Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
kupovali sme to v brne...
on je taky... taky nepokojny v noci
tilly,dneska mas same stvorky v pase 😅
😀 mat ich tak na hrudi, hmmm 😀
no veru ja na hrudi bz som prijala tak trojeckz a nie tieto 5,6co mam 😀
ja davam bio yeleninku varim, dnes sa mi podarilo aj pripalit prvu davku mrvicku zo zemiacikom tak som potom dala varit druhu ale dnes uz chutilo, aj usta ako tak otvarala ale sosala to y tej lyzicky ako maciatko 🙂
Ahojte žienky,
tak velka noc pomalicky za nami Ninka aj so mnou pooblievana a vysibana tak budeme zdrave cely rok 🙂))
takže Ninka sa zas zobudila o 2 hodky skor a to už treti den takto vyzera už na tie zubky...no skoncili zlate casy ☹(((
...aj doobeda spala asi len 40 min.tak som si myslela že bude spinkat pekne cele 4 hodky, ale zobudila sa s placom a akokeby ju nieco boli tak to tu mame ....
kkiki dobra teoria dava to zmysel...
tilly krasna hracka to sa mi luby vyzera to ako smoby
sakura malinka je zlata už sa ja tesim na krmenie este jeden a pol mesiaca a ideme na to ...
fuuuha aka hrubica že luby s tvrdym sorry jasne že sa mi to lubi 🙂)))
Baby,tie ktoré tužite po štvorkách...ja ich mám celý život,a z troch detí som kojila len Erika ☹ ,aj to len mesiac...a hrozne to zavadzia pri behu... 😠 ešte tak korčule,ale beha sa s tým ťažko... 😢
sakura,erik už prespí celu noc skoro mesiac...večer po kupani sa napapka a spí v kuse až do šiestej...niekedy sa v noci prebudí,ale nevstávam,lebo v postelke neplače,len sa trochen vykecá a spí dalej.Ked som mu chcela dat jest že je hladný,tak vobec nechcel a za desať min tvrdý ...zaspí sám... 😀 ráno tiež vykecá s kolotočom a až potom vstáva...
my papáme mrkvu,zemiak nechce,jablko a banán...ale ovocie mu miešam do tej ryžovej kaše,lebo je uplne bez chuti a to mi vobec nechcel...minule som mu varila v parnom hrnci mrkvu s kuracim mäskom a rozmixovala som to a zamrazila som to na porcie...to mu chutíííí... 😀
nooooo ja som si musela zmenit cele heslo ... zrazu to co som tu mala vzdy ze je zle tak konecne nemusim tukat do phonu ... som tam spravila chybu o tych piestanoch napiesto tatuske bolo cipuske ... no hadam to zvlladneme nejak to cele dotiahneme do stastneho konca ... ja by som bola najradsej keby stella zacne tu v pn chodit aj do skoly ... cele leto tu ma tenis , aj mame asi dom co by sme si prenajali ... uvidime no musime to cele pozistovat ... tak baby co sa budete chystat do piestan dajte vediet dame prechadzku ... 🙂
baby tak ja mam taku žravku neskutocne normalne sa nemožem zastavit....a tak som si spravila krupicovu kasu a dufam že ma už konecne zasyti lebo už mi dosli napady co by som zjedla 🙂)))
kkoperni ja som nafuknuta ako balon ,že od zajtra dietujem a idem do fitka tak som sa obžrala 😝 😝 😝 😝
ako Ninuška????lebo našu to ešte stále drží ta nervozita a aby nám nebolo smutno za chorobou čo sme mali tak teraz pre zmenu sa mi malá vysipala po čielku a na bruchu ale nie že vyrážky ale take bodky malé vlastne fliačiky no mám dosť a netuším z čoho.jedla to čo vždy nič nové a prášok a aviváž som nemenila.dala som jej dithiaden a rano môžem ísť k lekárke ☹
Caute. 😅
Chrumi, nemusis sa bat tej zeleniny, aj karfiol, aj brokolica je okay, len musim poodrezavat stonky - tie nafukuju, ale samotna brokolica a karfiol nie. A ked nechcete davat bio a kupite mrkvu, s ktoru si nie ste iste, co je zac, staci vyrezat stred a je po dusicnanoch. 😉
U nas nie je problem ziarlivost, to si naozaj nemyslim. Ani take, zeby som ho odsuvala, on mi s detmi pomaha a mnohe robime spolu (ale mnohe robime aj zvlast, akoby on mal na starosti starsieho, ja mladsieho - predsalen su obaja este malinki, ani jeden nie je samostatni), len obcas to na cloveka tak padne, najma, ked sa stale stazuje... je pravda, ze casu jeden na druheho uz tolko nemame, ale ved vzdy sa snazim, aby sme aspon po veceroch boli spolu a sami... Bude lepsie, ja tomu verim, teraz je to proste este narocne.
