icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

catalin
3. apr 2010

tak som zvedava na nase kacickovanie..

a tu NUBY flasu som videla aj u nas, takze je dobra? uvidime ako uspeje ta aventka, aspon viem ze mam nieco v zalohe..

catalin
3. apr 2010

joj, a moja ma v hlavicke nejake supinky, ale ono to ani nie je suche skor take mastne, to co je? stretli ste sa s tym? co jej mam na to dat?

zuzanka.h
3. apr 2010

catalin
daj jej na to INFADOLAN natri hrubú vrstvu a potom jej to "všivákom" vyčeš aj my sme to mali

zuzanka.h
3. apr 2010

TO je taký mastný krém na to určený. Dôležité je , aby to mala mastné a potom keď tie šupinky zmäknú poriadne vyčeš proti vlasu a zase natri ..... a tak

catalin
3. apr 2010

zuzanka, dakujem, budem musiet pockat kym dojdem na slovensko, lebo tu v irsku to nekupim...ved tyzden este vydrzime

zuzanka.h
3. apr 2010

je na to ešte aj niečo z Biodermy, ale 100x krát drahšie tento INFADOLAN stojí asi 1,5eura...

zuzanka.h
3. apr 2010

Inak čaute maminy dnes som stretla tehu kamošku a tak som jej brško obchytkala až sa mi zacnelo.... ☹

deina
3. apr 2010

Zda sa, ze aj Matkovi sa robia supinky.. budem mu musiet gebulku natriet.

Mne je dnes tak smutno. ☹ To z manzela, on je asi uz prilis stary na to, aby mal 2 male deti. Ma sice len 35 rokov, ale je proste stary, strasne pohodlny a teraz ma to svoje pohodlie narusene, tak je niekedy hrozny. Cele dni ine nepocuvam, len "toto nie je zivot" a ako on "chce zit" a podobne veci. Akoze je to lepsie, ako ked mal chuda maly Matko koliky, tie prve tyzdne s nim a manzelom boli priserne, on sa vobec nepodrzal, naopak, este mi to stazil tak, ze som si myslela, ze skoncim niekde zosypana. 😢 No a teraz toto, stale dokola, ze on chce uz konecne mat klud - je nespokojny s nasim byvanim (ok, ja som tiez a co teraz, budem kazdy vecer nariekat? co mi to pomoze, ked viem, ze momentalne inde nemame moznost ist a peniaze na stavbu domu nemame?) a celkovo nejako nezvlada to, ze prisiel o svoje pohodlie. Pritom dokelu, tak ON to uz len ma tazke, nie? On je aspon v praci, medzi ludmi, jasne, namaka sa, no a co, ja som cele dni doma s dvomi malymi detmi. On pride domov o piatej a este povie, ze od piatej vecer to uz nie je zivot. 😠 A bude tu este tlacit na mna, nech uz konecne ideme na ten wellness pobyt (dostala som od nasich k 30-tke wellness vikend podla vlastneho vyberu + termin tiez podla vlastneho vyberu), lebo si potrebujem oddychnut. Toto tak strasne nemam rada. Pojdeme, ked JA budem chciet, JA budem pripravena a najma Matko bude pripraveny zostat bezo mna. Su chvile, kedy by som si velmi priala, aby mi bol oporou, ale tou bohuzial nikdy nebol. Vzdy som to ja, kto to tu drzi pokope, snazi sa, nenarieka, funguje na 100%, snazi sa kazdeho povzbudzovat a byt optimisticka, vzdy som ja ta silna a niekedy ma to uz proste nebavi. Ze preco sa on nesnazi???

