Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
dobre ranko,citam co ste vcera popisali..vcera som nemala cas maly bol cely den umrncany asi ztoho ockovonia....rano o 5 bol uz vyrehotany ,tak som spravila flasku ledva spapal 50tku ztoho a dalej rehoty ...tak som ho dala do postielky zhasla svetlo a len krical az tak sam zaspal...a spi do teraz 🙂
no uz sa zobudil zlatko moje 🙂 dnes mam pohodu s varenim,vecer som si spravila fasirky len opiect,aj zemiaky naškrabala...lebo ked mm MUSI ist pokostole do baru 😠 tak aby som nemala stresy v tych mojich horuckach 😠 lebo viem ze sa odneho pomoci nedockam aj ked som chora 😠ale uz to neriesim aj ked ma to stve
zuzu ,slovakia no des 😖 🙄 a to kolko by ste platili za tie jasle? aj sa vam to oplati?
ahojte
deina to som netušila musím kuk na nové casualplay
ajkag preto chcem zmeniť kočík lebo je po staršej a kedže viac detičiek nebude tak nechcem mať obe v jednom tak by som rada niečo ešte skúsila ale keď sa camko nepredá tak nebudem špekulovať peniaze na vyhadzovanie nemáme tak budem musieť byť spokojná či chcem alebo nie
čaute kočeny !!!!!!!!!tak aj ja klop,klop druhá noc krásne spinkáme,no fakt neviem či je to vymenenym miestom postielky alebo sa zúbky ukľudnili 😕 to je jedno len nech je moje dievčatko kľudnučké a dobručke 😵 😵 😵 😵
včera som behala hore,dole s malou tak chúďa ani veľa nenaspalo ale bola dobrá a potom sme mali návštevu aj u svokry sme boli no ale dnes je humus počasie a to som sa tak tešila ,že bude teplúčko 😖
a už som na dobro vytiahla šporťak bumble a Camarelo založila a neskôr ho skúsim predať.
ináč baby ste ma tak naočkovali že by som hneď menila kočiar ale neskôr niečo vymyslím 😉 😉 😉 😉
to beruska no malýýýýýýýýý je celý Ty 😉 😉 😉 😉 mamičkin chlapček je to 😉
zuzu no ne moc príjemný zážitok to bol 😖
Caute baby. Ja som stale totalne skapata, hrozne mi je. 😔
Terezka je zlata. 🙂
A tie jasle, no des...
Janka, aha: http://www.baby-kocarky.cz/detail.php?zbozi=204... Predpokladam, ze sa da kupit aj samotny sportak.
ahojte baby, od piatku som bola u rodicov, dnes sme doma, som nevyspata uz asi 4 dni, moja mala sa budi na papanie presne kazde dve hodiny, uz ma to nebavi takto....davala som jej aj na vecer kasu ze reku vydrzi dlhsie no nepodarilo sa, aj tak sa zobudi no co uz.....zajtra mame 5 mesiacov, tak ten mesiac este vydrzime a potom zacneme s prikrmami naplno, hoci jej obcas aj teraz davam vyzivku...Dnes je skaredo tak budeme doma.... ☹
Terezka je šikulka 😉 možme byt este radi kym je to len hrazdička,lebo čoskoro bude toho viac 😅 😀 Adka ztou nemcinou sa mi podarilo len tak ze len upozornenia chodia v nemcine ( npr.ze si mam javu aktivovat...) a nesli mi slovenske pismena na klavesnici š.ž atd... 😒
Adka ste ešte stale chory?
carmen ty kojiš však? a maš dosť mlieka? mojho som tiež kojila aj každu polhodinu....lebo som mala malo mlieka
ahojte
juuj,carmen,tak to asi nie si moc vyspata co...a aj sa ti napapa vzdy,nema to len miesto dudulky?
