icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
31. mar 2010

😀 zuzu
my zatial neolizujeme nohy,iba si obzerame,ale sak aj k tomu dojde 🙂
didi,to mi je jasne,ale ja som pripad
odpracovane
materska
rodicovska
teraz materska
a za chvilu druha rodicovska
takze to asi sa ma netyka co 😒

kkiki
31. mar 2010

ze 256 euri jeeeeej o stovku mi da stat viacej ... huraaaaaaaaa lebi tu si myslia ze ked mas zivnost tak automaticky zarabas miliony ... keby mi mali dat matersku aspon 300 euracov tak by som musela platit za seba aj ako zsco a dnco co je dokopy nieco okolo 400 eur kazdy mesiac rok pred porodom ... kua a to je co za matematiku ? platis viac a dlhsie a daju ti menej a kratsie ... takze teraz sa tesim ze to bude aspon tych 256 ...

cipuska_
31. mar 2010

Ahoojte, tak mi už tiež spíme mala sa dnes zobudila o pol tretej a odvtedy nespala, a prvý krát mi zaspala na prsu hned po kupaní.
Slovakia dakujeme že na nás myslíte 😉
ja som to videjko od tilly nevidela, kde je???
no naša malá také aktivite pohybové nerobí, nohy si moc nechytá a kam ju do postielky položím tam ju aj nájdem 🙂 a ked dostane záchvat pohybu 😀 tak dvihne nohy aj ruky do vzduchu a kope o dušu a dychčí pri tom že aká strašná robota ťažká to je 😀 čo sa týky kočíkov tak ja som tak na 80 % rozhodnutá pre britax b mobile
http://www.britax-roemer.de/images/strollers/la...

zuzu1980
31. mar 2010

takto, aha... len sa mi nepodarilo odfotit ked si ponozky papa, lebo vzdy prestane ked vidi fotak 😀

didiana333
31. mar 2010

zuzu,podarený je... 😀 😀 😀

cipuska_
31. mar 2010

kde ste kto, všetci už spíte alebo pozeráte panelák?

adka_praha
31. mar 2010

ahojte... 😀
baby vy ste neskutocne utarane... 😠 😀 no ktoooooooooooooooo to ma po vas citat po celom dni... 😠 😀 😀 😀
mna dnes vsetci totalne zlikvidovali...len som vas tak zbezne prebehla... 😝 😅 hadam zajtra sa ku vam dopracujem, ked bude mala spinkat...
inak mi mala skoro zradnika privolala...sme boli na tie rotavirusy...ako vsetko ok, sestricka tu vodicku do nej nejako dostala a tak si ju v cakarni obliekam a zrazu len vidim ako 55 eur konci na tricku... 😕 tyckla to...no som nevedela, ci ma ma klepnut na mieste, alebo najprv malu uskrtit...tak si trepem na dvere, ze ci to budeme opakovat, alebo co...ale nastastie, ze pokial to polkla (ze nevyplula len z ust), tak ze to je ok...ze sa im to uz par krat stalo, ze sa z toho mimi zozvrackalo, ale ze neva, ze to potrebne mnozstvo sa isto iste pozachytavalo...nooooo ako take pohorie mi spadlo zo srdca... 😅
a odchadzam spat... 😉 zajtra sa ma uz ale nezbavite... 😀 bruuu...

adka_praha
31. mar 2010

cipuska ja spim a popri tom kukam panelak... 😅

sakura77
31. mar 2010

cipus,ten je uplne krasny,a vyzera ze nie je "koryto" ale normos polohovanie ze?ale u nas este nie je alebo uz ano?

janka1874
31. mar 2010

ja som pozerala panelák a teraz idem smer sprcha 🙂

cipuska_
31. mar 2010

sakura nie je to koryto dá sa dať uplne do lahu a je určený už od narodenia až do 15 kg a má len 6,5 kg čo je u mna dosť rozhodujúce kedže ho chcem ako druhý kočár na cestovanie.a našla som ho tuším už aj u nás, minimálne v cz už je.
hehe som vas odhadla že ste všetky pri paneláku.

cipuska_
31. mar 2010

http://www.oknakup.cz/detail.php?zbozi=1929118 tu je v čechách, ale chcela by som ho ísť kuk aj naživo .

strapco13
31. mar 2010

Tak drobcek uz spinka...sice beham po dudlik, ale co uz.
Dnes som s nim vybehla von..mal len teplotu 37,3 a je kludnucky..ak je na rukach a venujem sa mu..staci aj ked len kukam na neho ako sa hra..ale akonahle mu zmiznem zo zorneho uhla je zle...takze dnes aj na WC chodi s nim, obedovala som postojacky s drobcom na rukach..a este si pridal jedno kojenie ...takze moja bradavka je zas horsia 😖

janka1874
31. mar 2010

strapco o bradavkách mi ani nehovor túto noc mi ich totálne zničila až do krvi mi ich dodrbala no neviem ale zajtra asi nastupujú klobúčiky no asi to bude iné kafe lebo fľaša sa jej moc nepozdáva tak uvidíme v noci ju s tým trápiť nebudem ale normálne sa hrozím nočného kojenia ☹

cipuska_
31. mar 2010

babz na tie bradavkz si dajte cicadermu ked len na pol hodinku aj to pomo6e je velmi hojiv8, mne ich dala do poriadku

strapco13
31. mar 2010

janka..ja mam istotu, ze klobuciky nechceee..a aj ked sa mi ho raz donutila sat cez klobucik, tak ma to bolelo 😝 ..ja mam ploche bradavky, takze najprv si ich musi cuckanim vytvarovat podla svojho gusta a tym mi vzdy tu ragadu pootvori

