Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
čaute kočeny!!!!!!!!!!
tak my noc v pohode a to som sa tak bála radšej som si malu zobrala k sebe na postel ,čo tak kašlala moja zlatučká ☹ a mm bol v hosťovskej,v noci bola hore len raz o pol druhej aj to si len trosku cucla a spinkala do pol siedmej.teraz sa hrajka v postielke a táák by chcela pritom kričať a nemôže ☹ tak púšťa len slinky e pfffffffffffffffffffffff 😀 celé tričulo ma od toho mokré 😕
o jednej skočime k lekárke nech sa na našu lásku pozrie!
tilly dávam si pozor nebozkám,nič neolizujem 😝 stránim sa -hlúpy herpes,nemáte niejaké skúsenosti čo na to aby to čím skôr zmizlo?kúpim si tie náplaste ale čo je také naj účinejšie?
dobre ranko 🙂 zelam vam pekny den,skusam prave odsavat lebo som bola zvedava ci mi nieco este pojde ked uz dlho vobec nekojim ani neodsavam,odsala som si 30 ml...zeby som to drobcovy este dala? 😕 😕 😕 ale vcera som mala kapustu ...hm co myslite,len pritakom malom mnozstve by sa nemalo nic stat,ci??? 😕
caute žienky, vy ste toho teda popisali, konečne som vas dočitala..... didi presne taky kočik mam aj ja, kupili sme ho minuly tyžden zatial sa mi celkom pozdava, ta preklapacia ručka je super, a ma aj take vačšie kolesa, nie take pidi, tak sa s nim super ide, zatial s nim jazdime len po byte 🙂 , inak sranda bola ked som tam dala malu ručku som preklopila a mala pozera že kde som taka bola zlata..... tatuska malinka je ešte chora, chudatko, nech sa ti skoro uzdavi 😉 😉 no idem umyt riad a trošken upratat potom sem ešte kuknem...... ozaj zuzu ja tiež neviem či mojej malej robi dobre moje mlieko alebo to bude asi len kombinacia s umeleho s mojim, lebo ked som davala len nutrilon tak sa v pohode vykakala aj farba bola ok ale ked davam umele a moje tak kaka take do zelena niekedy a dost to smrdi tak neviem či je to ok, ale ja nemam už tolko mlieka tak neviem dokedy to potiahnem
caterine no vedela som ze niekto ma ten kočík a aj som chcela teba napísať len sm si nebola istá 😉 😉 😉 😉
pekný kočiari fakt a najmä ta rúčka je supiš,škoda že náš nemá preklapačku ☹
no je to velka vyhoda fakt, ked fuka vietor alebo svieti slnko len preklopiš a ides... a slnko moja mala neznaša to sa len vrti v kočiku ked jej nahodou trochu svieti...... zlate su tie naše detičky fakt jak maly akrobati, aj nelka toto iste robi ale nemame lehatko ale ked je v autosedačke tak zdvihne ritku a už jej nohy trčia keby je v lehatku tak sa zošuchne určite
didi a preco chces zmenit nutrilon??? aj ja rozmyslam nad zmenou ale neviem na ake mlieko prejst, lebo ten nutrac inak lezie do penazi, ale zas robit experimenty sa mi nechce na malej tak uvidime, aj dokyna mi odporucila nutrilon tak neviem teraz........miska co chces zacat odsavat, mozno to este rozbehnes 😀
ale nie,len tak som skusala....ale neviem ci mu to mozem dat,ked som jedla kapustu,co myslite? 😕
ahojte
teraz ešte nemám čas Vás dočítavať
nám sazas pobabralo nočné spanie a to už vstávala len raz ale zas nám žúruje už druhú noc som brutal dolámaná lebo už som ju u nás nemávala v nosci bola vo svojej postieľke ale teraz zas spáva s nami
ale co som rada ze uz si nemusim davat pozor co jem,konecne!! najviac mam chut na riadne stiplavu lkobasu ale tu tu neni dostat 😒 a na cesnakovy langos,ten tu tiez neni dostat a ked si sama spravim nevydari sa mi 😒 uz sa tesim domov,tam si to vsetko vynahradim 🙂
janka a kolko krat ti vstava vnoci? co si prehodila rezim? spava cez den?
