Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
jani kedy ti majú volať o kočiar?ja teraz tak hútam či som sa fakt neunáhlila s kúpou toho môjho ale je pekný len ešte sa v ňom NInuška stratí a vadí mi ta rúčka no neskoro
v pondelok majú dať vedieť tak to budem celý pondelok ako na ihlách
ja som od toho bumbleride či ako sa to píše upustila presne kôli tomu že trvám na tom nech sa dá prehadzovať buď rúčka alebo podsedák to mi je jedno ale myslím že výber kočíkov je dostatočný tak niečo hádam také nájdem
no som tu zas.
😀
kkoperni, svetova je. 😀 Aj na gtatovi je videt ako je hrdy na Ninku.
misky aj mne sa moc teda nelubili. Ani tie co mam v kredenci sa mi uz nelubia. Kurnik nechce sa mi spat ale ktovie kedy sa slecna uraci prebudit.
A dnes som bola na masazi a citim celeho cloveka. Seeecko ma boli. Rano sa asi ani nepostavim. A to som bez muza sama doma.
Do kelu chcela som stiahnut fotky do PC a neviem kde mam kabel. porazi ma asi budem musiet zajtra upratat. 😀
jani,
a teutonia sa ti nepaci? spirit napr.? Aj ked je drahsia... Alebo jane, casualplay ...
dobre ranko 🙂 vcera ste toho vela nepopisali,asi zato ze tu nebola adka 😀 co je snou? asi nieco s malou...hm 😕 😖 toto noc bol otrasna,citim sa na otstrel 😝 horucka sople a kasel,ledva som cakala kedy bude rano...a este ktomu ma brucho boli ,lebo som konecne dostala kramy 😅 ale riaaadne 😝 aspon ze drobec je na tom dobre ,vcera sme boli dokonca na ockovani a znasa to dobre ...klop,klop
dobré ránko
pokiaľ dobre viem u nich vládne chodorba tak asi ležia a liečia sa
mayka teutoniu som na živo nevidela a na obrázku ma moc neoslovila nový jane šporťák je skoro taký istý ako mám cam čiže to by nebola žiadna zmena a casualplay sa mi síce páči ale ten sa nedá otáčať a z tej podmienky nechcem upustiť je to super vec mne sa strašne páčia tie britax tak hladám to alebo niečo tomu podobné
ahojte,tu je dnes nejak mrtvo,všetky máme robotu,že? 😀 ja som dovarila a nakukla sem...dnes máme kelovu polievku a este upečiem bábovku... 😵
ahojte baby myslite že som mohla už začat prikrmovat ked mala je už skoro na um moje ma len 2 davky cez den???pisala som aj do temy začiname s prikrmami a tam mi napisali že prečo som ešte mesiac nepočkala 😕 😕 .... zatial papame len mrkvu a zemiak aj to nam moc nejde, ale už spapa viacej ako na začiatku, skušame to už asi tyžden.... didi ty už prikrmuješ pravda, skušala si aj brokolicu, chcem malej dneska uvarit, ako to mam spravit normalne potom rozmixovat v troške tej vody alebo sa tam može dat aj mlieko???
caterine,s mliekom som robila iba zemiak,brokolicu som mixovala s vodou...ja to varím v parnom hrnci a tá voda,čo sa vyvarí,tak s tou potom mixujem.Aj mrkvu s mäskom som mu tak robila a to mu zatial najviac chutilo...
a brokolica čo ako Erikovi chutila..... mysliš že je to skoro na prikrmovanie ja si myslim že nie ved aj tak ked si na to zvykne tak to bude trvat hadam aj mesiac, teda v našom pripade 😠
Ja myslím,že vobec nieje skoro...ved už skoro nekojíš,tak neni o čom...
