Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
casak 🙂
jo,jo dnes mi prišiel 😉
hlavne ze som kupovaal noviny a na takuto DOLEZITU vec som zabudla 😀 ale Sport pre draheho som nezabudla
Tvoj drahý ťa za to určite miluje... 😀
sakura 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a šup,šup cestou pre kika si ho kúpiš 😉
no,mlada sa zobudila,ideme po kika,majte sa tu krasne 🙂
caute baby,
nepresla som Stk 😖 tak sa tesim 😖 zas tam treba ist..a ked som videla ake crepy presli kontrolou...az mi je zle z toho...take ocividne podplacanie tam bolo 😠 nedam im ani euro navyse..
ale Mia ma pas!!!!konecne ho mam v rukach 🙂 🙂 tak aspon nieco dnes vyslo
tatuska, ze husenica ju zavalila 😀 😀 si to viem zivo predstavit, aj moju obcas krava zavali, ale ona nekrici, len pocka kym ju dam prec 😀
veru adusko je sikovny, som ukazovala Mii nech si berie priklad, jej sa paci ze sa vie pretocit, na chrbte ju to uz nebavi 😉
a uz nehovorte o kocikoch, lebo ja sabotujem ten co mame, uz som mu brzdu urvala 😀 no holt, bude treba novy... 😉 😉
Sakura, no to by bolo divne, mat vzadu jedno koleso a vpredu dve. Ale su trojkolky, ktorym sa sedacka da otocit, takze vidis na babo a mas normalne vpredu jedno koleso, vzadu dve. 😉 Novy Jane Slalom je taka trojkolka, aj ta Quinny, co som hodila link.
Tiez som pozerala Aduska, no sikulka. 🙂 Nas maly sa az teraz zacal pohybovat - kooonecne sa pretaca. Ale on mi zase urobil to, ze pretacal sa a potom akoby utalo, vyse tyzdna nic. 😨 Toto iste sme mali s pasenim konikov asi 2 tyzdne po ockovani, teraz to bolo tusim podobne... no divne, musim kuknut do kalendara a pokecat o tom s doktorkou, ci sa s niecim takym uz stretla. Ale inac tiez je taky niekedy, ze co sa bude namahat, ked moze zacat poriadne vrieskat a mama uz bezi. 😅
Dnes sme extra rychlo vybavili tu ortopediu - se vsim vsudy sme tam boli 10 min. Akoze ta doktorka bola vzdy rychla, ale dnes to bolo este rychlejsie ako zvycajne, parada. 😅 Sli sme pred druhou a uz pred pol tretou sme boli doma, samotne obliekanie a jazda autom trvala dlhsie ako navsteva.
Aj ja uz mam doma Mama a ja, ale asi si ju necham na vecer... Tusim tam pisu nieco o tom, ako manzelia ziju vedla seba, oddelene spalne, no radost, to si precitam, tiez teraz spime oddelene (Mates za to moze, budil celu familiu, tak bol vystahovany - ale aj so mnou 😀 ). Ale ja sa vratim, len co zacne lepsie spat... 😅 Potom sa vystahuje Misko.
Jaj a dnes je teda divny den - Mates zase spi. 😨 Nejako ho ta ortopedia zmohla. Normalne ze nemam co robit. 😀
deini tak si uzi to nicnerobenie...ja perem jak v pracovni, tyzden sme boli mimo vsetci traja, e este som aj postelne pradlo menila...no v tomto stave nic moc zehlit a tak ale pocka ma to, takze musim...o desat dni ideme opat na slovensko, musime sa dat dokopy dovtedy a v utorok ideme na ockovanie, teda ak nebude risko uz chorucky...teraz som ho dala spinkat na terasu, krasne pocko je, len ja von radsej nejdem sa prechadzat, lebo mam este aj alergiu...a vsetko kvitneeeeeeee 🙂
uvidime kolko vydrzi, lebo u sestry uz ani vonku nechcel spat viac ako pol hodinku...to ma asi porazi, ked v tom mieni pokracovat
Didi aj tato trojkolka sa da aj v smere aj v protismere jazdi, a je vraj super lahky 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/kyu2/koc...
ukulele, ten e peknyyy 😉
co poviete na tento: http://www.toys.ie/Graco-Symbio-Pushchair-Mars-...
Tilly taky iasty je aj stvorkolka a nie je drahy 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/rgoi/bri...
catalin ten poslednyje pekny, ale my nebudeme kupovat novy, ved mame trojkombinaciu, to musi byt ok, jane nomad sme spokojni, ale dnes by som kupila do foppapedretti tres, je perfektny...
Huráááááá dieťa zaspalo idem si dať kafeeeee lebo ma šľahne čo by som tak spala 😝
baby to chcete aby ma mrzelo ,že som sa unáhlila s kúpou kočika ha?toľko ste tu už nahádazali a niektoré sú krasne 😉
Bambolina, ved hod link nech sa pokochame 🙂
ahojte,
nechce sa mi to tu vsetko citat...
dnes som bola v robote, kurnik zacala sa sezona a ja mam tolko roboty... a akurat dnes bolo tak skaredo... blizko kanclu mame jazero a park, tak sa mohla mamina prechadzat s kocikom (aj s dominikom sa chodila tam prechadzat) a dnes na potvoru nemohla, ved by umrzla... tak som narychlo zbuchala to najnutnejsie a ficali sme domov...
deina - ten freestyle, co si sem hodila link, to je desna cena... ja som taky videla v rakusku na burze za 70 eur... 😅 a ten haberkorn, to je hrkalka, s tym by si po concorde nebola spoko 😉
ukulele, ta kocka, co predava ten 4kolesovy britax je kocikova maniacka, ta ho urcite bude mat v super stave 😉 a je to super kocik...
hmm, aj ten graco vyzera supeeer
ja som mala tiez par kombinacii a aj tak som kupila vzdy dalsi kocik
😀 😅
tilly klobúk dole vyznáš sa v tom 😉
čo manža neježja sa mu vlasy keď povieš že chceš nový kočiar? 😀
ale máš fakt peknú zbierku 😉
Tilly ale ten Britax je taky tusim, ze ked ho das na lezato, tak ma deco nohy do elka a to sa mi nepaci 😖
Baby, ja som taaak nastvana. Misko mi prisiel domov a cely zafajceny, smrdi, akoby z krcmy prisiel... vrazdit by som vedela. 😠 😠 😠
a hadam si odskocil na jedno rezane 😀
deini a s kým a kde bol Mišulo? 😀
Akurat dojedam zem. kasu a rybie file nemlete- fuuuuuj uz nikdy viac nowaco 😝 Zlaty findus 😒
tatus,aj my spime,s kikom sme sa hodku pohrali a teraz isiel k dedovi,muzik este robi danove priznanie-ako vzdy na poslednu chvilu a teraz zistil ze aj tak jednu vec nevie zauctovat,tak asi skonci az zajtra 😅
kociky su krasne,ten britax som uz pozerala je krasny-ale to polohovanie zas....a ten graco tak ten je fakt krasny,ako s polohuje,tiez len "koryto"? alebo sa da pekne aj nalezato narovno?
catalin,juj,tak to je smola s stk,jasne aj tu je to tak,sak podla toho vidis potom co za crepy chodia po cestach,kolkokrat cakam ze sa im to v zakrute rozpadne-a to ako mohli prejst cez stk?no jedine ze dali do vacku 😠
bambolina peknučkýýý aj farba sa mi páči

ale teraz čo sakura časak alebo kočiar 😀