icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
5. apr 2010

kkoperni ten kočík je super som takú kombináciu ešte ani nevidela krása

janka1874
5. apr 2010

krásne fotečky detičiek tu sú postupne som spätne popozerala o čo tu za tie dni išlo 😀

kkoperni
5. apr 2010

diky jani sak si ho vychutnavam 🙂) je blbe ked sa rodina k tebe takto sprava vzdy ta to nasere a jked si povies že sa s tym nebudes zapodievat ....

zuzu1980
5. apr 2010

ahojte kocky,

ja sa vacsinou nezapajam do vasich debat o kocikoch, lebo vyber tu mame mizerny, ale toto som si nemohla odpustit 🙂

nasla som novy kocik, asi sa zacal vyrabat (bud tu u nas alebo v usa) len nedavno, lebo som ho pred tym nevidela. Ma preklapatelnu rucku + preklapatelnu sedacku a podla toho co pisu sa da prerobit aj na vysoku stolicku na papanie (to sice neviem kto vyuzije, ale ved preco nie)... jaaaaj, sa namotavam teraz... kto mi pride ukradnut kocik aby som mm presvedcila na novy? 😀 😀 😀

http://www.guzzieandguss.com/guzzie-guss-stroll...

zuzu1980
6. apr 2010

ha, ze "preklapatelnu" to co som vymyslela za slovo? to vobec existuje? preklapaciu som chcela napisat 😀

miska2220
6. apr 2010

dobre ranko dievcata,vsetky pekne vyoblievane? 😉 pekne fotecky deticiek zlate su 🙂 Dominik je teraz povyhadzovany ☹ mm si mysli ze to sa mu vratili novorodenecke vyrazky ,mslite ze to moze byt? 😕 alebo moze to byt kebyze mu idu zubky? poradte mi ,co si vy myslite? ☹

didiana333
6. apr 2010

Dobré ráno...jani,celkom ťa chápem...ja mám takéto "užasnéééé"vzťahy s mojou švagrinou... 😒 je to bratova žena a zároven je sestra mojho bývalého muža.... 🙄 🙄 🙄 sme boli takto rodinne zobratí a teraz to robí len zlotu...ale neviem prečo,ved ON mi bol neverný,ON podal o rozvod a ja som k...a 😠 no čo už...
a tiež som chcela trošku vzťahy napraviť,tak som včera išla s chalanmi a s Erikom popolievať ju...no ani na neho nepozrela,krava sprostá...chlapci dostali vajce a na malého ani nekukla...pučetla jedna... 😠 😠 😠
takže tiež som s ustupovaním skončila... 😠

deina
6. apr 2010

Dobre ranko. 🙂

Miska, zo zubkov to moze byt. Nepapal zatial nic nove, ze?

Didi, Janka, to veru nemate bohvieake rodinne vztahy. ☹ Asi naozaj je najlepsie tak spravit, neustupovat, ked vas aj tak ignoruju.

U nas to po celodennom vcerajsom dazdi zacina vyzerat celkom pekne, pojdeme teda nakupit a poprechadzat sa. 🙂

miska2220
6. apr 2010

Deina este mu nedavam nic papat,zatial som len tak skusala... za lyžičku banan a za par dni za lyžičku mrkvičky...chutilo mu 🙂 tak sa už tešim ked začnem,v piatok mame termin u doktora tak sa spytam...ale si myslim že bude proti 😒 ☹ papa uz vnoci akosi častejšie...večer papal o 19.30,potpm vnoci o pol 12 a, o pol 4 a o 7 hod...a niekedy ked papal aj okolo 20 hod vecer aj tak sa zobudil az okolo 6rano na papanie...tak si myslim ze je dovod uz prikrmovat,či? 😕

miska2220
6. apr 2010

didi janka,to je blbe ztakymi vztahmi 😒 hlavne pre deti,však? ☹

deina
6. apr 2010

Mrkva by mala byt vpohode, banan sa sice doporucuje medzi prvymi prikrmami, ale napr nasa imunologicka bola proti, lebo v poslednych rokoch ma velmi vela deti, ktore su nan alergicke. Skus mu par dni nic nedavat, ci to neprejde a potom mu dat len mrkvu, banan este nie. 😉 No a ked mu to neprejde, tak to nebolo z jedla, nemenila si napr prasok? Avivaz? Ale nieco podobne?

miska2220
6. apr 2010

nie nemenila...akurat 22 aprila ideme na slovensko,tak dufam ze sa to nezhorsi aby sme boli peknucky 😉 som zvedava co mi povie doktor...baby prave riesim s mm pozeranie telky...lebo on si hocikedy zobere maleho ked pozera futbal na kolena a maly drži jak hluchy dvere 😠 ked mu zato nadavam tak mi tvrdi ze vtakom skorom veku este nemoze byt zavisl na telke a ze to je to iste ako ked vidi svetielka pod hazdickou atd...co si vy myslite 😕 ?

deina
6. apr 2010

Ozaj, Zuzu, uz neodsavam. Ale tiez som to mala tak, ze napr dva dni som neodsala a potom som musela, lebo hoci toho nebolo vela, nejako sa to tam upchalo. 😝 Ale uz je dobre, uz nemusim.

janka1874
6. apr 2010

ahojte kočeny
no ridinu si nevyberáme didi čo už narobíme le presne ako miska písala človeka to štve kôli deťom ale hold zmeniť to neviem hlavná vec že chodia do kostola s čistým svedomím no nie?