miska hadam by sa nemalo nič stat ved je to len 30 ml..... janka tak mate veselo, my zasa chodime neskoro spat včera isla až o jedenastej a potom rano sa o siedmej napapa a hned zalomi, slečna ešte spinka ved nejako to musi dohnat, aj som rozmyšlala že jej to nejako zmenim ale neviem ako, už som si inak nato celkom zvykla, ale ked čitam a počujem všade že im už deturence o osmej hajaju 😠 😠
miska ja by som si zasa dala tresku alebo zavinača, strašnu chut mam nato,ale bojim sa, ved ked už nebudem odsavat tak aj ja si to vynahradim......
miska nie nespí ani cez deň poriadne a ani v noci ale nebol náhodou spln v sobotu som si všimla celý mesiac včera som ho nevidela tak neviem ale predtým vstávala len okolo 2-3tej napapala sa a spinkala do tej 6-tej a teraz vstala o 2-hej a od tretej každú hodinu hore na porazenie a o 5-tej deatný krúžok a jasné že o 6.30 už zobudila aj Sendy potom o 8-mej ešte zaspala na hodinku tak som zvedavá ako bude dnes
cez deň si režim drží tak uvidíme aká bude zas noc
uf ,tak to ti nezavidim,mna by asi porazilo keby si pokazil rezim...teraz spava ohodinu neskor a o hodinu dlhsie co mi vyhovuje viac,lebo rano nemusim uz o 7 hod.vstavat...janka pozerala som do kalendara vutorok bol pol mesiac vyznaceny a tento utorok prazny ...
zaciatkom maja mam cestovat domov ,mam ztoho uz teraz paniku ako to maly zvladne...najlepsie by bolo v noci aby celu cestu prespal ale zas mm sa boji mikrospanku....neviem ako chuda vydrzi cely cas vsedacke len s prestavkami na papanie... 😖 ale zas kamaratka isla teraz s malym o 2 tyzdne mladsim ako Dominik celkom sama ....a prvykrat bola dokonca snim uz ked mal en 2 tyzdne
catrine ja som si dala raz tresku aj ked som odsavala 😅 ale nestalo sa nic...nastastie
ahojte...
tatus vitamin B na herpes a zinkova mast...pokial mavas casto herpesy, tak su na to aj tabletky...tusim herpesin sa to vola...len citis ze sa ti chce spravit, strelis si 2, o 2 hodky este jednu alebo dve a malo by to byt ok... 😀 uz som sa vytarala...
inak terezka tiez spava vo svojej postielke, ale pokial si chceme trocha rano aspon cez vikend potiahnut dlhsie, musime ju nechat s nami rano v posteli...a potom sa tam roztahuje, akoby tam sama bola... 😅
adka idem aj hned zavolať mame nech donesie aj tu zinkovu masť .práveže nemám často raz do roka to mám ale svrbí to jak sviňa!bola som aj na infekčnom stym ale testy yšli ok že je to obyčko herpes asi mám naozaj imunitu v prdely tak ako minuleho roku najprv ma skolila črená chrípka nato som zostala tehu no a už to šlo
ja tiež Ninku dávam hneď do postielky ale ráno ju berem k sebe aby som mohla aspoň pol hoďku poležať ešte 😉
a ináč moja chorušká princezná mi spí od deviatej budem ju musieť zobudiť,lebo ideme k lekárke
chudiatko...ako ju to zmohlo... 😒 hlavne si ten herpes nechytaj, nech sa ti nezvacsuje... 😝 ta voda v nom je hnusna zakerna... 😠
Chudatko malinka, ale snad vam doktorka da nieco, co pomoze. 😉
My sme boli opat vonku cele doobedie, vybavila som si RD (nebolo treba ziadny papier od zamestnavatela), kupila jednu velkonocnu dekoraciu, zopar hippiek drobcovi (ta prva karotka mu velmi chuti, hoci zatial zosrtotval vsetko okrem zemiaka) a dobre sme sa poprechadzali. Misulo je vyniceny a uz spi. 😅
herpes je z nedostatku vitamínov alebo pokazeného žalúdka alebo z vnútornej teploty(teda ak ťa nejaká choroba obchádza) takže pozor a šupe nejaký celaskón ešte k tomu a mne najviac pomáhal citrón potrieť priamo herpes trošku to štípe ale vysuší ho a mne osobne najviac pomáhala herpesin ale mastička o tabletkách som ani nevedela
ja som mávala pred tehu herpes stále pri prechode ročných obodbí 🙂
ahojte ja stale chora, vcera sme dal len prechdzku a dnes sa mi to vypomstilo... ale doobeda som potrebovala ist nakupit tak sme pobehali a teraz sa idem od celej lasky rozliat ... pustila som olinovo bebetv a on sa smejeeeeeee nahlas no hotovy je ...
