Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
jaaaj zlatý je
no mne Viki vstala
Ahojte,
dnes ste az tak vela nepopisali, celkom som vas stihla docitat 😀
Deina, este ked je Matko v cervenom a mylia si ho s dievcatkom, tak ok, ale moj bol v ciernom kociku, bledomodrej deke a ciapke, tmavomodrej vetrovke a ktosi sa ma pytal ci je to dievcatko alebo chlapcek 😕 😕 😕
Mne sa snivalo, ze sme mali druheho syna a nevedeli sme mu este 2 tyzdne po narodeni vybrat meno... Mne sa fakt ziadne chlapcenske mena nepacia, ja uz musim mat len dievcatko !!! 😀
aha, deticky som vam zabudla pochvalit 🙂
bodzlomu, ake okaaale modre velke krasne 🙂
miska, pekne ho opalilo, pristane mu to 😉
tak záujemci boli kuk a do pondelka dajú vedieť tak si ešte počkám majú ešte jeden ísť kuk 😀
ahojte damy, no zasa kociky vam nedaju spat. 😀 Vecna to tema.
Ja som vcera konecne objednala stolicku na papanie. neonato multiplo 2010. Tak sa teim ked dorazi.
Inak aj u nas je nejaky divny den. Asi bude zmena pocasia alebo co. Malinka sice spoinkala dobre cez den ale taka je nejaka mrzuta.
Deina inak konecne sa mi podarilo zmerat tu sedaciu cast kocika a mala si pravdu. Je to 30 cm presne. Ale fakt sa mi to zda byt dost siroke. Uvidime.
ahojte babulienočky 😉 😉 😉 😉 😉
jáj také ticho mámmmmmmmmmm mm je vonku babre sa v štvorkolke,baba s dedom preč Ninulienočka spinká a to dnes šla bez revu 😕 lebo poobede bol rev v kočíku.
mayka moja je už skoro mesiac mrzutá 🙄 🙄 🙄 🙄 čakam kedy to obdobie skončí ☹ mayka vyber stoličky super ja som s ňou absolutne spokojná 😉
aj ja som sa dnes chytila, maly nie, lebo ma slnecnu clonu, ale mne sa osmahol aj vystrih 😀
caute koceny,
tak Ninka už pred polhodkou zalomila, tak vas docitavam...vidim že Janka hlada kocik mne sa paci ten Graco co si dala lebo zboznujem trojkolky 🙂 ale moj favorit okrem mojho BJ je phil&teds vibe keby som mala dve deti po sebe- nemaaaa chybu....
dnes som tu mala kamosku, ktora ma dvoch chalanov po sebe a ma ten kociar a nevie si vynachvalit .....
bodzlomu - malinky je nadherny...
Baby vy už mate spodeturence v sportovom kociku?
zas aky preklep 🙂 svoje deturence 🙂)))
kkoperni,my ešte niesme v športovom...máme polohovaciu vaničku,tak to nám stačí.Skušali sme športák,ale drobec v nom ešte lietal... 😅
Mayka, ono asi vacsina kocikov, ktore maju otocnu sedacku, su uzsie, co uz. Si predstav, ze nasa vanicka je sirska, ta ma 32cm, dnes som ju merala. To potom, ked ma sportak 30cm a da sa tam vlozna taska, to musi byt dost uzke, nie? 😨
Miska, zlaty je Dominik s tymi ruzovymi lickami. 🙂
Tak Matko nakoniec vobec nespal, vecer sme sa ho nanosili, vo vani este ozil a potom hned odkvacol, chuda moje. No veru, ked je to tak, ze ani za svet jeden z nich nechce spat, tak nic moc... Ked Matko poobede spinka, to je jediny cas cez den (mimo vecera), co mam chvilku volno, tak naozaj by mohol spinkavat.
