icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

chruminka
29. mar 2010

tak my uz tiez papame mrkvcku ,velmi im chuti na rozdiel od toho zemiaku ten az tak nechceli,ale mrkvu tu lubia,som zvedava co mi zajtra povedia na cukinku

a skusim pridat par fotiek ako sme papali mrkvu 😀

adka_praha
29. mar 2010

tusim ta mrkva chutila vsetkym a vsetkemu... 😀

chruminka
29. mar 2010

a takto Alexia zaspala ked dopila za mrkvickou mliecko

chruminka
29. mar 2010

adka vsak to ze cele su od toho a ani to vyprat nejde poraza ma z tej oranzovej,ale zajtra maju zmenu tak cukina je neskodna

janka1874
29. mar 2010

no všaj to je fuška najesť sa mrkvičky a potom mlieko to človeka unaví nie? 😀 😀 😀 zlatá

chruminka
29. mar 2010

jani ja som stale nadavala na ludi ked som v tych skrytych kamerach videla videa ako deti odkvecnu pri jedle v stolicke som si vzdy myslela ze to robia rodicia naschvalm aby to mohli natocit....ale uz som pochopila ze to tak nie je proste odkvecla este sa par krat prebrala na par sekund otvorila oci a znova odkvecla.... 😅

adka_praha
29. mar 2010

podarena... 😀 mala uz tiez zalomila a rozmyslam, ze si aj ja hodim takeho ultrakratkeho mikraca, lebo ledva existujem...akusi blbu noc som mala...
a nechcem to zakriknut, ale uz par noci spavame bez zobudenia konecne zas... 😀

chruminka
29. mar 2010

my ideme von jezibaby spia uz asi hodinu v kocari v chodbe ,vyzera ze dnes je krajsie ako bolo vcera

deina
29. mar 2010

Teda pekne ju ta mrkva zmohla. 😅 Aj u nas bola dnes mrkva, tu ma rad, zemiak takisto nemusi a chuti mu aj cuketa, aj brokolica. Len teda ten zemiak nie.

skybaby
29. mar 2010

sakura dakujem 😉 sa mi nieco marilo ze take nieco mame doma a mame 😉 to bolo v tom balicku z porodnice
ja chcem zajtra skusit cukinu 🙂 ale zatial vedie zemiak s tekvicou 😀

tilly
autor
29. mar 2010

😀 ahojte, my mame asi tiez soplik,... strasne zle mi spal, ale nic mu netecie...

jeeej a teraz serinka 😀

tilly
autor
29. mar 2010

a kde mam fotku? 😲

zuzu1980
29. mar 2010

deina, skusim teda to MM vyuzit na kase, alebo tak raz za 2-3 dni mu dam flasu, nech to dopije. Ale dnes mu dam pokoj nech si vydychne, chudatko moje.

Vcera som mu dala poobede banan, a dnes rano sa dokakal 🙂 som sa bala ze ho zapecie ale prave naopak

idem aj ja varit cukinu (ci cuketu?) ako je to spravne?

miska2220
29. mar 2010

chruminke podarene su take baculky...ako ich ty krmis? obe naraz alebo raz jednu potom druhu a za ten cas jedna caka? 😕 ci ako? ani za svet mi nejde do hlavy ako sa daju zvladnut dvojcata 😕 😅

miska2220
29. mar 2010

a co mu je zuzu?

zuzu1980
29. mar 2010

miska, stale ten reflux, ale najhorsie mu je z mojho mlieka (hoci ja uz nic mliecne nejem, ako mi radili). UM a prikrmy su ok. Uz ma 5 a pol mesiaca, uz ho nebudem trapit mojim mlieckom, aj ked ma to mrzi...

zuzu1980
29. mar 2010

chrumi, bohovske su jezibabky, musis mat doma veselo 😀

adka_praha
29. mar 2010

sky presne zemiak s tekvicou... 😀 aj u nas...teraz ale mame nieco leeepsie... 😀 ze brokolica karfiol... 😅 no koniec...to ma ide ozaj aj s lyzickou zjest... 😀 zajtra ideme papat pastrnak, tak bude sranda... 😀

zuzu1980
29. mar 2010

adka a ostatne kocky co uz davate prikrmy, dodrziavate vzdy tie 3 dni s novou zeleninkou?

didiana333
29. mar 2010

U nás má najväčší uspech mrkva a potom banán...teraz zjedol celý velký babán... 😅 najskor som mu nastruhala polovicu,ale stále pusinu otváral jak ryba...tak potom aj druhu polku... 😵 raz ma zje...
Mám taký fajný sklenený struhák,tak na tom mu to struham...

teda dvojčatká krmiť,to asi nieje sranda...ja mám čo robiť s jedným,ked chce mat furt pusinu plnu... 😀 ale podarené su chrumi... 😀 😀 😀 a ten spánok je stobodovýýýýýýý... 😀 😀 😀

zuzu1980
29. mar 2010

cuketka chutila, mnaaaaam... tak pokracujeme zajtra 🙂

tatuska1
29. mar 2010

ahojte babulky tak sme domka ,boli sme aj na krčnom s pusinečkou poslala nás doktorka ☹
tak sme vyfasovali ATB a calciovy sirup a ešte probiotika sme kúpili.
na krčnom to nebolo až také zlé statočná je Ninuška vôbec neplačkala ale brutál sa jej hrabal v tom hrdle 🙄
je zahlienene a hlasivky nám odišli ale e je to v norme akurát to hovoril e je to miernejšie aj tým ,e nemá teplotku 😖
tak by chcela s nami Ninka rozprávať ale nemá hlások tak mi je jej ľúto. 😔

tatuska1
29. mar 2010

pozerám e príkrmy vám chutia aj ja chcem zajtra skúsiť cukinku ak to Ninuška zvládne stým hrdielkom dnes sme boli iba na mliečku a poobede zjedla aj výživku

skybaby
29. mar 2010

zuzu ja to dodrzujem tie tri dni 😉 ale zatial som nespozorovala nic, chvalobohu vsetko znasame dobre 😉

zuzu1980
29. mar 2010

skybaby, ja tiez dodrziavam 3 dni, len ten banan som vcera dala tak mimo planu, a dnes skusame cukinu... tak budem s oboma pokracovat 3 dni a potom uz pekne po jednom...

adka_praha
29. mar 2010

zuzu aj ja dodrziavam tie tri dni...ale mne terezka vooobec nechce ovocie... 😕 jablkovu presnedavku odmietla aj banan...musim v stredu ked budem v meste kuknut, co za presnedavky su od 4 mesiacov, ale velku nadej tomu nedavam... 😒

didiana333
29. mar 2010

adka,ja som banán šupla malému aj do tej ryžovej kaše.To tiež lubi,taku riedku mu ju spravím a ešte trocha banánu na chuť... 😵 😵 😵

adka_praha
29. mar 2010

nooo vidis to by som mohla skusit... 🙂 sak zajtra jej to dam hentak a hadam zdlabne... 🙂 didi to sklenene struhadlo kolko vyslo eciek?

didiana333
29. mar 2010

Jáááj moja,to mám strašne dááávno, hádam ako svadobný dar ešte z mojho rozvedeného manželstva... 😀 😀 😀

netuším,čo to može teraz stáť... 😅

zuzu1980
29. mar 2010

ja som banan len roztlacila a zmiesala s mliekom, tahalo sa to ako sopel, ale maly spapal 😀