tatuska1
3. apr 2010

Deini to mi je ľúto zlatko že ti je smutno a je to veľmi nepekné od manžela ,že sa tak chová a vôbec že vypustí také dačo z úst ale myslím si že nie si sama.ale viem človek to zo seba potrebuje dostať a vyžaluje sa aspoň tu na koňovi 😉
dúfam že sa to u vás doma dá rýchlo do poriadku a manža ti bude veľkou oporou 😉

deina
3. apr 2010

Hej, potrebujem sa vyzalovat. Strasne mi to je luto, ze to takto berie, ze to nie je zivot a pod. Akoby sme mu boli vsetci traja na obtiaz. 😢

didiana333
3. apr 2010

Ahojte babule...deina,chápem ťa...aj ja to poznám...moj prvý manžel bol takýto...dokonca ked mi zomrel otec,tak ON si dal pichnut injekciu na upokojenie... 😠 😠 😠 JA som musela vždy všetko zvládnuť...on bol taká padavka. Ale myslím,že skoro všetci muži su takí...ale ved ked si chcu uživat,kto ich nutil mat deti?Niekedy ich vobec nechapem...ku každemu chlapovi by asi mali dávať návod na použitie... 😀 😝 😀

zuzu1980
3. apr 2010

deini, skoda ze niektori chlapi su taki pohodlni, my zeny musime vsetko zvladnut, lebo za nas to nik nespravi...

na supinky nam dal lekar specialny sampon, lebo nezabral ani detsky olej ani olivovy olej, a ja som si to kvoli vlasom vsimla velmi neskoro ze ich ma... Ten sampon zabral ale strasne mu z toho padaju vlasy. Za chvilu budem mat holohlave babatko
😀

baby co mate vlasate deturence, aj vasim tak padaju vlasky? Mne sa zda ze mu pod tym rastu nove, svetle vlasky, ale straaasne mu padaju... viem ze aj kamoskinmu malemu vsetky vypadali okolo 6m a o mesiac uz mal nove, huste, cierne...

deina
3. apr 2010

Kukam, ze tam mam par preklepov, napr "nech uz konecne ideme na ten wellness pobyt, lebo si potrebuje oddychnut"...

Ze preco su ti chlapi taki slabi? Ale on je z takej rodiny, svokra sa mi tu casto ideme zosypat z uplnych malickosti a z "vaznych chorob" deti typu nadcha. 😝

catalin
3. apr 2010

joj Deina, to je smutne, ze to takto manzel berie, ved nech par rokov vydrzi a potom to uz nebude take tazke, uz bude aj moct zit, ked chalani odrastu...moj je tiez niekedy netrpezlivy, my sme taki horali, furt po vyletoch, niekam na hory, no s malou sa to neda este, je prilis mala a nechceme z nej robit obet svojich rodicov. ja som si to tak dala do hlavy ze rok ziadne hory a potom sup sup zacat znova zlahka, a on by uz isiel, aj ked si uvedomuje ze sa neda, tak tiez ho niekedy chyti ze nema co robit cez vikend a tak...ale ono ho to vacsinou hned prejde..bohuzial chceli sme dieta, na hory treba na cas zabudnut...
tak snad sa to vyriesi...vzdy je vo vztahu niekto silnejsi, vo vasom pripade si to ty, kto to taha a drzi, klobuk dole 😉

deina
3. apr 2010

Ja viem, Catalin, ale nebavi ma to, vzdy som ta silna ja. Nemoze mi byt niekedy oporou aj on? Fyzicky mi sice pomoze, ale niekedy s takym frflanim, ze si to moze nechat, radsej si pomozem sama. Teraz je vonku s bratom a kamaratom, snad mu to pomoze, ked si prevetra hlavu.

deina
3. apr 2010

Idem skusit predat odsavacku, aspon toho odsavania som sa konecne zbavila... ani neviem, co za nu pytat, nie je stara, tu povodnu som si rozbila, tato ma mozno mesiac? Par tyzdnov.

zuzanka.h
3. apr 2010

Deini nič si z toho nerob. Ja som dnes celý byt vyupratovala, navarila pokým svokra kočíkovala a mm spal..... Potom keď som ho poprosila, že treba do obchodu 200m od nášho domy, pokým som kojila tak na mňa pozrel, že čo ho otravujem cez sviatky....