didi tak to je super že mate polohovatelnu vanicku ...najhorśi je tento prechod este moc nesedi ale už by chcela kukat na vsetko 🙂 esteže je ten nosic len nevyhoda je ked je zle pocasie ako vietor a tak ((((
My tiez este nepouzivame sportak, najma preto, ze sa mi ho nechce davat od seba - mame zatial len taky, ktory je jednym smerom otoceny (odo mna) a on je dost taky, ze nevidi ma a koniec, nejaky je na mna naviazany. Pri Miskovi to bolo viac menej jedno, on si tam spal a hotovo, nic viac ho nezaujimalo. A ked bol hore, zuzlal madlo. 😅
no,aj my dneska vsetky spania s revom 😠 neviem co sa deje posledne dni s nou,ako keby to ani ona nebola,az teraz poobede sa chovala slusne 😅 bol tu moj brat s frajerkou,tak sa tvarila ake je dobre dieta 🙂
no,aj ja mam oba sportaky od seba,tak asi na tento prechod kupim ten buzz nejaky "noseny" uz,na tu chvilku to postaci,novy urco nie,kedze ho chcem len nakratko
graco trekko sa mne uz hrooozne dlho paci,ale nevopcham do kufra
ajojky!tak ja som sem zavitala na chvilu.my sa mame fajn,len posledne dni sa v noci budi s placom.ale uz sme mali horucku,aj nas prehana tak to vypada tak ze zachvilu asi bude zubok vonku.inak my mame tiez polohovatelnu vanicku ale nas chce sediet a to mu je malo tak sa vozime uz tento tyzden v sportovej casti.a musim ju mat otocenu ku sebe aby ma videl inak sa mu to moc nepaci.a takto si pekne drzime flasku
deini, co ti ja viem. Podla mna este taky mesiac dva v tej vloznej taske vydrzi. Fakt sa mi to nezda az take male. Ale neviem porovnat kedze je to nas prvy kocik. Ale nasa Terezka nie je tiez ziadne tintitko vychudnute. 😀 😀 😀
tatuska tak to si ma potesila s tou stolickou. 😉
Baby to je aka ta polohovatelna vanicka??? Som nejako mimo.
No kukam ze vy uz budete mat viacere zubate deti. My este zatial asi nie.
my sme ešte tiež vo vaničke je polohovateľná a ešte v pohode sa tam vojde možno ešte do konca mesiaca tak budeme uvidíme či sa náš kočík predá alebo nie
idem ja kuk tie kočíky ale to by som asi najskôr osobne mala pobehať tak uvidíme
mayka to je taká že tú podlošku kde bábo leží vieš normálne zdvíhať skoro ať do sedu moja sa dá na 3 polohy zdvihnúť
no neviem si to predstavit. Mne sa da trosku nadvihnut vlozna taska tym ze podvihnem chrbtovu cast sportaku. Ale to asi nie je ono predpokladam.
jani,aj moja... 😉 😉 😉
mayka tak ako pise janka.aj u nas to tak je.len Filipko posledne dni je taky ze v kociku spinka asi hodinku a pol a potom pozera vsade naokolo a pravdepodobne sa mu to nepaci vo vanicke.
baby co už vsetky spite?????
mm mi tu zaspal ☹ ja pozeram miss ale hruza aky slaby vyber.....a teraz este aj skrucany to je mooooc....
no napisala osm to ako madar 🙂)) a vidim že si tu pisem sama so sebou, tak idem ja dobru...
kkoperni ja tiež pozerám a mm spí,mala pred chvíľou mrnčala dala som dudku dúfam ,že ešte potiahne do jednej ☹
a ten výber no ja som bucľa,ale niektoré sú fakt oničom dievky 😖 postava ok ale tvár nič moc ale 12stka sa mi páči
kkoperni, akaaa zlaaataaaa 😉
no tak ten výber miss sa ani mne moc nepáči ale to sa mi ani pri prvej miss čo už bola nepáčilo mne prídu všetky ktaé na jedno kopyto

chcela som este predtym ze pridam foto a zapol sa mi alarm,to akoze co malo byt 😕 😨