icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

catalin
1. apr 2010

slovakia ved my sa tiez musime presunut z corku do dublinu, co je cca 3 hodiny cesty, a let je o 6.40 rano 🙄 🙄 este ze svokrovci byvaju pri blave, tak ostanem 2 dni u nich a potom hura do kosic

miska2220
1. apr 2010

slovakia slovensky žobraci su aj tu...musia robit hanbu po celom svete ☹ deina je to mišling -neviem či je to tak spravne...je priatelov

adka_praha
1. apr 2010

teda kocky to cestovanie vam nezavidim...my pojdeme vyzera to tak ze hned prve julove dni do prahy...dufam, ze dovtedy bude nejake auto...ale aj tak to bude s terezkou sranda... 😝
inak dnes odislo nase auto definitivne do autickoveho nebicka... 😀 mm so svokrom ho boli odtiahnut na srotovanie... 😅 tak cely den smutia za neho... 😀 sa na nich od rana kosim... 😅 nemozem si pomoct, ked vidim ako mm kazdu chvilu vola so svokrom a rozoberaju, ako im bolo s tym autom fajn a bla bla bla... 😀 😀 😀 mm ma na mna uz nerva, ze to neberiem vaaaaaaaaaaaaazne... 😀 no baby povedzte, da sa smutit za favoritom, ktory uz aj tak nebol pojazdny neviem kolko mesiacov? a len robil "okrasu" v zahrade?... 😠 😀

janka1874
1. apr 2010

adka ak to bolo prvé auto tvojho drahého dá sa smútiť nech je to aj trabant

miska2220
1. apr 2010

prave pozeram modre z neba ,maju stale take smutne pribehy ale maju čosi do seba,človek je akysi spokojnejši stym čo ma...zdravie našich deti je to najdoležitejšie...zas pojdem urevana spat ☹

strapco13
1. apr 2010

tak..ja sa s Vami na tyzden lucim...u svokrovcov neni net ☹
sme pobaleni..ja a mm tak na igelitku..zvysok kufra su drobcove veci 😀 😀 ..myslim tym kufor auta
drobcek spinka..netusi, co ho zajtra caka...dufam ze tu cestu zvladne

dnes som dala maleho do ring slingu takto

https://www.youtube.com/watch?v=wvJp8FyZ1Mk

pacilo sa mu, mal super vyhlad..aôe skoncilo to pogrckanim..velmi je tam poskladany

zuzu1980
1. apr 2010

strapco, uzi si to... budes mat odvykaciu kuru od MK? Dufam ze to zvladnes 😀 😀 😀

ja som dnes poobede bola vonku s drobcom az okolo 16.00 (zvycajne chodievame okolo obeda)... zachytili sme akurat dopravnu spicku, pred predlzenym vikendom, nadychali sme sa dymu z vyfukov (hoci mame okolo domu len male ulicky, nkdy by som nepovedala kolko aut sa do nich zmesti)... asi 3 dementi nas skoro zrazili aj s kocikom... ale, prezili sme to.

neviem ako mam zajtra obliect maleho, ma byt 25 C ale urcite bude do toho fukat studeny vetrisko...

didiana333
2. apr 2010

Dobré ránko...no dnes to počasie zatial vábne nevyzerá... 🙄 som zvedavá,či sa aj von dostaneme...
Drobec už dnes naložil plienku,tak myslím,že dnes bude mať dobru naladu 😅 Idem asi niečo uklochniť,lebo deti maju zase prázdniny a furt su hladnííí...a potom su vyšší odo mna obaja... 😨

tatuska1
2. apr 2010

dobré ránko kočeny!!!!!!!
tak ja mám poupratované,Ninka už spinká dnes sme vstali o siedmej čiže super,ale ešte variť treba dnes budu špenatove cestovinky so sýrovou omáčkou a ináč sa bude vegetiť vlastne musím požehliť ☹
och babule vy ste tu každá tak rozcestovaná ale veď vy a vaši drobčekovia to určite zvládnete 😉
didiana aj ja som si myslela že dnes bude krásne zatiaľ nič moc chcela som ísť s malou aspoň na pol hoďku von.
a to s tým jedením didi viem si predstaviť môj strýko má v takom veku chlapcov a veru ,zjedia raz aj jeho 😀 😀 😀

miska2220
2. apr 2010

dobre ranko,no unas bolo vcera ako na sibiri vetrisko a snezilooo 😕 😠 😠 dnes odhrnali vsetci,no ako prvy april....a ze velka noc 😕 a vyzera to na vianoce 😠 😕

tinika
2. apr 2010

zuzu sak to, keby mladi bieli dostali take byty tak ich pouzivaju este ich vnučata, ale cigani zničia a dostanu nove a ziadne hypoteky mat nemusia 😠

