icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
30. mar 2010

Mnam, to vyzera dobre, Sakura. Hned som si to dala medzi zalozky...

Mam svoju polhodinku, kafe, kremes, nohy vylozene... 😅 kym Matko spinka a Misko je vonku, no nadherne ticho tu je. 😅 Ja sa zvyknem tesit tomu, ked idem s malym do poradne, to necham Miska babke a vzdy sa aj trosku prejdeme - to je normalne pohoda prechadzat sa s jednym dietatom, este babom, co v kociku len spi.

sakura77
30. mar 2010

deini,veru 😀 hlavne ked nemusis druheho nahanat a este popritom aj kocik "soferovat",kiko njnovsie chce este aj motorku alebo trojkolku treapt so sebou,ale to by som ako uz fakt nemala sancu ho dohonit,takze nic....tak sa jeduje no,ked mama nedovoli

ukulelembo
30. mar 2010

Sakura ale toho spiku v tej kosti- hmmmm 😀

deina
30. mar 2010

Nastastie motorku so sebou netrepem, ani nebudem, staci kocik + Misulo. 😅

sakura77
30. mar 2010

😀 😀 ukulele,to som si spomenula,jak moj svokor vzdy muzovi hovoril ze nech moc nesexuje lebo to vysusuje spiky 😀 😀 😀

ukulelembo
30. mar 2010

drobec pospal aspon hodku vkuse 🙂 napal sa stiahol 180ml mm a ja obedujem dukatove buchtiky a to na mna krpec kuka s pohladom ze ty sa napchavas a mne nedas alebo co? 😀 😀 ako keby vobec nejedol No zlaty je 😅

ukulelembo
30. mar 2010

vtipny je ten svokor 😀

sakura77
30. mar 2010

jaj,tak to aj mna hypnotizuje strasne ked jem,az do zaludka mi cumi 😀 a tak ale to ti este pojde spinkat do vecera nie?
ukulele,tak moj svokor maine hlody,mam obcas dost niekedy teda 😀
ozaj baby,od kolkej su vam deticky hore poobede-myslim do spania?lebo mne niekedy vstane o 16-tej a do vecera teda mam co robit...sem tam sa stane ze hodi polhodku navecer,ale vacsinou moc nechce uz

ukulelembo
30. mar 2010

dokelu chcela som odfotit kosielku na krst, co chcem predat- dievcensku A akurat sa mi vybili baterky a druhe su neviem kde- jedna posrana fotka a teraz musim pockat kym sa nabiju 😝

didiana333
30. mar 2010

teda babule,vy píšete a píšete...šak vás nestíham čítať... 😀 😀 😀 ani my dnes nejdeme von,lebo by aj malého z kočíka vyfuklo... 😀 fuka to jak besné...a tu len pár domov je,za domom rola,tak je to ešte horšie...

teraz máme nejak návštevné dni...dnes pozývam našich nájomcov,čo u nich bývame ...prišli v noci z nemecka na týžden...no mohli aj tam zostať... 🙄 ale ešte malého nevideli,tak si urobili dovolenku... a zajtra prídu kamošky až tri,jedna po druhej,tak od rána budem lietať a vypekať...ale teším sa na ne... 😵 😵 😵

deina
30. mar 2010

Mne zaspava skoro, uz vacsinou o siedmej spinka, pripadne sa trosku este preberie, ale naneskor do pol 8 spi. A vydrzi takto od priblizne pol stvrtej.

No zlaty svokor. 😅

deina
30. mar 2010

Mne sa stale asi najviac paci tento kocik, ale nikde ho nechcu predat bez vanicky. 😠 Ze to co je za obchodnikov...

strapco13
30. mar 2010

moj spinka tak do pol4..ale som radsej, ked vonku potiahne do pol 5, potom si medzi 7 a 8 schrupne na pol hodku-budim ho na papanie, napapa sa, ppotom kupkame, ale len kazdy druhy den, a najneskor o 9 spinka, vstava medzi 2-3, potom medzi 6-7..a este potiahneme do 8-9 😵
skusali sme zrusit mu ten vecerny spanok, ze dat ho rovno spat na noc, ale aj tak sa po hodke zobudil..a len sa nam vsetko poposuvalo, takze to nemalo vyznam

ukulelembo
30. mar 2010

Deini pekny je 🙂 taky podobny typ jak ja co som hodila dnes link Ved vsetko pre zakaznika, vedia jak si udrzat ludi 😠 😒 Ideme sa vyvencit lebo mi doma hrabe 😝 😀 Hadam neskoncim jak Falco pes 😀

sakura77
30. mar 2010

deini,no,vidis,ja som zas chcela bez sportaka a tiez sa nedalo 😠 no co narobis,ja ked sa najblizsie tyzdne otepli si uz vytasim sportovy