inak na FCB som pridala videjka drobca..podarilo sa mi nahrat aj jedno ako sa lubia matej a nas havo 😵

strapco13
31. mar 2010

cipuska..mne zabera celkom calciovka..lenze nema cas sa to hojit ale asi skusim aj tu cicadermu..lebo uz nechcem bolesti
inak mam teraz bradavku znacky NIKE...mam ragadu v tvare tej kvacky 😝

bodzlomu
31. mar 2010

dakujem babulky za upokojenie 😉

noo ja som si robila ten test a nasla som si tienik, tak som hned utekala k doktorovi a on ma pekne prezrel a povedal, ze mam dost vysoku sliznicu maternice,ale tehu to nie je! to sa mi vraj zo stresu! prosim pekne zblaznili hormony!!! kraaaaaasne 😠

teraz som veeeeeeeeelmi casto sama doma a kedze mame domcek, roboty je tu vyse hlavy...stale volaco :( a tak nestiham sem prispievat, ale casto vas citam 🙂 a tooooooolko sa niekedy nasmejem 🙂 🙂 😵
ste zlate dievcence 😎

bodzlomu
31. mar 2010

strapco - mne na to na zaciatku tehu pomohlo to, ze som prikladala jeden a pol dna, len k jednej cice a druhu nechala oddychnut 🙂 a doteraz mi ostalo, ze Matko sa napapa pri jednom kojeni vzdy len z jednej cici a na tri hodiny mu staci 😉

strapco13
31. mar 2010

bodzlomu..skusala som, lenze v jednom prsniku sa mi nestihne vytvorit tolko, aby mu to na jedno kojenie stacilo..aj tak som ho musela prilozit na ten bolavy a flasku a ani z lyzicky a striekacky nechcel
inak mi tiez tak papa, ze jedno kojenie z jedneho prsa a druhe z druheho..a dodrziava presne 3 hodinove intervaly..iba vonku potiahne dlhsie poobede

cipuska_
31. mar 2010

joj strapco, viem ako to bolí auuuu, ja som trpla už ked pila malá z tej zdravvej že dalšie jedenie to bude sakra bolieť.....no stresy. mne sa to akosi samé zahojilo stále som davala cicadermu ta sa nemusí pred kojením oplachovať, ale ja som ju vždy troška opláchla lebo malej to moc nechutilo 🙂 no a klobučik, ale ked tebe neche tak aspon skus vynechávať ten prsník a dvakrát s jedného a raz z bolaveho, teda pokial mu bude ten jeden stačiť 😒
joj prajem čo najskoršie zahojenie....

janka1874
31. mar 2010

no mne papá z oboch tak neviem ako to poriešim lebo z jedného jej asi bude málo skúsim si dať homeo na tvorbu mlieka a tak to možno zvládneme z jedného
a to si tu minule hovorila o tom že to len prvorodičky a hľa 🙂

janka1874
31. mar 2010

strapco tak som s tebou súcitila že som sa až pridala 😀 😀 😀

cipuska_
31. mar 2010

idem buvať žienky dobru noc

strapco13
31. mar 2010

janka..az taky sucit nepotrebujem..staci ze places nado mnou a nie so mnou 😉 --boli to jak svina, co 😝

cipuska..asi skusim niekde zohnat tu cicadermu

strapco13
31. mar 2010

cipuska..bru noc

scarlette
1. apr 2010

dobre ranko kocky,
k tej teplotke po druhom ockovani, nam vybehla na 37,5 ale ja davam pred kazdym ockovanim chalanom paralen sirup, aj lekar mi to odobril, vyhnem sa tak reakcii,

a Jurka mam choreho, mu robili vyter z nosteka a nasli bakteriu moraxelu, tak sme skoncili na ATB ☹

a babule na tie bradavkz skuste ak mate vacsiu prestavku v kojeni napr na noc dat si z oriflame hojivy zazrak, mne pomonol z najhorsieho, samozrejme pred kojenim ho treba zmyt.

deina
1. apr 2010

Dobre ranko. 🙂

Ja som este stale nastvana na svokru, co mi vcera od nej prisiel Misko cely zafajceny. 😠 Dnes sa mi dostane do ruk a...

Noc bola celkom ok, raz sa zobudil, dlho potom zaspaval a spali sme do 6.45, pekne. 🙂 To nas uz Misko zobudil. Len to vecerne zaspavanie sa nejako zhorsilo... zaspi, o polhodinu sa zobudi a potom za nim aj hodinu beham, kym uplne zaspi.

cipuska_
1. apr 2010

dobré ránko žienky, tak mi máme za sebou skvelú noc bola dvakrát hore ale spinkala super a vstávali sme o pol osmej, no čo viac si možem priať 😀

chruminka
1. apr 2010

bodzlomu nase jezibaby mali vysoke horucky aj po prvom ockovani ,dr. bola trosku prekvapena ale povedala ze je to normalne a moze to trvat aj 3-4 dni,kazala mi striedat nurofen a panadol ale capiky,lebo ten sirup im moc nezaberal a kedze panadol capiky su az od 9 kg tak som mala davat polovicku akludne na striedacku po 4h ak by mali nad 38 stup.
takze ak je druhe ockovanie horsie tak sa musim na to pripravit ☹ ,horsie je ze dva dni po ockovani by som mala ist na sud do BA a deti som chcela nechat mame,no ak budu horuckovat tak neviem neviem.

inac krasne slnecne studene ranko