tinika
2. apr 2010

inac pekne sviatky Vam vsetkym

slovakia13
2. apr 2010

ahoj
ja zas odignorujem tuto Velku noc 😅 minuly rom sme ju vsetci preplakali,ch jo uz chcem aspon raz normalne sviatky 😅
baby aspon Vy si ich uzite 🙂

adka_praha
2. apr 2010

ahojte...ako vonku to vyzera jak na vianoce...sa na to mozem vysr**t... 😠 von sa ist neda, lebo je vonku fakt priserne, dobre tak na chorobu a v telke veeeelkeeee kuloveeee... 😝
a kedze mm vcera nekupil pecivo, tak sme si museli pomoct sami a spravili sme doma rozky...chuti to ako rozky, vonia to ako rozky ale nevyzera to ako rozky... 😀 ale tak prvy pokus, noooo... 😅

slovakia13
2. apr 2010

adka
ty ako sikovna 😀 ,to moje pokusy nieco upiect z anglickkej muky katastroooofa 😝
a ja som tiez zabudla na pecivo ,tak hladujem -ale sak je Velky piatok 😉

didiana333
2. apr 2010

Kočeny,už aj ten najmenší je furt hladnýýýýý.... 😨 😨 na desiatu zbuchol ryžovu kašu s banánom...ale plnúúú misku...... 😨 som sa čudovala...tak vela ešte tej kaše nikdy nezjedol 😀 😀 😀

adka_praha
2. apr 2010

no ale keby si ma vcera videla, tak mi das 5 korun a posles ma sadnut si na zadok a zakazes mi sa cohokolvek dotykat... 😝 ako som bola nebezpecna sebe aj okoliu... 😅 skoro sa mi ani blba krtkova torta nepodarila... 😅 ale nejak som to zachranila... 😕
inak aj ja by som rada vn odignorovala... 😅

tatuska1
2. apr 2010

Veselú Veľkú noc kočeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adka_praha
2. apr 2010

tatuska aj tebe... 😅 ja budem mat veselu velku noc kied sa skoncia sviatky... 😅

bambolina
2. apr 2010

ahojte, prijemne sviatky prajeme vsetkym, aj tym co idu prec aj tym,co ostavaju sviatkovat doma...
ja to neak neriesim, aj tak sme cela rodina chora, tak uvidime coho budeme schopni.... 😉
u nas je dnes pekne, zatial, ale aj vcera sa to poobede pokazilo...blaznivy april fakt

miska2220
2. apr 2010

tatuška velmi pekna pohladnica 😉 moja kamaratka ma taku kde je otvorena škrupina vajička a v škrupinke obrazok malej a okolo kačičky...zlate je to ....tu nič take nemaju ☹tu som mala dokonca problem zohnat normalnu velkonočnu pohladnicu 😖

miska2220
2. apr 2010

bambolina a ake mate vy zvyky ,v taliansku?

bambolina
2. apr 2010

miska, ja som v tomto z talianov fakt sklamana, oni nemaju skoro ziadne tradicie ani na vianoce ani na velku noc, len jedlo je dolezite, aspon teda u nas na severe.... 🙂

bambolina
2. apr 2010

juj maly sa jeduje, nevie sa vykakat, spievam mu ze potlac bobi poriadne nech to z teba vybadne a cvicime...chudacik, tolko roboty 🙂

bodzlomu
2. apr 2010

Ahojky babulky...
tiez sa pripajam a prajem kraaaaaasne Velkonocne sviatky 🙂

nas drobec bol v noci a dnes znacne nervozny, zrejme zmena pocasia, na to je dost "alergicky" 😝

bodzlomu
2. apr 2010

Miska - Dominik je krasny chlapcek a ako uzasne na tej fotke vyzerate 🙂 🙂 🙂

adka_praha
2. apr 2010

bodzlomu aky kraaaasny... 😀
baby dieta spi tak si idem vypit kafooo a potom naskrabat zemiaky 😝 (uplne sa mi "chce") a spacham vysmazany syr... 😀 keeeed uz je ten piaaatok... 😀

didiana333
2. apr 2010

bodzlomu,Matejko je krásne usmiaty... 😀 nádherné bábeno... 😵 😵 😵

Náš zase počuval mozarta,tak sa započuval,že aj na hračky zabudol...

bodzlomu
2. apr 2010

adka - vsak tvoja Terezka je krasna princeznicka 🙂
Miska - pozerala som to video so psom hehe to je kraaaaaaaasne 😵

adka_praha
2. apr 2010

didi normalne ma nalamujes aby som toho mozarta zohnala aj ja... 😀