deina
3. apr 2010

Vidis, ja som dve hodiny zehlila, kym mi svokra kocikala maleho, on bol na vylete s Miskom a teraz je vonku s kamaratmi (ale to nerobieva casto, zase aby som mu nekrivdila)... ale to nie je zivot. 😠

deina
3. apr 2010

Ale uz som sa vykecala, uz je lepsie. 🙂

catalin
3. apr 2010

deina, z preklepov si nic nerob, ja ked po sebe niekedy precitam mam dost...ze bohuzial chceli sme dieta... 😀 samozrejme ze nelutujem ani sekundu ze ju mame

deina
3. apr 2010

😅

Ani ja nelutujem, aj ked teraz to je tazke. Neplanovali sme to takto, ale myslim si, ze keby sa Matko nebol pritrafil, uz by sme druhe babo ani nemali - prave kvoli tej pohodlnosti.

sakura77
3. apr 2010

deini...... 😔
ono je to niekedy fakt na nas dost co?ja som prave dneska rozmyslala ze ten moj nema chudak ziadne volno,lebo ked pride z prace,alebo ma vynimocne volno ako dnes napr tak kiko sa nanho nalepi a do vecera sa neodlepi,tak ale asi je to fajn tak ako to je...kamoska sa pred par mesiacmi rozvadzala,jej manzel prisiel z prace o 16 tej a tym to prenho haslo-.akoze zarobil pre rodinu a hotovo,zavrel sa v obyvacke,vylozil nohy,pustil futbal a nezaujem totalny....a maju dve deti,ktore ho vlastne ani nepoznaju...nedovol,aby to zaslo az tak daleko...myslim ze to nie je vas pripad,ale treba riesit nie nechat tak,ze hadam casom sa to urovna...
a mozno mas len blby den,no
podstatne su tie dve krasne deticky co mate 🙂
idem cumiet na film,stiahla som si dneska "2012" tak snad to bude pozeratelne 🙂
dobru nocku zelam

deina
3. apr 2010

Nas Misko sa nanho tiez nalepi a vydychnut mu velmi neda. 😅 To nie je o tom, zeby nepomahal, fyzicky je tu a fyzicky aj pomoze, len ja by som obcas rada, keby mi vedel byt aj oporou. Niekedy to clovek proste potrebuje, nie sa stale stazovat a ja aby som ho tu utesovala neustale, ze bude lepsie a podobne... Aj ja obcas potrebujem podporit, takto mi to velmi stazuje.

adka_praha
3. apr 2010

ahojte...
deina dufam, ze ho to prejde... 😒
saku a ja som to uz videlaaaaa... 😅 je to celkom ok ale radsej by som si pozrela nostradamus 2012 (dokument)...cakaaaam kedy mi to napali nejaka dobra dusa... 😕
mm spi samo ze vo vani a ja som sa tesila, ze... 😅 no tak si mozem nechat akurat tak snivat...
chcela som reagovat na vela veci, ale pozabudala som...jednak som uz k.o. a dost ste toho popisali....som vas flakala dost a do utorka este budem...vcera a dnes tu bol moj otec, zajtra ideme doobeda prec a poobede pride kmotruska s bekou a budu tu az do pondelka asi do vecera...a tak...
a terezka konecne prekonala sok zo svojho prveho hlasneho smiechu a po dlllllhej dobe sa nam hihna... 😀
jaaaj a zuzu neprovokuj s tymi teplotami, lebo sa niekomu zbalim do kufra a priletim ku vam... 😀
tak teda dobru nocku babenky... 😉

miska2220
3. apr 2010

ojoj deina to mi je luto 😒 schlopmi zle a bez nich este horsie 😖 mi sme tiez mali taku krizu ze som si myslela ze kebyze sme zobraty tak sa rozvediem 😅 a to len zato ze som ho chcela prevychovat co sa tyka poriadku...vzdy ked som ho na to upozornila uprac si to a hento, panko sa urazil ze co vsetko on robi pre mna ze nieco mozem aj ja preneho 😠 a to ma vzdy tak vytocilo ,lebo on nic ale vobec nic nepomoze...domov sa chodi len najest sa ,citat noviny a pozret telku a so psom na prechadzku...no a smalym sa len zahra ,ostatne robim ja 😠 a ideme mi take nieco vykrikovat 😠 ale to uz neriesim a kvoli tomu je pokoj vdome a jednoducho sa snazim stym zmierit ze mu budem dokonca zivota za ritou chodit a vecne upratovat 😠 nic ine mi neostava ked chcem zachranit vztah 😒 a ked nieco potrebuje vzdy povie otravene ze potom co trva aj mesiace alebo ked to zvladnem,kym to nespravim sama 😠 ale o svojho psika sa stara vzorne,stale mu kupuje maskrty (malemu nikdy nic nekupil,len to co mu nakazem) kontroluje ci ma vodu vycesava a tak