no brokolica mu velmi nesadla,ale ani zemiak mu najskor nechutil a teraz si už zvyká...chcela by som postupne pridať karfiol,ale asi mu to najskor zmiešam s mrkvou,tu by zjedol so všetkým,tak si asi skor zvykne na novu chut... 😉
ale aj cukina mu chutila,z toho som bola prekvapená... 😨
Ale Erik je asi dobry papkač tak u vas nebude problem s ničim si myslim..... cukinu aj ja skusim ale neskor, dnešne menu bude brokolica som zvedava či bude mat uspech.... dneska je tu fakt nejak mrtvo vidiet že je vikend, len škoda že to pekne počko sa pokazilo, u nas fuka jak na sibiri 😠 😠 , dneska von asi nepojdeme ale zajtra ma zase prsat, tak možno na chvilu vybehneme sa vyvenčit
ahojte... 🙂
miska co si chcela povedat tym, ze: "vcera ste toho vela nepopisali,asi zato ze tu nebola adka"?... 😠 😀 akoze vam to tu spamujem? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
didi si zacala uz aj masko davat?
terinka sa ide za brokolicou potrhat...aj za karfiolom...aj za zemiakom... 😀 za mrkvou moc ee...takze ked jej davam nieco nove, tak to montujem so zemiakom... 😅
no vcera sme boli s malou u doktorky, predsa len je vikend a nerada by som s nou este na pohotovosti skoncila...aj doktorka povedala, ze dobre ze sme radsej prisli, lebo na pohotovosti zvyknu na vsetko davat atb a ze ak by sa nam horsilo cez vikend, nech sa snazime vydrzat do pondelka...na pohotovost az ked bude ozaj zle, ze uz si nebudeme vediet rady...a tak...zatial je len nachladnuta, neusadza sa jej to na prieduskach, aspon ze tak...mame davat C v kvapkach a dodrziavat tie klasicke zasady ako pri nadche...len spava cez den v kociku v polosede alebo v autosedacke...sa jej chudiatku neda ani lezat poriadne...a spapa sotva 1/3 toho, co zjedla pred tym za den...ale doktorka vravela, ze hlavne nech pije vela caju, nech sa nedehydruje a ze sak ona to s papanim dozenie, ked sa vyzdravie...v noci sme sa dnes uz celkom vyspali, uz len 2-krat sme vstavali...
inak nechapem cim to je, ale cez den papat nechce a v noci spapa celu 150-ku... 😕
no a uz sme obe zachripnute, takze to "stoji za to" nas pocuvat...jak do hrncov... 😝
adka,dala som mu kuracie prská s mrkvou na pare urobené...skoro aj misku zhltol... 😀 😀 😀 a zamrazila som z toho a postupne vytahujem z mrazáka...
včera som tu mala kamošky na návšteve...ked videli erika jesť banán,tak už ho aj nakrucali na telefon...ze to ešte nevideli...až sa na lzžičku hádzal,tak jedol...ako keby som mu to chcela zjesť... 😀 😀 😀 podarený bol,hladoš moj...
didi a v pohode banán? dala by som ho malej aj ja, len som bojko... 😝 normálka roztlačený vydličkou skoro na kašičku?
didi lebo sa cely tyzden pohravam s myslienkou, ze by som skusila aspon kurca alebo morcacie, tak preto sa pytam, ci uz davas...
banán mu chutí , so stolicou žiadny problém nemáme,ja som sa len toho obávala,ale pohoda... 😀
struham mu ho na sklenenom struháku a tak papá...