Dnes sme boli cely den u nasich, aj vcera, taka pohodicka bola, ze som si trosku aj oddychla. 🙂 Sjogren sa hlasi, tak som velmi unavena posledne dni, to je taka ta hnusna unava, ze cloveka niiiic nezaujima, len si niekde lahnut, hocikde (taky pocit, ze idem napr s kocikom po hradzi a vsetko mi je jedno, nechala by som ten kocik tam a najradsej si hned lahla do travy)... ale onedlho idem k reumatologovi, tak toto sa vyriesi. 🙂
ahojte, vydim ze zase su vsetky deti nervozne... aj nas Adam je nejaky nesvoj, stale len mrnci, asi zase tie zuby...
V noci sa mlady pan vykecaval, taky bol zlaty! Ale ked odmietal zaspat tak uz bol menej zlaty... Od 4 do 5 sa bavkal, potom od 6 do 7sa bavkal, a nakoniec este na pol hodinku zaspal a potom uz definitivne hore. Zato doobeda potiahol 2 hodinovy spanok a na obed zalahol zas a uz hodinu a pol spi, som zvedava dokedy... Vsak ked v noci zuruje, tak potom cez den dospava 😀
No, uz je hore... ideme sa vyvetrat. "Leto" uz skoncilo, dnes prsi a bude asi aj cely tyzden, ale lepsie ako sneh...
deina, s odsavanim ako? uz si prestala uplne? ja som si aj myslela ze ano, 3 dni som neodsavala, prsia prazdne... a dnes rano taaake bolesti, musela som to odsat, hoci nic moc tam nebolo...
tatuska - u Ninky stael tak isto spala o dve hodky menejvstala o tretej a isla spat až o siedmej ale odpadla pekne 🙂))) no neviem neviem, budem pozorovat dalej ale mam fakt podozrenie na tie zubky lebo ked jej pomasirujem gelikom tak klud...uvidime..chudiatko a to co ta tvoja Ninka ma by som sa tiež zlakla vsak hadam jej to do rana zmizne, držim palceky....
baby už som sa dopraskala kasa bola vynikajuca mnam este aj s mm porcie som si dala 🙂
bodaj by to zmizlo ale ja fakt neviem mám podozrenie že to bude od voňaviek čo ma doobeda postriekali a keď sme prišli poobede domov tak som si ho naspäť obliekla a malu som nosila po rukách a aj uspávala a šuchala si oň tváričku a možno to je len blud a buď to má z výživky ale už sme ju jedli no netuším vybehlo jej to až okolo štvrtej
🙂))) aka bohova Ninusa....
myslela som tým že tričko som si naspäť obliekla ,už som celkom mimo 🙄
kkoperni 🙂 🙂 🙂 🙂
tatuska tak to aj može byt tymi smradmi co nas navonali ja som tiež nebola dva krat madsena že smrdim a Ninka to musela čmuchat chudatko....
kkoperni, je to smoby 😉 je to cotoons ci ako sa tie prisery volaju...
pisem ako madar ale hadam ste si už zvykli 🙂
tilly - jasne to poznam , to je moje oblubene maju krasne farby a postavicky....ale to co ste dostali to som nevidela...
my sme to v brne kupovali, na sk som ani take kolesa na sedenie nevidela...
pekny kociarik
no vyzera to super....dakujem skusala som striesku lebo som nevedela už ako nizko ide kvoli slnku ci mam kupovat slnecnik alebo nie...a nemusim lebo strieska je vymakana ma až 4 polohy da sa dat až uplne dole....normalne som si to nepamatala lebo mi prisiel a ž po porode a to som bola taka ubolena tak som si ho ani nevychutnala ...
Ahojte
zas ste toho popísali tak je po sviatkoch no u nás oblievačka bola poslabšia kedže sme v rodine samé baby tak okrem tatika a dedka nás nikto nepolieval takže aj deti to zvládli v pohode drahého rodina nás totálne odignorovala a samozrejme naše pozvania na návštevu tiež takže čo už narobíme základ je že oni si to spolu užili juj tak mi je ľúto našich babuliek no nič nenarobím nemienim ustupovať donekonečna napriek tomu že som odtiaľ bola vyhodená som sa na vianoce prekonala a išli sme tam a neviem načo lebo stejne tak nemali žiadny darček ešte potom raz som zas ja ustúpila a išli sme tam na návštevu no nebudem celý život len ja ustupovať a oni na nás z vysoka seruuuuuu juj tak ma to mrzí že si to ani neviete predstaviť
no trošku sa mi uľavilo a nič ide sa ďalej
ak to náhodou budú čitať je mi to jedno aj tak ma tu už ohovorili tak nech sa páči nech sa zas do mňa pustia

ja budem asi davat hippky, aj dominikovi som davala, su bez soli, cukru a z bio zeleniny... kupovala som to v rakusku a tam je to lacnejsie...