miska2220
6. apr 2010

baby co hovorite na temu,baby a telka? 😕

slovakia13
6. apr 2010

ahoj
tak ja stastna ,ze uz je po velkej noci 😅 u mna smutna .....
baby mia bude straaaasny nervak 🙄 uz teraz ked nieco nema tak jedovlivy vresk -nie plac aked to dostane v momente rehot.teraz sa na tom bavim ,ale o taky rok neviem ,neviem musim to zatrhnut ,ale netusiiiiim ako......
miska
mia sem tam kukne 😕
deticky strasne zlate 😉 ninky herecky 😀

a dnes je presne rok co umrela mama 😔

slovakia13
6. apr 2010

kkoperni
nosic mate babybjorn? sa mi zda ,ze mame taky isty 😉

caterine
6. apr 2010

Caute kočky no čo vyoblievane???? aj mne sa zdvihal zaludok z tyh vonaviek a tatuska kludne to može byt z toho, tie vyražky 😒 ..... baby ake geliky davate na tie dasienka, ja mam kupeny cal gel ale asi jej moc nepomaha, skusila som si to aj ja natriet na dasno a ani to moc nestrplo, ale možno babena to vnimaju inak.......Deina aj u nas cely den prsalo a dneska fuka taky vetrisko že by ma asi aj s kočikom uchytilo tak asi dneska zase prechadzka nehrozi 😠 😠

caterine
6. apr 2010

slovakia to mi je luto ☹ ☹ .............. fakt tie babule su na spapanie, take su zlate 😀 ..... aj my sme v sobotu skusili ist von len tak na rukach a taka bola vyhukana, všetko sledovala ale strašne jej vadilo slnko ked jej zasvietilo do očiek 😀 😀

tilly
autor
6. apr 2010

zuzu, to je napodobenina bugaboo

slovakia 😢 😔

tilly
autor
6. apr 2010

jeeej, decka sa mi tu spolu hraju, to je ake supeeer

kkoperni
6. apr 2010

slovakia tomi je luto ☹((( a mame babybjorn dostali sme ho od svagrika ten je v UK 🙂)) a je super Ninus by sa nosila aj cely den )))
caterin - ja použivam mundisal gel a zatial v poho , segra použivala aj cal gel a bola spokojna....

kkoperni
6. apr 2010

baby ja som aka blba...strasne som chcela zlepsit rychlost PC tak som odstranovala nepouzivane programy a volala som segre cez skype a nemam zvuk...skusala som aj videa a nic ....tak som nieco posrala....

kkoperni
6. apr 2010

no nejde to idem to restartnut...caute zatial ...aj tak som tu zas sama...dnes sa mi nedar ☹ aj polievocka je akasi divna robila som vyvar z kurata a je akysi mutny myslite že kura už bolo zle???? lebo to sa mi est enestalo....

cipuska_
6. apr 2010

ahojte, tak mi sme sa uz vratili so sona bruska, vsetko ok, este nas caka o dvanastej poradna, sa mi do toho vetriska ani nechce ist.
dnes mi konecne mala dobre spala a musela som ju raNO BUDIT...ACH.

slovakia to je mi luto ☹
kkoperni peknz kocik, aj ten nosic sa mi lubi, mm dal malu asi na pol minuty tak dopredu na slnko a vecer mala normalne chztene licka som nechapala ze to tak rychlo...

miska nasa mala teiz obcas kukne na telku ale zatrhavam jej to tak minutku, ale zevraj to nieje dobre ze sa tam rychlo bohzbuju svetla a obrazy ale co je na tom pravdy neviem.

jani ,didi to je mi luto ze mate take zle vztahz s rodinami, ale musite si tak povedat, rodinu si nevyberate ale kamaratov a partnerov ano, tak si to treba vynahradit 😉

cipuska_
6. apr 2010

este som zabudla mne sa paci celkom tento kocik ale v europe som ho nenasla http://www.albeebaby.com/kolcraft-contours-lite...

janka1874
6. apr 2010

cipuska to si hovorím od kedy sú problémy v rodine len vždy na sviatky mi príde tak ľúto detičiek lebo ja čo ja už som si zvykla že som za všetko ja tá zlá

slovakia to je smutné učite ti moc chýba ja by som si nevedla predstaviť existovať bez mamky a hlavne teraz keď je takou oporou pre babule a aj pre nás máš to ťažké
najlepší spôsob odnaúčania takýchto zlozykov je ignorovanie alebo vrátenie
Sendy mala istého času obdobie kúsania napr. chcela som jej vysvetliť že ideme domov z piesku je veľa hodín a ledva som sa jej dotkla kusla ma ale neskutočne do krvi ma vedela kusnúť len tak no a jedna mamina mi poradila vrátiť jej to síce jasné že nie tak silno ale to zabralo okamžite prestala kúsať pár krát sa mi podarilo jej zvrtnúť ruku tak že kusla sama seba a bolo po kúsaní a to isté je z vreskotom začne vrieskať poviem jej že začnem aj ja tak prestane

didiana333
6. apr 2010

cipuska,ten je pekný... 😵 😵 😵

slovakia... 😔

aj tento náš drobec je dneska jak utrhnutý z reťaze...len na rukách by sa nosil,už som mu natierala dasná,aj ja mám ten cal gel...celý by ho zjedol... 😀 a nechce nič jesť,asi budeme dnes len na mlieku,lebo mu nejak nechutí...

kkoperni
6. apr 2010

janka to je dobry napad, budem praktizovat lebo Ninka bude urite taky malinky vydobytel 🙂 vsak skorpion si myslim že sa nezaprie

didiana333
6. apr 2010

jani,aj mna to trápi tie naše vzťahy,ale asi sa na to už vyprdnem... 🙄 Erik je aj tak jej synovec ,s tým nič nenarobím,len ona ho bude asi stále ignorovať...truba je to...mrzí ma to aj preto,že s mojím brachom máme super vzťah...