adka všetko má svoj čas v jedení sa moc neponáhľaj lebo ti to potom do roka bude pripadať že chúďa dieťa furt to isté je
mne sa práve zapekajú cestoviny s brokolicou, hubami a hráškom no ale aby som nemala kalórií náhodou málo tak mi drahý urobil piškotovo smotanovú tortu no poteší nie 😀 😀 😀
no a dnes je Sendy ako divá zas nechápem čo sa jej porobilo bola so stanom na nákupe a prišli domov my sme začali vybaľovať ona stála pri Viki ona bola v tom fisher kresle a zrazu malá taký rev že hrúza prádem tam a tak mala zakusnuté od Sendy do prštevom že nenormálne normálne mala celý prst červený a otlačky komplet zubov som myslela že ju prizabijem normálne som musela predýchavať aby som jej nefľasla doteraz nechápem prečo to urobila
no jani mas to "zaujimave" s malou... 😒 ja by som sa hadam asi ani neudrzala... 🙄
teraz malej ani neidem davat nic nove ked je chora, lebo som rada ked mi zje aspon trocha z toho co uz papa...o mlieku ani nehovorim... 😕
keď je chorá tak by to ani nemalo nejaký význam lebo necíti poriadne chute
jj... 😒
boze ako ma z tej blbej nadchy hlava boli...ale sa stavim, ze keby som si lahla ze idem zdriemnut, tak sa just malinka zobudi...
adka,nemáš horské slnko? ja ked mám nadchu (raz za tri roky) tak sa s tým slnkom zohrievam...dutiny a tvár a nádchaa prejde...teda aspon mne... 😅 a ked cítim že na mna niečo lezie...(okrem drahééého... 😀 ) tak si urobím horuuuuuci kupel...taký až "slepačí vývar" a potom je dobre...zabalím sa do paplona a zohrievam sa po kupeli... 😀
a horské slnko je aj super vec na dezinfikovanie ja to bežne používam keď je niekto doma chorý a nemáme potom problém väčšinou to totom neschytá celá rodina 🙂
no na kupel sa chystam dnes, len mm je prec a aj tak az ked terezka zaspi na noc, lebo neviem ci si s nou tatik da rady...ono vcera mi este skoro nic nebolo ale cez noc ma to lapilo... 🙄 nemam horske slnko...a ani to normalne nesvieti, ze by som sa isla vyhrievat ako hada... 😝 no tak ostanem na caji a vane a teplych perinach, ale najlepsie sa vraj bacile potia na zdravom ludskom tele... 😀
jani tak to som teda netusila... 😕 zaujimave...no uz sa mi moj maly pacient budi, tak asi budem musiet ist... 😉
ahojte
no,nam veru prikrmy chutia,dali sm si pauzu vtedy kec skusala a este nechcela teraz ked zaciti v puse hned sausmieva jak slniecko na hnoji a zosrotuje,brokolica jej strasne chuti,zatial som jej dala tu v pohariku ze "prva lyzicka"
jaj,muz mi doniesol vcera novy monitor,taky obr velky jak telka,tak si nejak neviem na to zvyknut,take cudne mi to pripada
inak,nam sa ten kasel viac "nerozmohol" tak som rada,este obcas zakasle,ale fakt minimalne
janka,tak to si dobra,ja by som sa asi nezdrzala a letela by cez zadok jedna 😀
ahojte,
tak deina ma novy kocik 😀 dufam, ze bude spokojna 😀
sakura, presne takto som uvazovala aj ja, ze na ten prechod kupim buzz a som rada, ze som tak urobila... v tom koryte sa mu dobre "sedi", hlavne, ide mi tam mc sedacka, tak vacsinou vyuzivam sedacku s konstrukciou...
inak tie missky, mm hned skonstatoval, ze su strasne skarede... a pacilo sa mi, na zaciatku ukazovali tie stare missky, tak tie boli ovela krajsie, najkrajsia bola hrenovcikova a veresova, ale ta veresova opeknela az teraz, ked ma deticky...
jani, to je ziarlivost... nie? chcela na seba strhnut pozornost...
inak, uvazujem, ze zacnem uz s ryzovou kasou a to hlavne kvoli grckaniu... neviem, mozno este fakt pockam do ukonceneho 6.mes., ale adko strasne grcia

mayka keď nezabudnem tak ti to zajtra odfotím nech si to vieš predstaviť ale zhruba tak ako si písala tú fusako tašku by si takto vedela napolohovať len tu je to také pevné všetko