didiana333
30. mar 2010

saku,ja som skušala maleho dat do šporťaka,le taký strateny tam bol...sranda pozerať...ale taký velmi neistý tam bol,tak sme vo vaničke stále...máme polohovaciu,takže tam je spokojný... 😀

sakura77
30. mar 2010

didi,tak ano,ked mas polohovaciu,to je fajn,moja ked uz je hore ,nic nevidi,tak je nervozna potom... 😅

deina
30. mar 2010

My mame polohovaciu vanicku, ale neskusala som, mne tam vzdy spi. A ked sa prebudi, len kukne na mna a tvari sa dalej spokojne, potom zaspi. Stvu ma s tym sportiakom... 😠

deina
30. mar 2010

Asi sa mi este podarilo uspat maleho... vacsinou sa mi to nepodari, zobudi sa po polhodine a je hore, ani za svet spat, ale teraz spi. Wow. 😨 😨

tatuska1
30. mar 2010

strapco mala ma tu larinkitidu či jak sa to volá ale som sa chcela opýtať že či jej nemali urobiť aj crp vyšetrenie či ma v tele zápal či nie ale hneď nasadiť atb alebo už to bolo nutné tým padom že ma to hrdielko boľave?na krčnom jej pán doktor pozrel do hrdla a potom dačo nahrial a zase jej to tam vopchal toť vsjo.a liečiky ma amoksiklav a calcium chloratum

tatuska1
30. mar 2010

pf som ťuť laryngitída 😀 😀 😀 😀

tilly
autor
30. mar 2010

atb na laryng??? 😲

tatuska1
30. mar 2010

no tilly vidíš?a ešte nemá ani horúčku 😠 😠
čakam čo napíše strapco

gabika11
30. mar 2010

ahojcek, mamule 😉
Dnes sme boli v poradni, a mame 65 cm, sme nenarastli, alebo nas predtym sestricka zle namerala a mame 6 kg, pribrali sme za 6 tyzdnov 210 g. Ale Davidko je spokojny, nezda sa mi zeby bol hladny, ked plne kojim. Tak mi poradila dokina, ze mam zacat prikrmovat mrkvou, po tyzdni dat zemiak a tak. Mne sa to zda trochu skoro, a zvlast ked je zatial maly spokojny.
CO myslite? Zacali by ste prikrmovat? 😒

gabika11
30. mar 2010

Kajka je zas chora, zacalo to kaslom, je zahlienena, a dnes mala mierne zvysenu teplotu a o 19ej jej uz kveckala hlava ked jedla, tak uz som ju ulozila do postele. Davidko uzatial spinka v kociku, a bud ho zobudim, alebo pockam kym sa zobudi.

mia1111
30. mar 2010

Ahojte.
Tak my sme mali na obed dnes prvý krát mrkvičku - Hippku, Miško ju skoro zjedol aj s tým skleneným pohárom 😀 . To som netušila, že mu to môže tak chutiť, ale ani sa mu nečudujem, 5 mesiacov nepapal nič iné okrem môjho mlieka, tak to bola preňho veľká zmena. Zjedol to na posedenie, keby bolo viac, tak spapá viac, ale mal smolu 🙂.
Ja rozmýšľam, čo mu mám dať večer na papanie, lebo mne sa budí od pol noci každé dve hodiny, už je to na nevydržanie, kým sme neboli na očkovaní, tak spal ok, ale po prvom očko sa v spaní veľmi zhoršil, a zatiaľ sa to vôbec nezlepšuje. Nemáte nejaký dobrý tip, ako mu upraviť režim? Je možné, že mu moje mlieko nestačí? Alebo je to len blbý zvyk?
Priberá pekne, o týždeň má 5 mesiacov a váži 8kg 😀 , je ale strašne dlhý - po tatinovi. Do dnes som ho len kojila, dnes som skúsila tú mrkvičku... Neviem, či mu mám dať na noc niečo sýtejšie, aby sa toľko nebudil a nepýtal jesť?

adka_praha
30. mar 2010

baby neblbnite...sak bud ste chore vy alebo vase deturence... 😒 sikovno sa liecte vsetci... 😉

a kde ste vlastne vsetky?... 😅 terezka uz spi...poobede uz od druhej nespala, tak teraz odkvicla uz pri flaske... 😅 a mm ze mala uz spiiiiiiiiiiiii??? 😀 tak bol z toho taky mierne v soku chudak... 😅

adka_praha
30. mar 2010

mia to ti asi viac poradia mamicky co tiez koja...inak odkial presne si? priamo z cadce?... 🙂

mia1111
30. mar 2010

adka, som z Čadce. Pochádzam síce zo Staškova, ale tu bývam už rokyyyyyyyyyyyyyy 🙂