icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
31. mar 2010

nasla som to graco na youtube,zas len koryto sakra...

tatuska1
31. mar 2010

sakura no spíme tak že už tri krát som jej podávala dudlík 😝
a ja neviem či aj vaše deturence tak spia ale naša sa neskutočne toči v postielke a pokrutená jak paragraf že hlava inde telo inde niekedy mám strach že sa poláme decko zlaté 😀

sakura77
31. mar 2010

tatus,ta moja zas,ked ju dam aj neviem ako dole,vzdy ked pridem ma hlavu nalepenu az na tyckach hore a sa tam tlaci,ale vzdy tam je,neviem co cestuje stale 🙂 my sme tak spali cez obed-podavacka dudla cislo jedna 😅

tatuska1
31. mar 2010

a na noc ju dávaš do spacieho vaku?či len tak ,lebo ja ju dávam do vaku lebo sa bojim tak sa mi nevrtííííí len tiež ju nájdem nalepenú na tyčke a vždy sa zobudí

catalin
31. mar 2010

sakura uz som to predychala, mame diesel, takze tam su prisnejsie normy na emisie, ci co.proste diesel viac dymi...asi som sa s nim mala prebehnut pred tym nez som tam sla...a este svetlo predne bolo zle nastavene..tak som sla za mechanikom, ze ved mi to pred par dnami nastavoval a kvoli tomu som nepresla? tak mi to urobi znova a zadarmo...aspon ze oni su taki ustretovi..by ma to nesralo ale kazdy polrok je auto na servisnej prehliadke, mm sa o to stara po motorickej stranke..a vidis aj tak na hovno...

tak si idem urobit radost, a idem si kupit ten graco, zalezi ze ci si mala bude moct vystriet nohy ked ho dam na lezato..ideme ho omrknut, ak to bude koryto tak nechcem..aj ten britax sa mi paci...no idem to omrknut

sakura77
31. mar 2010

je vo vaku,ona to aj tak zvladne sa tam nalepit 😅 uz aj dečku jej musim zasunut pod matrac,inak by bola odkopana celu noc

sakura77
31. mar 2010

catalin,no snad nie kvoli tomu svetlu 😕 ten graco je koryto,skodaaaa,je krasny fakt

tatuska1
31. mar 2010

ja hovorím malej že jej treba postielku z jednej izby do druhej dlhú čo tak cestuje
catalin tak daj vedieť aké su tie kočiariky a hoď potom foto

tilly
autor
31. mar 2010

inak, tie koryta maju nieco do seba, ale tak pre deti do roka...

sakura77
31. mar 2010

ved ano,ked len chce vykukovat,maximalne troska podriemkat,ale na nejake dlhe spanie si to neviem predstavit,mne kiko vselijake polohy divoke struhal ked spal,tak to si v tom neviem predstavit teda,tam by sa proste hmyrit moc nemohol,ale vsetky tieto nove krasne kociky tak robia do keluuuu

sakura77
31. mar 2010

baby,tak ma napadlo,tie co ste isli z rodicovskej na matersku,tak ako to teraz bude s tym rodicovskym? dostaneme ten zvyseny uz alebo len ten co aj bol?som z toho jelen,zlate casy mi skoncia totiz coskoro(myslim co sa tyka vysky materskej) 😒

tilly
autor
31. mar 2010

ja to mam tak... ked ideme spinkat, tak beriem vanicku a ked viem, ze zas az tak hajat nebude, tak beriem buzz, co ma tiez koryto a tam si aj pospi, aj si pokuka a nesedi... a on aj ked spi, tak si nohy vyklada hore... a na jesen buzz predam a pojde do klasicky polohovatelneho kocika... to uz bude dost velky, bude vediet sediet...

ukulelembo
31. mar 2010

aj tento sa mi lubi Hlavne farba 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/o1qp/koc...

bodzlomu
31. mar 2010

ahojky babule...
zase sa chcem s vami trosku poradit... mali vase deturence po druhom ockovani zvysenu teplotu? Mne mal maly v noci teplotu v ritke asi tak 38,9 tak som dala cipok a rano bola teplota uz len 37,8.. ale okolo druhej poobede mal uz zase 39stupnov ( teplotu uvadzam vzdy bez odcitania 0,5stupna) ☹ ☹ ☹
mame s tym skusenosti? DAKUJEM

tilly
autor
31. mar 2010

ukulele, quinny je dobra znacka, mam doma dva quinnaky a jeden som mala 😀

bodzlomu, to druhe ockovanie mam taky dojem, ze dietky zvladaju trosku horsie 😉 chruminkine jezibabky mali dost vysoke teplotky... ty si mala pocit, ze si tehu, ze? robila si si potom ten test?

