Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
deina-už si doma??? /ort.v Medicentre?/
Dida, jasne, ze su. Mne sa strasne velmi paci tento: http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Koc... Tilly ho ma. 😉 No a nove Jane sportaky, aj trojkolky, maju otocne sedacky: http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/J... (predpokladam, ze sa da kupit aj samotny sportak)
Dida, este som doma. Ale kedze je taketo blbe pocasie, ideme autom, nepojdeme kocikom. ☹
No na moj vkus maju take mohutne kolieska...mm sa take straasne pacia... ale mam pocit, že su take predlžene a nam by so nevosli do výtahu..ale diky...
To predne koleso je otacave, tak ked si ho otocis... mozno sa zmesti, ktovie.
-no ja ked som tam bola naposledy- hodina!!! A ako objednaní sme boli..ale už tam nemusime vobec..nastastie.
Ja som sa teraz ani neobjednavala. Minule sme boli objednani na cas a aj tak sme cakali, tak to mam jedno, ci sa objednam alebo nie. 😒 Snad to pojde rychlo... ale tam je vzdy vela deti.
Niekto predava Freestyle za 200 eur... fajn cena, ale ze Presov...
My ideme von aj tak.. teda ak nezacne dovtedy liat..
Snad ma prechádzka kusok preberie.. bo ked ostaneme doma,, aj tak zo mna nič nebude ...
Bude lepsie pocasie, mozeme si dat aj kaficko v meste, niekedy. Uz snad bude aj dobre pocasie, lebo toto... 😠
Cerveny: https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/sqg1/poz... 🙂
Raz mi dieta dobre spi, aj to ho pomaly musim zobudit... nech sa stihne najest, obliect a mozeme ist.
tak strapco škoda že som sa ťa nespýtala skôr ☹
u nás pršalo ale aspoň je vonku lepší vzduch 😉
ja už mám poupratované aj obed navarený a pozerám že herečka už vstáva tak sa ideme hrať bože a kde ešte do večera 😒 😕
oki,, teším sa na to kafčo 🙂
caute,tak ma dneska asi slahne z tej krpane malej,doobeda hodila "až" polhodku a potom tu oxidovala dalsie dve hodiny upistana,nic jej nebolo dobre,ani lezat,ani lehatko,ani hrazdicka,ani na ruky,no nic,len sa jedovala a jedovala 😠 a teraz isla spat a uz 3 krat mrncala zas a to za chvilu ju budem musiet budit,lebo pojdeme po kika do skolky,takze sa tesim aka bude umrncana zas..nedala som ju von ,ze bude prsat a v dazdi pesi nepojdeme a ono to teraz vyliezlo slnko,no nerachne ma???
tatus,tak sak este ti do vecera zalomi,nie?
dida a trojkolky otacacie,neviem teda,asi nie,to by sa asi dost divne tlacilo s tym jednym kolesom vzadu a dvomi vpredu,nie?myslim ze sa nerobia take,alebo ano?
sakura no zalomi ale kedy počítam tak o piatej ked nie neskôr 🙄
no veď za chvíli dojde tata tak mu ju na kus šupnem 😝 a potom dojde baby tak sa vystriedajú ja si aspoň odložím kabáty na zimný spánok a aj čižmy ne že by sa mi chcelo ale musím 😝
akurat som aj ja dneska pozerala do skrine zeby som to uz mala pobalit-no ale tiez sa mi hrozne chce ze ano..
no,to mas fajn ze ta vymeni,mne pre istotu pribudne este cislo dva k tomu-a ak to bude nevyspate zo skolky,tak do vecera som v blazninci 😀
jajha,nedalo mi,este raz som musela kuknut to videjko aďuška na FB,jak sa tam pechori okolo hraciek,strasne sikovny je 🙂 to my sa ani len nechytame veru...
tatuska
aj ja chcem supnut nejakej tete malu..... 😅 😀 😀 😀 aspon na 10min...
baby nam tu sneziiiii fuka otrasss a ze april zajtra 🙄 🙄 🙄 🙄
deina
koli tebe musim kupit novy kocik ,tak si ma nakazila 😉 😀 ale ja nieci take ako macleren
cipuska
myslim na vas cely cas ....
sakura,to aj ja ked vidím to video,tak toho mojho lenicva asi by som len cvičila...jemu sa ani na bok nechce otočiť...no po kom to dieťa je??? 😅 😅 😅 🙄 rodeny bufeťááák...
didi,aj my mame bufetacku 😅 a pritom tie tahy uz ma,ked ju "nakopnem" troska ,v pohode sa pretoci-no ale chce sa jej??ani nahodou....sak naco,ked mama otoci ked treba a ked nieco nedociahnem tak vrieskam kym mama nepoda,sak naco ju mam???
😀
ja už som jej šupla do rúk časak tu mi sedi na rukach človeče akú ma radosť len do kedy ju to bude baviť a dnes som vyskúšala dať malu na zem a plno hračiek okolo nej vidim že každu z nas to video chytilo no naša mala sa rozvalila jak jaternica a nič 😀
😀 😀 😀 tatus, aj u nas,to iste,hned som ju tam supla-ma na haku,sak naco sa bude namahat 😀
sakura Nina to istééééééééé zavali ju húsenica a pišti kym jej ju ja nedam sama z tváre dole pritom to dokáže aj sama
mia je tiez lenivica 😀 ,ale sak sa este nabeha
škorpionky ,lenivé 😀 😀 😀
ja som teraz pozerala v mama a ja ake su krasne nove kočiare Jane 😉
hned by som si vedela vybrať 😉
uz je novy?

To vzdy, ked mi Matko dobre spi, tu niekto MUSI zvonit (postarka mi doniesla sliny 😀 ) 😝 .
Inac jedna znama ten kocik akurat predava, ale on nie je drahy, takze by som radsej novy. Tusim stoji okolo 230eur...
Ja som si dala obed, kremes, kaficko... prasknem.