babyyyyy davali ste detom uz nieco na sopliky? co odporucate?
tatuska drzte sa
kkiki aj ty sa liec 😉 inak ja uz ked neviem co s malou, tiez jej pustim na chvilku bebetv a to je fakt hotova, pusa otvorena ani nezmurkne 😀
adka my tak isto, spi pekne vo svojej izbe v postielke a rano ju davam k nam 😵
Ach,tu nejak choroby vládnu... ☹ tatuš,skoré vyliečenie prajem,to je hrozné,ked je bábo choré...ja by som vtedy bola aj dychala za nich,tak mi ich bolo vždy luto... 😖 naštastie erik je zatial zdravy...klop-klop...kkiki,aj ty sa drž... 😀
ahojte!
tatus,uz ked herpes je,musis len vydrzat,inak celkom fajn masticka je herpesin,ale ja by som dala radsej naplast,tak sa ti to neroznosi kde kade,hlavne na malu...ja pouzivam,ked uz sa vyskytne,obcas to mavam tiez,je to humus teda,no ale co uz...
skybaby,ja davam na soplik len kvapky libernar,kvapnem a vysajem ,ale malej to musim skoro kazde rano po noci vzdy nieco vytiahnem a pritom nie je chora ,ani nachladnuta,neviem co to je...ani nevidim a nepocujem,len skusim a vzdy tam nieco je dokelu
kika som dnes nedala do skolky,sa mi zdalo ze ho choroba chyta naspat-no ale to asi ma uz len nejake pozostatky,zakaslal zo trikrat doobeda to bolo cele,akurat co mi neskutocne nervy zere 😀teraz isiel akoze spat a pocujem ho tam jak tam lomozi,takze idem narobit krik trochu,to u nas sa neda zaspat bez toho 😠
herpesin je tusim iba na predpis-tabletky...mne to na gynde napisala, ked som bola tehotna, nech sa ten herpes nedostane malej do krvi...a kedze som ich "vyuzivala poctivo" tak este teraz ked citim, ze ma obchadza, hodim do seba a mam pokoj... 😅
my nemame bebetv... 😢 😅 u nas frcia simpsonovci... 😅
tak ako mala zjedla celu misku zeleniny a este zblajzla 90-ku mlieka...a aj tak sa tvarila ze este minimalne 30-ku by dala... 😅 no kde to tak dostala... 😕 a teraz som ju ulozila na sppinkanie a kukam, ze ticho, tak som sa kukla a ona tam lezi rozvalena jak vorvan a len tak kuka tichucko, ze co by teraz... 😀

dobré ránko...baby,vy ste toho v noci popísali... 😀 ja ked zalahnem,tak ma ani tank nezobudí...asi dospávam tehotenstvo,som ako mechom uderená... 🙄 furt by som spala.
zuzu,to je škoda,že mu tvoje mlieko nerobí dobre...ja by som chcela zmenit nutrilon na francuzske,uvidím čo povie dokina na to...