tatuska1
31. mar 2010

bodzlomu no ja tiež viem že to druhé je take horšie a že keď je teplotka tak nasadiť panadol proti horúčke ale ono by to malo rychlo prejsť

kkiki
31. mar 2010

baby ale ste toho popisali 🙂 jaj teraz som rada aky maju krpci moji medzi sebou rozdiel ... ja uz som nevladala dnes to c ten chlapec robi posledne dva dni no hruza ... ale dala som ho teraz stellke do izby ze nech ho zabava aspon kavu nech si vypijem ... a panacik blazeny rozprava, smeje sa no pozri ho ...
no a dneska rano som tiez nechapala, ze ked strasne chce co uz dokaze ... zobudil sa o siedmej a este sme mohli 20 min sa vyvalovat tak som ho dala ku nam do postele a este som zadriemala .... no a olinecko sa pekne otocil a tak kukam co bude robit ked buvame a tata chrbtom, konec sveta. pozorujem ho a on sa mi normalne pomaly otocil ritou a posuval sa k tatovi a potom zacal natahovat rucicku a stahovat mu paplon 🙂 ja som si skoro cvrkla 🙂 a mato ze co je este chvilu a ja ze to ne ja to tvoj synacik 🙂 neveril sa isiel otocit a skoro ho pricapol 100kg ... ale paradne to bolo ... a vsade ho musim mat uz priviazaneho to hej .... no uz vresti 🙄

ukulelembo
31. mar 2010

Tilly a je to dobra cena na ten quinny?

kkiki
31. mar 2010

Hehe nasla som mu zabavku ;)

miska2220
31. mar 2010

tily robiš chybu že sa ti nechce všetko čitat 😀 😉 šikula ten tvoj drobec,všetky sme to ho vychvalili 😉 ja som prišla už zmesta,ta ulava konečne všetky papiere vybavené 😝 vyzera to nadejne že asi naozaj niečo aj zo slovenska kvapne 🙂 😉 lebo tu ozaj nič moc 😠 len ceny velke 😠 😠 😠 dnes som dala npr.za obyčajny patent 9 euro 😠 to som rovno mohla kupit nove dupačky 😠

miska2220
31. mar 2010

bodzlomu,som rada že otebe počuť 🙂 ako sa vam darí?

kkiki
31. mar 2010

No nejde to sem natiahnut cez iphone ;(

tilly
autor
31. mar 2010

miska, to heeej? 😀 tak teda idem citat... 😀 je sikovny, som zvedava, co z neho bude, lebo domco nebol ani z polovice taka sikula a je velmi sportovo nadany... no, musi byt aspon na nieco... obcas ho volam zigo (akoze palffy), lebo sportovec je velky, ale ze by trosku aj rozumom pohol... 😕

ukulele, cena to nie je zla, len to je stary rocnik, tie farby boli, ked bol domco babo, cize je to tak 2006 rocnik... no neviem, to ten britax sa asi viac oplatil... inak speedi je dobry kocik, tiez by som si ho obstarala, tak na buducu alebo tu dalsiu zimu 😅 😀 teraz mam dost kocikov 😅 😝

kkiki
31. mar 2010

Tilly ;)))) keby maly vie preco ho volas zigo aj by sa nasral ;)

sakura77
31. mar 2010

baby,tak lenivcom malym doporucujem-pustite im tiiline video s aduskom,ja som ho malej ukazala,tak si vstupila do svedomia ze sa mi zacala teraz poobede tocit jak raketa 😀 😀 ale myslim ze je to tym,ze ja som ju davala priamo pod hrazdicku,tak si docahovala ,teraz som jej ju posunula a oblozila ju hrackami a ono sa to vrti 😅 😅 jaj,a samozrejme ze kamera vybita 😠

bambolina
31. mar 2010

babyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,mne je uplne na prd...tece mi z nosa, z oci, kaslem o sto sest,a hlavu mi asi roztrhne, dnes skusime ist spinkat uz o deviatej....uvidime ci budeme mat uspech...ja uz na dnes nevladzem, a to este show len zacina...musim urobit veceru, vyvesat, okupat maleho....juuuuuuuuuj juj

didiana333
31. mar 2010

sakura,teraz si na materskej a po 28týždnoch začína rodičovská.Ak si pred touto materskou pracovala 270dní,tak máš nárok na tu zvýšenu...je to myslím 256evri,tak nejak.Ale treba o to požiadať,aj ked máš nárok,sami od seba ju nepošlu...byrokrati.... 🙄

slovakia13
31. mar 2010

bambolina
nezavidim 😝
mia spinka ja aj mala okupana ,tak konikujem 😀
baby tak doobeda sneh dazd otras vietor a teraz svieti slnko 😅 teda uz pomaly zachadza....

ja hned po tillynom videu tiez odpratala hrazdicku z dosahu a nech sa trosku potrapi herecka mala 😀 a naozaj ako u teba sakura ,zacala sa snazit 😀

zuzu1980
31. mar 2010

tilly, vidim ze si vsetkym mamickam dala teraz dobru nadielku, aj ja som odpratala hrazdicku 😀 😀 😀 mladeho pana to ale vobec netankuje. Hodinu vydrzal lezat na chrbte bez hraciek a ozuzlaval si nozicky, ponozky ma cele oslintane. Aj vase deti si davaju nohy do pusy? Mna uz nebavi kazdu hodinu menit ponozky...

slovakia13
31. mar 2010

zuzu
mia slinta komplet vsetko 😅