Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
inac dobry napad s tou kasou, dam mu dnes tak.
baby a kolko krat denne davate prikrmy? ja davam 2x, na obed zeleninku a poobede by som chcela ovocie alebo kasu... mam pocit ze mu mlieko nestaci. Vypije maximalne 170 ml, viac nechce, a o hodinu sa tvari ze som mu tyzden nedala najest 😠
zuzu ja davam malej na obed zeleninku a poobede som mala dobry umysel davat jej ovocie ale ked nechce trdlo... 😕 ale som rozmyslala, ze jej budem aspon kase davat...zajtra skusim didinu fintu kasa-banan a ked nebude papat tak aspon kasu...ale mala mi dnes zblajzla este 90 mlieka po celej miske zeleniny...no nechapem...ale uz som aj ja zaznamenala ze papame castejsie...
Ja som dala malému na obed taku vyživu jablko-karotka,polovicu pohára a po pol hodine ešte vypije 130-150mlieka.
A na olovrant ten banán...uplne celý 😅 a tiež ešte potom aj mlieko vypil... 😀 😀 😀
Zajtra na desiatu mu dám tu kašu ryžovu,možno skusim do nej jablčko dať,na zmenu chute... 😵
a nebude to robit neplechu? predsa len mlieko a jablko...??? 😕
baby barborka jedava 6x denne rano o siestej 120ml mliecka, o 9.00 150ml mliecka a 12.00 zeleninu asi 100-120g o tretej zasa 150ml mliecka o siestej kasu a o pol deviatej mliecko .... vobec netusim ci je to vela alebo malo ale nam to zatial takto vyhovuje 😀
tak kazdemu nieco ine vyhovuje... 😉 my sme kustik vacsi pazravci... 😝
Ja davam prikrm zatial len 1x denne, zvysok ma mlieko. Tiez tie tri dni dodrzujem, zatial vyskusal mrkvu (obrovsky uspech), zemiak (nic moc, nechcel), brokolicu (chutila) a cuketu. A neviem, co bude nabuduce, dnes sa mi nechcelo varit, tak mal hippku mrkvu, zjedol cely poharik, potom si dal za tym 120ml mlieka a o dve hodiny sa tvaril, akoby cely den nic nejedol. 😅
Po zelenine chcem zacat davat maso a asi az potom ovocie. A nie som si ista, ze kedy skusit nejaku kasu... sa mi s tym nechce babrat, kym nepapa pekne. Ako on zje skoro vsetko, chuti mu, len je to vsade, neotvara poriadne tu pusu...
hihi posli k terezke na vyuku... 😀 dnes cakala s pusou otvorenou na dalsiu lyzicku jak take vtaca male... 😅
😀 😀 😀 bomba... 😀 no to mi obcas aj terezka spravi, ale vacsinou pekne otvara a zatvara v spravnom case... 😀 ale zato brrrrka s plnou pusou... 😠 😅
no ozaj veru papa dost cistotne... 😀
deina ,ten Miško je bombovýýýýý 😀 😀 😀 to som ešte nevidela... 😵 😵 😵 krááááásne ubabraný.moj dedo mal rád,ked sme my boli takíto...vždy si na neho spomeniem,ked vidím takéto bábo... 😅
a to sa vam ako podari ze sa az tak ugebride,co ich nechavate samych papat? 😅 😀 viete ja este nemam vobec predstavu co to je..dominik je este stale na flaske lebo este nepresiel na 180ml davku....a mne to vyhovuje ,neponahlam sa...myslite ze to vadi ? 😕
deina 😀 😀 😀 😀 😀 misko nema chybuuuuu
kokoooooos ten misko je uzasny 😀 😀
baby ja som mu prestala davat prikrm ... bola som u lekarky a som jej spomenula a ze nemam mu este davat, ze to mliecko je dolezitejsie, ze vsetko obsahuje a tiez mi pije stale len 150 denne 5x .. a pribera dobre tak mi povedala ze by som mu len zbytocne zatazovala oblicky a az v 6m mam mu dat ... aj tak jedine co mu chutilo bola mrkva ... tak ho necham ... potom aspon bude lepsie papat ...
baby, ja som sa trosku pripila... len tri deci vinka, kurnik, ale hladna som bola... 😅
kkiki to je divne, mne praveze doktorka hovorila, ze mam davat prikrmy lebo vraj dnesne deti byvaju casto chudokrvne a ze ked nekojim tak urcite potrebuje uz vitaminy zo zeleniny ...tak si teraz vyberme 😉 ked ani lekari v tom nemaju jasno 😝
tilly to vobec nie je zly napad ... idem pozriet co mame doma 😉 😀
...tak ok...čo pijeme??? 😀
ja som si tiez dala pohar vina ... skybaby ja ti nevim ako to je ... 😒
my sme mali rulandske biele, od miestneho vinara... ze sambaza sa to vola... sme tam este v zime nakupili x flias a dnes sme tri otvorili so susedmi... a takto som dopadla... 😅
ahojte...tak sme boli na poradni...mame 70cm a 7440g...cize za mesiac a pol mi pribral 410 g..nie je to malo...nebola nasa dr, nejaka ju zastupovala, tak som sa nepytala
no a tiez nas ockovali..to bolo kriku ☹
a pobehala som urady...deina..tak u nas ten papier pytaju..nestaci im peciatka, chceli tam mat dopysane, ze zamestnavatel suhlasi...tak som to tam dopysala k peciatke od zamestnavatela a teta na urade bola spokojna 😕
deina..misko je uzasnyyyy 😀
zuzu..blbe, ze mu tak skodi mliecko..ale nie si prva a urcite ani posledna, co musi kvoli tomu prestat kojit..radsej drobca netrapit 😉
chruminka..jezibabky su rozkosne 🙂
strapco, tak to ste o par desiatok gramov vacsi 😀
kkiki, aj mne dr povedal ze mam davat, a evidentne mu uz mlieko nestaci. Pred chvilkou spapal 180 a uz pisti ze je hladny 😝
trepco teraz už nebudú tak moc priberať pohodička
to čo som napísala sorry strapco
tilly...dik..som sa ukludnila..len mam blby pocit, lebo doteraz priberal skoro kilo mesacne, predtym este viac a teraz ani nie pol kila za mesiac a pol....ale je pravda, ze nevydrzi v klude...furt sa toci, putuje kade-tade 😀

si lamem hlavu odkedy si o tom pisala, ze kde by som to mohla tu v okoli kupit, ale normalne netusim...asi zavolam ocovi, nech mi dovezie ked pojde na velku noc na svk... 😅