Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
joj žienky aká je vonku "kosa" sa mi ani kočíkovať nechce...... Kedy bude konečne JAR či rovno leto????
U nás je hrozný vietor...bola som periny vyvesiť opraté a len kontrolujem z okna,či mi neuletia... 😀 😀 😀
takže dnes sa kočíkovať nebudeme,lebo tu na konci sveta by nás odfuklo... 🙄
ahojte babule!tak my sme boli u lekarky a mala je alergická na penicilin,ráno sa zobudila a bola ako grahamový rožok no niečo strašne je to reakcia na atb čo brala ☹ proste čistá katastrofa.dali jej čípok a dithiaden o dvanastej mam zavolať lekarke aky je stav malej a čo ďalej.už to má svetlejšie ale nič moc 😖 ešte k tomu je nervozna od rána mi o jedenastej konečne zalomila to ju už zmohla strašná únava.
kkoperni ja mam este od včera slovenskú ryžu a mäsko na zeleninke tak dnes nevarím a zajtra bude vyprážaný karfiol.
didi presne viem ako ti je aj mňa to mrzí ale už to neriešim skúšala som si to vydebatovať so "svokrou" (preto tie "" lebo my nie sme manželia) ale nikam sme sa nedostali len samé výhovorky som počula
tatuska - ty kokso si sa musela riadne zlaknut rano no hadam jeje to zmizne a bude ok...Ninka je už napapana tak sa s nou idem hrajkat...uvidime co bude dnes poobede idem ju sledovat cely tyzden a uvidime....
...vyprazabykarfiol 🙂 dobry napad ale teraz ma zas napadlo že mm ma delenu stravu tak asi musim nieco ine...
did esteže si napisala sak ja som chcela dat prat - hlava derava 🙂))) idem dat prat...nechavam tu s vami Ninku tak mi ju stražte 😀
caute, ja som si vcera navarila a dnes mam veget 😉 ale ani vonku sa neda, lebo taky vetrisko fuka...to asi vsade co?
a odisli mi stierace na aute, no mam radost 😖
tatuska, ai nehovor, este ze na to prisli ze je alergicka na penicilin ☹ chudatko malinke
moja sa tiez nejak vyhadzala na brusku, tiez neviem z coho, dala som jej par krat ochutnat kusocek bananu, mozno z toho...
tak ho teraz par dni nedam a uvidim ci to zmizne, a mozno su to len potnicky, kedze princezna donedavna spavala v perinke, tak som ju zrusila...a uz dve noci sme poriadne nespali, lebo sa budi na vlastne ruky a tak ked ich mala pekne popri tele lepsie spala..ale co uz, radsej nech si zvykne takto aj tak perinku by nemala na furt..
idem si dat tortu, som robila vcera tu nepecenu, piskotovu, jogurtovu s bananmi a jahodkami 🙂 😵 😵
Ahojte. Tak my sme sa kocikat boli. 😀 Esteze sme dobre nakupili a nalozili kocik, takze nas neodfuklo, ale Misulo mi uz v polke cesty stale "domov, domov"...
Chuda Ninka, ale aspon na to prisli a nabuduce budete vediet, ake atb jej nedavat. 😉
Slovakia, to mi je luto. 😔 😔
no fuci veru aj tu, uvidime ako bude ked pojdeme von , ale je veru kosa ...ku koncu tyždna by sa malo oteplit....
kloperni ja som robila cestoviny s tuniakom...hmmm catlin robis chutky dala by som si.,moj maly ma tiez vyrazky ,tiez podozrievam ochutnavku banana...
slovakia to je smutne,je mi to luto ☹ ,urcite sa pozera na teba znebička a je na teba hrda ako všetko sama zvladaš...
kkoperni, ja dufam ze sa do konca tyzdna otepli a ostane jar aspon mesiac. ja letim v nedelu na slovensko, uz s tesim 😉
baby dali ste dnes fusak ked je taka zima?
Čafte kočky 😀
Ako ste prežili sviatky? My prevažne u nasich,, okrem soboty. Dobrucko bolo,, uživala som si aj to, že bol mm domkaaaa...
Nás najvacsi oblievac - Kubko bol trochen umrnčaný,, bo z nedele na pond. uuuplne zle spal ☹ ...
Baby,, mna už vážne toto počko prestáva bavit...Vcera sme ani neboli vonku... dnes asi pojdem skusit,, mam ist na nákup... tak ked bude moooc zle, vrátime sa. Kde je jaaar???
Dnes nevarim... mamča nás nabalila 😀 😀 😀 ..periem už tretiu práčku.
...inak mna stýle pobolieva hrdlo...každy týžden ....stále cumlem len homeopatiká,, a potom je tri dni ok,,potom zase je to spat.. ☹ (ake lieky možme, co kojime brat?)
Tatuska- bože chuda Ninuska...
kkoperni- pekne fotečky,, aj vase, aj kočik...
mi tu mame konecne dnes krasne slnecno, 🙂 vcera bol ale riadny vetrisko ☹ asi sa posunul dnes kvam na slovensko 😅
Ja dam fusak.. ved je ako v januári ...
Slovakia 😔
slovakia 😔 😔 miska ma pravdu, maminka ta strazi a je na teba hrda...
Miska- ale u nas bolo otrasne počasie aj vcera... ešte horsie ako dnes! 😒
dida diky, myslim že bez konzultacie s lekarom iba homeopatika ostatne iba ak ti doki odporuci....
Ja som fusak nedala. Ono sice strasne fuci, ale inak zima nie je, to len ten vietor robi, takze vo vanicke bol maly chraneny a zima mu nebola.
...tak idem vytiahnut fusacik a ustlat malej do kocika ....fakt kde je jar?????
catlin to ti verim ze sa tesis 😉 aj ja neskutocneeee...mm mi dokonca sam navrhol ze ked chcem mozem zostat aj 3 tyzdne,no nieje zlaty? urcite to bude preneho tazke obdobie,prazdny dom,uz teraz to na nom pozorujem ☹ je mi ho luto ☹
no deina tak teraz mam dilemu??????
miska nasa barborka je tiez uz vyse tyzdna vyhadzana ... som najprv myslela ze z tekvice ale stale jej to nepreslo, tak ideme o chvilku k doktorke nech sa na to pre istotu pozrie ...
inak ja malej dovolim chvilku pozerat bebetv alebo jimjam .... niekedy proste potrebujem chvilku kludu ... asi by sa to nemalo ale co uz
kloperni aj ja som uz od vcera prestala davat fusak len tenku deku a kryt ,maly bol stastny ze ma viac priestoru
tak som volala lekárke no že večer jej mám dať zase dithiaden a zajtra sa máme prísť ukazať 😖
už tam chodíme ako na klavír ☹
skybaby myslis ze to moze byt este tie novorodenecke vyrazky? 😕 mm tvrdi ze pocul ze do polroka sa mozu hocikedy vratit 😕
Ja som mala už fusak schovaný, hore v skrini.. no vcera som ho vytiahla....
Deini- Matko je otužilý,, ved vy ste nemali fusak už pred mesiacom.. tento moj drobec by asi zmrzol...
Co sa týka TV- ja viem, že to nie je asi moc vhodne... aj kvoli očkam.. no ked tak taaaak kukáááá ... normálne že nic ine ho vtedy nezaujima...

baby co vsetky vyvarate???? ja som už Ninku stiahla z balkona a už sa mi tu prevaluje 🙂)))idem jej dat papat ....