icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

caterine
9. apr 2010

Deina ten Hartan je pekny 🙂 .... Janka ved prave aj tu je teplo ale kazdu chvilu zachadza slnko tak neviem ako ju oblect ked pojdeme von

deina
9. apr 2010

Preco si vsetky babky myslia, ze ked je Misko obleceny v cervenom, je to dievcatko? 😨 Vsak on aj tak vyzera ako chalan... dnes mal na sebe cervenu mikinu, cervenu ciapku, tmave rifle a vsetky babky, co nas stretli, ze ake mile dievcatko. Chalani nemozu nosit cervenu, ci co? Jemu sa velmi hodi, velmi rada ho obliekam do cervenej. 🙂 Este aj kocik ma cerveny.

Janka, tak drzim palce, nech sa podari kocik predat. 😉

Mne sa zatial nedari predat ani odsavacku, ani zavinovacku do autosedacky (ta mozno bude lahsie predatelna na jesen).

janka1874
9. apr 2010

no ja som ju mala včera len v body a mikune a dole ponožky a také zateplené šušťáky a hotovo lenže Viki je ešte vo vaničke (kedže je polohovateľná tak zatiaľ využívame) a ešte mala deku

deina
9. apr 2010

toto dnes funguje na moje ukricane babo:

https://www.youtube.com/watch?v=RpVqM2TGhiE

😀 😀 Hned stichol.

Aj ja mam Matka este vo vanicke, zatial sa zmesti, ale uz mu je len tak tak...

deina
9. apr 2010

Janka, ten sa mi kedysi pacil, nevedela som, ze sa este da kupit, ked uz sa predavaju nove britaxy. 🙂

janka1874
9. apr 2010

tento sa mi tiež páči ale nedá sa prehadzovať
http://www.samo-kociky.sk/kocik-graco-trekko-20...

caterine
9. apr 2010

jani ten som aj ja pozerala ale chcela som preklapaciu rucku.... z tej predajne mam aj ja kocik maju tam dost velky vyber......Deina ked dneska mala bude mat nerva tak jej to pustim, mozno to zaberie tak ako na Matka 😀

caterine
9. apr 2010

tak ten graco sa pacil mojmu muzovi, on je zatazeny na trojkolky, tie sa aj mne pacia mozno neskor vymenime tento za nejaku trojkolku, len mm ma asi zabije lebo povedal že toto je už posledny kočik ktory kupujeme, ale ja ho vždy ukecam 😀

janka1874
9. apr 2010

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

ženy teraz neviem či ja som šiši alebo majú niekde chybu v cene

deina
9. apr 2010

Skus im napisat, v akej cene ho maju. Ono to je starsi model, tych 400 eur mi zan pride ako prehnana cena.

deina
9. apr 2010

No idem nas poobliekat a padame von. Pa pa

janka1874
9. apr 2010

no teraz som mu volala tak vraj sa to už nevyrába a že ho nezoženiem tak som momentálne v šoku

didiana333
9. apr 2010

Ahojte babule,my sme dnes hore už od šiestej,boli sme na pol osmu obj s Jerguškom na vyšetrenie kontrolné u neurologičky...či sa mu v puberte nevrátila epi,ale je to v poriadku... 😵 😵 😵 bol s nami aj erik,taký bol dobručky,pokakal sa až ked sme došli domov... 😀 šikovny...
teraz zalomil,tak idem upetať,lebo sme skoro odchadzali a je tu ako ked bomba spadne....zatial pááá...

bodzlomu,malinky je nádherny.... 🙂

didiana333
9. apr 2010

jani,mne sa ten prvý páčil,čo si dala link...ked je aj otočna sedačka,tak je super.... 😵

tilly
autor
9. apr 2010

toto pocko je kraaasne, len skoda, ze zajtra bude o 8 stupnov menej a dazd, to neznasam 😠

sakura77
9. apr 2010

ahojte!
jajha,zas dilema,co dat malej do kocika,ked pojdeme von?vcera poobede som ju treskla do kikovho stareho sportaka,dala na vyssiu polohu,tak vycumovala a nechapala 😅 😅 sa jej to velmi pacilo,skoda ze je len v smere,inak by som zobrala aj dnes na prechadzku,normalne uvazujem nad nejakym "prechodom" kym pojde do normalneho sportoveho uz sediet,neviem neo alebo buzz,no ale teraz ze ktory?len na leto,lebo v zime si neviem predstavit s tym jazdit-hlavne neo,tie kolieska v snehu

