nevnimam. ja som bola zvyknuta viac krat do roka pri cestovani na casove posuny 6 az 10 hodin a o tyzden naspat... Zakladom je, vsetko robit v rovnaky cas ako normalne, uplne odignorovat to ze sa niekde posunul cas. Behom 24 hodin sa moje telo nastavi a slapem ako hodinky. Hodinovy posun nevnimam, ten 10 hodinovy mi trval 3 dni a na 5 den som letela naspat, no hroza !
Ja uz tiez rozmyslam ze s odsavanim skoncim. Malemu moje mlieko nerobi dobre. Uz mu ho davam len minimalne, 2 davky denne, ale aj to bojujeme. Bud sa po tom 3 hodiny kruti a place, alebo to cele vygrcia prudom. Normalne ma potom vzdy mrzi ze som mu to MM dala, ale zase si to zdovodnujem imunitou a bla bla bla... neviem co s tym. Uz aj mm mi povedal nech mu to moje mlieko nedavam, ked videl ako sa drobec zakazdym trapi. Ale zvysok dna ked davam UM, tak je spokojny, a vysmiaty. Nepomaha ani kombinacia MM a prikrmu, to dnes vygrcal prudom vsetko na meter daleko.
Ma to mrzi, kvoli tomuto som zacala davat UM a prikrmy tak skoro, este mam stale v mrazaku 5 davok ktore asi uz ostanu nevyuzite... mozno mu dam len par dni pauzu a potom skusim dorazit zasoby z mrazaku a to co este doodsavam kym prestanem... ale neviem...boze, strasna dilema... chcela som tych 6 mesiacov potiahnut, mlieka mam este dost...
Uvidim, vyspim sa na to a zajtra sa rozhodnem...
vy uz asi spite, tak dobru noc
Dobre ranko. 🙂
Zuzu, a kebyze mm vyuzijes aspon na kase? Urcite aj u vas predavaju nemliecne, tie mozes zarobit s hocijakym mliekom, zeby si ich zarabala svojim?
Boze, ja som znicena, akoby som nic nespala (iba raz bol maly hore, ok). A pritom spime dobre, vsetci, to je hroza, to je ten moj Sjogren blby, uplne som bez energie a k reumatologovi idem az 14.4. 😒

deini mala ma ani nie 70 cm a zaberie skoro celu postel... 😀 je to zahada storocia... 😀