nasa princezna sa o pol 1 v noci rozhodla ze sa chce hrat,ale porevala si 10 minut a doslo jej ze nic nebude,tak zaspala 😅
adka tu istu hrazdicku mame aj my,minula som ju nasla jak je na bruchu,nohy pod tou jednou bocnou oranzovou tyckou,hlavu pred tou druhou a tycka v ustach a snazila sa ju zjest 😀 skoda ze som ju necvakla vtedy,taka tam bola zaseknuta,tycka v puse,no to bol pohlad 😅
u nas je dneska zatial pekne,slnko svieti,ale dost chladno zatial
inak tie kociky,to su dilemy,pri kikovi som mala "polsku kravu" bambi a ta mala vsetko-prehadzovaciu rucku,velku strechu,velke miesto na lezanie ze aj v roku s fusakom a dekou sa tam v pohode strcil,dal sa dobre natriasat,mal polohovanie,-akurat bol tazky jak svina teda,cista posilovna -ale co sa tyka pohodlia baba uplne super teda 😵
monkey to je nadherna buchticka. Krasna je veru. A veeeelikaaaa. 😀
sakura jeej ake pekne foto v profile 🙂 boli ste vateliery? monky no pek ne 😉 chutna je bambulka
stale kojim, myslim si ze mam dost mlieka, a v noci ju kojim nejakych 5-10 minut a spime dalej, jak sa v noci zobudi dam jej dudlik, ale po chvili sa aj tak ozve a chce cicu...cez den sa snazim ju kojit kazde tri hodiny, cez den mi vyspi aj 4 hodiny vkuse, ale akonahle pride vecer, zaspava mi medzi 21-22.hod. a potom sa budi kazde dve hodky, sem tam ked ju nakojim okolo 23 hod. tak potiahne aj do 3.00 ale uz okolo pol piatej piatej je hore a chce jest, potom zas o dve hodky a okolo osmej pol deviatej vstavame...
takze obedik kompletne uvareny, uz len pockat na mm ked pride z prace a mozne papat 🙂
A od poslednej poradne mi pribrala 1050g, takze mlieko musi byt dobre...
sakura,pekné foto... 😵
monkey,že sa aj ukážeš...málá je krásna... 😵 😵 😵
my sme už naobedovaní,malý spí...idem sa konečne namalovať,lebo poobede ideme k svokrovcom... 😒
vobec sa mi nechce...zase bude zblbnutý z toho boškávania,fuj... 🙄
mne adko tak nepribera, ale tak pri jeho pohybe...
my ideme na obed sem do hotela, maju dni ceskej kuchyne, tak sa tesakujem na svieckovu 😀
mne sa cp voec nepacia...
miska tak neviem potom ako... mozno este nejako aktualizovat windows a zadat tam iny jazyk ako slovencinu...teda dat nemcinu... 😒
este sme chore...ale vyzera to tak ze terezke sa kusok polepsilo...za to so mnou to ide dole vodou... 😖
monkey mala aka kraaaaasna... 😀
miska,didi,diky,no,to nas fotil Kristianko 😀 rodeny talent,no... 😅
my mame tiez riadnu sunku,po 15-tom ideme do poradne tak som strasne zvedava,kolko vazi,lebo je desne tazka,ratam ze do 8 hadam aj bude tiez mat,šuňa mala
a ked tak pozeram na tamarku,tiez je krasne okruhlucka,ale na takych babtkach je to zlate,take buchticky male 🙂
dobrú chuť k obedu my sme už po 😉
sakura robili sa tvoje jogurtove rezne 😝 a krásne ste na tej fotke krásavičky 😵 😵 😵 😵
už sa musím aj ja s malou pofotiť a hodiť tu novú fotoš
baby malá zjedla úplne celú misku zemiak.kaša,mrkva a mäsko neskutočne jej chutilo a hneď aj zaspala 😀 čo sa tak napraskala 😅
didi aj ja na seba musim hodiť omietku ideme na chvíľu k svokre ,lebo teraz bude mať dlhý týždeň v práci tak nech je troška s malou aspoň viem ,že cez týždeň sem nepríde 😀 😀 😀 😀 😀 😀ak 😀o nič v zlom ale všetkého veľa škodí no nie? 😕 😕
u nás je neskutočná kosa normálne neviem čo obliecť malej ale ideme autom tak ju nemusím naobliekať
monkey no wauuuuuuuuu aká buchtička ,tie záhybčeky mňamy,mňam.