s kikom sme isli na preliezky,najprv sa pekne hral a potom zacal vystrajat,bral deckam hracky,sotil takeho maleho krpca az si sadol na zadok(nastastie len v piesku) a tak podobne,tak som zavelila ze sa ide domov,to ste mali vidiet tie amoky,obmotal sa mi okolo kolesa na kociku jak chobotnica a nemohla som sa ani hnut,skoro aj kocik prevalil😠 potom sme za revu totalnehoze sa ludia z okien na sidlisku pozerali co sa deje-tak tak sme isli domov,no hanba na 100rokov 😖 😠

no,tak som zvedava co dneska bude zas 😠

sakura77
9. apr 2010

no a zabudla som dodat,ze u na snoc des des des,zas sa pechorila kazdych 15 minut,potom o 3 sa zobudila celkom na papanie -a bola hore do pol 5 😠 😠 😠 potom zalomila do 6.45 ,tak som myslela ze doobeda odkvecne totalne a ona si hodila 45 minutovku 😠 😠 😠 no nervyyyyyyy
a teraz isla uz o12 tej-a to som za nou bola uz trikrat co pistala,tak dufam ze vydrzi este aspon polhodku a navecer este v kociku

to kto mi vymenil mojho spachtosa sakra?????

sakura77
9. apr 2010

no a nasla som favorita sportoveho,ale ta cena teda.....
http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Mut...

janka1874
9. apr 2010

sakura veru pekný ale tá cena
no zistila som že ten britax už nikde nezoženiem čo dodať klasika ja keď si niečo nájdem tak to potom nikde nemajú
tak čo už ale tí čo chceli kúpiť sa tiež nejako neozívajú ☹ tak radšej prestanem snívať 😢 😢 😢

tilly
autor
9. apr 2010

sakura, preto som kupila buzz 😉 malemu sa v nom strasne paci a vlastne v nom nesedi

deina
9. apr 2010

Jooj, ja som nastvana. 😠 Maly mi odmieta spat, vyvadza v postielke, spal polhodinu, porazi ma z neho. 😠

deina
9. apr 2010

Uz sa mi ani neoplati ho uspavat, bude musiet vydrzat do vecera. A ja s nim nejako. 😒

deina
9. apr 2010

Janka a novy Britax sa ti nepaci? http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co... Da sa otacat, nie je to korytko, tusim ide az do lahu a vyzera byt priestranny. Na ten Strider sa mi toto podoba: http://www.bambini.sk/sk/product/38/brio--sing.... (Brio Sing), ale drahyyy...

Tak som Matesa vytiahla z postielky, dnes sa oddych nekona, dnes mam veru blby den...

janka1874
9. apr 2010

deina aj ten sami páči ale tam sa mi aj cena páčila teda tá prvá 207 eur 😀 😀 😀
no uvidíme lebo záujemci sa nejako neozvali tak neviem asi sa vrátim na zem a hľadať budem až potom keď mlj bude už predaný

miska2220
9. apr 2010

dnes ste toho vela nepopisali isto sa vsetky zdržiavate len vonku 😎 mi mame 20 stupnov dnes ,ale ze vraj zajtra bude snezit 😠 😠 😠 tak sa necham prekvapit 😠 raz tu snezilo aj v maji takze nic nezvycajne....Janka mne sa tuto noc snivalo stvojimi detmi 😉 ale nepytaj sa že čo,lebo už neviem ...Deina,sakura stale viac z vašich prispevkov stracam odvahu na druhe dieta 😅

miska2220
9. apr 2010

bodzlomu ja na teba myslievam,pekne ze sa obcas ukazes 😉 matko je peknucky....a co poslucha? a co priatel,poslucha?

janka1874
9. apr 2010

no miska pekne pekne 😀 😀 😀
no my sme sa vonku nedistali lebo Viki naobe skoro vstala a Sendy zas dlho spala tak pokiaľ sa Sendy najedla tak Viki zaspala a ešte spí už hodinu
ale nevadí teraz volala tá kočka ide pozrieť kočík juj sa teším som zvedavá ako to dopadne držte palce ja síce ten kočík zbožňujem ale už aj niečo nové by som prijala aspoň nejaká zmena v živote

miska2220
9. apr 2010

dnes sme chytili pekne farbu 😎

janka1874
9. apr 2010

no my dnes by sme asi tak dážď pri mojom šťastí chytili 😀 😀 😀 😀