caterine
4. apr 2010

Ahojky kočandy no vidim že sa tu riešia važne veci ☹ 😒 , neboj Deina bude lepšie, chlapi su taki a niekedy je ich važne tažke pochopit...... ja mam celkom dobreho mužička, aj mi pomože ale to mu musim povadat že napr. nemohol by si umyt riad, vyhodit smeti a tak, musim ho nakopnut a potom to aj spravi, aj s malou mi pomaha, ale ked bola menšia tak pomahal viacej, neviem či zpohodlnel 😠 😠 .... a je pravda že od kedy mame malu tak sa viacej hadame ale za totalne somariny, a to hlavne ked som už unavena tak ma vytoči každa maličkost, ale na vine som viac menej ja takže tak 😝 .......treba sa tešit z drobčekov , ked vyrastu tak bude menej problemov...... adka vy sa už rehocete no pekne, moja mala už asi dva dni robi brrrrrrrr a tak neskutočne pri tom gebri no hruza, včera to už začala robit aj pri mrkve tak moc toho nezjedla viac bolo na mne a na podbradníku, dneska ideme skusat zemiak s mliekom no som zvedava či bude viacej chutit, mrkva zatial nič moc

caterine
4. apr 2010

no ten film musim povedat mm nech stiahne je to pozeratelne, lebo on vždy stiahne take hovadiny že po5 minutach mam dost, o čom je ten film saku????? aj dneska ideme k našim dlho sme tam neboli lebo boli chori a včera tam mala spala vonku ked sme boli že 2 hodiny vkuse čo inak hadže len 30 minutovky, potom sa večer o siedmej napapala, hrali sme sa a papavame ešte o pol deisatej, ale vobec nechcela len rev ked som jej strčila flašu do pusy, tak išla spinkat hladna ale asi jej to nevadilo lebo zalomila o desiatej a spala až do siedmej, asi bola unavena z tolkych ludi, chudatko

tatuska1
4. apr 2010

dobré ráno kočeny 😉
tak aspoň ,že v noci bola malá v pohode ľudia niekto mi vymenil dieťa ☹ je neskutočne nervná,umrnčaná len na rukách sa nosiť cez deň ani moc spať len vonku a to som s ňou ešte nemala v pláne byť tak dlho vonku lebo je po chorobe ale čo už ke´d sa ináč nedá ☹ trápia ju zúbky,všetko kuše a slintá neskutočne a včera sa hrala v postielke a kuskala dudku jasne že si ju potom otočila a vopchala tým koncom do pusy kde sa jej to zaseklo ,to bol plač a pritom som pri nej stála ja som sa tak zľakla že som tým ešte viac naľakala malú.pol hoďku som ju čičikala moju nádhernú ☹ 🙄
miska o tej pohodlnosti chlapov by sa dala napísať kniha,škoda že muži majú iné zmýšľanie ako my ženušky 🙂
Peknú Veľkonočnú nedeľu kočeny!!!!!!!!!

didiana333
4. apr 2010

Dobré ránko...no ten náš drobec sa pravidelne ráno budí úúúúplne prečurany...celé kríže prešmochtané nakomplet...

caterine,moj sa napapká večer a potom až ranajkuje o pol siedmej,ale aj to musím "pchať" do neho,lebo velmi nechce.
ale na desiatu zbuchne celu misku kaše ryžovej...to len tak padá do neho... 😀
zemiak mu velmi nechutil...ale varila som mu v parnom hrnci mrkvu s mäskom kuracím a zamrazila som porcie,to celkom zvláda. 😵

tilly
autor
4. apr 2010

ahojte, deini, to poznam... 😠

didi, skus ine plienky

ja mam taky strach, zacina mi herpes 😠