deini a čo ti je?si chorá?
no ja už som si aj zacvičila na novom cvičiacom stroji
žienky nechceme si z tejto témy urobiť súkromnú? lebo takto tu dávať fotky detičiek nechcem a tak by sme si aasi aj viac pokecali či nie? sme tu už taká zabehnutá partia a ak sa niekto bude chcieť pridať tak ho pridáme čo vy na to
Ahojte baby dobru chut k nedelnemu obediku, dneska sme si pospali do desiatej, som bola normalne z toho mimo a teraz nič nestiham, ale už je navarene a čakam kedy sa mala zobudi a pojdeme papat.... u nas svieti slniečko ale take zubate a že by bolo nejako extra teplo sa neda povedat, ale pojdeme von, len musim počkat ked mi mm opravi koleso na kočari, lebo včera tu bol dedulo a dofukal malej kolesa na kočiari a asi to prehnal lebo jedno buchlo 😅 😅 , skoro ma porazilo.... bože jake zlate babule, take chutnučke tlstučke..... saku pekna foto ste jak modelky 😀 ..... no idem dite je už hore
jani inak celkom dobry napad, som nevedela že aj to sa da..... potom by som aj ja pridala fotos malej, ani ja takto nechcem 😉
jee baby malinkej sa konecne vracia chut do jedla... 😀 no taka som rada... 😅 a som jej dnes podstrcila zemiak kukuricka od hipp tusim no ta si aj sadla v autosedacke, len aby bola blizsie k lyzicke... 😀 len skoda ze sme sa s mm neskoro uvedomili, ze by sme to mohli fotit... 😕 ako videla fotak tak hold smola, urobila plaaask dozadu a uz sa neodlepila... 🙄
jo pridala som nejake fotky... 😀
caterine, toto mi pripomina mojho svokra, tiez nafukal a rachlo, ale nastastie nie na nasom kociku, ale riadna rana to bola....sme nevedli najprv ze co buchlo a potom sme videli ze kocik je nakloneny a bolo nam jasne... 😉 😉 😉 😀 😀 😀
carmen ved ani ja som najprv nevedela kočik sme mali v detskej a ja som bola v obyvke kukam že asi niečo spadlo taka rana to bola, ale potom mi cvaklo že no to bude asi koleso 😅 😅 , no čo stava sa len dúfam že sa to bude dat zalepit..... adka no to je super že Terezke už konečne chuti, my od vtedy ako som začala davat prikrmy tak vymysla s mliekom, ale ani prikrmy jej nechutia, potvorka mala, ked zbada že je vo flaške mlieko začne sa jedovat, všelijako vykrucat, ale potom sa napapa ked ju trochu prinutim 😖 , ale ved musi niečo papat......teraz mame zase totižto obdobie nejedenia už zase....

didiana
mala je este stale hore od 6 😠 teraz bojuje s tigrom 😀
zuzu
co som ja bola kuknut u nas,tiez des....akoze 1-2rocne deti maju volny pristup na vonok ci prsi,ci svieti slnko.sice je to cele presklenene ale to ci ide von s ciapkou ,alebo bez ciapky nikoho netrapi 😢 a von samo ziadny dohlad max.vychovavatelka sem -tam kukne cez to sklo 😒
mia by bola v skupinke 5-6 deti s jednou uckou v priestore 3x3 metre ....nikto nepouziva prezuvky ,tak deti papaju koberce po ktorych sa chodi v topankach na vonok ☹ ,tak aspon mia papa aj koberce a proste vsetko 😖
este v triede tych starsich ....to tu bol sneh a naprostriedku triedy igelit a nanom kopec snehu a deti sa v tom vytesene cvachtali 🙄 mala som dost